תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 00:41 
ItaiH6 כתב:

אני גם לא כל כך יודע מה לחשוב על באטל.
שלושה רבעים (גם מול הרצליה) נראה כמו הרכז הכי טוב בארץ, רבע רביעי חוזר לפורפרה סביב עצמו מתחילת העונה פלוס מסירות עין עקומה ויד אפילו יותר עקומה.

הוא משחק 35 דקות כשבפועל הוא הגארד היחיד, וגם הקבוצה השניה יודעת את זה ולוחצת עליו כל הזמן. בסוף הרבע הרביעי הוא נשאר בלי חמצן וקבלת ההחלטות והקליעה מושפעים מזה.

זה קורא ברוב המשחקים מאז שרביב נפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 9 - הפועל ת"א נ' הפ' י-ם - שבת 28/11/15 - 20:15
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 00:43 
כמה מסקנות מהמשחק:

1. אני שונא את הפועל.

2. למות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 00:46 
במשחק כל המשחק אוונס היה עצבני מאד ומהספסל (בעיקר עופר רון) ניסו להרגיע אותו. גם וויליאמסון ששיחק רק 6.5 דקות במחצית השניה ירד לספסל מאד עצבני ברבע השלישי כאילו הוא רוצה הרביץ למישהו.

לדעתי שניהם יודעים שמחפשים להחליף מישהו (אחד משניהם) וזה מלחיץ אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
זה קרה לו (נראה לי שאפילו יותר) לפני שרביב נפצע. בגלל זה אני לא מוכן לקבל את התירוץ הזה.
בנוגע לשמירה הכפולה והמשולשת הייתי מצפה מקבוצה שיש לה 3 גבוהים כמו שיש לנו שגם יכולים לעשות נקודות מכל טווח בפנים וגם יכולים לקחת שחקנים פנימה ב1 על 1 (וגם לפחות שניים מהם מתואמים עוד מהעונה שעברה) שאם יש שמירה כפולה (על אחת כמה וכמה משולשת) על הרכז הכדור יגיע איכשהו לאחד מהם במצב שהוא בעמדה להיכנס פנימה או לקלוע זריקה נוחה מחצי מרחק לפחות פעם אחת ב5 דקות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 01:10 
אי אפשר לצפות מבאטל להיות סופרמן. הוא לא יכול לנצח לבד בקבוצה האימפוטנטית הזאת כשהוא משחק מוביל כדור יחיד במאני טיים אחרי 35 דקות שהוא נשחק. בינתיים באטל הוא אחת משלוש נקודות אור בקבוצה.
אוואנס מעצבן מאוד אבל עדיין הוא יותר מתאים לסגנון היחיד שבו יש לקבוצה שלנו מה למכור (לחץ, ריצה ובלאגן) מאשר וויליאמסון. זה לא עובד ברבע רביעי צמוד (שם אתה חייב משחק מסודר) אבל שלושה רבעים זה מה שמחזיק אותנו. לא בטוח שהוא יסיים פה את העונה אבל לא הייתי מחליף אותו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 02:31 
סמל אישי של המשתמש
קצת לא נעים להגיד את זה, אבל אנחנו נראים כמו קקה הרבה בגלל התפוקה של מתן נאור.
רגע השיא מבחינתי היה כשאברהמי פשוט הוריד אותו לספסל בהתקפה האחרונה והכניס את בלאט.
מישראלי של 20 דקות אני מצפה ליותר מרק הגנה. אפס יכולת ליצור נקודות.
היתי שמח לראות את עמית שמחון בעונה הבאה אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 02:55 
מתן זוועה, חייבים להיות כנים עם עצמנו ולהגיד את זה. הוא עוד לא קלע סל ל-2 העונה, והוא עם 30% די עלובים לשלוש בזריקות חופשיות לחלוטין. היום החטיא שלשה פנויה קריטית לא פחות מזו של אוואנס או של ג׳ף ואפשר את החזרה של ירושלים. הוא לא פוגע ואנחנו גם סובלים מחוסר הכבוד שהוא מקבל מהשופטים ומהשם שיצא לו בתור פלופר, שופטים מחפשים אותו ולא נותנים לו לשמור. כל המצב הזה רע מאוד וזו עוד סיבה שחייבים 2-3 בקבוצה הזאת. היום היינו עם 2/15 לשלוש במשחק בית, זה מצב שלא יכול להמשך ואי אפשר לשחק ככה כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
מה חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 03:24 
מתוך פורום צ'ה של אוהדי הפועל ירושלים:

"השוטרים מחכים לאוטובוס של הקבוצה בשער הגיא. שדדנו את המשחק ביג טיים."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 03:25 
סמל אישי של המשתמש
תודה על הדיווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 07:29 
זהו, שהם לא שדדו כלום. כי אם משחקים את ארבע הדקות האחרונות שוב ושוב, עשר פעמים, ירושלים מנצחת את המשחק הזה עשר מתוך עשר. זה עד כדי כך פשוט.
מי שבנה את הקבוצה הזו ככה, בלי אף גו טו גאי בקו האחורי, ומי שלא מסוגל להבין את זה כבר שליש עונה פלוס משחקי אימון, הוא האחראי לכך שהקבוצה הזו מפסידה כל משחק צמוד.
זה לא חוסר מזל, ולא לוזריות. זה פשוט בנייה שערורייתית. התנהלות לא מקצועית. והליכה בעיניים פקוחות לתוך תהום. וזה למרות שכותבים פה פעמיים ביום שזו הליכה בעיניים פקוחות לתהום.
אבל מה אנשים פה הרי מבינים. שום דבר. את התוצאות של ההבנה של מי שבנה את הקבוצה הזו אנחנו רואים בטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
אה, ולמרות הזריקה האחרונה הכל-כל מטופשת לשלוש, כשעל השעון 3 שניות, ג׳ף אלן הוא אלוהים ואני פשוט מאוהב בשחקן הזה מעל לראש.

לא חושב שיש מישהו שמאשים אותו בזה. הוא לא השחקן שצריך לקבל את הכדור במצב ומקום כזה.
אני לא יודע מה יותר מעצבן, שאין לנו באמת את העוד שחקן הזה שידע לעשות סל מכלום בדקות אחרונות, או שאנחנו כבר שנה וחצי עולים בלי תרגיל להתקפה אחרונה מכרעת ונראים כמו קבוצת קט סל מבוהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 08:36 
האדום הצורר כתב:
ItaiH6 כתב:
כמובן שצריך להחליף את כריס במישהו שיכול לנצח משחקים.
אליהופים זה נחמד אבל את זה באטל יכול לעשות גם עם ג'ף וג'ון.

אני גם לא כל כך יודע מה לחשוב על באטל.
שלושה רבעים (גם מול הרצליה) נראה כמו הרכז הכי טוב בארץ, רבע רביעי חוזר לפורפרה סביב עצמו מתחילת העונה פלוס מסירות עין עקומה ויד אפילו יותר עקומה.

הסיבה שהוא נראה ככה ברבע האחרון היא שירושלים הבינו את הנקודה וסגרו אותו בכל התקפה עם שניים ושלושה שחקנים. לא היה אף אחד שיקלע במקומו אז הפועל פשוט הפסיקה לשחק.

בכל פעם שאנחנו עזרנו על שחקן (אליהו,גפני), הם הניעו כדור מהר מאוד מיד ליד ומצאו שחקן חופשי לנקודות קלות.
כשהם עוזרים בדאבל אפ, אין אצלנו הנעת כדור מהירה, נתקעים עם מחלת הכידרור, ומגיעים לסוף שעון בזריקת התאבדות. נראה לי שרק במשחק הזה הגענו אולי 10 פעמים לסוף שעון ולזריקת אילוץ,
שזה נתון מדהים. אין לנו שום תרגיל או הנעת כדור במשחק עומד. דגש על עומד. בשביל זה לא צריך גו טו גאי. פשוט תרגיל,הנעת כדור ומשמעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 10:09 
עזוב נו. תרגיל זה לא קסם.
קודם כל, הגעת לזריקות פנויות (מתן לשלוש, אואנס לשלוש) שקבוצות מתות לקבל במאני טיים. אבל יש לך קלעים כל כך רעים, קבוצת קליעה כל כך מזעזעת (2/15 במשחק בית), שבשבילך זריקה טובה היא זריקה גרועה. מה ״תרגיל״ יכול לעזור מעבר ללהביא אותך לזריקה פנויה? מול קבוצה שלוחצת את מוביל הכדור היחיד שלך ומצופפת על הגבוהים בסוף משחק?
תרגיל שמתרגיל. הזריקה של רולנד שניצחה את המשחק זו היתה זריקה טובה תגיד לי? היא באה מתרגיל? היא באה מגארד עם יכולת אישית שמסוגל לנצח משחק במאני טיים. כבר שכחתי מתי היה כזה פה.

ואיזו הנעת כדור ותרגילים בדיוק אתה מצפה לראות עם מתן ואוואנס בתור 2 ו-3? כל קבוצה בליגה הזאת משחקת עם שלושה מובילי כדור במאני טיים ורק אתה עולה עם אחד. איזה משחק אפשר לפתח בהרכב כזה בדקות כאלה? לחץ הכי פשוט על מוביל הכדור היחיד מנטרל לך את כל משחק ההתקפה, ואז מאשימים אותו במחלת כדרור. וזו לא אשמת אברהמי, אלא פשוט סגל עקום מאוד שיש לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 12:00 
זה שאין גארד יוצר שמכריע משחקים או יודע לקלוע מבחוץ - זאת עובדה.
זה לא סותר את זה שמשחק ההתקפה המסודר שלנו הוא ברמה של ליגה א'. מכדררים עד שמגיעים לסוף שעון ואז התאבדות.
זה עדיין לא היה מסדר לך קלעים גדולים לשלוש, אבל דווקא בגלל זה אתה חייב תרגילים מסודרים ולא אילתורים. אם היה לך את קרלון בראון ורולנד ודונטה סמית' לא היית חייב. אבל אין.
אצל ארז הגענו למצבים הרבה יותר טובים ומתוכננים (לא אקראיים) עם קאונסיל, יותם שירן, שולדבראנד וג'וש אוונס. הם לא יותר מוכשרים מכריס אוונס רותבארט מתן ובאטל, אבל היה משחק מתוכנן ולא שכונה בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 12:19 
ranjef כתב:

אצל ארז הגענו למצבים הרבה יותר טובים ומתוכננים (לא אקראיים) עם קאונסיל, יותם שירן, שולדבראנד וג'וש אוונס. הם לא יותר מוכשרים מכריס אוונס רותבארט מתן ובאטל, אבל היה משחק מתוכנן ולא שכונה בהתקפה.

שבסוף הגיעו לקליעה של שולדבראנד, והכל היה תלוי איך קם באותו בוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
מתן נאור ושרון אברהמי במסיבת העיתונאים אחרי המשחק:
https://www.facebook.com/adomole/videos ... 187121161/

גלריית תמונות מהמשחק:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 160&type=3

צילום: יותם ברא"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:55 
זה נהיה פשוט בלתי נסבל לשמוע את מתן אחרי משחקים.
16 הפסדים ברצף במשחקים צמודים והוא עדיין מדקלם קלישאות על מזל או שירושלים הובילו בזמן הנכון.
אי אפשר לשמוע את זה. אני לא מצפה ממנו להגיד שחסר לנו X מבחינה מקצועית אבל די עם גניבת הדעת הזאת על מזל, חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 19:58 
Fez כתב:
16 הפסדים ברצף במשחקים צמודים והוא עדיין מדקלם קלישאות על מזל או שירושלים הובילו בזמן הנכון.
אי אפשר לשמוע את זה. אני לא מצפה ממנו להגיד שחסר לנו X מבחינה מקצועית אבל די עם גניבת הדעת הזאת על מזל, חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

וזה עוד אחרי ששבוע אחרי שבוא בלתי נסבל לראות אותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
וכדי להשלים את התמונה, זה גם מעצבן לראות את שפת הגוף שלו יורד לספסל. כל פעם עם אותם ניענועי ראש, אותן משיכות כתפיים, אותו פרצוף של חוסר אונים. כך נראה מנהיג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2015, 02:02 
מרוב באסה האמת שדי שכחנו את הדברים הטובים שהיו במשחק הזה (והיו לא מעט), אז בכל זאת כמה מילים לפני שעוברים הלאה...

1. ג'ף אלן של שני המשחקים האחרונים זה הגבוה הזר הכי טוב שראיתי בהפועל מאז שעלינו ליגה. עושה הכל על הפרקט. סקורינג מאוד מגוון באחוזים גבוהים (לוקח שחקנים בכדרור לטבעת, קולע מחצי מרחק ודופק אליהופים כמו שלא ראיתי אותו מעולם), הגנה אדירה, חטיפות (7 בשני המשחקים ביחד), נוכחות רצינית בריבאונד התקפה (7 בשני המשחקים ביחד), פאקינג 8/9 מהעונשין... אני לא ממש בונה על זה שהוא ימשיך ביכולת הזאת, אבל הוא מראה פוטנציאל ענק. חבל שהוא לא מקבל את הקרדיט שהוא ראוי לו בגלל שאנחנו מתעקשים להפסיד.

2. סיימנו את המשחק עם 9 הטבעות, ומה שמדהים זה שכמעט כולן מהתקפה מסודרת. לא הטבעות של משחק ריצה סטייל ראשל"צ אלא תוצאה של הרבה חיתוכים לסל ותקיפה של הטבעת מצד ג'ף-ג'ון-כריס. ידענו לנצל את החסרונות ההגנתיים של ירושלים ובעיקר הגבוהים שלא שמרו (פישר, אליהו ודאנקן בדקות המועטות שלו) ולקחנו אותם מבחוץ לסל פעם אחר פעם, המשך ישיר של המשחק מול הרצליה שגם שם ידענו יחסית לנצל את המיסמאצ'ים עם אנג'יי לטובתנו. סה"כ במשך 3.5 רבעים שיחקנו כדורסל התקפי טוב ומהנה יחסית, לא טריוויאלי להגיע לאיזור ה-80 נקודות מול ירושלים בלי לקלוע מבחוץ (2/15 לשלוש) ובלי לרוץ יותר מדי.
סיימנו גם עם 16 ריבאונדים בהתקפה, ומול סוללת הגבוהים של בנק יהב זה מאוד מרשים.

3. חמישה שחקנים בדאבל פיגרס שקלעו 12-16 נקודות. לפחות מבחינת סקורינג הקבוצה התאזנה, כל הזרים נותנים תרומה ואנחנו פחות תלויים ביום ספציפי של שחקן כזה או אחר מאשר במשחקים קודמים (חוץ מבאטל, אבל זה אמור להשתנות עם החזרה של רביב והתוספת של סימונס). הקבוצה גם משחקת הרבה יותר על רותבארט (14-15 זריקות למשחק בשלושת המשחקים האחרונים לעומת הרבה פחות לפני כן) ובאזורים הנוחים שלו (הוא פחות נדרש להפציץ מבחוץ), שזה סימן טוב. הישראלים מהספסל ממשיכים להיות חלשים מאוד ולזה כנראה לא יהיה כבר פיתרון, אבל עם סימונס אולי נוכל להעביר את הדקות של אמיתי למתן ולפחות להקטין קצת את הנזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2015, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
אז מחר משחררים את ג'ון וג'ף ומחזירים את הארפר ויינסי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2015, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
רק מדגיש כמה ההפסד הזה מעצבן. פשוט משחק שהיה לנו בידיים וזרקנו בכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2015, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מה עם שחקן היורוליג פינת גמר NBA, מר יינסי גייטס? הוא לא אמור לשחק בבנק יהב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2015, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
בסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 18:47 
הדאנק של ג'ף אלן נבחר למהלך השבוע:

http://vod.sport5.co.il/?Vc=147&Vi=201325&Page=2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: