תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 12:35 
השפעה על המשחק, איזה בדיחה. ההשפעות היחידות על המשחק של מכבי זה השחקנים של המכבי והמתנות שהם מקבלים משופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
בשביל להשפיע על המשחק צריך לעודד (בזה אנחנו יחסית בסדר) ולשרוק לשופט על כל שריקה נגדנו, ובזה הקהל של הפועל חייב להשתפר.

גם לדעתי הבוז לדודו ביטון היה איום ונורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
שוב פעם הנפילה הזאת במה חשוב ומשפיע יותר כקהל.
פה ישנה גישה די מוזרה, שההתייחסות לקהל טוב נמדדת רק ביכולת שלו לעמוד ולשיר. חוץ מזה מה חשוב פה לדעת רבים מהפורום? תפאורה. אז מה שחשוב זה לשיר ושתהיה תפאורה, נכון? אז זהו שלא. לא רק בזה נמדד קהל טוב ומסוגל לדחוף את קבוצתו.
גם לא באיזה לחיצת כפתור ששורקת בוז לשופט על כל שריקה שלו.
ההשפעה והדחיפה של קהל, היא קודם כל במעורבות הווקאלית שלו בכל מהלך ומהלך, מה שנקרא "לחיות את המשחק". כשהפועל עוברת את החצי ויוצאת להתקפה, כל הקהל מתנהל על מי מנוחות, חוץ משירה מונוטונית ברקע. כשהפועל עושה מהלך טוב ומרגש, זה בקושי מורגש באיצטדיון. והכי מפריע, כשהפועל מגיעה להזדמנות הבקעה, יש שקט חוץ מכמה "נוו" בודדים לצערי בעיקר מהיציעים המקןרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
קחו לדוגמה ממה שאני מסביר, מצב שבו אתם מחוץ לאיצטדיון והמשחק מתנהל. כשביטר, או חיפה או המקקיה יצאו להתקפה, אתם תדעו את זה לפי לחץ ודחיפת הקהל שלהם ברקע(לא בשירים ג'יזס)
כשהפועל תצא להתקפה, אף אחד לא ירגיש זאת מחוץ לאיצטדיון, אלא אם יפול שער או הצלת שוער ותדעו שהיתה התקפה.
תראו באנגליה מה קורה כשקבוצה רק עוברת את החצי מגרש בהתקפה, איך יש שינוי בקהל.
זאת דחיפה וזאת השפעה הרבה יותר משיר יפה עם תפאורה ברקע ואיזה ריקוד גם כתוספת. זה יפה וטוב בשביל קטגוריית שירים מול קהלים אחרים ולא בשביל לדחוף קבוצה.

ואין כל כך איך לשנות את זה, כי זה האופי של הקהל שלנו, שהוא קצת "תרבותי" מידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
אשכול הזוי. יש פה אנשים שבאמת חושבים שהקהל באנגליה, שכשיש מצב מסוכן מפסיקים לנשנש את הסושי ומוציאים מילה מהפה זה קהל שיותר עוזר לקבוצה שלו מקהל כמו ביוון/ ארגנטינה/ מרוקו?
בהנחה שאנחנו מסכימים על כך שאוהד שמגיע לאיצטדיון יכול להשפיע קצת על השחקנים - אתם באמת חושבים שההשפעות החיוביות יהיו באמצעות פחות שירים ויותר "מעורבות במשחק" ושריקות בוז לשחקנים שנתנו משחק חלש "כדי שיקבלו כאפה ויתעוררו"?
בקשר לתפאורות, לא יודע כמה זה באמת משפיע, מאמין שהשחקנים כן יודעים להעריך את ההשקעה. בכל מקרה זה בטוח לא מפריע לשום דבר ומוסיף הרבה צבע ליציע, אז למה לא?

באמת מוזר לי מה שחלק מהאנשים פה כתבו. באופן אישי אני חושב שאחד הדברים היפים בקהל שלנו זה תמיכה גם בהפסדים ובכשלונות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי ההשפעה של קהל היא מינורית מאוד במקרה הטוב. אם כבר אז אולי יש השפעה בשוליים על השופט, וזה רק במקרה של טעות קריטית, שיכולה לגרום במקרים מאוד מסויימים לשופטים חסרי חוט שדרה לנסות "לתקן" ולנהל פנקסנות. מעבר לזה, ברמת השחקנים, ההשפעה היא נקודתית, כלומר אם יש שחקן שנכנס ליום חלש, במצבים מסויימים קהל תומך יתן לו כוחות ואולי יעזור לו קצת.

אבל, כמו שכתבתי בפתיחה, זאת השפעה מינורית על המשחק.
החלק החשוב של הקהל, עם השירים, התופים, הדגלים והשלטים הוא התוספת החשובה לאווירה הכללית.
מרבית הכותבים פה הם אוהדים שרופים שבאים למשחקים גם אם הם יהיו ביום שישי במעלות תרשיחה עם ספסלי בטון וגדרות תייל.
אבל המאסות של הקהל והצופים באים בשביל החוייה הכללית, כי כדורגל הוא אלטרנטיבה של בילוי, והקהל הוא מרכיב חשוב מאוד במוצר הזה שנקרא כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
לירון האדום כתב:
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
jonati כתב:
אני זוכר את המשחק באייברוקס כאילו היה שלשום, האוהדים הסקוטים חיכו לנו בחוץ קרוב לשעה והתחננו לקבל מזכרת אמרו שכזה דבר לא ראו וכו׳...

זוכר את זה גם, הם פשוט היו בהלם שם וביקשו להחליף צעיפים, עד היום יש לי בבית דגל קטן שבו כתוב וולטר סמית אגדה (או משהו כזה).
אני זוכר שבאותו הלילה אחרי המשחק, ראיתי מישהו הולך ברחוב עם חולצה של אולטראס הפועל והסתבר שהוא בכלל אוהד רינג'רס שהחליף חולצה.
היו ימים....

היו ימים שמה? שאנשים עודדו? היו חלקם כבר "מבוגרים" מדי בשביל לעודד. כבר עברו את גיל 22.

היום אנחנו מס' אחת בלא לעודד ולהתפעל מתצוגות קהל במרוקו או תצוגות קהל שלנו (אלף אלפי הבדלות כמובן).
ומס' אחת בכמות האנשים שרק חושבים שהם מעודדים.

קהל מביך.

לא לזה התכוונתי, היו ימים בהם הפועל הצליחה, היום ימים בהם הפועל סחפה את כל הקהל אחרייה.
היו ימים טובים יותר

היו ימים..
היום הקהל שלנו לא שונה מאף קהל אחר בליגה למרות "העידוד בפיגור" ונופלים מהרבה קהלים בנושא של השפעה על המשחק, לא מדבר כבר על כמות שזה אף פעם לא היה היתרון שלנו למרות שחשבו.
כל אותם אנשים שנתנו את הייחוד הזה התבגרו ומי שבא במקום לא מתקרב אליהם.
זה בא לידי לביטוי גם ברמת השירים, בזה שמכניסים יותר מידי שירים חדשים בתקופה כל כך קצרה (כמה שירים כבר הכניסו מתחילת העונה?)ולא מפרסמים את המילים שלהם מסיבה לא מובנת בזה שמתעקשים לשיר אותם במקום שיר קליט ומוכר שידחוף את הקהל.
אותו דבר גם שירי שחקנים.
בזמן שלמשל הקהל של מכבי התפתח ברמת המילים והשירים אנחנו נשארנו עם "מוות לצהובים" , "מלשינים" , "פאק מכבי" ושירי שואה למינהם כתגובה.
פה ושם יש הברקות חד פעמיות בשירים (מחכה כבר שעות)
איפה הימים שאנחנו היינו אלה שממציאים דברים ושירים?

להלן אחד הלהיטים הגדולים ביציעי מכבי:
העיר תל אביב תקשיבי לי טוב
שוב חזר הצבע הצהוב
מסך הברזל נשבר ונפל
אני מכבי מי אתם בכלל

מסלמה עד נחל הירקון
מהטיילת ועד איילון
כל נקודה בעיר שייכת לי
עשיתי יד אחת עם חולדאי

אואהאואהאואהאואהאואה
היום אוסישקין הוא גינה קטנה
אואהאואהאואהאואהאואה
כל פליט אדום הוא בן זונה

הגיע הזמן,אומרת אמי
העיר כולה בעצבים
הפועל זונה,מכבי באים
לשחוט את כל האדומים

נקח ת'פטיש, נשבור ת'מגל
צהוב שולט ברחובות
בעיר הזאת, יש רק אחת
ואין מקום לאחרות

להלהלהלהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
לדעתי ההשפעה של קהל היא מינורית מאוד במקרה הטוב. אם כבר אז אולי יש השפעה בשוליים על השופט, וזה רק במקרה של טעות קריטית, שיכולה לגרום במקרים מאוד מסויימים לשופטים חסרי חוט שדרה לנסות "לתקן" ולנהל פנקסנות. מעבר לזה, ברמת השחקנים, ההשפעה היא נקודתית, כלומר אם יש שחקן שנכנס ליום חלש, במצבים מסויימים קהל תומך יתן לו כוחות ואולי יעזור לו קצת.

אבל, כמו שכתבתי בפתיחה, זאת השפעה מינורית על המשחק.
החלק החשוב של הקהל, עם השירים, התופים, הדגלים והשלטים הוא התוספת החשובה לאווירה הכללית.
מרבית הכותבים פה הם אוהדים שרופים שבאים למשחקים גם אם הם יהיו ביום שישי במעלות תרשיחה עם ספסלי בטון וגדרות תייל.
אבל המאסות של הקהל והצופים באים בשביל החוייה הכללית, כי כדורגל הוא אלטרנטיבה של בילוי, והקהל הוא מרכיב חשוב מאוד במוצר הזה שנקרא כדורגל

אם אביך מלמד אותך לרכוב על אופניים, הוא רץ איתך ומחזיק את האופניים ואז עוזב אותך מאחור ואתה אדון לעצמך, מכאן אתה צריך(ויכול) רק לשמוע את התמיכה שלו בך, שידרבן אותך ויתן לך מוטיבציה. מה יותר ישפיע עליך, שהוא ישיר לך שיר שלא משתנה באם אתה פתאום לא יציב או לקראת סיבוב, או שתשמע אותו צועק לך מילים מדרבנות וצהלות שקשורות למה שקורה איתך על האופניים? מה יותר ידחוף אותך וידרבן אותך?
אותו דבר על שחקן במגרש. הוא יוצא קדימה עם הכדור להתקפה, מה יותר יכניס בו מוטיבציה, שהוא ישמע מהיציע את אותו השיר שהיה גם לפני המהלך הטוב שלו ביציאה קדימה, שיר קבוע ולא משתנה, או שהוא ישמע קולות נלהבים ומתרגשים שצועקים לו קדימה ונו וכו וכו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
orrie.r כתב:
אשכול הזוי. יש פה אנשים שבאמת חושבים שהקהל באנגליה, שכשיש מצב מסוכן מפסיקים לנשנש את הסושי ומוציאים מילה מהפה זה קהל שיותר עוזר לקבוצה שלו מקהל כמו ביוון/ ארגנטינה/ מרוקו?
בהנחה שאנחנו מסכימים על כך שאוהד שמגיע לאיצטדיון יכול להשפיע קצת על השחקנים - אתם באמת חושבים שההשפעות החיוביות יהיו באמצעות פחות שירים ויותר "מעורבות במשחק" ושריקות בוז לשחקנים שנתנו משחק חלש "כדי שיקבלו כאפה ויתעוררו"?
בקשר לתפאורות, לא יודע כמה זה באמת משפיע, מאמין שהשחקנים כן יודעים להעריך את ההשקעה. בכל מקרה זה בטוח לא מפריע לשום דבר ומוסיף הרבה צבע ליציע, אז למה לא?

באמת מוזר לי מה שחלק מהאנשים פה כתבו. באופן אישי אני חושב שאחד הדברים היפים בקהל שלנו זה תמיכה גם בהפסדים ובכשלונות!

גם ביוון גם באנגליה ובעיקר במרוקו, אלג'יריה ודומיהן, אתה תשמע את הקהל מתלהב מאוד שהקבוצה תוקפת. כן גם באנגליה עם הסושי. תשמע שידורים משם.
ואני לא טוען ששירים לא חשובים, אבל מעצבן שמתייחסים רק לשירים כמידה אם הקהל דוחף וטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 16:33 
לא תמיד "עידוד טוב" גם בהכרח ידחוף את הקבוצה.
תיאורתית גם קהל בלי שירים שרק שורק בוז, מתרעם על השופט ומריע לפעולות טובות יכול להיות דוחף ומועיל בהרבה מקהל ששר 90 דקות.

בכדורסל למשל לדעתי הרבה יותר אפקטיבי שבהתקפות של היריבה (במיוחד במומנטום או ברגעים קריטים במשחק) יהיה בוז רועש מאשר שישירו איזה שיר.

בפיגור 3-0 נגד חיפה או בכל משחק אחר בגארבג' טיים ברור שאין טעם לכל מיני שריקות בוז והפעלת לחץ על השופט וכאלה. מי שמעודד עושה את זה מכל מיני סיבות שהן הכל חוץ מלנסות לדחוף את הקבוצה (ואני לא חושב שזה משהו רע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
ו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
orrie.r כתב:
Adom Bdam כתב:
לירון האדום כתב:
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
[quote="jonati"] אני זוכר את המשחק באייברוקס כאילו היה שלשום, האוהדים הסקוטים חיכו לנו בחוץ קרוב לשעה והתחננו לקבל מזכרת אמרו שכזה דבר לא ראו וכו׳...

זוכר את זה גם, הם פשוט היו בהלם שם וביקשו להחליף צעיפים, עד היום יש לי בבית דגל קטן שבו כתוב וולטר סמית אגדה (או משהו כזה).
אני זוכר שבאותו הלילה אחרי המשחק, ראיתי מישהו הולך ברחוב עם חולצה של אולטראס הפועל והסתבר שהוא בכלל אוהד רינג'רס שהחליף חולצה.
היו ימים....

היו ימים שמה? שאנשים עודדו? היו חלקם כבר "מבוגרים" מדי בשביל לעודד. כבר עברו את גיל 22.

היום אנחנו מס' אחת בלא לעודד ולהתפעל מתצוגות קהל במרוקו או תצוגות קהל שלנו (אלף אלפי הבדלות כמובן).
ומס' אחת בכמות האנשים שרק חושבים שהם מעודדים.

קהל מביך.

לא לזה התכוונתי, היו ימים בהם הפועל הצליחה, היום ימים בהם הפועל סחפה את כל הקהל אחרייה.
היו ימים טובים יותר

היו ימים..
היום הקהל שלנו לא שונה מאף קהל אחר בליגה למרות "העידוד בפיגור" ונופלים מהרבה קהלים בנושא של השפעה על המשחק, לא מדבר כבר על כמות שזה אף פעם לא היה היתרון שלנו למרות שחשבו.
כל אותם אנשים שנתנו את הייחוד הזה התבגרו ומי שבא במקום לא מתקרב אליהם.
זה בא לידי לביטוי גם ברמת השירים, בזה שמכניסים יותר מידי שירים חדשים בתקופה כל כך קצרה (כמה שירים כבר הכניסו מתחילת העונה?)ולא מפרסמים את המילים שלהם מסיבה לא מובנת בזה שמתעקשים לשיר אותם במקום שיר קליט ומוכר שידחוף את הקהל.
אותו דבר גם שירי שחקנים.
בזמן שלמשל הקהל של מכבי התפתח ברמת המילים והשירים אנחנו נשארנו עם "מוות לצהובים" , "מלשינים" , "פאק מכבי" ושירי שואה למינהם כתגובה.
פה ושם יש הברקות חד פעמיות בשירים (מחכה כבר שעות)
איפה הימים שאנחנו היינו אלה שממציאים דברים ושירים?

להלן אחד הלהיטים הגדולים ביציעי מכבי:
העיר תל אביב תקשיבי לי טוב
שוב חזר הצבע הצהוב
מסך הברזל נשבר ונפל
אני מכבי מי אתם בכלל

מסלמה עד נחל הירקון
מהטיילת ועד איילון
כל נקודה בעיר שייכת לי
עשיתי יד אחת עם חולדאי

אואהאואהאואהאואהאואה
היום אוסישקין הוא גינה קטנה
אואהאואהאואהאואהאואה
כל פליט אדום הוא בן זונה

הגיע הזמן,אומרת אמי
העיר כולה בעצבים
הפועל זונה,מכבי באים
לשחוט את כל האדומים

נקח ת'פטיש, נשבור ת'מגל
צהוב שולט ברחובות
בעיר הזאת, יש רק אחת
ואין מקום לאחרות

להלהלהלהלה[/quote]
לא כי השיר "זין על מכבי מלשינים זונות שכל הכסף שלכם ילך רק לתרופות" נשמע יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
הנחמה שלי בתקופה הזו: עמותת "שחר של יום חדש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהם שכחו לעלות תמונה של "גוטמן לא חוזר, מה איתך?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 00:40 
מכבי עם ארבע אליפויות רצוף ואנחנו עם ארבע עונות זוועה רצוף, איזה השוואה מוזרה. נראה לי שאם היה כדורגל ואיזה שהוא עניין במשחקים והיינו רצים לאליפות הקהל היה חי את המשחק. ומבחינת עידוד אי אפשר לצפות ליותר ממה שיש כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
לא כי השיר "זין על מכבי מלשינים זונות שכל הכסף שלכם ילך רק לתרופות" נשמע יותר טוב?

לא אמרתי מה טוב ומה לא. הוא כתב שהקהל של מכבי התפתח מבחינת מילים ושירים, בזמן שאנחנו רק מקללים. וזה פשוט דבר שהוא לא נכון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 02:24 
סמל אישי של המשתמש
השירים באמת טעוני שיפור לדעתי. הן בלחן והן בליריקה. כבר הרבה זמן לא יצא להיט אמיתי וחבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 03:03 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
פה ישנה גישה די מוזרה, שההתייחסות לקהל טוב נמדדת רק ביכולת שלו לעמוד ולשיר. חוץ מזה מה חשוב פה לדעת רבים מהפורום? תפאורה. אז מה שחשוב זה לשיר ושתהיה תפאורה, נכון? אז זהו שלא. לא רק בזה נמדד קהל טוב ומסוגל לדחוף את קבוצתו.
ההשפעה והדחיפה של קהל, היא קודם כל במעורבות הווקאלית שלו בכל מהלך ומהלך, מה שנקרא "לחיות את המשחק". כשהפועל עוברת את החצי ויוצאת להתקפה, כל הקהל מתנהל על מי מנוחות, חוץ משירה מונוטונית ברקע. כשהפועל עושה מהלך טוב ומרגש, זה בקושי מורגש באיצטדיון. והכי מפריע, כשהפועל מגיעה להזדמנות הבקעה, יש שקט חוץ מכמה "נוו" בודדים לצערי בעיקר מהיציעים המקןרים.

אני מסכים איתך אבל לדעתי הבעיה דווקא הפוכה.
בהתקפות המסוכנות של היריב השיר חייב להיפסק, פשוט חייב, אני מדבר ברמה מערכתית, שגם איש הגדר מפסיק לשיר ושורק בוז.
אז נוצרים מזה כמה דברים:
1. לחץ אמיתי על היריבה שמרגישה את הקהל עליה
2. פער בהרגשה של שחקן בין הגנה לבין התקפה.
3. במידה ותהיה חטיפת כדור ויציאה למתפרצת, לא יהיה השיר המונוטוני אלא אותם דחיפות שאתה מדבר עליהן (פשוט כי לא יהיה זמן להתחיל את השיר מחדש).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 04:48 
orrie.r כתב:
Daniel כתב:

לא אמרתי מה טוב ומה לא. הוא כתב שהקהל של מכבי התפתח מבחינת מילים ושירים, בזמן שאנחנו רק מקללים. וזה פשוט דבר שהוא לא נכון...

כולם מקללים, קללות זה לא בהכרח דבר רע, אלא איך השירים יוצאים מבחינת מילים שגם ללחן כמובן יש חשיבות.
הקהל של מכבי עדיין נשאר מביך אבל התקדם בכמות השירים שיש לו וברמת המילים לא רק בקללות, פעם השירים שלהם היו "הפועל זונה" וקונטרות, קללות גזעניות על טועמה וערבים ו"אלירן עטר גבר אחושרמוטה"
וד"א השיר של מכבי שהבאתם הוא שיר יחסית די עוצמתי במסר שלו ובטירוף שהוא יוצר אצלם ביציע, גם אם יש בו מילים מביכות, אין בו לפחות גזענות למשל בניגוד לפעם.

אצלנו יש מספיק שירים עם קללות שאולי לא אוהבים אבל הם שירים מספיק טובים שמצליחים לסחוף את הקהל ולעצבן את מי שבצד השני. רובם שירים ישנים חוץ מ"שמעון מזרחי מאפיה".

אם תשים לב לשני דברים:
כשמנסים לדחוף ולהעיר את הקהל הרחב (לפעמים אפילו את שער 5 עצמו), השירים החדשים האלה כמעט ולא עובדים ותמיד חוזרים לשירים הישנים.
כששרים את השירים החדשים שהכניסו, לרוב זה מעיר בהתחלה חלק משער 5, אבל יש פעמים שזה אפילו לא מעיר את רוב שער 5 וממשיכים עם אותו שיר לאורך זמן מסיבה מסוימת. (אף פעם לא הבנתי את זה- אם רואים שיש דעיכה עם שיר מסוים אין טעם למרוח אותו ולהוריד את רמת העידוד אלא להחליף בשיר אחר.)

זה מתחבר גם לזה שלמשל הקהל של מכבי שר לך משהו והדבר הראשון שעולה לך לראש להגיב לו זה את שיר השואה הידוע או מוות לצהובים שמרגישים בעיקר כאיזשהו תסכול שאין איך לענות אז עונים ככה עם "מוות לצהובים" או עם שיר השואה כשפעם היינו עונים להם לא רק בזה אלא בעוד שירים או פשוט מוחאים כפיים. מזכיר לי את הימים שהיינו שרים להם והם היו משיבים לנו ב"הפועל זונה".

בניגוד למצב עם בית"ר למשל שאנחנו מצליחים באמת לענות בקריאות שסוחפות את הקהל וגם מעצבנות אותם (תנו לחיות לחיות וכד, לא סיימתם בית ספר וכ'ו)

יכול להיות שבאמת הכל קשור לזה שהרמה המקצועית של הקבוצה חרא כבר כמה שנים אז אנשים פחות משקיעים אז פונים למה שנשאר שזה כל מיני מסיבות של האולטראס, שזה לא בהכרח דבר רע וגם עוזר לנו כקהל, אבל לא בהכרח עוזר לקבוצה. הרבה מאוד שירים בזמן האחרון הם שירים שטובים במסיבות של האולטראס אבל לא ממש במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 14:00 
orrie.r כתב:
Daniel כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
dino כתב:

אני מסכים איתך אבל לדעתי הבעיה דווקא הפוכה.
בהתקפות המסוכנות של היריב השיר חייב להיפסק, פשוט חייב, אני מדבר ברמה מערכתית, שגם איש הגדר מפסיק לשיר ושורק בוז.
אז נוצרים מזה כמה דברים:
1. לחץ אמיתי על היריבה שמרגישה את הקהל עליה
2. פער בהרגשה של שחקן בין הגנה לבין התקפה.
3. במידה ותהיה חטיפת כדור ויציאה למתפרצת, לא יהיה השיר המונוטוני אלא אותם דחיפות שאתה מדבר עליהן (פשוט כי לא יהיה זמן להתחיל את השיר מחדש).

זאת לא אמורה להיות החלטה מתוכננת, זה כל הקטע, הכל אמור להיות טיבעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 12:09 
הקבוצה לא טובה, זה ממש לא אשמת הקהל והאמת שאולי זה הדבר היחיד בקבוצה שעוד מתפקד.
כן, צריך לשפר את העידוד שלנו בעיקר את עניין הקללות. פיגור 3-0 מול חיפה ומתחילים לשיר קללות על חולדאי, בחייאת.
אני לא מבין מה האובססיה שלנו לקלל את כל העולם ואישתו ולא לעודד את הקבוצה?
תפקידו של הקהל הוא לא ״לתת כאפה״ לשחקנים או בולשיט כזה או אחר, בשביל זה יש מאמן וצוות מקצועי. אני לא חושב שבוז או קללות יעשו אי פעם יותר טוב לשחקנים.
קחו לדוגמא את דורטמונד בעונה הגרועה שלהם, האוהדים לא הפסיקו לעודד גם כשהיה קשה והנה היום הם במקום יותר טוב. לא הקהל עשה את השינוי בקבוצה שלהם אבל הוא היה שם לתמוך גם כשקשה.
אהבה היא מניעה עבור השחקנים הרבה יותר טוב מלחץ, ביקורת, קללות וכו׳
כל מה שהקהל הזה צריך זה שירים עם פחות קללות ויותר תמיכה, שירים שנוכל כולנו להתחבר אליהם ובאמת להנות לעודד את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: