רק מזכיר שאת הופעת הבכורה שלו הוא עשה במדי הפועל פ"ת בעונת 09/10 מולנו באיכסטדיון נגמר ב7 חתיכות...
כמה מחזורים אחר כך קיבל משחק מול מכבי חיפה גם שם קיבל 4 חתיכות שם כבר קיבלו שכל.
זה עוד לא נגמר, הבחור החביב הזה שגדל בהפועל פ"ת מהנוער שנתנה לו צ'אנס בבוגרים בפעם הראשונה בסיום העונה עבר לצד של הלוזונים*** ואני אצטט מתוך מקומון בפ"ת ביוני 2010 בראיון עימו:
ציטוט:
"האמת שהרעיון נולד אצל מכבי פתח־תקוה, שפנתה להפועל כבר באמצע העונה שעברה", מסביר השוער את הסיטואציה. "אז הפועל סירבה לשחרר אותי, אבל המגעים חודשו עם סיום העונה. במכבי ידעו טוב מאוד שאני מעוניין לעבור אליהם ומאוד שמחתי כשהעסקה הושלמה".
למה בעצם?
"כולם רואים איך המועדון הזה מתנהל בשנים האחרונות. יש במכבי השקעה ותמיכה אדירה בשחקנים צעירים והם נותנים להם את כל הכלים כדי שיתפתחו ויתקדמו. שקלתי את ההצעה בכובד ראש והבנתי שהמעבר הזה יעזור לי מאוד לקדם את הקריירה שלי".
אי אפשר להתעלם מהעובדה שגדלת בהפועל ואתה מזוהה עם המועדון.
"קודם כל עדיין לא מדובר כאן ביריבות כמו בין ריאל לברצלונה למשל. אנחנו עדיין בישראל ומקובל שיש יריבות בין מועדונים, אבל זה לא סוף העולם וכשמגיע שלב בו צריך לקבל החלטות לגבי הקריירה זה הופך להיות פחות משמעותי. אמנם גדלתי בהפועל ואני מודה להם על התקופה הארוכה שם, אבל כרגע אני לא יכול למצות את עצמי במועדון הזה".
למה?
"את זה צריך לשאול אותם. אין לי טענות להפועל, אני מודה להם על כך ששחררו אותי ומאחל להם בהצלחה".
***יש לציין שאוסטין אג'ידה נחת בקיץ המדובר (בין 2010\11) עם מה שמו שקל ולכן הסבירות שישחק נמוכה (תאכלס כי כשנתנו לו את ההזדמנויות הקבוצה שלו התרסקה).
חוץ מזה עבר אח"כ לאחווה עראבה ובני לוד ובסוף אצלנו.
שורה תחתונה, מדובר בשוער לא טוב, ללא נתונים, ללא משחק אחד הרואי לזיכרון - ככה לא נותנים ביטחון לחולייה אחורית שגם ככה רעה.
בינואר הקרוב זה לא בושה לנסות להחתים כגיבוי שוער ליגה נורמלי כמו רן קדוש שגם ככה מסוכסך עד הגג עם החמולות של סחנין ויש סיכוי שנקבל אותו בלי כסף אפילו.
כן אני זוכר שמתישהו הרוש יחזור אבל אי אפשר להסתמך על כך בחוסר הודאות הזאת.
במצב הנוכחי אין לנו סיכוי להישאר בליגה (רציני לגמרי).
נ.ב לכל מזמיני המרציאנו - אני מזכיר לכם שמדובר בשוער שנמצא בירידה חדה בקריירה, ירד עם אשדוד ליגה - הודח לעמדת שוער 3 בקבוצת התחתית שלו בבלגיה ובעיקר רואים שבשנים האחרונות הוא חסר יציבות כללית. אל תזקפו לזכותו שהיה שוער נבחרת בכל זאת הוא לא התמודד מול התמנון אפילו ולא מול אוואט - הוא מתמודד מול הרוש שגם היה בדעיכה גדולה בנתניה ומול גיא חיימוב.
אם רוצים להשקיע בשוער לטווח ארוך ויציב מלבד הרוש האופציות הנכונות בשוק הם צחי גיגי של מכבי פ"ת (הלוזונים לא ישחררו אותו בחיים לדעתי) ורן קדוש שעל הסיכויים שלו להגיע כתבתי למעלה.