פאביו כתב:
מדוע ילדה בת 14 הולכת לדקור?
מדוע ילד בן 13 לוקח סכין ומנסה לשחוט ילד בן 13 ?
מדוע לוקח איש בזק את האוטו עם עבודה פרנסה אזרחות ומגורים , ומנסה בגרזן לשחוט יהודי אף אחרי שנורה על ידי כוחות הבטחון ?
מדוע החלו פיגועי בית כנסת ?
מדוע המחבלים מחפשים אנשים דתיים במכוון?
בכל ההתקוממויות של הפלשתינים עד עתה היה מימד של מלחמה בכיבוש:
המלחמה רובה ככולה הייתה מאורגנת בין אם זה על ידי ארגון הטרור חמאס ובין אם זה על ידי "איש השלום" יאסר עראפת
פה יש צעירים , חלקם ילדים המושפעים ממסרי דעאש וחמאס
מוסתים על ידי התקשורת הפלשתינית
מוסתים שמדינת ישראל עושה איזה שהוא שינוי במסגד אל אקצא
והמוטיב בחודשים האחרונים הוא דתי
עכשיו אחרי שעניתי אשמח לדעת..גם כמה תשובות
תחילה להצעתך הנדיבה כלפי הפלשתינים :
ועל פי תענית המקור ועדויות של אולמרט ברק ואבו מאזן הציעו ללפשתינים בדיוק מה שרצית שיציעו לפלשתינים ואף מעבר לכך
100% מהשטחים (חילופי שטחים 4-5%) וויתור על ריבונות בירושלים העתיקה כולל הכותל:
לא היה להם אפשרות לקבל את זה
לא היה בא להם לקבל את זה
לא בא להם טוב לקבל את זה
לא הספיק להם לקבל את זה
מה גם שיש לנו ניסיון רע עם מה שקרה בעזה
פינינו שטח לאבו מאזן
וקיבלנו אחרי זמן לא ארוך את חמאס (להזכירך,החמאס זכה בבחירות ושואף כמו אחיו התאום דעאש , להקים פה חליפות איסלאמית)
אז עקב הניסיון הרע שלנו אני חושש שהצעתך לפלשתינים היא פסולה מן הייסוד ועבר זמנה מן העולם
אתה לא ממש עונה על השאלה שלי, זה שיש מימד דתי לא אומר שהסיכסוך בבסיסו הוא דתי, אבל יאללה, אתה לא עובד אצלי ואתה לא חייב לי כלום, אם אתה רוצה לחזור לנקודה הזו אני אשמח, אבל בוא נעשה את זה ברצינות ובכנות (קרי: עם נסיון אשכרה לשכנע אחד את השני ולא כדי לצבור "נקודות ויכוח באינטרנט", ברצינות שניה לחזור כל הודעה שניה "אבל למה ילדה בת 14 דוקרת עם מספריים" זה אולי נחמד ל HASBARA, אבל באמת נראה לך שאתה הולך לשכנע אותי עם זה?).
לגבי שאר ההודעה שלך, אף אחד לא הציע ברצינות פינוי של ההתנחלויות, ואפילו אם כן, מה בדיוק הבעיה לשים את ההצעה הזו על השולחן?
הרי לשיטתך הם יגידו לא עוד פעם.
ואם אנחנו כאן ואם אנחנו מדברים על להתדיין בכנות, אתה בעד גבולות 67' ולפנות את כל ההתנחלויות?
כי אם לא למה לחזור על זה כל פעם?
זה כאילו הצעה חד פעמית, אין כפל מבצעים?
ואם כן, מה רע בלהדגיש שזו העמדה הישראלית? העולם יהיה בעד, זה יוציא את כל האוויר מהמפרשים של האירוגנים שרוצים להפעיל לחץ על ישראל ויאפשר למנהיג פלשתינאי לנסות למכור משהו לציבור שלו.
ושמע, בהחלט יכול להיות שיהיה לך טרור אחרי הסכם, אבל -
א. יהיה לך טרור בלי הסכם.
ב. זה שיכולה להיות לך אלימות בעתיד לא נותנת לך את הזכות לשלול זכויות אדם בסיסיות ממיליוני בני אדם.