תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הרומנים
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:11 
הפרצוף של הקבוצה הזו. נכון שכל אחד רע בדרכו ולכל אחד מגיע התייחסות נפרדת, אבל ביחד הם הם ממחישים את עומק הפער בין הציפייה לאכזבה מהסגל הזה. היום כנראה התחלתי להבין שלא זה עניין של חלודה או כושר, פשוט מדובר בשחקנים עם פוזה של מי ישמע איזה טכניקה יש להם, כשבפועל כמות הפעולות הסבירות (שלא לאמר חיוביות) מהם הוא שערורייתי.
על אנטל אין צורך להרחיב, ואותו גם אפשר להוריד לספסל, בטח כשאלטמן יחזור. בומבה זה כנראה הסביר מבין השלושה, אבל עם השורה הסטטיסטית שלו אני אכול געגועים לגילי ורמוט ה״חלבי״. אבל האכזבה הגדולה מכולם הוא פינטילי - מה זה הדבר הזה? שום דבר לא עובד דרכו בהתקפה (וכשכן על כל מסירה סבירה הוא מאבד אחרת), בהגנה כל מה שצריך לעשות כדי לעבור אותו זה לנסות, ואת רוב המשחק הוא מבלה בהליכה (כשהוא לא מנפנף ידיים בהפגנתיות). חלש בצורה יוצאת דופן, ואני כבר לא מאמין שנראה ממנו משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הרומנים
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:20 
פינטלי זה שחקן מחריד, תמשיכו עם ה״שחקן אדיר שלכם, אוחיון ורייכרט א לינגאנה ורייכרט.
אנטל אין מה להוסיף. בומבה שיטוס לקיבינמט אם כל כך רע לו.
העיקר העיפו את סאשה הסקאוטים הגאונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:21 
באמת באמת שאי אפשר לשפוט אף שחקן באסופת האומללים הזאת הקרויה קבוצת כדורגל.
חבל על האשכולות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:22 
אנטל ובומבה שחקנים טובים בקבוצה רעה.
פינטילי סוס מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:25 
בר קולמוסא כתב:
הפרצוף של הקבוצה הזו. נכון שכל אחד רע בדרכו ולכל אחד מגיע התייחסות נפרדת, אבל ביחד הם הם ממחישים את עומק הפער בין הציפייה לאכזבה מהסגל הזה. היום כנראה התחלתי להבין שלא זה עניין של חלודה או כושר, פשוט מדובר בשחקנים עם פוזה של מי ישמע איזה טכניקה יש להם, כשבפועל כמות הפעולות הסבירות (שלא לאמר חיוביות) מהם הוא שערורייתי.
על אנטל אין צורך להרחיב, ואותו גם אפשר להוריד לספסל, בטח כשאלטמן יחזור. בומבה זה כנראה הסביר מבין השלושה, אבל עם השורה הסטטיסטית שלו אני אכול געגועים לגילי ורמוט ה״חלבי״. אבל האכזבה הגדולה מכולם הוא פינטילי - מה זה הדבר הזה? שום דבר לא עובד דרכו בהתקפה (וכשכן על כל מסירה סבירה הוא מאבד אחרת), בהגנה כל מה שצריך לעשות כדי לעבור אותו זה לנסות, ואת רוב המשחק הוא מבלה בהליכה (כשהוא לא מנפנף ידיים בהפגנתיות). חלש בצורה יוצאת דופן, ואני כבר לא מאמין שנראה ממנו משהו אחר.

תזהר, תכף יגידו לך שאתה מחכה בפינה ולא מבין בכדורגל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
אנטל הכי גרוע בהפועל, יותר גרוע מספורי.
שחקן ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:36 
אוגוסטוס היל כתב:
חבל על האשכולות האלה.

אפשר ורצוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:41 
זה עניין כמעט לוגי. אם כולם גרועים ביחס לעצמם (וכולם גרועים) אז ההסבר הוא לא בשחקנים אלא במשהו אחר.
כבירי עשה פאשלה אחת ענקית וארוכה בעניין המאמן ואנחנו משלמים ועוד נשלם עלזה הרבה מחיר יקר.
ראיתי את פינטילי שני משחקים בנבחרת רומניה והוא היה טוב מאוד.
אין שום משחק מאורגן, לא פותחים, לא יודעים מה לעשות ולמי למסור.
כל עוד לא תהיה התחלה של קבוצה אני לא חושב שיש מה להתעסק בשחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
חבל על האשכולות האלה.

למה אי אפשר?
שחקנים לא מצליחים לבצע פעולות בסיסיות. אנטל, שחקן של משהו כמו 300 אלף יורו בעונה שאמור להיות ״מעל הליגה״ עמד העונה ב1 על 1 מול מגן עשרות פעמים ואני יכול לספור את הפעולות החיוביות על יד אחת. מי מפריע לו? אלוהים? המרקם? מנדיונדו? באדיר? ההכנה? הקהל? תעשה לי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:52 
כי אין לו אופציית מסירה? כי אף אחד לא עבד איתו על שיטת משחק? כי הוא לא מבין את התפקיד שלו? כי הוא לא מבין מה רוצים ממנו ונראה ככה? כי הוא בא "להציל את המולדת" ועושה שטויות של ילד
אתה רוצה לבקר את הטכניקה שלו ואת האינטואיציות שלו- סבבה. בכיף.
הוא במת היה חלש
בעיני זה סתמי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:54 
אנטל שחקן שלא מסוגל לעשות פעולה אחת - אחת, לא ביקשתי יותר מזה - טובה.
זה לא קשור למאמן ולא לאלוהים, זה קשור לשחקן בכושר מחריד.
מאמן לא יעזור לפינטלי להפוך לקשר פחות כבד שמחפה על כך עם אין ספור עבירות, שלא מסוגל להוציא את הקבוצה קדימה, ובומבה גם עם מאמן ברומניה לא הצליח לעשות פעולה אחרונה טובה.
מאמן גם לא יהפוך את הבלוף שיימן לשחקן הגנה מהיר שסוגר ויודע לעבור שחקן בהתקפה, גם לא את ורטה.
ומאמן לא יהפוך את ספורי, ביטון לשחקני כדורגל.
היחידים שמתפקידם הם רייכרט ואבו עבייד, בהצלחה ללוי, יש לו באמת אתגר להפוך את הערימה הזאת לקבוצת כדורגל שמסוגלת לזוז במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר לאופציית מסירה, שיטת משחק ותפקוד?
שוב, אני מבודד איתך פעולות בסיסיות שאין להן שום קשר לדברים שציינת - אנטל באחד על אחד מול מגן, פינטילי מנסה לעצור שחקן שמגיע מולו, רייכרט מנסה להעביר מסירה על 20 מטר למגן שכל קשר ממוצע בליגה יודע להעביר. הפעולות האלה הן הלחם והחמאה של כל שחקן. זה הבסיס שהם באים איתו, עליו מוסיפים את מה שנקרא ״קבוצה״. את הדברים האלה הם פשוט לא מצליחים לעשות מתחילת העונה. אין לזה תירוץ, פשוט אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
מה הקשר לאופציית מסירה, שיטת משחק ותפקוד?
שוב, אני מבודד איתך פעולות בסיסיות שאין להן שום קשר לדברים שציינת - אנטל באחד על אחד מול מגן, פינטילי מנסה לעצור שחקן שמגיע מולו, רייכרט מנסה להעביר מסירה על 20 מטר למגן שכל קשר ממוצע בליגה יודע להעביר. הפעולות האלה הן הלחם והחמאה של כל שחקן. זה הבסיס שהם באים איתו, עליו מוסיפים את מה שנקרא ״קבוצה״. את הדברים האלה הם פשוט לא מצליחים לעשות מתחילת העונה. אין לזה תירוץ, פשוט אין.

כל מילה. אלה דברים שהם מעבר למאמן, טקטיקה, שיטה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 01:02 
אם אתה חושב שאין קשר בין תחושת בלבול, חוסר הבנה מה רוצים ממך, חוסר סדר ומשחק בלי שיטה לבין תפקוד אישי, אני מוכן לשבת איתך על בירה ולדסקס את זה.
אלו בני אדם שם. מה שקובע אם פעולה תצליח או לא אלו חלקיקי שניה שאליהם מתנקזת כל ההוויה שלך על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
במשחק הקודם נזכרתי איך אנטל בשני המשחקים הראשונים שלו, בגביע הטוטו נגד מכבי פ"ת ובמחזור הראשון בטדי, עשה כמה מהלכים גדולים. לקח כדור באגף, עבר שני שחקנים ושחרר מסירה או בעט לשער. היה לו אז אוויר ל-30 דקות בערך אבל אפשר היה לראות את האיכויות שלו.

היום השחקן הזה פשוט לא קיים. עכשיו, אם היה מדובר רק בו, והקבוצה או חלקים ממנה היו מתפקדים בצורה מסוימת, אז היה אפשר להגיד שהוא אשם, הוא בכושר גרוע, המשחקים הראשונים היו הבלחה מקרית וכו'. כשזה קורה אצל כולם - בלי יוצא מן הכלל - אי אפשר שלא להבין שיש פה בעיה מערכתית חמורה מאוד. עכשיו, מאמנים הם לא קוסמים והם אפילו לא "מבינים בכדורגל" יותר מהאוהד הממוצע, אבל כנראה שהעובדה שחמישה חודשים - מתחילת האימונים ביוני ועד לפני שבועיים בערך (ואני אתן קרדיט לגיא לוי שאיתו זה אמור להיות שונה) - לא הייתה דמות שתדריך את השחקנים מבחינה פיזית, טקטית ומנטלית, גרמה נזק שקשה מאוד לתקן אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 01:04 
אנטל הגיע היום לדעתי להכי הרבה מצבים בצדדים (כאלה שמהם הוא אמור ליצור דברים מעניינים) והוא באמת לא עשה איתם כלום. משחק מזעזע שלו, ולמרות זאת אני עדיין מחזיק ממנו. חוסר הביטחון שלו ניכר ואפילו פעולות מאוד מאוד פשוטות הוא לא הצליח לעשות. לא יזיק אם יישב על הספסל משחק או שניים. וכן, יש גם קשר לכל הוייב השלילי סביב הקבוצה, למרות שעל בומבה למשל זה לא כל כך משפיע וכשהוא מקבל כדור מול מגן הוא בדרך כלל מייצר משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אנשים כאן צחקו כשאמרתי שהלוואי עלינו חלוץ כמו פלט. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה חלוץ בהפועל כבש שער כמו שלו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 01:31 
אנטל עלה שיכור היום , באמת שאין הסבר אחרת.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אם אתה חושב שאין קשר בין תחושת בלבול, חוסר הבנה מה רוצים ממך, חוסר סדר ומשחק בלי שיטה לבין תפקוד אישי, אני מוכן לשבת איתך על בירה ולדסקס את זה.
אלו בני אדם שם. מה שקובע אם פעולה תצליח או לא אלו חלקיקי שניה שאליהם מתנקזת כל ההוויה שלך על המגרש.

שמע, עם כל הכבוד לדברים האלה, אתה מצפה משחקן זר עם שכר ורזומה כמו של אנטל להראות מה הוא שווה ובאופן מתמשך. בדיוק כמו שהגיע טלקיסקי לקבוצה מפוררת והראה כבר בשנייה הראשונה שהוא לא שייך לכאן. בדיוק כמו שבמכבי חיפה האומללה של העונה אלירן עטר עדיין נראה כמו סופרסטאר. בדיוק כמו שאתה רואה עוד הרבה שחקנים נראים טוב, גם כשהקבוצה חרא. אם שחקן מנוסה של 300 יורו מחרבן לנו התקפה אחרי התקפה כי הוא חש תחושת בלבול וחוסר הבנה, אין לו מה לחפש בהפועל.

נכון שהוא כבר הראה שיש לו כדורגל. נכון שיש לו נסיבות מקלות. אבל הוא פשוט לא יכול להיראות ככה. ואת פינטילי לא יכול שיעברו ככה. ולא יכול להיות שוינטרה יאבד בכל משחק 2 כדורים ששווים גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 01:42 
אנטאל שחקן שמאוד מעצבן אותי, מזכיר לי כל מיני שחקנים ישראלים ערסים שמצפים שיעשו להם הכל ושהכדור מגיע אליהם לא עושים כלום, זה מעבר למה שיובל אמר לדעתי

פנטילי ובומבה לדעתי זה מה שיובל טוען, לא היה פה כלום חמש חודשים ולא בטוח שעד שיתחילו לעשות את זה לא נרד ליגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
במשחק הקודם נזכרתי איך אנטל בשני המשחקים הראשונים שלו, בגביע הטוטו נגד מכבי פ"ת ובמחזור הראשון בטדי, עשה כמה מהלכים גדולים. לקח כדור באגף, עבר שני שחקנים ושחרר מסירה או בעט לשער. היה לו אז אוויר ל-30 דקות בערך אבל אפשר היה לראות את האיכויות שלו.

היום השחקן הזה פשוט לא קיים. עכשיו, אם היה מדובר רק בו, והקבוצה או חלקים ממנה היו מתפקדים בצורה מסוימת, אז היה אפשר להגיד שהוא אשם, הוא בכושר גרוע, המשחקים הראשונים היו הבלחה מקרית וכו'. כשזה קורה אצל כולם - בלי יוצא מן הכלל - אי אפשר שלא להבין שיש פה בעיה מערכתית חמורה מאוד. עכשיו, מאמנים הם לא קוסמים והם אפילו לא "מבינים בכדורגל" יותר מהאוהד הממוצע, אבל כנראה שהעובדה שחמישה חודשים - מתחילת האימונים ביוני ועד לפני שבועיים בערך (ואני אתן קרדיט לגיא לוי שאיתו זה אמור להיות שונה) - לא הייתה דמות שתדריך את השחקנים מבחינה פיזית, טקטית ומנטלית, גרמה נזק שקשה מאוד לתקן אותו.

מה שאני חושב. :ROSE:
עם כל העצבים שלי על אנטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 08:08 
מאחר וגיא לוי אימן אותו שנה שעברה, נראה לי ברור שאנטל ימשיך להיות בהרכב, אבל כרגע הוא והכלום ושום ודבר ששיחק בצד השני הם נזק ואסור להם לראות מגרש ושניהם חירבו לנו התקפה אחר התקפה. שניים מתוך בומבה אלטמן ונאסר, תודה.
לגבי פינטילי, זה נכון שהוא לא בשיא הכושר ולא פעם עוברים אותו בקלות מדי, אבל הוא היחיד שתורם באמצע, היחיד שמניע ומוסר כמו שצריך ולכן בתוך הכלום שהיה אתמול הוא היה מעל הקבוצה באופן יחסי, כשיהיה לו עם מי לשחק והקבוצה תניע ותנוע כמו קבוצת כדורגל מאמין שהוא ישלוט במגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
זה עניין כמעט לוגי. אם כולם גרועים ביחס לעצמם (וכולם גרועים) אז ההסבר הוא לא בשחקנים אלא במשהו אחר.
כבירי עשה פאשלה אחת ענקית וארוכה בעניין המאמן ואנחנו משלמים ועוד נשלם עלזה הרבה מחיר יקר.
ראיתי את פינטילי שני משחקים בנבחרת רומניה והוא היה טוב מאוד.
אין שום משחק מאורגן, לא פותחים, לא יודעים מה לעשות ולמי למסור.
כל עוד לא תהיה התחלה של קבוצה אני לא חושב שיש מה להתעסק בשחקנים

מסכים. יש מישהו שמשחק טוב בהפועל? החולשה היא כללית, של כל הקבוצה. הרומנים שחקנים טובים ואם הפועל היתה מאומנת, מאוזנת ורצה בצמרת היינו נהנים מכל אחד מהם. אבל כשהפועל נראית כמו אוסף שחקנים שבמקרה לובשים אדום, בטח שלא קבוצת כדורגל מאומנת, אז ככה גם הם נראים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 09:11 
אנטל שיחק אתמול כאילו הוא בא שיכור למשחק ,
פינטליי שחקן מחריד
בומבה היחיד שניסה עוד לעשות משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
יובל כתב:

מה שאני חושב. :ROSE:
עם כל העצבים שלי על אנטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 09:52 
idanzoarets כתב:
פינטליי שחקן מחריד

אני לא מבין את המשפט האחרון ?
מה הוא ניסה לעשות ? כרגע זה נראה כי הוא עושה רק פעולות אנוכיות ולא תכליתיות, מעביר איפה שלא צריך ולא מוסר כשצריך.
זה שיש לו יכולות כולם רואים, אבל הוא לא עושה איתם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
שלושתם סובלים מחולשה כללית של כל הקבוצה, פשוט לא ייאמן היחס בין היכולת שהקבוצה הזאת מפגינה על המגרש לבין הפוטנציאל שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 10:27 
אנטל זה פלופ שאני לא זוכר דוגמתו כבר הרבה שנים. מעבר למהלך וחצי בתחילת העונה, הוא השחקן הכי חלש והכי מזיק במגרש כבר קרוב לחודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
פינטילי שחקן חכם שאין לו עם מי לשחק. תראו אותו ברומניה, תראו אותו בדקות המעטות בהפועל שבהן היו על המגרש בומבה אלטמן ושגיב שעושים תנועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 11:22 
סימרוטיץ כתב:
idanzoarets כתב:
פינטליי שחקן מחריד

אני לא מבין את המשפט האחרון ?
מה הוא ניסה לעשות ? כרגע זה נראה כי הוא עושה רק פעולות אנוכיות ולא תכליתיות, מעביר איפה שלא צריך ולא מוסר כשצריך.
זה שיש לו יכולות כולם רואים, אבל הוא לא עושה איתם כלום.

תסתכל איך נראתה המחצית הראשונה שלנו מבחינה התקפית (שתי מסירות והעפת כדור למעלה) לבין איך שהיא נראתה איתו במחצית השניה.
איתו לפעמים הגענו לאזור הרחבה ואשכרה היו שתי בעיטות למסגרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: