dino כתב:
סומך כתב:
אני חושב שכרגע אי אפשר להאשים אוהדים על ספקנות, במיוחד אחרי כל מה שעברנו בשנים האחרונות, ובמיוחד כשמאחורי הקלעים יושבים עדיין חלק מהאנשים שעשו פה לא מעט נזק.
ואת ההתנהלות הכלכלית של כבירי יהיה אפשר לבחון אולי רק בתחילת העונה הבאה.
נראה מה יהיה מצב הסגל, האם יימכרו שחקני מפתח ונקבל תמונה יותר ברורה
ספקנות זה שונה מהחלטה גמורה לגבי אופי התנהלותו ומצב המועדון. ספקנות זאת מילה נחמדה מידי בשביל לתאר אנשים שבאמת נראה שרק ממתינים כדי להראות שהנה כבירי זה רמון 2 ומצב המועדון לא השתנה.
אין לי בעיה שאנשים מעדיפים מיליארדר, יש לי בעיה עם אנשים שרק רואים ושופטים לפי תקלות או זמירות בתקשורת, אם נכונות או לא.
אחר כך עוד יעשו פרח ולב לאנאס או לנוער וישכחו איך הנוער הגיע למצב כמו היום. חיים רמון וחג'ג' 2.
זה ממש לא נכון שאני מחכה בפינה. אם יש לך כח לך ותחפש הודעות שלי מלפני חודשיים שלושה.
הייתי לגמרי בעד הדרך ובעד השיטה וגם הרגעתי אנשים שהיו מאוד לחוצים. הבעיה היא שמאז הדברים התדרדרו מאוד ורואים חזרה ברורה למה שהיה בשנים קודמות.
זה בדיוק העניין שאתה מפספס. לא מעניין אותי אם כבירי או סבתא שלי יהיו הבעלים של הפועל התגובה שלי למצב הנוכחי תהיה זהה ולכן פי כמה וכמה אני לא מחכה בפינה.
במקרה שלך, למרות שדברים מהותיים מתרחשים בדיוק כמו בשנה שעברה, בגלל שמדובר בכבירי פיתאום מה ששנה שעברה היה ריקבון היום הוא דבש.
כנראה שמה שהיה לך חשוב זה שלא יהיו הדלפות (נגיד) ושיהיו חזיות אז אתה ממש מרוצה מהמצב.