תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחזור 8 - בני הרצליה נ. הפועל ת"א - יום שבת 21.11.15 - 18:15
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 20:04 
9 נקודות ברבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 8 - בני הרצליה נ. הפועל ת"א - יום שבת 21.11.15 - 18:15
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
מה הקטע בלחפש עבירה 30 שניות לסיום? לא עדיף להמר על התקפה אחרונה מאשר לתת לשחקן להגדיל ל4 הפרש?
*לא מבין בכדורסל הרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא חדירה מהספר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
יותר מידי שחקנים לא מספיק טובים, אני מקווה שעובדים כבר על איזה שינוי שינער את הקבוצה כי זה לא יכול להימשך כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 20:11 
הפסד מזעזע לקבוצה חלשה.
כולם היו רעים. גם ובעיקר אברהמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
הפסד מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
מתחיל להשבר הזין מלשחק בלי רביב.
באטל כמעט בלי מנוחה עם 37 דקות, יותר מאמיתי ובלאט יחד. וגרוע מזה, גם כשהם שיחקו הם עשו רק נזק.

במקרה הטוב נעשה 4 נצחונות עד סוף הסיבוב. קונה עכשיו מקום 6 באהבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 20:31 
יש כל כך הרבה דברים רעים להגיד שפשוט אין לי כח להתחיל לפרוט אותם.
תביאו גארד זר לפני שנמצא את עצמנו בלאומית (וכן, אמרתי את זה גם אחרי הניצחון על קרית גת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 20:45 
הקו האחורי חלש להחריד. אבל באמת להחריד. כשבאטל ואוואנס לא במאה אחוז שלהם זה נראה נורא.
אוואנס ביום מזעזע, אמיתי התעלה על עצמו בחולשה. שניהם גרמו נזק עצום ואין מי שיחליף אותם. הם הרגו אותנו עד השניה האחרונה.
ומתן קלעי כל כך רע, עם כל האהבה. שוב ה-1/4 הקבוע פחות או יותר בזריקות פנויות לחלוטין. איך אפשר לנצח ככה בלי לרוץ?

ג'ף וג'ון היו טובים (בעיקר ג'ף שהיה הכי טוב בהפועל), גם רותבארט בדקות שלו סה"כ טוב בהתחשב במאצ'אפ הבעייתי, אבל הקו האחורי לא שם ובהתקפה המסודרת שוב נראינו רע. רק סמלי שהפסדנו במהלך אחד על אחד של אוואנס שזה הבאנקר הכי גדול בליגה העונה (אני לא חושב שהוא קלע במהלך כזה מתחילת העונה). וברור שזה קרה במשחק צמוד, כשאנחנו שוב משותקים לחלוטין ברבע הרביעי. מהבחינה הזאת לצערי אין חדש תחת השמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 21:16 
בלי גארד נוסף אפשר לקחת את העונה הזאת ולזרוק אותה לביוב, אין מה להרחיב

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 21:24 
כואב לראות.
עצוב שזה המצב שלנו.
ספק אם הדרבי יצליח להיות סולד אאוט בקצב הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 21:31 
שוב חוזרות כל הבעיות. באטל שוב חזר לשחק לרוחב או לזרוק מבחוץ שבזה הוא לא מצטיין (1 מ-4).
אוונס היה כ״כ חלש. זה לא רק היכולת, זה גם שפת הגוף. עושה טובה שבכלל משחק, שלא נדבר על ההגנה.
עושה רושם שהוא יכול לעשות הרבה נקודות במשחקים מסוימים, מול קבוצות מסוימות, אבל פתאום להיות חושך.
על אמיתי אין מה להרחיב. נמאס. היום הוא לפחות לא לקח את הזריקה האחרונה שהפסידה (יש!), אבל כמובן שהיה הגורם העיקרי לאיבוד יתרון ה-7 שהיה הכי גדול במשחק. הוא צריך להיות המחליף של בלאט. די כבר, יש גבול.
במשחק שאוונס ורותבארט כ״כ חלשים, במיוחד שרוברט הוא אולי השחקן הראשון שהולכים אליו בהתקפה - אין לנו מה למכור. אלן וויאלמסון היו הכי טובים היום, מה שגורם לי לחשוב שבכלל צריך להעיף את אוונס ולהביא מישהו שיכול לשחק 2-3 (במיוחד אם היום לא היה מופע חד פעמי שלו). הוא גם כ״כ לא קשור להגנת הלחץ והאגרסיביות ששרון מנסה להביא. פשוט חריג בנוף, מילא היה מביא נקודות באופן קבוע. כרגע אנחנו קבוצה חלשה, עם מעט אופציות התקפיות, התקפות תקועות, בטח בימים שרוברט משותק בפנים כמו היום.
שרון עם כמה טעויות קריטיות (במיוחד אמיתי בפנים וג׳ון בחוץ בדיוק במומנטום). אני רק מתאר לעצמי מה היה הולך פה אם קטש היה עושה את אותן טעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
קטש הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:02 
מעדיף את הקבוצה הזו פי אלף על הזבל הנרפה והמשעמם של קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:07 
לא אמרתי שעם קטש היתה קבוצה מטורפת.
אבל כמו שאמרתי, להחליף מאמן בהרבה מקרים לא יעשה קסם. לא יפתור את כל הבעיות.
שרון עשה שינוי גדול בהגנה וכל הכבוד לו על זה, אבל ההתקפה היום היתה תקועה בדיוק כמו ההתקפה של קטש, אם לא יותר, ובינתיים סופרים עוד הפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
רק אני לא מתלהב מאוונס?
שחקן די שכונתי, לא יציב, עם כל הכבוד לכמה משחקים גדולים שלו בהתקפה אני חושב שדווקא אותו הייתי מחליף בשחקן 2-3.
אני לא איזה מבין גדול אבל ככה נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:20 
מילה טובה לג׳ף על משחק קרוב למושלם. 16 נק׳ באחוזים מצוינים, 7 ריב׳ ו-3 חטיפות ב-25 דקות בלבד. תענוג היד הרכה שהוא הראה מחצי מרחק, הביטחון לשים את הכדור על הרצפה ולקחת שחקנים לסל, פשוט היה 4 לתפארת. אפילו מהעונשין הוא קלע. הוא באמת בכושר הכי טוב בקריירה שלו וכשהוא לא מסתבך בעבירות הוא נכס אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
באטל חזר להיות באטל הישן ואוואנס נראה כאילו רמזו לו שהוא מועמד להחלפה, ואם הוא ימשיך ככה אז כנראה שהוא באמת יהיה ובצדק.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:24 
גיל אמיתי משחק כדורסל, והעולם שותק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
על גיל אמיתי אמרתי בשלב מסוים שבינתיים הוא לא גרם יותר מדי נזק ואז הוא איבד 3 או 4 כדורים בדקה ועשה בה גם כמה חורים בהגנה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:34 
לא ברורים לי הדיבורים על אופציה להחלפה של אלן.
אם צריך לבחור זר אחד שצריך להישאר - זה הוא.
הכי יציב מבין הזרים (שזה אולי הדבר הראשון שאתה מצפה מזר), נלחם, אוהב את המועדון,נותן את הנשמה בשני צידי המגרש. בלעדיו אנחנו באמת לא פונקציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:34 
החולשה של אוואנס מאוד מאכזבת. אין לו 1 על 1 ולכן אי אפשר באמת ללכת עליו בדקות האחרונות של משחק צמוד. בעצם אין לנו אף שחקן כזה.
בנוסף אין לנו שחקן אחד שבאמת יכול לקלוע מהשלוש באחוזים גבוהים לאורך תקופה ובמצב כזה גם התקפות שמסתיימות בשחקן שזורק בחופשיות מה-3 לא מסתיימות רוב הפעמים בנקודות.
לדעתי לא יחליפו אף שחקן וגם אוואנס שחקן טוב מאוד בסופו של דבר, אבל כנראה שהוא הכי פחות מתאים לנו בסיטואציה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
לא ברור לי איך שחקן בזריקה אחרונה כשנשאר פנוי לזריקה מעדיף להיכנס ליער במקום.
מתי בדיוק שרקו אי פעם לפאול בכניסה לסל בשנייה האחרונה (אפילו בפעמים ששרקו פאול נגד הפועל, בנק יהב בארנה ונתניה בחצי גמר, זה היה פאול חמישי במצב שלא קרוב לסל), אפילו אם זאת לא שלישיית הצוררים הזאת?
גם אם כן ישרקו זה לא שמישהו בהפועל יכול להיות בטוח באחוזי העונשין שלו בשביל לוותר על זריקה פנויה מאחת התחנות על הבקבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:42 
צודק.
וכמובן שגם היה פאול 100 אחוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 23:04 
אין סיכוי לקבל שריקה בסיטואציה הזאת גם אם יורים בך בדרך לסל.
הבעיה היא בכלל שאוואנס הוא זה שקיבל את הכדור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
וויליאמסון במשחק הכי טוב שלו עד עכשיו - וההשפעה הכי גדולה שלו על המשחק הייתה ש"בגללו" השחקן הכי טוב שלנו היום שיחק רק 25 דקות. סגל שבנוי כל כך עקום. אמרתי אחרי המשחק נגד קריית גת, אי אפשר להחזיק שני זרים על תקן השוליה של רוברט. אפילו לא צריך להבין בכדורסל, זה מקרה כל כך פשוט וברור של תפוקה שולית פוחתת, עם שני זרים שדורכים בדיוק על אותה משבצת, וגורמים לכך שיש מגבלה מאוד ברורה לתפוקה שאנחנו יכולים לקבל מהזרים שלנו, מגבלה שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו (וזה היה נכון גם אם במקום אוונס שהוא 3-4 היה לנו זר שהוא 2-3). היום שניהם היום מצוינים (בעיקר אלן) אבל זה לא הוביל אותנו לשום מקום.

אני מקווה שההפסד המביך הזה יעיר מישהו במועדון. כי ההרגשה שלי היא שחושבים שיש לנו קבוצה טובה שבנויה נכון, ורק הפציעה של רביב מונעת מאיתנו לדרוס את הליגה. אז הפסדנו היום לקבוצה שבסגל מלא היא בינונית, והיום היא שיחקה בלי הזר הבכיר שלה, ושחקן חמישייה ישראלי נפצע להם אחרי 5 דקות. זה חיסרון לא פחות גדול מהחיסרון של רביב. הגיע הזמן שכולם יבינו:

אנחנו משחקים רע.
רמת הכישרון ההתקפי בקבוצה היא פשוט בינונית במקרה הטוב.
עם קו אחורי כזה לא נגיע לשום מקום.
כן, עם רביב זה היה נראה קצת יותר טוב, אבל לא מספיק בשביל לגשר על הפער בין איפה שאנחנו רוצים וצריכים להיות, לבין איפה שאנחנו עכשיו. אפילו לא קרוב. וחבל שצריך לחכות שהוא יחזור בשביל לראות את זה.

אין שום סיבה שזה יהיה המצב, ואין שום סיבה לקבל את זה או להשלים עם זה.
ועם זאת, כל זה ידוע מתחילת העונה (או אפילו לפני שהיא התחילה), עוד מעט נגמר הסיבוב הראשון, ועדיין לא נעשה כלום בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 00:03 
יובל כתב:
וויליאמסון במשחק הכי טוב שלו עד עכשיו - וההשפעה הכי גדולה שלו על המשחק הייתה ש"בגללו" השחקן הכי טוב שלנו היום שיחק רק 25 דקות. סגל שבנוי כל כך עקום. אמרתי אחרי המשחק נגד קריית גת, אי אפשר להחזיק שני זרים על תקן השוליה של רוברט. אפילו לא צריך להבין בכדורסל, זה מקרה כל כך פשוט וברור של תפוקה שולית פוחתת, עם שני זרים שדורכים בדיוק על אותה משבצת, וגורמים לכך שיש מגבלה מאוד ברורה לתפוקה שאנחנו יכולים לקבל מהזרים שלנו, מגבלה שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו (וזה היה נכון גם אם במקום אוונס שהוא 3-4 היה לנו זר שהוא 2-3). היום שניהם היום מצוינים (בעיקר אלן) אבל זה לא הוביל אותנו לשום מקום.

אני מקווה שההפסד המביך הזה יעיר מישהו במועדון. כי ההרגשה שלי היא שחושבים שיש לנו קבוצה טובה שבנויה נכון, ורק הפציעה של רביב מונעת מאיתנו לדרוס את הליגה. אז הפסדנו היום לקבוצה שבסגל מלא היא בינונית, והיום היא שיחקה בלי הזר הבכיר שלה, ושחקן חמישייה ישראלי נפצע להם אחרי 5 דקות. זה חיסרון לא פחות גדול מהחיסרון של רביב. הגיע הזמן שכולם יבינו:

אנחנו משחקים רע.
רמת הכישרון ההתקפי בקבוצה היא פשוט בינונית במקרה הטוב.
עם קו אחורי כזה לא נגיע לשום מקום.
כן, עם רביב זה היה נראה קצת יותר טוב, אבל לא מספיק בשביל לגשר על הפער בין איפה שאנחנו רוצים וצריכים להיות, לבין איפה שאנחנו עכשיו. אפילו לא קרוב. וחבל שצריך לחכות שהוא יחזור בשביל לראות את זה.

אין שום סיבה שזה יהיה המצב, ואין שום סיבה לקבל את זה או להשלים עם זה.
ועם זאת, כל זה ידוע מתחילת העונה (או אפילו לפני שהיא התחילה), עוד מעט נגמר הסיבוב הראשון, ועדיין לא נעשה כלום בנושא.

כל אות פשוט

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 02:45 
עונה שנייה ברציפות שאין לקבוצה הזו גו-טו-גאי בדקות מכריעות של משחק צמוד. מי שאחראי לזה הוא כמובן עודד קטש והבנייה העקומה שלו והוויתור על זרים תותחים שהוצעו לו והגיעו לקבוצות עם תקציבים נמוכים יותר.
הבעיה היא שההנהלה לא מבינה בכדורסל וממשיכה את הטעות כשנותנת לצוות המאמנים שלה לבצע עוד טעויות עתידיות, כשברור לכל אדם שמבין כדורסל מה חסר לקבוצה. רבאק, הגבוה גיבוי זה מה שחסר לכם? לריבאונד? תביאו את פאקינג אורי קוקיה שאין לו חוזה בהפועל ר"ג והוא מפלצת ריבאונד. רק תביאו כבר 2-3 שיכול ליצור ולקלוע מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 03:20 
מה הקטע של הקבוצה הזו להפסיד תמיד במשחקים צמודים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 06:54 
אנחנו נראים רע, ממש רע
הגיע הזמן שייעשה שינוי
ואגב ,הקהל המשיך כמו באשדוד לא להיות מעורב

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: