תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 אוגוסט 2025, 09:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע טרור בפריז-השותפים לטרור של מכחיש השואה הגיעו גם לפריז
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 12:10 
KingAlpaca כתב:
זה האופי האנושי.

אבל יש הבדל בין אדישות (ברמה כזו אח אחרת) לעוינות ורשעות.

אין ספק, ובגלל זה גם לא השוותי. אני מסכים שבישראל זה הגיע לרמה אחרת של רשעות.

וההשוואה של השוודית מטופשת לטעמי. כי הטרור הפלסטיני נובע מייאוש, אבל הטרור של דאע"ש נובע מעלק דת ומהיותם חלאות המין האנושי. הם לא מחפשים עצמאות או שוויון או חירות, הם מחפשים דם, ולכן אין מקום להשוות גם אם שניהם פונים לדרך הטרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ואגב, זו לא תפיסה שמקובלת על השמאל, היא מקובלת גם על ראש אמ"ן חובש הכיפה לפני עשרה ימים.

תמונה

אבל זה לא רלוונטי, והיא הייתה צריכה להמנע מלתת דוגמאות בשביל שיתייחסו ברצינות למה שיש לה להגיד.

אין ספק
השאלה האם ניתן "להרגיע את השטח" ולגרום לפלשתינים להיות רגועים ללא תחושות זעם ותסכול
במאקרו ניסינו ואי אפשר (היום פרק נוסף של המקור על שיחות השלום ברק עראפת ואולמרט אבו מאזן , ממליץ בחום )
במיקרו מה שקרה באשכול הנוכחי של פורום שדים : הרשות (עם החמאס שתמיד מעודד אלימות) הסיתה כאילו ישראל עושה שינויים באל אקצא , ואף הוסיפה לאחר מכן להסית ולשפוך דלק למדורה
דוגמא בלתי נשכחת היא : ישראל רצחה בדם קר ילד בן 13 שהלך להפריח יוני שלום בירושלים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
KingAlpaca כתב:
זה האופי האנושי.

אבל יש הבדל בין אדישות (ברמה כזו אח אחרת) לעוינות ורשעות.

אין ספק, ובגלל זה גם לא השוותי. אני מסכים שבישראל זה הגיע לרמה אחרת של רשעות.

וההשוואה של השוודית מטופשת לטעמי. כי הטרור הפלסטיני נובע מייאוש, אבל הטרור של דאע"ש נובע מעלק דת ומהיותם חלאות המין האנושי. הם לא מחפשים עצמאות או שוויון או חירות, הם מחפשים דם, ולכן אין מקום להשוות גם אם שניהם פונים לדרך הטרור.

התנועה שקיבלה בבחירות הפלשתיניות רוב דוגלת בשלטון חליפות AS WELL
הדמיון בין חמאס לדעאש הרבה יותר גבוה מאשר ההבדלים שאתה מנסה לייצר לנו פה
גם חלק מהפלשתינים (רוב לפי הבחירות) אינו מחפש שוויון חירות או עצמאות בלבד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4563297,00.html
ציטוט:
חמאס הוא קודם כל ארגון איסלאמסטי. בחזונו חמאס שואף לכינון חליפות, אך בטווח הזמן הקצר הוא מגויס להקמת מדינה פלסטינית בעלת גוון איסלאמי. זה השינוי שאותו הנהיג שייח אחמד יאסין בתומכיו עם הקמת חמאס בדצמבר 1987. למשנה הפאן איסלאמית של האחים המוסלמים הוא הוסיף את הגוון הלאומי הפלסטיני. ניתן לראות זאת היטב בסמל התנועה, המכיל את הדגל הפלסטיני שלו הוספה השהאדה (הצהרת האמונה המוסלמית) לצד החרבות המסמלות את האחים המוסלמים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 13:54 
הפועל כתב:
פאביו כתב:
הפועל כתב:
אדום כתב:

קראת מה שהיא אמרה?

אני מניח שהיא מצטערת
זו התבטאות אומללה,למרות שכמובן הכותרת שונה בתכלית ממה שהיא אומרת
אך אל תתכחש שההתבטאות אומללה
ציטוט:
כמובן שיש לנו סיבה לדאגה, לא רק בשבדיה, אלא בכל העולם כיוון שיש רבים שעוברים הקצנה. ושוב, זה מחזיר אותנו לסיטואציות כמו זו שבמזרח התיכון, שם הפלסטינים רואים ש'אין לנו עתיד, עלינו לקבל את המציאות המייאשת או לפנות לאלימות'".

אני מסכים שבעיתוי כזה עדיף לא לאמר משהו שעלול להתפרש בצורה כלשהי כמקשר. אבל תכלס כל מי שאין לו בעית הבנת נקרא משמעותית מבין שאין פה אפילו שמץ האשמה של ישראל בפיגועים. מה שהיא אומרת מקובל פחות או יותר על כל מחנה השמאל בישראל, גם על גורמים בטחוניים בישראל - הייאוש הפלשתיני הוא אחד הגורמים לטרור הפלשתיני.
והיא רוצה להימנע מכך בשאר העולם. וואלה- הגיוני. או במינימום אמירה לגיטימית.
בטח לא כזאת שמשתמע ממנה שישראל אחראית לטבח בפאריז. שזה די מביך לטעון שזה מה שהיא אמרה

אז הייאוש של דעא"ש מהעולם המערבי הוא זה שגרם לפיגוע, זה מה שאתה והיא אומרים בעצם. כמובן שאין שום קשר בין דעא"ש לחמאס, וכמו שביבי לא היה צריך לצבור הון פוליטי על חשבון הפיגוע הזה, אנטישמים עלובים מסוגה היו צריכים ליצור את אותה הפרדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע טרור בפריז-השותפים לטרור של מכחיש השואה הגיעו גם לפריז
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 13:59 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום, אני מצטער בשבילך שגם אתה לוקה בבעית הבנת הנקרא הנ"ל שציינתי. כנראה שצריך בכל זאת להסביר לאט.
לא "אמרנו" (אין לי מושג איך אני פתאום נדחפתי לזה) שהייאוש של דעאש מהעולם המערבי גורם לפיגוע.
שאלו אותה האם היא מודאגה מרדיקליזציה של צעירים בשבדיה (זאת שגורמת לצעירים להצטרף לדעאש). והיא אמרה שכן, לא רק בשבדיה אלא בכלל. ושכדאי למנוע מהם להגיע למצב של ייאוש שדוחף אותם לאלימות כמו שקורה לפלשתינים.

לא צריך להיות אנטישמי שבדי חלאה בשביל לחשוב שייאוש דוחף אנשים צעירים (אפילו שבדים!) לזרועות של חלאות שמנצלים את זה בשביל לבצע מעשי אלימות. זה פחות או יותר משהו שאמור להיות מובן מאליו לכל אחד. גם לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 14:20 
הפועל כתב:
אדום, אני מצטער בשבילך שגם אתה לוקה בבעית הבנת הנקרא הנ"ל שציינתי. כנראה שצריך בכל זאת להסביר לאט.
לא "אמרנו" (אין לי מושג איך אני פתאום נדחפתי לזה) שהייאוש של דעאש מהעולם המערבי גורם לפיגוע.
שאלו אותה האם היא מודאגה מרדיקליזציה של צעירים בשבדיה (זאת שגורמת לצעירים להצטרף לדעאש). והיא אמרה שכן, לא רק בשבדיה אלא בכלל. ושכדאי למנוע מהם להגיע למצב של ייאוש שדוחף אותם לאלימות כמו שקורה לפלשתינים.

לא צריך להיות אנטישמי שבדי חלאה בשביל לחשוב שייאוש דוחף אנשים צעירים (אפילו שבדים!) לזרועות של חלאות שמנצלים את זה בשביל לבצע מעשי אלימות. זה פחות או יותר משהו שאמור להיות מובן מאליו לכל אחד. גם לך.

מקבל בהבנה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

זאת גם בדיוק הדרך שבה דאע"ש היהודים, אלה שהראש שלהם נאם לפני שבוע בועדה בכנסת, מגייסים לוחמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 16:11 
19 כתב:
ואגב, זו לא תפיסה שמקובלת על השמאל, היא מקובלת גם על ראש אמ"ן חובש הכיפה לפני עשרה ימים.

תמונה

אבל זה לא רלוונטי, והיא הייתה צריכה להמנע מלתת דוגמאות בשביל שיתייחסו ברצינות למה שיש לה להגיד.

רק תיקון אחד
הרצי הלוי לא חובש כיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
its-sick כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
its-sick כתב:
לא הבנתי את הכותרת על השותפים לטרור של ביבי
מישהו יכול להסביר?

החתול של שרדינגר כתב:
מכחיש השואה הוא כמובן בנימין נתניהו.
השותפים לטרור-אני מניח שמדובר על לה פאמיליה, שחברתו למפלגה ושרת התרבות של ממשלתו יושבת איתם לפני כל בחירות ואמרה עליהם שהם אחלה אנשים, להב"ה שהחבר בממשלתו הזמין השבוע את המנהיג שלהם לנאום בכנסת, או פעילי התג מחיר שאותו חבר כנסת היה ועודנו שותפם.
מכאן אני מבין שלא רק שאתמול היה בפריז רצף נוראי של פיגועים של מחבלים מטעם המדינה האיסלאמית, אלא גם מחבלים יהודים שרפו שם בית על יושביו ו/או שרפו בתי ספר ו/או חטפו נער והציתו אותו ו/או תקפו במקלות וגרזנים אוהדים של קבוצה מקומית שחזרו ממשחק של קבוצתם? ללא ספק מזעזע שילוב הכוחות הזה. אני רק מקווה רק שאף אחד לא יחשוב שמדינת ישראל=דאע"ש בגלל שלשנינו יש במשותף את האויב הצרפתי.
לא הבנתי כלום.
ברור שאני יודע שביבי הוא מכחיש השואה, אבל אנחנו יודעים שאת הפיגועים בפריז עשו דעא"ש.
לא הבנתי בכלל למה דעא"ש הם שותפים לטרור של ממשלת ישראל (שהוא אכן טרור לכל דבר, אבל שיטת הפעולה והקורבנות שונים לחלוטין).

אני הבנתי שמדובר במעשי טרור שקרו בנוסף, אבל אף אחד לא מדבר עליהם כי האנטישמים לא רוצים שאנשים ידעו מה כוחם האמיתי של היהודים.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001081611
קריקטורה של הפת"ח מאשימה את ישראל בפיגועים בפריז
הפת"ח פרסם אמש קריקטורה בה נראה רה"מ נתניהו מכוון יחד עם לוחם דאע"ש נשק לכיוון מגדל אייפל
הקריקטורה פורסמה בעמוד הרשמי של הפת"ח בפייסבוק

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 16:46 
its-sick כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
its-sick כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
its-sick כתב:
לא הבנתי את הכותרת על השותפים לטרור של ביבי
מישהו יכול להסביר?

החתול של שרדינגר כתב:
מכחיש השואה הוא כמובן בנימין נתניהו.
השותפים לטרור-אני מניח שמדובר על לה פאמיליה, שחברתו למפלגה ושרת התרבות של ממשלתו יושבת איתם לפני כל בחירות ואמרה עליהם שהם אחלה אנשים, להב"ה שהחבר בממשלתו הזמין השבוע את המנהיג שלהם לנאום בכנסת, או פעילי התג מחיר שאותו חבר כנסת היה ועודנו שותפם.
מכאן אני מבין שלא רק שאתמול היה בפריז רצף נוראי של פיגועים של מחבלים מטעם המדינה האיסלאמית, אלא גם מחבלים יהודים שרפו שם בית על יושביו ו/או שרפו בתי ספר ו/או חטפו נער והציתו אותו ו/או תקפו במקלות וגרזנים אוהדים של קבוצה מקומית שחזרו ממשחק של קבוצתם? ללא ספק מזעזע שילוב הכוחות הזה. אני רק מקווה רק שאף אחד לא יחשוב שמדינת ישראל=דאע"ש בגלל שלשנינו יש במשותף את האויב הצרפתי.
לא הבנתי כלום.
ברור שאני יודע שביבי הוא מכחיש השואה, אבל אנחנו יודעים שאת הפיגועים בפריז עשו דעא"ש.
לא הבנתי בכלל למה דעא"ש הם שותפים לטרור של ממשלת ישראל (שהוא אכן טרור לכל דבר, אבל שיטת הפעולה והקורבנות שונים לחלוטין).

אני הבנתי שמדובר במעשי טרור שקרו בנוסף, אבל אף אחד לא מדבר עליהם כי האנטישמים לא רוצים שאנשים ידעו מה כוחם האמיתי של היהודים.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001081611
קריקטורה של הפת"ח מאשימה את ישראל בפיגועים בפריז
הפת"ח פרסם אמש קריקטורה בה נראה רה"מ נתניהו מכוון יחד עם לוחם דאע"ש נשק לכיוון מגדל אייפל
הקריקטורה פורסמה בעמוד הרשמי של הפת"ח בפייסבוק

עכשיו אתה יכול להיות מבסוט,
שותפיך האומללים כתוצאה מהדיכוי וההשפלה הישראלית נותנים לך כתף ותמיכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
זה בכלל לא אני, זה פותח האשכול שכתב את זה בכותרת. אני רק ניסיתי להבין את מוחו המעוות.
אני לא רואה קשר בין הטרור הישראלי לזה המוסלמי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 18:45 
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:

תמונה

רק תיקון אחד
הרצי הלוי לא חובש כיפה

בוגר בני עקיבא. היה איתי בקורס מפ״ים, אז עדיין חבש כיפה.
(כבר אז ידעו שיהיה רמטכ״ל יום אחד...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
לרגע חשבתי ש-19 היה בקורס מ״פים. :)

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
לא כל כך ברור לי למה משנה אם ראש אמ"ן חובש כיפה או לא והאם לעמדתו יש תוקף חזק יותר במידה והוא חובש כיפה מאשר אם אינו חובש כיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
תושבי ירושלים ובמיוחד אלה שנוסעים ברכבת הקלה חיים כבר כמה חודשים באימה כתוצאה מהטרור .

די נחמד לקרוא על האימה שנפלה על אירופה.
אימה ללא הרוגים וללא פצועים זה דבר מצויין.

ציטוט:
הטראומה ממתקפת הטרור בפריז ממשיכה להשפיע על הכדורגל העולמי: משחק הידידות בוטל כשעה וחצי לפני שריקת הפתיחה, זאת בעקבות חפץ חשוד שנתגלה באצטדיון בהאנובר.

ציטוט:
עוד לפני כן, בעיתון הבלגי "לה סיור" דווח כי סלאח עבדסלאם, אחד המבוקשים על ידי המשטרה המקומית, נצפה בימים האחרונים בסביבת האצטדיון בו היה אמור להיערך המפגש בין בלגיה לספרד, ולכן התקבלה ההחלטה לא לקיים אותו.

ציטוט:
ם בצרפת כמובן עדיין מתאוששים מהטראומה הגדולה. ההחלטה הראשונה שקיבלו קברניטי הכדורגל במדינה היא שבסוף השבוע הקרוב לא תורשה כניסה לקהל של הקבוצות האורחות במשחקי הליגה המקומית.

תנו לנו עוד. חיי איימה תחת איומי טרור באירופה ניראה לי סבבה . בשוודייה ובלגייה בעדיפות ראשונה והחשוב מכל ....ללא פצועים והרוגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
איזה שמוק אלוהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:01 
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:

תמונה

רק תיקון אחד
הרצי הלוי לא חובש כיפה

בוגר בני עקיבא. היה איתי בקורס מפ״ים, אז עדיין חבש כיפה.
(כבר אז ידעו שיהיה רמטכ״ל יום אחד...)

אולי אז כן אבל בעשור האחרון הוא בלי כיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:05 
סומך כתב:
איזה שמוק אלוהים

שמוק? אפס מאופס קצת יותר מדוייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:09 
אדום אופטימי כתב:
תושבי ירושלים ובמיוחד אלה שנוסעים ברכבת הקלה חיים כבר כמה חודשים באימה כתוצאה מהטרור .

די נחמד לקרוא על האימה שנפלה על אירופה.
אימה ללא הרוגים וללא פצועים זה דבר מצויין.

ציטוט:
הטראומה ממתקפת הטרור בפריז ממשיכה להשפיע על הכדורגל העולמי: משחק הידידות בוטל כשעה וחצי לפני שריקת הפתיחה, זאת בעקבות חפץ חשוד שנתגלה באצטדיון בהאנובר.

ציטוט:
עוד לפני כן, בעיתון הבלגי "לה סיור" דווח כי סלאח עבדסלאם, אחד המבוקשים על ידי המשטרה המקומית, נצפה בימים האחרונים בסביבת האצטדיון בו היה אמור להיערך המפגש בין בלגיה לספרד, ולכן התקבלה ההחלטה לא לקיים אותו.

ציטוט:
ם בצרפת כמובן עדיין מתאוששים מהטראומה הגדולה. ההחלטה הראשונה שקיבלו קברניטי הכדורגל במדינה היא שבסוף השבוע הקרוב לא תורשה כניסה לקהל של הקבוצות האורחות במשחקי הליגה המקומית.

תנו לנו עוד. חיי איימה תחת איומי טרור באירופה ניראה לי סבבה . בשוודייה ובלגייה בעדיפות ראשונה והחשוב מכל ....ללא פצועים והרוגים.

אדמין, בחייאת.

הגיע הזמן.

בחיים שלי לא ראיתי כזאת חלאה חסרת כל צלם אנוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:11 
אין אימה ללא מקרים של הרוגים ופצועים. אף אחד לא חי באימה מזאב זאב. אם לא ה130 הרוגים, אף אחד לא היה חי באימה היום.

תומכי הטרור בקטאר, סוריה, עיראק וישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
ככל הנראה נמנע מגה פיגוע בהאנובר במשחק בין גרמניה להולנד
אירופה במלחמה

מחריד ומזעזע מה קרה באירופה השבוע
זה 11 ספט של אירופה :facepalm:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
סומך כתב:
איזה שמוק אלוהים

למה כי יש אימה באירופה שאנו בישראל חוווים אותה עשרות שנים.
לצערי היו הרוגים בצרפת
לשמחתי אין הרוגים נוספים ואני מקווה שיתפסו את הטרוריסטים.

למה אסור לי לקוות שהאירופאים יחוו את האימה שאנו חובים כל כך הרבה שנים עם אפס אמפטייה מצידם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סומך כתב:
איזה שמוק אלוהים

למה כי יש אימה באירופה שאנו בישראל חוווים אותה עשרות שנים.
לצערי היו הרוגים בצרפת
לשמחתי אין הרוגים נוספים ואני מקווה שיתפסו את הטרוריסטים.

למה אסור לי לקוות שהאירופאים יחוו את האימה שאנו חובים כל כך הרבה שנים עם אפס אמפטייה מצידם ?

מותר לך. כמו שמותר לחולה HIV ללכת ולנסות להדביק כמה שיותר אנשים.
למה שרק הוא יחיה באימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט אם אני שהותקפתי ע"י טרור וחשתי אימה במשך עשרות שנים וגם כיום, הייתי מפעיל טרור על אירופה שבגללו יש אימה הרי שהדוגמה של ה- HIV הייתה מתאימה.
מכיוון שככל הידוע לי ישראל לא מפעילה טרור על אירופה הרי שהדוגמא אינה מתאימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:26 
השנאה, השנאה מאכלת את הנפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:26 
אדום אופטימי כתב:
בהחלט אם אני שהותקפתי ע"י טרור וחשתי אימה במשך עשרות שנים וגם כיום, הייתי מפעיל טרור על אירופה שבגללו יש אימה הרי שהדוגמה של ה- HIV הייתה מתאימה.

צודק. הדוגמה היותר מתאימה היא חולה איידס ששמח שאנשים אחרים גם נדבקים באיידס.
מרגיש יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
אוגמק כתב:
אדום אופטימי כתב:

צודק. הדוגמה היותר מתאימה היא חולה איידס ששמח שאנשים אחרים גם נדבקים באיידס.
מרגיש יותר טוב?

כמעט,

אם חולה איידס חולה באיידס עשרות שנים ואנשים ממררים לו את החיים על כך שחלה באיידס ותומכים בכאלה שגרמו לו למחלה (אבל לא חולים באיידס ) ומתייחסים באמפטייה לאלה \שגרמו לו לחלות , אך טיבעי שכשהוא מגלה שהם חולים באיידס ירגיש הקלה על כך שהגיעו למצב שבו הוא נימצא, ואולי אולי אולי בעתיד יחשבו למי לגלות בעתיד אמפטיה אחרי שחוו את המחלה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 17 נובמבר 2015, 22:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:31 
בצרפת אגב, איפה שנהדר שהם חיים באימה, הbds מחוץ לחוק, והשתייכות אליו מקבילה לפשע שנאה, צרפת היא מובילת הקו התקיף ביותר נגד איראן ונלחמת בדאע"ש באופן אקטיבי. תנו לנו עוד, כיף. מגיע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: