pogi כתב:
ofir כתב:
כפר סבא ירדה ליגה עם יבואה, דה סילבה וידין והם ניהיו כוכבים בהפועל.
ברדה וארביטמן היו חושך בחיפה ובהפועל כיכבו.
ברור שיש גם דוגמאות הפוכות אבל תפקוד של שחקן לא מושפע רק מהיכולת שלו אלא גם מהקבוצה שהוא משחק בה.
שכטר כשהגיע אלינו לא היה התרסקות ולא היה נפילה. היה קצת מאכזב כי הציפיות היו גבוהות מאוד אבל הוא בהחלט נתן תפוקה של חלוץ טוב לליגה הזאת.
לא צריך להתאבד עליו וגם לא צריך לזלזל בו.
אם אפשר להביא בחינם ובשכר נורמלי הייתי לוקח את שכטר, עזרא וידין בלי לחשוב בכלל.
א. דה סילבה, יבואה וידין היו שחקנים טובים בכפ"ס וזה שהיא ירדה ליגה לא מעיד על היכולת שלהם כיחידים. ההשוואה שלך כאן לא נכונה.
ב. ברדה וארביטמן לא "כיכבו" בהפועל, היו חלוצים צעירים שלא בלטו בחיפה (שהחזיקה באותם ימים סגלים איכותיים עם שחקנים מוכשרים יותר) ולכן עברו להפועל שבה נתנו עונות סבירות. כמו בסעיף א, גם כאן לא היה מדובר בשחקנים כושלים ובעלי כושר ירוד ולכן ההשוואה לשכטר לא נכונה.
ג. כששכטר הגיע אלינו הוא כן היה התרסקות וכן היה נפילה. לא הצליח לעבור קונוס, לא תרם
בכלום למשחק ההתקפה ואם אני לא טועה חלק נכבד מהשערים שבכל זאת הבקיע היו מפנדלים.
ד. "בלי לחשוב בכלל"- למה בלי לחשוב בכלל? אולי בכל זאת נחשוב קצת? מבטיח לך שזה לא יזיק.
א. לך איזה 200 עמודים אחורה בפורום לאשכול החתימה של כל השלושה האלה. אף אחד לא הכיר אותם ואף אחד לא ציפה מהם לכלום. שחקנים אלמוניים שלא בלטו בכלל בעונת הירידה של כפס ואם הם היו מציגים את היכולת שהציגו אצלינו , כפס היו בצמרת ולא היו יורדים ליגה.
ב. ברדה וארביטמן היו כושלים בחיפה ובהפועל פרחו. לא יודע איך אפשר להתווכח עם זה. לדעתי גם אם תשאל את ברדה וארביטמן בעצמם הם יגידו לך שבחיפה הם היו כישלון עד שהם הגיעו להפועל. שניהם קיבלו הזדמנויות בחיפה לפני שהגיעו להפועל ובהזדמנויות הרבות שקיבלו הם כשלו. ההשוואה מצויינת.
ג. שכטר לא היה התרסקות. הביא מספרים של חלוץ מצויין לליגה הזאת ובסופו של דבר זה מה שחשוב אצל חלוץ. אומנם לא הציג את היכולת שהציג בדאבל אבל הציג יכולת של חלוץ טוב לליגת העל.
ד. שכטר, ידין ועזרא שחקנים מפוצצים בכישרון, שחקנים שהוכיחו מה הם מסוגלים ושחקנים שלפחות מבחינת הגיל עוד לא גמרו את הסוס. אם אפשר להביא את השלישייה הזאת בחינם ובשכר סביר אני עושה את זה בלי לחשוב. זה מהלך מתבקש.