תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 אוגוסט 2025, 19:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
תחזור עוד כמה שנים אחורה, לתקופה שלפני הציונות. נראה אם תמצא משהו.
כבר הלכת את רוב הדרך.

עמחייה
הציניות אשמה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 14:30 
זה חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
תגיד לי, אתה חי על ענן? אתה צריך אותי בשביל להבין שהתשתית עליו נשען הג'יאהד האיסלמי נגד ישראל הוא דתי-מוסלמי-פנאטי?
יש איזה ספק בכלל? צריך להיות בור ומנותק כדי לא לדעת על מתקפות רצחניות מוסלמיות נגד יהודים כאן עוד לפני 67 ולפני 48 חדש לך?

פרעות תרפ"א החלו בכ"ג בניסן ה'תרפ"א (1 במאי 1921) ביפו, והתפשטו ליישובים יהודיים נוספים. המאורעות כללו מעשי רצח, אלימות, אונס, שוד וביזה על ידי ערבים בישובים יהודים. הם נמשכו חמישה ימים, ובמהלכם נהרגו 47 יהודים ונפצעו 140. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7 ... 4%22%D7%90

מאורעות תר"פ הוא כינוי להתקפות מצד ערבים על יישובים עבריים באצבע הגליל ועל שכונות בירושלים שאירעו בשנת תר"פ-1920.
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7 ... 8%22%D7%A4

מאורעות תרפ"ט (1929, בפי הערבים ثورة البراق, תעתיק: ה ַבת ַאל-ֻּבַראק, בתרגום לעברית: "מהפיכת אל-בוראק", שמו הערבי של הכותל) היו סדרה של פרעות אלימות ומעשי טרור מצד הערבים תושבי ארץ ישראל נגד היישוב היהודי בארץ ישראל, שהחלו ב-23 באוגוסט 1929. במהלך המאורעות נרצחו 133 יהודים ו־339 נפצעו, ננטשו ונחרבו יישובים וקהילות ברחבי ארץ ישראל. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7 ... 4%22%D7%98

פרעות צפת או הביזה הגדולה בצפת הייתה סדרת פרעות שערכו כפריים ערבים ומוסלמים מקומיים בקהילה היהודית בצפת במהלך מרד הפלאחים בשנת 1834. הפרעות נמשכו שלושים ושלושה ימים במהלכם נבזז כל רכוש הקהילה, נאנסו נשים רבות ורבים נפצעו ואף נרצחו. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7 ... 7%AA_(1834)

להמשיך?
איזה כיבוש היה אז?

לא יודע איך גזרת מזה שהמאבק פה הוא בבסיסו דתי.
מה שהיה לך זה שמצד אחד היו לך תנועות לאומיות פלשתינאים וערביות, ומצד שני היתה לך תנועה לאומית יהודית - הציונות. שתי התנועות האלו לא היו דתיות בעיקרן.
הציונות טענה שליהודים יש זכות על א"י, התנועה הלאומית הפלשתינית לא קיבלה את זה, אבל זה לא היה ויכוח תיאולוגי (ושים לב שאני אומר התנועה הלאומית הפלשתינית ולא הפלשתינאים העם, רובם לא היו מעורבים בכלוםן, סתם אנשים שמנסים לחיות את החיים שלהם).

וזה לא טיעון באוויר, זו נקודה חשובה, אם הסיכסוך בבסיסו לאומי, יכול להיות לו פתרון, אם מוסלמים ויהודים תמיד ישנאו אחד את השני באופן תיאולוגי, אין מה לעשות. אבל שמע, אתה מסתכל על ההיסטוריה, לא אומר שלא היו בעיות, אבל תשווה לנוצרים שיש להם היסטוריה פי אלף יותר בעייתית עם היהודים, ועדיין לא תראה יותר מדי אנשים שטוענים שיש לך קונפליקט דתי בלתי פתיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:
תגידו מה שתגידו, מופע ההורמונים של פאביו ואופטימי זה מין נקודת אור ביום של חושך.
מדהים שיש אנשים שכל כך שמחים לראות דם שהם ממש מאבדים שליטה על עצמם* מרוב שהם רוטטים מבפנים.

*אוקיי, אני מודה שאני בא פה לקראתם ושיש בעצם מצב שזה כל מה שיש להם להציע לעולם, אבל בואו נישאר בינתיים עם ההנחה הקטנה שעשינו להם.
עד כמה שזכור לי, לפחות לפאביו כבר קרה כמה פעמים שכשהדם שעלה לו לראש חזר למקום הוא התאפס על עצמו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
הג׳יהאד האיסלמי הוא לא העם הפלשתיני, כמו שיהדות התורה-להבדיל- היא לא העם הישראלי.

לא ברורה מטרת הצגת כל ארועי הפרעות שהבאת. מצטער שלא נכנסתי ללינקים, אני מעריך שלא יחדשו לי יותר מידי.
לא היה כיבוש בזמן ההוא, אבל אז התחיל המאבק על מי פיסת האדמה הזו. מה אתה בא להראות? שהערבים היו אכזריים? מסכים איתך. מה אתה לומד מזה? אולי שהסכסוך הוא דתי?

ובנתיים אל תקרא לי אחי, אני גם ככה לא אוהב את הביטוי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
בוא׳נה, שבת, קומוניסים אתה לא שומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אני מודה שאשמח אם העולם יגיע למסקנה שיש מלחמת דת בעולם
בין העולם החופשי לבין העולם הדתי קיצוני (במקרה חלק מהעולם מוסלמי)

מסכים עם קביעתך לגבי קיומה של המלחמה.
באיזה צד אתה ממקם את כ"ך, נוער הגבעות, להב"ה ולה-פמיליה במלחמה הזאת?
העולם החופשי או העולם הדתי קיצוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:09 
ציטוט:
דן מרגלית: "לשלוח סיוע תוצרת ההתנחלויות לפריז"

http://www.maariv.co.il/news/Article-512631

הערבים הברברים האלה שמחלקים סוכרוית בפיגועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:12 
אדום מטלי כתב:
הג׳יהאד האיסלמי הוא לא העם הפלשתיני, כמו שיהדות התורה-להבדיל- היא לא העם הישראלי.

לא ברורה מטרת הצגת כל ארועי הפרעות שהבאת. מצטער שלא נכנסתי ללינקים, אני מעריך שלא יחדשו לי יותר מידי.
לא היה כיבוש בזמן ההוא, אבל אז התחיל המאבק על מי פיסת האדמה הזו. מה אתה בא להראות? שהערבים היו אכזריים? מסכים איתך. מה אתה לומד מזה? אולי שהסכסוך הוא דתי?

ובנתיים אל תקרא לי אחי, אני גם ככה לא אוהב את הביטוי הזה.

אז ב'מאבק' הזה כשערביי האיסלם הרדיקלי רוצים להעביר מסר הם שוחטים נשים וזקנים וילדים, אונסים ובוזזים. ברור שהמקור זו הדת. זה שאנחנו בינינו יודעים להבחין בין הציונות ה'חילונית' כביכול לבין זו הדתית , לא אומר שהם התעמקו עד כדי כך. יהודים- כך ראו ורואים אותנו וכך רצחו אז ורוצחים בנו היום. ברור שמדובר בשנאת ישראל. הרי ממנה גם סבלו יהודי ארצות ערב, כולל אבותיי בעיראק. הם היו הרי ילידי המקום. מה הפריד בינם לבין השכנים החליטו לפתוח בפרעות, ביזה, אונס ורצח אם לא עובדת היותם יהודים?

מכיוון שלעזרא כואב הגרון ואני רוצה להתחשב- אסכם: אני טוען שהתשתית הרעיונית הבסיסית שמניעה את דאעש היא זו שמניעה את החמאס והג'יאהד האיסלמי (אללה הוא אכבר, מוות לכופרים, יש להשיב אדמות איסלם לבעליהם המוסלמים באמצעות מאבק מזוין) וכמובן שיש גם הבדלים אין צורך שתעמוד עליהם. זה ברור לי.

ולא קראתי לך אחי. למרות שזה מה שאתה ולא כביטוי אלא אח ממש, בשר מבשרי -תרצה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסם יקר,
לא מסכים עם רובה המכריע של משנתך ובכל זאת
:HEART2: + :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:23 
https://www.google.co.il/url?sa=t&sourc ... XOhhVFhSxQ

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 14 נובמבר 2015, 15:29, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
האשכול עם הכותרת הכי דוחה בפורום :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
פאביו כתב:

דתי קיצוני.
מזל שהם עדיין לא הרוב פה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
תגידו מה שתגידו, מופע ההורמונים של פאביו ואופטימי זה מין נקודת אור ביום של חושך.
מדהים שיש אנשים שכל כך שמחים לראות דם שהם ממש מאבדים שליטה על עצמם* מרוב שהם רוטטים מבפנים.

*אוקיי, אני מודה שאני בא פה לקראתם ושיש בעצם מצב שזה כל מה שיש להם להציע לעולם, אבל בואו נישאר בינתיים עם ההנחה הקטנה שעשינו להם.
עד כמה שזכור לי, לפחות לפאביו כבר קרה כמה פעמים שכשהדם שעלה לו לראש חזר למקום הוא התאפס על עצמו.

ועוד חשבתי עד לא מזמן שיש בסיס להתדיין מולך.
אז חשבתי
:LOL2: :DEVIL4: :

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
הסלע האדום כתב:
פאביו כתב:

דתי קיצוני.

מסכים עם אלה הטוענים שהעולם החופשי צריך להפעיל את צבאותיו כנגד העולם הדתי קיצוני
גם בתוך המדינות שבהם הוא מתבסס, מכין, מחמש ומאמן את כוחותיו.
אלא שהטיפול הזה חייב לכלול גם את דאע"ש היהודי.
כמה מאנשיו מתבצרים כרגע עם בלוני גז בבית הכנסת בגבעת זאב לקראת פינוי אפשרי:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
פאביו מורי ורבי אב פסיכופט שצריך לאשפזו,

לא שופטים אנשים בשעת צערם, משפט די נפוץ של אחיך הפורטוגלי.

אתמול בערב בעת כניסת השבת שררה שימחה בממלכת ה- DBS . שני יהודים נירצחו על ידי חברם לנשק.
לכאורה אירוע משמח שבו מתים יהודים.
אחיהם לנשק מארגון דע"ש החליטו להעניש את להקת איגלז אוף דת' מטאל שלא נענו לבקשות החרם והגיעו בקייץ האחרון לארץ המרצחים - ישראל להופעה בופיעו בפריז. הם קיבלו את העונש שלהם אולם באירוע שיצא משליטה נטבחו כ- 150 חפים מפשע.

קצת הבנה ורגישות לא תזיק, קשה לעבור ממצב של שימחה על מות יהודים למציאות חדשה.

תבין, אל תהיה כל כך קשוח.
קצת הבנה, מעט אורך רוח. קצת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בוא׳נה, שבת, קומוניסים אתה לא שומר?

כנראה שאם זה עונג שבת אז מותר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
פאביו מורי ורבי אב פסיכופט שצריך לאשפזו

פאביו לא צריך אשפוז, הוא צריך להירגע.
לעומת זאת...

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 16:23 
ראשית, ספק אם "התשתית הרעיונית הבסיסית שמניעה את דאעש היא זו שמניעה את החמאס והג'יאהד האיסלמי". אתה מוזמן למשל להשוות את היחס של הארגונים האלו לפלגים מוסלמים אחרים.
שנית, הפלסטינים הם לא החמאס ובטח ובטח לא הג'האד האיסלמי.
שלישית, והכי חשוב לנושא האשכול, בעיני רובם ככולם של האירופאים, הסכסוך הישראלי-פלסטינאי הוא מדיני. לכן, הם לא "ילמדו" מהפיגוע הזה שום דבר שהם לא ידעו קודם. ההתלהבות את כמה מדרי הפורום הזה קצת מוקדמת. זה לא שעד אתמול האירופאים או בפרט הצרפתים חשבו שפיגועים זה כיף. זה לא שעד אתמול הם חשבו שהאסלאם הקיצוני של אל קעאידה, ויותר ממנו דאעש, הוא לא סכנה מהותית. כמו שאמרו כאן, בניגוד לישראל, צרפת נלחמת מזה שנים באפגניסטן נגד אל קעאידה ובסוריה נגד דאעש. כל מיני ישראלים חושבים שהשמש זורחת להם בתחת והם יגלו לעולם מה הוא טרור אסלאמי, אבל צרפת הוכיחה, במעשים ולא בדיבורים סטייל ביבי, שהם יודעים את זה. רק שמכאן הם לא יגיעו למסקנה לשלוט במליוני אנשים תוך שלילת זכויות אדם בסיסיות זה לגיטימי.
ואגב אחרון, אם תקשיבו לדיווחים בתקשורת העולמית לא תשמעו השוואות לפיגועים בישראל. כאמור, יש ישראלים החושבים שהם היחידים בעולם שיודעים מה זה טרור, אבל בתקשורת העולמית הארועים בפריז מושווים בראש ובראשונה למגה פיגועים בתאומים, במומבי, לפיגועי הרכבות במדריד ולונדון, ולפיגוע בצ'רלי ברדו בתחילת השנה. משום מה לא שמעתי בתקשורת הזרה שהגויים ימ"ש משווים את הפיגוע הזה לארוע שבו פלסטיני דוקר ישראלי עם סכין מטבח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 16:26 
גיא האדום כתב:
ראשית, ספק אם "התשתית הרעיונית הבסיסית שמניעה את דאעש היא זו שמניעה את החמאס והג'יאהד האיסלמי". אתה מוזמן למשל להשוות את היחס של הארגונים האלו לפלגים מוסלמים אחרים.
שנית, הפלסטינים הם לא החמאס ובטח ובטח לא הג'האד האיסלמי.
שלישית, והכי חשוב לנושא האשכול, בעיני רובם ככולם של האירופאים, הסכסוך הישראלי-פלסטינאי הוא מדיני. לכן, הם לא "ילמדו" מהפיגוע הזה שום דבר שהם לא ידעו קודם. ההתלהבות את כמה מדרי הפורום הזה קצת מוקדמת. זה לא שעד אתמול האירופאים או בפרט הצרפתים חשבו שפיגועים זה כיף. זה לא שעד אתמול הם חשבו שהאסלאם הקיצוני של אל קעאידה, ויותר ממנו דאעש, הוא לא סכנה מהותית. כמו שאמרו כאן, בניגוד לישראל, צרפת נלחמת מזה שנים באפגניסטן נגד אל קעאידה ובסוריה נגד דאעש. כל מיני ישראלים חושבים שהשמש זורחת להם בתחת והם יגלו לעולם מה הוא טרור אסלאמי, אבל צרפת הוכיחה, במעשים ולא בדיבורים סטייל ביבי, שהם יודעים את זה. רק שמכאן הם לא יגיעו למסקנה לשלוט במליוני אנשים תוך שלילת זכויות אדם בסיסיות זה לגיטימי.
ואגב אחרון, אם תקשיבו לדיווחים בתקשורת העולמית לא תשמעו השוואות לפיגועים בישראל. כאמור, יש ישראלים החושבים שהם היחידים בעולם שיודעים מה זה טרור, אבל בתקשורת העולמית הארועים בפריז מושווים בראש ובראשונה למגה פיגועים בתאומים, במומבי, לפיגועי הרכבות במדריד ולונדון, ולפיגוע בצ'רלי ברדו בתחילת השנה. משום מה לא שמעתי בתקשורת הזרה שהגויים ימ"ש משווים את הפיגוע הזה לארוע שבו פלסטיני דוקר ישראלי עם סכין מטבח.

פרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 16:34 
אגב, לא בדקתי את זה, אבל אני די בטוח שרוב ההרוגים מההתקפות והרציחות של דעאש הם מוסלמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של גיא.
העולם לא סובב סביבינו, אולי כדאי שנתמקד בלמצוא פתרון מדיני-טריטוריאלי לסכסוך שהוא מדיני-טריטוריאלי, זה הרבה תלוי ביכולת שלנו ושל הפלסטינים להתעלם מאלו שמתעקשים למשוך את הסכסוך הזה לכיוון דתי, בשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אם אירופה חלילה תתחיל לחטוף פיגועים נוראיים שכאלו עקב הכיבוש אני תוהה איפה יהגרו כל הקשקשנים?
ארהב?אוסטרליה?מה האופציות?

רוב האנשים שבורחים או מעוניינים לברוח מהארץ לא בורחים מהטילים או הפיגועים, שהסיכוי להפגע מהם הוא פחות או יותר כמו הסיכוי שאותו מטוס יתרסק, אלא מהמדינה שנהיית פה בזכות ה"שפויים" כמוך וכמו כל הליורון האדום אופטימיים למינהם וה"פחות שפויים" כמו הנאוניסימים שהרבה בזכות הגיבוי שלכם הולכים ונהפכים לרוב.
לירון האדום כתב:
קובסטר אפשר לרצות שלום יחד עם הרצון לחיות בבטחון.
אפשר לרצות שלום תמורת בטחון ולא ״שלום״ חד צדדי.
אפשר לקוות שהאירופאים יתעוררו ויבינו שיש כאלו שמקדשים את המוות ולא את החיים.
דאע״ש=חמאס=אל קאידה
אנחנו מתמודדים עם זה יום יום.
אז הנה, חלקם מרגישים על בשרם את שאנחנו חווים.
לפעמים צריך לחטוף מכה כדי להבין..

דאע"ש=חמאס זאת אחלה סיסמא, רק שלמרבה הצער עוד לא בכל העולם הבינו שכל הערבים אותו הדבר, ומצד שני ייתכן הם שמעו על זה שבפעם האחת שהיתה אינטרקציה בין חמאס לדאע"ש זה היה טבח של דאע"ש בחמאס, לא יבינו שלמעשה היה מדובר סך הכל בכמה חמאסדאעשניקים שירו לעצמם בראש.
בגלל שהאירופאים עוד לא הבינו שכל הערבים אותו הדבר, הם עוד עלולים לרחם על חמאס, שמצד אחד נטבחים על ידי הפסיכים שביצעו אתמול את הפיגועים בפריז, ומצד שני יש צריכים להתמודד עם הפסיכים שהסיבה היחידה שלא יוצאים לחגוג את הפיגועים ברחובות היא שהם עסוקים מדי בלאונן עם כל הדם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
אפשר בבקשה לשנות את כותרת האשכול?
אם קודם זה היה מגעיל, עכשיו כשכל הדיון על מתקפת הטרור מתנהלת תחת הכותרת הזאת זה פשוט מעלה בחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
פאביו כתב:
הסלע האדום כתב:
פאביו כתב:

דתי קיצוני.

מסכים עם אלה הטוענים שהעולם החופשי צריך להפעיל את צבאותיו כנגד העולם הדתי קיצוני
גם בתוך המדינות שבהם הוא מתבסס, מכין, מחמש ומאמן את כוחותיו.
אלא שהטיפול הזה חייב לכלול גם את דאע"ש היהודי.
כמה מאנשיו מתבצרים כרגע עם בלוני גז בבית הכנסת בגבעת זאב לקראת פינוי אפשרי:
תמונה

אתה פשוט המיץ של הזבל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אם קודם זה היה מגעיל, עכשיו כשכל הדיון על מתקפת הטרור מתנהלת תחת הכותרת הזאת זה פשוט מעלה בחילה.

התנגדת גם לכותרת שהייתה פה פעם על איך שהעם הנבחר שורף ילדים?
אני מתנגד לשתי הכותרות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 18:16 
שמע חתול, בפעם הבאה אל תסלף
את הדברים שלי ותגיב על מה שכתבתי.
אל תגיב על דברים שלא כתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר בין קוץ לתחת?
אם אתה מתנגד לכותרת הזאת, למה אתה קופץ למגננה כשביקשתי להחליף אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

תבוא בטענות למשתמש נועם שהקפיץ את האשכול. מניח שזה לא היה בתום לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אפשר לבקש מכבודו ציטוט של משתמשים ששמחים בגלל אתמול?
ככל שאני קורא אני רק רואה הבהרות חוזרות ונישנות (לא שהיה בכך צורך) עד כמה הם אינם שמחים (פאביו, א"א, לירון וכו')
(אלא אם אתה נוקט בשיטה של לחזור על שקר אין ספור פעמים עד שהוא נהפך לאמת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: