תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 23:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מגש הכסף
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 14:01 
zapta כתב:
מידע ישן מוצג היטב עם המון גנבות דעת
המלחמה הבאה כולם ישכחו הכל גם ככה

המון גניבות דעת?

תן דוגמא ל-3 גניבות דעת שראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 14:23 
אדום מטלי כתב:
zapta כתב:

המון גניבות דעת?

ההשוואה בין פינלנד לישראל
זאת הראשונה שעלתה לי לראש
יש עוד כמה ועוד את הפרק הראשון לא ראיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 16:39 
zapta כתב:
אדום מטלי כתב:
zapta כתב:

המון גניבות דעת?

אתה בטוח שאתה מבין את המושג ״גניבת דעת״?
אני לא יודע אם הבנת את מהות ההשוואה. במקרה הרע אתה יכול לטעון שההשוואה מופרכת, אבל מה הקשר לגניבת דעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
המון גניבות דעת?

הנה הראשונה שעולה לי לראש, כשזילכה מדבר על "בניכוי ערבים וחרדים" -

תמונה

עזוב שכתוב שיעור החרדים שעובדים על ציר ה Y והגרף מראה מספרים אבסולוטיים, זה פשוט לא נתונים שמפריכים את הטענה הזו.
שלא יובן לא נכון, אני חושב שהטיעון הזה הוא לא רק זבל הוא גם גועל נפש, אבל ה"הוכחה" של זילכה זה זריית חול בעיניים, וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 16:47 
אדום מטלי כתב:
zapta כתב:
אדום מטלי כתב:
zapta כתב:

המון גניבות דעת?

אני לא יודע אם הבנת את מהות ההשוואה. במקרה הרע אתה יכול לטעון שההשוואה מופרכת, אבל מה הקשר לגניבת דעת?

ההשוואה מציגה את הנתונים באופן מטעה - גנבת דעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 22:01 
מארגני ההפגנות נגד מתווה הגז עוכבו לחקירה ו10 מפגינים נעצרו. ההפגנה הייתה ברשיון. להזכירכם 2 מפכ"לים וניצב עובדים אצל תשובה. כולם יודעים באיזה צד מרוחה החמאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
אדום מטלי כתב:
zapta כתב:
אדום מטלי כתב:
zapta כתב:

המון גניבות דעת?

ההשוואה מציגה את הנתונים באופן מטעה - גנבת דעת

בסדרה פופולרית באורך שעה שמכוונת לקהל כמה שיותר רחב זה בסדר שאין הרבה עומק והמסרים קצת פשטניים. ובסדרה עם אג'נדה ברורה זה בסדר שהנתונים חלקיים ומוצגים באופן מגמתי. בכל מקרה להטפל לנתונים זה לגמרי לפספס את העיקר. המסר הוא העיקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מארגני ההפגנות נגד מתווה הגז עוכבו לחקירה

מי שחשב שהוויתור על הדמוקרטיה ייעצר בקו הירוק, או שיישאר נחלתם של לא-יהודים בלבד, אמור לשאול את עצמו כמה שאלות לגבי המדרון החלקלק הזה שהוא שמע שמדברים עליו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 22:11 
זה קרה לאתיופים גם לא מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

בסוף זה יהפוך להתנגדות על רקע אלימות משטרתית, ואז אולי האתיופים יצטרפו באיזה ברית מדוכאים, אפשר גם לזרוק פנימה אח החבר'ה מגבעת עמל (הא, איזה קטע, גם בהם משטרת ישראל של תשובה טיפלה בשבילו) ואז אולי יהיה פה קצת שמח ויזוז פה משהו.

(יום למחרת יעופו קסאמים מעזה או איזה פיגוע מהגדה, וכולם יחזרו למקלטים לראות את רוני דניאל באולפן המיוחד...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 22:18 
חשוב לראות, אבל...
http://www.haokets.org/2015/11/05/%D7%B4%D7%9E%D7%92%D7%A9-%D7%94%D7%9B%D7%A1%D7%A3%D7%B4-%D7%A9%D7%95%D7%9B%D7%97%D7%AA-%D7%A9%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%99%D7%A9-%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95/

http://www.haokets.org/2015/11/02/%D7%B4%D7%9E%D7%92%D7%A9-%D7%94%D7%9B%D7%A1%D7%A3%D7%B4-%D7%A9%D7%9C-%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%93%D7%99-%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99/

http://mekomit.co.il/%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A2-%D7%9C%D7%99-%D7%91%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%92%D7%A9-%D7%94%D7%9B%D7%A1%D7%A3/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 22:20 
סומך כתב:
19 כתב:

בסוף זה יהפוך להתנגדות על רקע אלימות משטרתית, ואז אולי האתיופים יצטרפו באיזה ברית מדוכאים, אפשר גם לזרוק פנימה אח החבר'ה מגבעת עמל (הא, איזה קטע, גם בהם משטרת ישראל של תשובה טיפלה בשבילו) ואז אולי יהיה פה קצת שמח ויזוז פה משהו.

(יום למחרת יעופו קסאמים מעזה או איזה פיגוע מהגדה, וכולם יחזרו למקלטים לראות את רוני דניאל באולפן המיוחד...)

חשוב גם להזכיר שכל מעוכבי ומאויימיההפגנות הקודמות לא חטפו כתב אישום ושום כלום. אף לא אחד מהם. איום והפחדה נטו, בשירות העשירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מגש הכסף
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
אלון ויסר,ממארגני ההפגנה בב"ש וראש תא אופק בבן גוריון,הורחק ל 15 יום מבאר שבע. הוא גר שם ולומד שם אבל הרחיקו אותו כדי שלא יוכל להפגין שם. פשוט הזוי מה שקורה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 23:01 
איך אני לא סובל את החיפוש אחרי הקול הנשי בכוח. איך אנשים לא מתעייפים מעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 03:52 
סמל אישי של המשתמש
זה מאוד קל להשפיע על דיעה של אנשים שלא מבינים בכלכלה (ואני ממש לא מבין), ואין ספק שזליכה ורולניק קצת מנצלים את זה, אבל בכל זאת סדרה מצוינת שאי אפשר להתעלם ממנה, במיוחד שני הפרקים הראשונים. הפרק השלישי היה פחות טוב לטעמי. אמנם מעניין מבחינה היסטורית אבל ברור שאף אחד לא רוצה לחזור לימים שהכל היה ממשלתי. יותר חסרונות מיתרונות.

אם יש משהו אחד ששווה לקחת מהסדרה זה חוסר התחרותיות שהופך הכל ליקר. הדוגמאות מאוד קונקטריות. בסלולרי כשפתחו תחרות המחירים נפלו. מצד שני במוצרי מזון אין תחרות וזליכה דיבר על מחירי מכס מטורפים על יבוא מזון שמונעים חלק מהתחרות. כמובן המתנגדים יטענו שרוצים להגן על היצרנים המקומיים, אבל יותר חשוב מהיצרנים המקומיים זה הצרכן המקומי. יבוא רכב אותו סיפור, בן אדם אחד שהוא היבואן הבלעדי של מכוניות שונות והמהפכה בענף הרכב שלא יושמה. נמשיך לבנקים שמחזיקים בחברות האשראי ובעצם גורמים לקרטל עם ריביות בשמיים. זליכה נתן מספיק דוגמאות כדי לחזק את הטענה של האין תחרות. ולא צריך להבין בכלכלה כדי להבין שזה רע לכולם.

את הגז נעזוב רגע וגם את נושא הטבות המיסוי של חברות. אלו נושאים חשובים ואין לי ספק שלא הכל כשר, אבל קשה להביע דיעה בלי לדעת את כל הפרטים. אחד הנושאים הבאמת חשובים זה נושא הדיור.
אמרו שמה שהוביל לעליית המחירים זה הורדת הריבית לאפס. נשמע הגיוני. השאלה מה הוביל להורדת הריבית ומה היה קורה אם לא היו מורידים את המחיר, ומה האלטרנטיבה. אלו שאלות שלא דנו בהן. אבל בשורה התחתונה, אם צריך 135 משכורות בשביל לקנות דירה כאשר במדינות אחרות זה פחות מחצי, ולפני לא הרבה שנים גם בישראל זה היה פחות מחצי, אז זה אומר הכל עד כמה המצב התדרדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 05:21 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אם רק לא היו מנסים לחפש שיוויון מגדרי בכח, חבל חבל חבל, היד הנעלמה היתה ככה קרובה לסדר את זה, אבל הפמיניסטיות היו חייבות להתערב ועייפו אותה.
ישנוני כתב:
אמרו שמה שהוביל לעליית המחירים זה הורדת הריבית לאפס. נשמע הגיוני. השאלה מה הוביל להורדת הריבית ומה היה קורה אם לא היו מורידים את המחיר, ומה האלטרנטיבה. אלו שאלות שלא דנו בהן. אבל בשורה התחתונה, אם צריך 135 משכורות בשביל לקנות דירה כאשר במדינות אחרות זה פחות מחצי, ולפני לא הרבה שנים גם בישראל זה היה פחות מחצי, אז זה אומר הכל עד כמה המצב התדרדר.

בגדול (וכשמדברים על מאקרו כלכלה, הכל זה בגדול) הורדת ריבית מורידה את התמריץ לחסוך כסף, מה שגורם לאנשים לבזבז אותו יותר, או במילים של כלכלנים, הביקוש מצרפי, שזה שם יפה לסך כל הדברים שאנשים רוצים להוציא עליהם כסף (מוצרים, שרותים) עולה.
העלאת הביקוש המצרפי מובילה לצמיחה, כיוון שבכלכלה ההוצאות שלי הם ההכנסות שלך ולהפך (ואם כולם חוסכים יותר ומוציאים פחות אז לעסקים יש פחות הכנסות). כמו כן, במצב של ריבית נמוכה יותר קל לרחת הלוואות מה שמעודד פעילות עיסקית חיובית (כמו פתיחת עסקים) ושלילית (לקיחת סיכונים פיננסיים ממונפים).
בצד היותר שלילי, ריבית נמוכה תורמת לאינפלציה, כיוון שביקוש יותר גובה גורר מחירים יותר גבוהים אם ההיצע לא עולה (חשוב לציין שאינפלציה זה לא דבר שלילי, רק צריך שהיא תהיה בשיעור אופטימלי, אבל בוא לא נכנס לזה).
ריבית נמוכה גם דוחפת אנשים לשוק המניות, אם זה טוב או רע זה תלוי את מי אתה שואל (ספוילר: זה רע).

בגדול, להוריד ריבית במצב של צמיחה נמוכה ואבטלה גבוה זה רעיון טוב, אבל צריך להבין את התוצאות השליליות שיהיו לזה ולטפל בהן.

נ.ב.
כלכלכה זה לא מסובך, באמת שלא, זה רק משעמם טילים, אז לאנשים אין כח להכנס לזה, וזה בדיוק איך גונבים את כל העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
NARKOTIKA כתב:
אם רק לא היו מנסים לחפש שיוויון מגדרי בכח, חבל חבל חבל, היד הנעלמה היתה ככה קרובה לסדר את זה, אבל הפמיניסטיות היו חייבות להתערב ועייפו אותה.
ישנוני כתב:

בגדול (וכשמדברים על מאקרו כלכלה, הכל זה בגדול) הורדת ריבית מורידה את התמריץ לחסוך כסף, מה שגורם לאנשים לבזבז אותו יותר, או במילים של כלכלנים, הביקוש מצרפי, שזה שם יפה לסך כל הדברים שאנשים רוצים להוציא עליהם כסף (מוצרים, שרותים) עולה.
העלאת הביקוש המצרפי מובילה לצמיחה, כיוון שבכלכלה ההוצאות שלי הם ההכנסות שלך ולהפך (ואם כולם חוסכים יותר ומוציאים פחות אז לעסקים יש פחות הכנסות). כמו כן, במצב של ריבית נמוכה יותר קל לרחת הלוואות מה שמעודד פעילות עיסקית חיובית (כמו פתיחת עסקים) ושלילית (לקיחת סיכונים פיננסיים ממונפים).
בצד היותר שלילי, ריבית נמוכה תורמת לאינפלציה, כיוון שביקוש יותר גובה גורר מחירים יותר גבוהים אם ההיצע לא עולה (חשוב לציין שאינפלציה זה לא דבר שלילי, רק צריך שהיא תהיה בשיעור אופטימלי, אבל בוא לא נכנס לזה).
ריבית נמוכה גם דוחפת אנשים לשוק המניות, אם זה טוב או רע זה תלוי את מי אתה שואל (ספוילר: זה רע).

בגדול, להוריד ריבית במצב של צמיחה נמוכה ואבטלה גבוה זה רעיון טוב, אבל צריך להבין את התוצאות השליליות שיהיו לזה ולטפל בהן.

נ.ב.
כלכלכה זה לא מסובך, באמת שלא, זה רק משעמם טילים, אז לאנשים אין כח להכנס לזה, וזה בדיוק איך גונבים את כל העולם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 08:08 
אם אני זוכר נכון, דיברו על פונקציית עלית המחירים בגלל ריבית נמוכה בעיקר בהקשר של הנדל״ן. כאן הריבית הנמוכה גרמה לאנשים לא להשקיע בחסכונות בבנק, כי התשואה מאד נמוכה, ולחפש אפיק השקעה אחר. מניות זה מסוכן, נדל״ן זה טוב. לכן הרבה מאד אנשים שיש להם עודפים רצו לקנות דירות (הריבית על המשכנתאות הייתה כמובן אטרקטיבית) וכך גם עלה הביקוש=>המחירים, וגם מי שבפועל קנה זה לא מי שצריך דירה, אלא משקיעים. עכשיו מי שצריך דירה עוד לא קנה אותה, ובגלל הביקוש המחירים עלו. זה ההסבר על הריבית כגורם למחירי הדירות.
בפועל אני גם שומע הרבה הסברים על כך שמדיניות ותהליך הפשרת קרקעות מסורבל לא מאפשר היצע מספיק, אבל לא בקיא בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 08:11 
לדעתי עוד לא מספיק גרוע כדי שתקום פה מחאה אמיתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 08:57 
אין ספק שסדרה של 3 פרקים שמראיינת כמה אנשים בודדים עם תפקיד בתחום (בתפקידים שעדיים רובם המוחלט שייך לגברים) מעודדת אי שוויון מגדרי. טרחנות נטו.
האנשים שצופים בה הולכים עכשיו אחרי שלי יחימוביץ' ואורלי-ברלב, איזה מאצ'ואים גבריים אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אין ספק שסדרה של 3 פרקים שמראיינת כמה אנשים בודדים עם תפקיד בתחום (בתפקידים שעדיים רובם המוחלט שייך לגברים) מעודדת אי שוויון מגדרי. טרחנות נטו.
האנשים שצופים בה הולכים עכשיו אחרי שלי יחימוביץ' ואורלי-ברלב, איזה מאצ'ואים גבריים אנחנו.

לתת במה לקולות נשיים כשמדברים על כלכלה בהחלט תורם לקידום השיוויון המגדרי.
כשהולכים בשיטת הסלמי תמיד אפשר לטעון שדווקא במקרה הספציפי הזה זה היה סופר מוצדק לתת רק לגברים לדבר, והאמת, הרבה פעמים אם אתה בא בראיה מצומצמת זה משהו שאפשר להצדיק אותו, אבל זה לא משנה את התוצאה המצטברת של הדברים האלו (שקורים כל הזמן ובכל מקום).
ההיסוטריה מלמדת אותנו שפריביליגיות לא נעלמות מעצמן, או במילים, אם לא תעשה כלום הפריבליגה הגברית תמשיך.
מזל שיש אנשים מספיק "טרחנים" ו"מעייפים" שיש להם כח לעשות משהו בנידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אין, הזבל והשחיתות מושרשים עמוק מדי. זה מעל המפלגות.
כל משחק המפלגות הזה משרת את אלה שמרוויחים פה על הגב של כולם.

מה אתה חושב שאפשר לעשות? אני שואל ברצינות. הרי מדינות מוקמות כדי לשרת את העם, ומפלגות מוקמות כדי לקבוע באיזו צורה לשרת את העם. אלא מה, הטבע האנושי(האוניברסלי) הדפוק שמפתח שחיתות ונפוטיזם במקומות שיש בהם כסף וכוח, הורס הכל. אז מה אפשר פרקטית לעשות? עזוב ימין ושמאל וביטחון וערבים. מה אפשר לעשות כדי שמדינה תתנהל נכון בכל המוסדות שלה, למרות שמשיכה הטבעית לשחיתות? אני שואל כי אני לא יודע איך אפשר לפתור את מה שנוצר במדינה שלנו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מגש הכסף
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
למחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 15:17 
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

מה אתה חושב שאפשר לעשות? אני שואל ברצינות. הרי מדינות מוקמות כדי לשרת את העם, ומפלגות מוקמות כדי לקבוע באיזו צורה לשרת את העם. אלא מה, הטבע האנושי(האוניברסלי) הדפוק שמפתח שחיתות ונפוטיזם במקומות שיש בהם כסף וכוח, הורס הכל. אז מה אפשר פרקטית לעשות? עזוב ימין ושמאל וביטחון וערבים. מה אפשר לעשות כדי שמדינה תתנהל נכון בכל המוסדות שלה, למרות שמשיכה הטבעית לשחיתות? אני שואל כי אני לא יודע איך אפשר לפתור את מה שנוצר במדינה שלנו.

לא יודע אם יש מה לעשות.
ברוב העולם יש לא מעט מושחתים, אבל ברוב העולם הם יודעים שהם צריכים להשאיר את האזרחים עם חיים משביעי רצון, ואז פחות יפריע להם שהמושחתים יתעשרו, כאן נפל להם מהשמיים הסכסוך עם הערבים, אז גם כשאתה צריך 135 משכורות (ממוצעות כן? ממוצע זה איזה 9,000, מי שמרוויח חציוני צריך קרוב ל200) יש לעם אוייב אחר להתעסק בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
די כבר עם הנתון המעצבן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 15:20 
סליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 15:21 
לאיזה כיוון הוא מעצבן אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
1. זה נתון בעייתי ולא מדוייק.
2. בעיית הדיור בישראל היא שולית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

לא יודע אם יש מה לעשות.
ברוב העולם יש לא מעט מושחתים, אבל ברוב העולם הם יודעים שהם צריכים להשאיר את האזרחים עם חיים משביעי רצון, ואז פחות יפריע להם שהמושחתים יתעשרו, כאן נפל להם מהשמיים הסכסוך עם הערבים, אז גם כשאתה צריך 135 משכורות (ממוצעות כן? ממוצע זה איזה 9,000, מי שמרוויח חציוני צריך קרוב ל200) יש לעם אוייב אחר להתעסק בו.

ואי אפשר לתמרן גם במדינה שנמצאת בסכסוך? ז"א, למה הצמחנו עם שלא מוכן לבקר את המנהיגים והמוסדות שלו? ויותר חשוב, איך אפשר לשנות את זה?
כמה כתבות(חשובות ככל שיהיו) בדה מארקר לא ישנו את תרבות ההבלגה שמושרשת פה עמוק.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
אמ;לק
http://www.bizportal.co.il/capitalmarke ... cle/417711

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: