תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בארי בן זאב
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:01 
עומרי קנדה כתב:
GATE7 כתב:
Roman כתב:
עומרי קנדה כתב:
האדס כתב:
אדם שהחטא היחידי שלו הוא שלא ידע להתנהל תקשורתית מול כל הנחשים שנמצאים במועדון.
לא במקרה הוא מצא את עצמו בחוץ, כל מי שחושב אחרת הוא נאיבי.

אל תהפוך אותו למסכן, אם יש משהו שהוא אוהב זה לדבר, את זה הוא עשה יותר מכל אחד במועדון בשנה האחרונה וזה גם מה שפגע בו בסופו של דבר.
אין כל כך הרבה אנשים בהנהלה היום אז אולי כדאי שתסביר מי להגדרתך “נחש“? ניר ענבר? ניר אפרתי? אלון אפק?

תשמע אני חייב להגיד שאין לי שום מושג מה קורה שם ואני לא באמת תופס פה צד אבל איך הגעת למסקנה שבארי בן זאב הוא אחד שמדבר הרבה?.
לא שמעתי אותו מתראיין בערך מהיום שכבירי אמר שייקח את הפועל.

אני באמת ובתמים מאמין ומקווה שכוונותיו של כבירי תמימות, לא חושב שבן זאב היה בן אדם שלילי במערכת אבל בחייאת, ההקצנה בדעות על בן אדם בלי שום ביסוס כלשהו בפורום הן ללא ספק מזכירות אנשים דו קוטביים.

למה בלי שום ביסוס?
לא ראית שהוא אמר משהו רע על כבירי? וכבירי זה ההוא שצעק יש בגול, היה חבר בפורום ולא החתים את אלישע!!!!!
אז מה אם הוא מסתמן כמנהל גרוע עם הון אישי שלא יכול להחזיק את הקבוצה יותר משנתיים. זה הרי הכל בגלל קריספין!

לבארי בן-זאב יש חלק גדול בהצלה של הפועל מפירוק בחודשים האחרונים, הוא הביא את כבירי למועדון והוא אחראי על התוכנית הכלכלית שהמועדון עבד לפיה בקיץ,תוכנית שלדעתי תוכיח את עצמה בטווח הארוך,הוא זה שנסע ללמוד את המודלים במועדונים באירופה והוא זה שבחר במודל הנוכחי בסופו של דבר, יש לו כמובן גם חלק בטעות עם מנדיונדו וקריספין אבל גם לו כמו לכבירי מותר לטעות.
כבירי טעה,טועה ועוד יטעה לא מעט, זה לא הופך אותו למנהל גרוע, להיפך, מי שלא עושה לא טועה ומכל טעות נעשים טובים יותר, אין דרכי קיצור, אני מקווה שהוא יהיה פה הרבה יותר משנתיים בצורת ההתנהלות העכשווית ולא נפלנו שוב.
בארי הוא איש חכם אבל גם איש שקשה לעבוד איתו, טוב שסיימו את הקשר איתו בצורה יחסית שקטה ואני מקווה שבזה הסיפור נגמר.

א. לפי מה שאני רואה, לא סיימו איתו את הקשר אלא הוא התפטר.
ב. איך אחרי כל מה שאתה בעצמך רשמת עכשיו אתה חושב שזה דבר טוב?

אם בן זאב עשה כל מה שאתה אומר.
-נכנס לקבוצה מתפרקת כלכלית וסידר אותה -לפני שכבירי הגיע!-
-בנה את כל המודל של הקבוצה.
-בנה את התוכנית הכלכלית לשנים קדימה
וכנראה היה מעורב בכמעט כל החלטה שכבירי קיבל
+יש לו את הנסיון והקבלות מה שאין לאמיר כבירי
וחוץ מזה שאתה אמרת שהוא תינוק לא ראיתי אף אחד אומר עליו מילה אחת רעה.

אם כל זה נכון אתה צריך להתחיל לשקשק מזה שהוא הלך.
הקבוצה עכשיו בידיים של בן אדם שאין לו קבלות ביכולות ניהוליות, הדבר היחיד שידוע עליו זה שהוא כתב פה בפורום שהוא אוהד הקבוצה ושיש לו ציורים שסבא שלו הוריש לו.
הוא מוכן לשים את הכסף הדרוש בשביל לשלם את החובות של הקבוצה (שים לב! - אלה רק החובות לא תקציב כל הקבוצה) אבל זה לא אומר שהוא יכול לנהל את הקבוצה!
הוא צריך מנהלים מסביבו שיודעים מה הם עושים. כרגע הבן אדם עם הכי הרבה יכולות שהיה לידו עזב וממש לא בשקט.
בניגוד למיץ' גולדהאר אין לכבירי את היכולות הכלכליות להחזיק את הקבוצה לשנים רבות וכנראה גם אין לו את היכולות הכלכליות להקיף את עצמו באנשים מקצועיים שיודעים את העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
האדס כתב:

הוא התחיל בחטא את הקדנציה שלו ששיקר על האופציה.
אבל מי כמוך יודע ממקור ראשון שהייתה אופציה!

לא שאתה יותר מידי מעניין אותי, אבל לצורך הדיון המיותר,
הייתה אופציה, 900 אלף ש"ח על 25% כרטיס. לצערי, ולצער רבים פה אגב, התברר שהאופציה בכלל לא עסקה בהחתמת השחקן על חוזה, אלא בקניית אחוזים מהכרטיס.
כמו שרמון רימה את בארי, הוא רימה אותי ואותך. ובסופו של דבר היינו צריכים לשלם פי 5 על שחקן שספק אם שווה את זה.
לא, לא יכולתי לדעת שהאופציה הייתה חסרת משמעות, כי לא ישבתי עם החוזה לפני, קטע כזה, אבל מעולם לא שיקרתי או המצאתי דבר מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:49 
בשיחה פה (13:50) מלפני ארבעה חודשים וחצי בארי בן זאב אומר שהוא התחייב להישאר עד קיץ 2016 ולא היה נשמע ממנו שהוא חושב שהוא יהיה להוט להישאר יותר מזה.
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=KH
אני חושב שבכל מקרה הוא היה עוזב בסיום העונה (ועדיין חבל).

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 09 נובמבר 2015, 02:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
עומרי קנדה כתב:
GATE7 כתב:
Roman כתב:
עומרי קנדה כתב:

אל תהפוך אותו למסכן, אם יש משהו שהוא אוהב זה לדבר, את זה הוא עשה יותר מכל אחד במועדון בשנה האחרונה וזה גם מה שפגע בו בסופו של דבר.
אין כל כך הרבה אנשים בהנהלה היום אז אולי כדאי שתסביר מי להגדרתך “נחש“? ניר ענבר? ניר אפרתי? אלון אפק?

תשמע אני חייב להגיד שאין לי שום מושג מה קורה שם ואני לא באמת תופס פה צד אבל איך הגעת למסקנה שבארי בן זאב הוא אחד שמדבר הרבה?.
לא שמעתי אותו מתראיין בערך מהיום שכבירי אמר שייקח את הפועל.

אני באמת ובתמים מאמין ומקווה שכוונותיו של כבירי תמימות, לא חושב שבן זאב היה בן אדם שלילי במערכת אבל בחייאת, ההקצנה בדעות על בן אדם בלי שום ביסוס כלשהו בפורום הן ללא ספק מזכירות אנשים דו קוטביים.

למה בלי שום ביסוס?
לא ראית שהוא אמר משהו רע על כבירי? וכבירי זה ההוא שצעק יש בגול, היה חבר בפורום ולא החתים את אלישע!!!!!
אז מה אם הוא מסתמן כמנהל גרוע עם הון אישי שלא יכול להחזיק את הקבוצה יותר משנתיים. זה הרי הכל בגלל קריספין!

לבארי בן-זאב יש חלק גדול בהצלה של הפועל מפירוק בחודשים האחרונים, הוא הביא את כבירי למועדון והוא אחראי על התוכנית הכלכלית שהמועדון עבד לפיה בקיץ,תוכנית שלדעתי תוכיח את עצמה בטווח הארוך,הוא זה שנסע ללמוד את המודלים במועדונים באירופה והוא זה שבחר במודל הנוכחי בסופו של דבר, יש לו כמובן גם חלק בטעות עם מנדיונדו וקריספין אבל גם לו כמו לכבירי מותר לטעות.
כבירי טעה,טועה ועוד יטעה לא מעט, זה לא הופך אותו למנהל גרוע, להיפך, מי שלא עושה לא טועה ומכל טעות נעשים טובים יותר, אין דרכי קיצור, אני מקווה שהוא יהיה פה הרבה יותר משנתיים בצורת ההתנהלות העכשווית ולא נפלנו שוב.
בארי הוא איש חכם אבל גם איש שקשה לעבוד איתו, טוב שסיימו את הקשר איתו בצורה יחסית שקטה ואני מקווה שבזה הסיפור נגמר.

א. לפי מה שאני רואה, לא סיימו איתו את הקשר אלא הוא התפטר.
ב. איך אחרי כל מה שאתה בעצמך רשמת עכשיו אתה חושב שזה דבר טוב?

אם בן זאב עשה כל מה שאתה אומר.
-נכנס לקבוצה מתפרקת כלכלית וסידר אותה -לפני שכבירי הגיע!-
-בנה את כל המודל של הקבוצה.
-בנה את התוכנית הכלכלית לשנים קדימה
וכנראה היה מעורב בכמעט כל החלטה שכבירי קיבל
+יש לו את הנסיון והקבלות מה שאין לאמיר כבירי
וחוץ מזה שאתה אמרת שהוא תינוק לא ראיתי אף אחד אומר עליו מילה אחת רעה.

אם כל זה נכון אתה צריך להתחיל לשקשק מזה שהוא הלך.
הקבוצה עכשיו בידיים של בן אדם שאין לו קבלות ביכולות ניהוליות, הדבר היחיד שידוע עליו זה שהוא כתב פה בפורום שהוא אוהד הקבוצה ושיש לו ציורים שסבא שלו הוריש לו.
הוא מוכן לשים את הכסף הדרוש בשביל לשלם את החובות של הקבוצה (שים לב! - אלה רק החובות לא תקציב כל הקבוצה) אבל זה לא אומר שהוא יכול לנהל את הקבוצה!
הוא צריך מנהלים מסביבו שיודעים מה הם עושים. כרגע הבן אדם עם הכי הרבה יכולות שהיה לידו עזב וממש לא בשקט.
בניגוד למיץ' גולדהאר אין לכבירי את היכולות הכלכליות להחזיק את הקבוצה לשנים רבות וכנראה גם אין לו את היכולות הכלכליות להקיף את עצמו באנשים מקצועיים שיודעים את העבודה.

קודם כל אל תזלזל ביכולותיו של ניר ענבר, אני מעריך שיצרפו מנהל נוסף למועדון שהפעם יהיה שכיר ולא מתנדב וזה הבדל גדול.
בן זאב לא בנה את התוכנית הכלכלית, הוא היה שותף לבנייה שלה, יש למועדון סמנכ"ל כספים, חשב ומנכ"ל שיש להם חלק גדול בתוכנית הזאת אבל אין ספק שעם הניסיון של בארי בנושא כספים הוא תרם לא מעט.
אתה לקחת את זה והפכת אותו למעורב כמעט בכל החלטה בעוד שההפך הוא הנכון, הוא כמעט ולא היה מעורב בניהול המועדון בחודשים האחרונים, זה אחד הדברים שהוא כעס עליהם.
הזלזול שלך בכבירי מבוסס על משהו? כי אני מתרשם שלמעט טעויות של חוסר ניסיון(שהיו גם לבארי כי גם הוא מעולם לא ניהל קבוצת כדורגל) הוא עושה עבודה לא רעה מאז שנכנס למועדון כולל כמה החלטות שהוא קיבל ואף אחד שניהל את המועדון לפניו לא השכיל לקבל.
לגבי ההון שלו, אני לא נכנס לו לכיס אבל ע"פ הפירסומים הוא הצהיר על הון של 200 מיליון יורו, זה לא גולדהאר אבל זה די והותר כדי להחזיק מועדון כמו הפועל בתקציב שפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
RedFox כתב:
האדס כתב:

הוא התחיל בחטא את הקדנציה שלו ששיקר על האופציה.
אבל מי כמוך יודע ממקור ראשון שהייתה אופציה!

לא שאתה יותר מידי מעניין אותי, אבל לצורך הדיון המיותר,
הייתה אופציה, 900 אלף ש"ח על 25% כרטיס. לצערי, ולצער רבים פה אגב, התברר שהאופציה בכלל לא עסקה בהחתמת השחקן על חוזה, אלא בקניית אחוזים מהכרטיס.
כמו שרמון רימה את בארי, הוא רימה אותי ואותך. ובסופו של דבר היינו צריכים לשלם פי 5 על שחקן שספק אם שווה את זה.
לא, לא יכולתי לדעת שהאופציה הייתה חסרת משמעות, כי לא ישבתי עם החוזה לפני, קטע כזה, אבל מעולם לא שיקרתי או המצאתי דבר מה.

פורמאלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אוהדי הפועל בדצמבר 2014 על בן זאב: בארי איש רציני, תותח, מנהל בנק, איש כספים, עמותה, יעשה סדר, יחסל את הגרעון, לבבות , לבבות, לבבות..
אוהדי הפועל נובמבר 2015 על בן זאב : ילד בן 4, מנסה לסדר ג'וב לחבר, רוח וצלצולים, תינוק מגודל, מדליף סדרתי.. אין יותר לבבות :cry:

סטקייה.

לי באופן אישי, נראה מהצד שדווקא בן זאב ניסה להיות המבוגר האחראי בכל השכונה הזו, אבל הוא לא מצא שם את עצמו

עוד הכללה.
הקהל של הפועל לא עשוי מקשה אחת.
כשמונה בן זאב היו הרבה ספקנים
בימים אלה כשבן זאב עוזה , יש כאלה שחושבים שטעה ויש כאלה שתומכים ואולי יתגעגעו אליו.

כנ"ל בעוד הרבה נושאים.

אישית , כשמונה הייתי זהיר מאוד בסופרלטיבים וכתבתי שאשפוט לפי מעשיו לאחר שניכנס לתפקיד אחרי שהתאכזבתי ממניפולטורים רבים שהיו לפניו.
באופן כללי עושה רושם שעשה עבודה טובה או לפחות ניסה להעלות את הפועל לדפוסי עבודה נכונים. כניראה שהבעלים ואולי אחרים לא בדיוק סייעו לו ולא רואים עיין בעיין מה זה "דפוסי עבודה מקצועיים ונכונים".

תודה לבן זאב על פועלו וניסיונותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: