תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 23:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מגש הכסף
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 00:23 
בעקבות המלצה של חברה, ישבתי לראות היום.
מציע לכולם לראות את הסדרה בת 3 הפרקים על המצב בישראל כלכלית וחברתית, ולאיזה תהום אנחנו מתקרבים. בסיום הפרק עם ירון זליכה אשתי הייתה על סף דמעות.
הצגה של הדברים בצורה עובדתית, בהירה ובשפה ברורה לאדם הפשוט.
בעיני חובה על כל אזרח לראות את זה (אחרי זה שיעשה מה שהוא חושב, אבל שלא יגיד שלא ידע...)

הפקה שהוצגה כנראה בהוט, אבל ניתנת לצפיה ביוטיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מגש הכסף
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
פרק ראשון (רולניק) - https://www.youtube.com/embed/ucfNZfRJFNI

פרק שני (זליכה) - https://www.youtube.com/embed/E6HqZgWPTT0

פרק שלישי (גוטווין) - https://www.youtube.com/embed/WdkLJrz4jJY

תעשו לעצמכם טובה ותקדישו 3 שעות לראות את כל הפרקים. גם אם זה לפעמים טיפה מתלהם ופופוליסט, המהות היא אותה מהות - מרמים אותנו. את כולנו. ימין,שמאל, יהודים,ערבים, חרדים, אשכנזים, מזרחים, את כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 01:03 
kobster כתב:
פרק ראשון (רולניק) - https://www.youtube.com/embed/ucfNZfRJFNI

פרק שני (זליכה) - https://www.youtube.com/embed/E6HqZgWPTT0

פרק שלישי (גוטווין) - https://www.youtube.com/embed/WdkLJrz4jJY

תעשו לעצמכם טובה ותקדישו 3 שעות לראות את כל הפרקים. גם אם זה לפעמים טיפה מתלהם ופופוליסט, המהות היא אותה מהות - מרמים אותנו. את כולנו. ימין,שמאל, יהודים,ערבים, חרדים, אשכנזים, מזרחים, את כולנו.

מרמים אותנו? זו כל המהות?
מה לגבי "גונבים אותנו"? גונבים את העתיד של הילדים שלנו?
משפילים ורומסים אוכלוסיות שלמות בתוכנו?
רק בגלל שאני עייף ויש לי מצב רוח טוב אחרי המשחק אני לא רוצה למצוא עוד....
זה בטח לא רק "מרמים אותנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
זה הרבה הרבה יותר. אבל במהות זה העניין. לוקחים לנו כסף ולא נותנים כלום בתמורה, גובים מאיתנו מיסים מטורפים ובטייקונים לא נוגעים, עובדים עלינו עם 5 חברות ששולטות בחצי משוק המזון, מונופולים וקרטלים שהאזרחים בכלל לא מודעים אליהם, גופי תקשורת עצומים שמעבירים דיווחים מוטים מראש שמשרתים את בעלי האינטרס שמפעילים אותם, מוכרים לנו שטויות על תקציבי ביטחון ומשק משגשג ואיראן וחמאס ושואה, רק כדי שלא נתעסק במציאות האמיתית. פשוט מרמים אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 09:43 
עזוב, המילים שלנו מגמדות את העניין.
כל אחד צריך לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 11:20 
עד שלא תהיה כאן הפגנה המונית ואלימה, שום דבר לא ישתנה לטובה.
צריכה להיות כאן אנרכיה רצינית כדי שנתחיל לשלם מחירים כמו בשאר העולם. יש כאן מיסוי הזוי ולא הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 13:23 
אבל.. אבל איראן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 18:04 
אני עצמי ראיתי, ואני לא אומר לא לראות, אבל לדעת שגונבים אותנו כבר ידעתי. ציפיתי לקצת פחות בכי וטיפה יותר מה אפשר לעשות או איזשהן מסקנות אופרטיביות.
אבל כשמכל שעה של פרק יש לך 58 דקות בכי ושתי דקות של "פשוט תשימו פתק אחר בקלפי, מה הבעיה ?" אז אין כל כך תכלית לסדרה כזאת. בטח לא שלוש שנים לפני הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 20:41 
מושקוביץ כתב:
אני עצמי ראיתי, ואני לא אומר לא לראות, אבל לדעת שגונבים אותנו כבר ידעתי. ציפיתי לקצת פחות בכי וטיפה יותר מה אפשר לעשות או איזשהן מסקנות אופרטיביות.
אבל כשמכל שעה של פרק יש לך 58 דקות בכי ושתי דקות של "פשוט תשימו פתק אחר בקלפי, מה הבעיה ?" אז אין כל כך תכלית לסדרה כזאת. בטח לא שלוש שנים לפני הבחירות.

לא מסכים איתך.
1. כמו שהוכיחו הבחירות האחרונות, בכי של "תשימו פתק אחר בלפי" רק גורם לכל האוכלוסיות שמצביעות ביבי - להצביע לו עוד יותר. ראה ערך הקמפיין של אידיוט אחרונות נגד ביבי.
דווקא כשאין בכי מהסוג הזה - יש פוטנציאל (קטן אמנם) שייפול האסימון.
2. ההנחה שלך שהבחירות הבאות יהיו בעוד 3 שנים, בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
המטרה של מגש הכסף היא לדפוק לנו את המציאות לפנים עם פטיש 5 קילו. מה עושים עם המכה הזו זה סובייקטיבי. ברור שהסאב טקסט של כל מה שקורה זה לצאת לרחובות, הפעם בצורה פחות נחמדה מהמחאה הקודמת, וגם הוקמו כמה וכמה קבוצות בגייזבוק בעקבות הסדרה שמהמעט שקראתי כולן מעודדות את אותו הדבר.
לדעתי מוקדם להגיד כמה זה יתפוס, אתמול היתה התחלה של משהו, נראה איך זה יתפתח בשבועות הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
הדבר שהדהים אותי יותר מכל בסדרה הזאת זה הגילוי בפרק השלישי שאנשים קיבלו שטרונגול מהליכוד והמשיכו להצביע לו מאז 1981. לא יאמן.
שלושים וחמש שנה השלטון דופק את עמו והעם ממשיך לשים פתקים בשביל אבא וסבא. זה כבר מעבר לסינדרום שטוקהולם, זה סינדרום דימונה. פיזדץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 21:31 
מושקוביץ כתב:

אתה כבר ידעת שגונבים אותנו, אז חיפשת איזה פואנטה. רוב העם לא חושב שגונבים אותו, או יותר נכון לא מבין את עומק הבור ואת תלילות השיפוע בו אנחנו נמצאים.
אני מודה שאפילו לי הסדרה הזו נתנה סטירת לחי - רק בכך שהיא שמה את הכל במסודר מול הפרצוף.
הצעד הראשון להתמודדות עם כל בעיה הוא להודות שיש בעיה ולהבין אותה. בא נתחיל מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 21:44 
שוב, כמו בבחירות, הפייסבוק והטוויטר והאווירה מסביב משקרת ומטמטמת לכולם את השכל.
30 מנדטים ולא למדנו כלום. אותה זחיחות של אנשים שהם וכל החברים שלהם וכל החברים של החברים שלהם ראו את הוידיאו והזדעזעו ועכשיו הם בטוחים שאפשר להרים את אם כל ההפגנות.

אנחנו מיעוט.
מיעוט.
תכניסו את זה כבר לראש שלכם. אלה שהביאו 30 מנדטים לא מסתכלים על הוידיאו ואלו שכן מסתכלים מאמינים ל10 אחוז מזה ולא עושים את הקשר לשלטון.
במקסימום אפשר לייצר עוד קצת לחץ ציבורי כדי שיעבירו כמה חוקים שייתנו סוכרייה כדי להרגיע.
יש פה 75 אחוז בעד משפט שדה ועוד חצי שמאמינים בביאת המשיח. חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 21:49 
NARKOTIKA כתב:
שוב, כמו בבחירות, הפייסבוק והטוויטר והאווירה מסביב משקרת ומטמטמת לכולם את השכל.
30 מנדטים ולא למדנו כלום. אותה זחיחות של אנשים שהם וכל החברים שלהם וכל החברים של החברים שלהם ראו את הוידיאו והזדעזעו ועכשיו הם בטוחים שאפשר להרים את אם כל ההפגנות.

אנחנו מיעוט.
מיעוט.
תכניסו את זה כבר לראש שלכם. אלה שהביאו 30 מנדטים לא מסתכלים על הוידיאו ואלו שכן מסתכלים מאמינים ל10 אחוז מזה ולא עושים את הקשר לשלטון.
במקסימום אפשר לייצר עוד קצת לחץ ציבורי כדי שיעבירו כמה חוקים שייתנו סוכרייה כדי להרגיע.
יש פה 75 אחוז בעד משפט שדה ועוד חצי שמאמינים בביאת המשיח. חלאס.

ראית את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 21:51 
ברור שראיתי.
מי שקורא את גיא רולניק ואת דה מרקר באופן קבוע זה לא חידש יותר מדי, זה רק כמו שאמרת שם את זה בצורה מסודרת ונוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 22:07 
NARKOTIKA כתב:
ברור שראיתי.
מי שקורא את גיא רולניק ואת דה מרקר באופן קבוע זה לא חידש יותר מדי, זה רק כמו שאמרת שם את זה בצורה מסודרת ונוחה.

אז תדאג שעוד כמה שאתה מכיר יראו את זה, והם ידאגו שאחרים... לא תפסיד כלום בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 22:30 
אדום מטלי כתב:
מושקוביץ כתב:

רוב העם לא חושב שגונבים אותו

אני לא חושב שזה נכון. הרבה מאוד מצביעי ימין כשתשאל אותם מה המצב יגידו לך חרא חרא חרא חרא ואז תשאל למי הם יצביעו בבחירות והם יגידו רק ביבי, אין ברירה, אם לא הוא אז האיראנים יהרגו אותנו ודאעש יאנסו אותנו, מי אתה חושב שיכול להילחם בהם, בוז'י שלוקח את הערבים באוטובוסים לקלפיות ?

הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.

וזאת בדיוק הבעיה בשמאל אגב. חוץ מלצקצק ולהתנשא ולזלזל לא עושים כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
מושקו, פה אני מסכים איתך לחלוטין.
יש ואקום גדול מאוד בכל המושג שנקרא אלטרנטיבה לשלטון נתניהו. חוץ מלצקצק ולהעלות פוסטים ולעוף באוויר מאיזו הצעת חוק שהצליחו לסכל, אין כאן שום דבר שיתן איזושהי קונטרה. המצב כל כך רע עד שיאיר לפיד מצליח למצב את עצמו כאלטרנטיבה לביבי, שזה באמת ברמה של לצבוע בכחול ולזרוק לים.
ממשלה שברירית ומסוכסכת, מצב ביטחוני מזעזע, שום בשורה בנושא הדיור ויוקר המחיה, שום בשורה בנושא המדיני, מצב כלכלי שמתדרדר מרגע לדודלי ובצד השני לא קורה כלום. אז אולי הסדרה הזו תעיר אנשים שיתחילו לצאת לרחובות ולעשות בלאגן ואולי מישהו יגדל ביצים ויוציא את כל מי שעוד לא יצא. ככה אי אפשר להמשיך. אה, ועד יום חמישי צריך להעביר תקציב אחרת מפרקים את הממשלה, אחלה הזדמנות לעשות כאן בלאגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:11 
ההרצוגים זו אותה גברת בשינוי אדרת. אלה ואלה, הליכוד והעבודה, לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:12 
19 כתב:
ההרצוגים זו אותה גברת בשינוי אדרת. אלה ואלה, הליכוד והעבודה, לפח.

אז מה האלטרנטיבה (שהכי קרובה לגבולות ההיגיון)?
ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:13 
אין, הזבל והשחיתות מושרשים עמוק מדי. זה מעל המפלגות.
כל משחק המפלגות הזה משרת את אלה שמרוויחים פה על הגב של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:19 
אדום מטלי כתב:
NARKOTIKA כתב:
ברור שראיתי.

אז תדאג שעוד כמה שאתה מכיר יראו את זה, והם ידאגו שאחרים... לא תפסיד כלום בדרך.

כל המעגל שלי ראה את זה, זה כל העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להתפקד לליכודניקים החדשים

#סליחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:38 
לנצח את אלה ששמים זין על הדמוקרטיה באמצעות לשים זין על הדמוקרטיה? זה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:51 
אני לא חושב שזה "מושרש יותר מידי במשחק המפלגות" כמו שפשוט אין פה אף אדם אמיץ מספיק בשביל להכנס למשחק הפוליטי ולהילחם בדברים האלה.
או, אין פה אף אדם שמוכן להקריב את ההון הפוליטי שלו, את הקשרים עם הבנקים הגדולים ולעצבן אנשים חזקים מידי בכדי לעורר פה מהפכה פוליטית. הרי הם לא מרגישים את זה בכיס, אז גם אם הם היו רוצים שהמצב ישתנה, הם לא יקריבו את עצמם בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
יאללה, אז שיקימו מפלגת כוכבים של שלי, דיסקין, זליכה, אורלי לוי ודב חנין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
הנכס היחיד שמעניין את הציבור הישראלי הוא הנדל"ן הפלסטיני.
כל עוד ישראל ממשיכה את שוד האדמות הציבור מרוצה, ומצידו שידפקו אותו עד העצם כי "הבטחון מעל הכל" ואדמות זה בטחון וכל עם ישראל חיילים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 07:19 
its-sick כתב:
הנכס היחיד שמעניין את הציבור הישראלי הוא הנדל"ן הפלסטיני.
כל עוד ישראל ממשיכה את שוד האדמות הציבור מרוצה, ומצידו שידפקו אותו עד העצם כי "הבטחון מעל הכל" ואדמות זה בטחון וכל עם ישראל חיילים.

זה נכון, אבל בר שינוי לדעתי. כלומר, יש ציבור די גדול שיישאר ככה בכל מקרה, אבל גם ציבור לא קטן שבעיני הוא יותר מתון בבסיסו, ורק נתון לשטיפת מח מתמדת שהערבים תיכף זורקים אותנו לים וגו׳. אם מישהו יפתח לו את העיניים והוא יבין ששודדים אותו זמן גדול - לא דגי רקק כמו דרעי או פאינה קירשנבאום - אולי הוא יתחיל להתעשת.
הציבור הזה צריך לראות את הסדרה.
אולי גם כל הדרך הציבור הזה יבין שכל ה ״ערבים עוד שניה עושים לנו שואה״ זה סיפור כיסוי לשוד. מסופקני, אבל אולי ישתנו סדרי העדיפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי, עשוי טוב וחשוב לראות.
יש לי כמה הערות קטנות על הפרקים -
רולניק שופך את המים עם התינוק כשזה מגיע לפנסיות תקציביות, זילכה משתמש בנתונים מטעים כמה פעמים (הוא מקדם מסקנות שאני מסכים איתן, אבל זו לא צורה) גוטווין מתמקד הרבה יותר מדי בלמה מבמה (יעני, יותר חשוב מה התוצאה של מדיניות מאשר למה החליטו לעשות אותה), אבל בגדול הם עושים עבודה טובה.
הבעיה כמו שכתבו פה באשכול הוא שהם לא ממש מציגים פה פתרונות, כן, זה חשוב לדעת שגונבים אותך אבל זה לא מספיק, הפתרון לא יכול להיות "תצביעו לאנשים הנכונים", כי בפער הזה בין להבין שדופקים אותך לבין להבין מה אפשר וצריך לעשות בשביל למנוע את זה נכנסים לך היאיר לפידים של העולם.

לזכותו של גוטווין יאמר שלפחות יש לו הביצים להגיד שצריך להתמקד בעניים במקום במעמד הביניים (או לפחות לפני מעמד הביניים) שזה נכון וחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 10:56 
מידע ישן מוצג היטב עם המון גנבות דעת
המלחמה הבאה כולם ישכחו הכל גם ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: