GATE7 כתב:
Roman כתב:
עומרי קנדה כתב:
האדס כתב:
אדם שהחטא היחידי שלו הוא שלא ידע להתנהל תקשורתית מול כל הנחשים שנמצאים במועדון.
לא במקרה הוא מצא את עצמו בחוץ, כל מי שחושב אחרת הוא נאיבי.
אל תהפוך אותו למסכן, אם יש משהו שהוא אוהב זה לדבר, את זה הוא עשה יותר מכל אחד במועדון בשנה האחרונה וזה גם מה שפגע בו בסופו של דבר.
אין כל כך הרבה אנשים בהנהלה היום אז אולי כדאי שתסביר מי להגדרתך “נחש“? ניר ענבר? ניר אפרתי? אלון אפק?
תשמע אני חייב להגיד שאין לי שום מושג מה קורה שם ואני לא באמת תופס פה צד אבל איך הגעת למסקנה שבארי בן זאב הוא אחד שמדבר הרבה?.
לא שמעתי אותו מתראיין בערך מהיום שכבירי אמר שייקח את הפועל.
אני באמת ובתמים מאמין ומקווה שכוונותיו של כבירי תמימות, לא חושב שבן זאב היה בן אדם שלילי במערכת אבל בחייאת, ההקצנה בדעות על בן אדם בלי שום ביסוס כלשהו בפורום הן ללא ספק מזכירות אנשים דו קוטביים.
למה בלי שום ביסוס?
לא ראית שהוא אמר משהו רע על כבירי? וכבירי זה ההוא שצעק יש בגול, היה חבר בפורום ולא החתים את אלישע!!!!!
אז מה אם הוא מסתמן כמנהל גרוע עם הון אישי שלא יכול להחזיק את הקבוצה יותר משנתיים. זה הרי הכל בגלל קריספין!
לבארי בן-זאב יש חלק גדול בהצלה של הפועל מפירוק בחודשים האחרונים, הוא הביא את כבירי למועדון והוא אחראי על התוכנית הכלכלית שהמועדון עבד לפיה בקיץ,תוכנית שלדעתי תוכיח את עצמה בטווח הארוך,הוא זה שנסע ללמוד את המודלים במועדונים באירופה והוא זה שבחר במודל הנוכחי בסופו של דבר, יש לו כמובן גם חלק בטעות עם מנדיונדו וקריספין אבל גם לו כמו לכבירי מותר לטעות.
כבירי טעה,טועה ועוד יטעה לא מעט, זה לא הופך אותו למנהל גרוע, להיפך, מי שלא עושה לא טועה ומכל טעות נעשים טובים יותר, אין דרכי קיצור, אני מקווה שהוא יהיה פה הרבה יותר משנתיים בצורת ההתנהלות העכשווית ולא נפלנו שוב.
בארי הוא איש חכם אבל גם איש שקשה לעבוד איתו, טוב שסיימו את הקשר איתו בצורה יחסית שקטה ואני מקווה שבזה הסיפור נגמר.