פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
פאביו ידידי,
אפשר לתמוך ב"עקרונות" של האולטראס ובדעותיהם.
למשל בנושא בן רייכרד אפילו אני תמכתי בהם. היו עוד מקרים. למרות שאני נימצא בצד השני של "המפה הפוליטית " של האולטרס בהחלט יש לי הערכה אליהם ופה ושם גם הסכמה. דרך כוחנית פסולה מיסודה. דרך של שחיתות פסולה מיסודה ( ואיני טוען כאן חלילה שהם מושחתים).
אבל כשזה מתקרב לאלימות , עוד הרבה לפני האלימות צריך לעצור ולגנות.
כשאתה מביע תמיכה בלתי מסוייגת באולטרס , כפי שעשית , אתה תומך לא רק בביריונות אלא בכך שהקבוצה לא תנוהל על בסיס מקצועי, ולא תתפתח תרבות ניהולית מקצועית כפי שאני בטוח שהיית רוצה שתהיה.
איני תומך בבריונות
אנא אל תכניס לי מילים לפה
אשמח אם תביא לי לינק שתמכתי בתמיכה באלימות.
הקבוצה צריכה להיות מנוהלת מקצועית נטו עם ערכים של הפועל תל אביב
פה זה לא בית זונות של מכבי או של פושעי בית שאן
אני מאד מאד גאה שיש (עדיין) חלק מהאוהדים של המועדון המדהים הזה עם ערכים שלא מוכנים לעשות הכל בשם הנצחון כמו קבוצה אחרת בארץ...
אתה לא תומך בבריונות. חס ושלום.
אתה כן תומך בארגון שאיים בבריונות שאם לא תתקבל דרכו הוא ינהג בבריונות.
ארגון זה כבר הראה שאם רצונו לא מתקיים הוא נוקט בבריונות.
אז אתה ידידי, לא תומך בבריונות אבל כן תומך ואולי אפילו מעריץ ארגון שמתנהל בבריונות.
לדוגמא הפועל הועברה למוני הראה מסגול באקט של בריונות. ד"א זה לא אומר שהפועל לא הייתה עוברת למוני גם ללא אקט הבריונות. אבל זה חסך למוני הרבה מאוד כסף ועלה לסגול כסף. נו טוב בעקרונות של הפועל זה לקחת מהעשירים ולחלק "לעניים".
זה בסדר ידידי אתה לא האדם הנורמטיבי היחידי שתומך באולטראס ובכך תומך באירגון כוחני ובריוני .
להערכתי זה נובע בגלל פאנטיות להפועל ששמה בצד עוד עקרונות שחשובים לך אבל מכהה את חשיבותם בעיניך.