אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
אתה מודע לזה שאבו מאזן הבהיר כמה וכמה פעמים שהוא מכיר בשואה, קרא לה במספר נאומים הפשע הגדול ביותר שבוצע נגד האנושות, מארגן כל שנה משלחות של תלמידים פלסטינים לפולין ודואג לשלוח נציגי ממשל פלסטינים לטקסים רשמיים באירופה, כן?
מודע בהחלט לכל מה שכתבת. ועדיין הוא מגמד את השואה במאמריו שמהם לא חזר ומופיעים במקום של כבוד באתר הרשות הפלשתינאית.
נו באמת, ביבי מגמד את השואה הרבה יותר מכל זה, ואני לא רואה אותך מתחיל לקרוא לו ׳מכחיש השואה׳ בכל מקום.
אני סולד מבניימין נתניהו ברמה האישית וגם המנהיגותית בגדול.... כמוך.
לביבי היתה פאלטה אחת ענקית בנושא לפני כשבועיים לפני ובעת הביקור בגרמניה.
הוא לא כתב מאמר אקדמי על השואה לא מנציח אותו באתר פורמאלי של המדינה שנים . עם היציאות , חלקם הלא קון דביליות של ביבי עוטפים דגים בשוק.
כן אני יודע שביבי משתמש בשואה כדי לשווק את הסכנה האירנית. לדעתי הוא לא מגמד בכך את השואה כפי שעושה מכחיש השואה והמסית אבו מאזן במאמרו ובעצם העובדה שהוא עומד מאחר המאמר שכתב ולא חזר בו. הבהרות וליקוקים ו"הוציאו דברים מהקשרם" אינם מעניינים לפחות לא אותי.
אתה אמרת בעצמך שאתה מודע לזה שאבו מאזן מכיר בשואה בתור הפשע הגדול ביותר שנעשה לאנושות, שהוא פועל לחינוך על סיפור השואה, ושהוא דואג להשרשה והכרה של הקהילה הפלסטינית, כולל השלטונית, בשואה, בחומרתה ובחשיבותה. ואתה ממשיך לקרוא לו מכחיש שואה. זה לא מסתדר יחד.
מציק לך שהוא כתב מאמר שבו טען שיש חוקרים שטוענים שנרצחו בשואה פחות ממה שבאמת קרה (והוא לא אמר שזו דעתו), אבל זה שביבי אמר שהיטלר לא רצה בהתחלה לרצוח יהודים מציק לך פחות, או זה שהוא מבטל בשיטתיות קצבאות לניצולי שואה. זה לא מספיק לך כדי לקרוא לו באותה צורה. זה לא מסתדר יחד.
נגיד והמאמר שהוא כתב היה שווה להכחשת השואה. רק נגיד, כי זה לא, אבל לצורך הטיעון למה לא. כל מה שהוא עושה עכשיו, שזה הרבה יותר ממה שביבי עושה, לא נתפס בעינך כהתנערות מזה?
יכול להיות, רק יכול להיות, שבגלל דעתך הפוליטית אתה רוצה לצייר את אבו מאזן כרשע מוחלט, ואין לזה קשר למציאות?
יכול להיות, רק יכול להיות, שאתה המסית כאן בכל הסיפור?