תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
אתה מודע לזה שאבו מאזן הבהיר כמה וכמה פעמים שהוא מכיר בשואה, קרא לה במספר נאומים הפשע הגדול ביותר שבוצע נגד האנושות, מארגן כל שנה משלחות של תלמידים פלסטינים לפולין ודואג לשלוח נציגי ממשל פלסטינים לטקסים רשמיים באירופה, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אתה מודע לזה שאבו מאזן הבהיר כמה וכמה פעמים שהוא מכיר בשואה, קרא לה במספר נאומים הפשע הגדול ביותר שבוצע נגד האנושות, מארגן כל שנה משלחות של תלמידים פלסטינים לפולין ודואג לשלוח נציגי ממשל פלסטינים לטקסים רשמיים באירופה, כן?

עזוב, זה בכלל לא רלוונטי.
זה שלעם\עדה\מיעוט אתני יש מנהיג קקי לא נותן לך את הזכות לשלול מהם זכויות אדם בסיסיות.

ואפשר לחשוב שאוטוטו ישראל היתה בדרך לצאת מהשטחים\לתת לפלשתינאים זכויות אדם מלאות אבל מישהו הביא לינק למאמר של אבו מאזן אז החליטו לעשות אחורה פנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
ברור לי שזה היגיון מעוות.
אבל גם להיגיון המעוות הזה אין אפילו אחיזה במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אדום מטלי כתב:
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
ניראה שהפיגועים היום בנתניה וברשל"צ הם רק בגלל הכיבוש וניסיונות ההרגעה של מכחיש השואה ומנהיגי המפלגות הערביות בשנה האחרונה לא יכולות לסייע כל עוד הכיבוש קיים.

נתניה זה שטח כבוש
1948 הגיעו הציוניים הרעים וירו בכל החשודים וכבשו את פלסטין
שכחת הסיטוריה?

ומה אם ראשל"צ ? אותו דין ?

ידידי, הציניות מיותרת.
זה בסדר לקרוא לאבו מאזן מכחיש שואה. הוא אכן לא מנהיג דגול שמוליך את עמו לשלום (משיחות עם נתיניו הם שנוא לא פחות מביבי, בעיקר בגלל השחיתות וחוסר המעש שלו). אבל לתלות בו ובכביכול הסתה שלו את הפיגועים האחרונים זו התממות והתעלמות מההיסטוריה. וכן, מבחינת הרבה אנשים, חלק גדול מהארץ הוא כבוש. רק ברדיוס של 2 ק״מ סביב המושב שלי גיליתי עם השנים חורבות של לפחות 4 כפרים נטושים, שתושביהם ברחו/הוברחו ב-48. יש עשרות כאלה בכל הארץ. מבחינת מאות אלפי אנשים זה היה הבית שלהם, ואנחנו, לפחות חלקית, הגורמים לזה שהם לא שם.
עם האנשים הללו צריך איכשהו לחיות מתישהו. אם נמשיך לשמור אותם בגטו הענק כמו ב-50 שנה האחרונות, הם בייאושם ימשיכו לעשות את מה שהם עשו עד עכשיו, וזה לא משנה להם אם הראיס שלהם אחראי על קיפאון השיחות, או מישהו אחר. לא אל אקצא ולא מנהרת הכותל אשמים, זה הכל טריגרים לתסכול וייאוש שקיימים ממילא.
התסכול והייאוש, לא ההסתה. ראש אמ״ן אומר לך את זה. אדם שגדל בבני עקיבא, כן? לא איזה שמאלן מתרפס.

ידידי הנכבד,
אבו מאזן הוא מכחיש שואה. אבו מאזן כתב מאמר אקדמי שהוא אות ומופת למכחישי שואה. אבו מאזן לא נסוג ממאמרו זה שממשיך להופיע באתר הרשות הפלתינאית. לפחו הופיע שם לפני חצי שנה בפעם האחרונה שבדקתי. אז זה לא עיניין של מנהיגות בלבד כמו שכתבת. הוא מכחיש שואה.
אבו מאזן אחראי מזה כ-20 שנה להסתה מובנת נגד מדינת ישראל. זה מתבטא היטב בתכני תמידי הרשות הפלשתינאית. בנושא זה אין כל הבדל בינו לבין החמאס למעט העובדה שהחמאס כתנועה דתית מטבלת את ההסתה בסיפרי הלימוד בהיבטים דתיים.
ביום שמנהיג פלשתינאי ירצה לעשות שלום ויאמין בכלל של שני מדינות לשני עמים ולא מדינה לעם הפלשתינאי ועוד מדינה שבה יכולים לחיות יהודים אם ירצו יהיה לעם שלו פיתרון וגם לנו. מי שאחראי לתיסכול של העם הפלשתינאי ( ואתה צודק הם מתוסכלים מהאין פיתרון) הוא רק רק מכחיש השואה.

אין שום סיכוי שאתה באמת מאמין לשקרים שיוצאים לך מהמקלדת.

1. המאמר המדובר עוסק בקשרים בין ההנהגה הציונית בארץ ישראל ובאירופה לבין מוסדות ונציגים של הרייך השלישי. כואב לך שאנשים אחרים משתמשים בזה בשביל לגמד ולהכחיש את השואה? גם לי . אבל הרבה יותר כואבת העובדה שזה באמת קרה.

יאיר שטרן, מפקד הלח"י כתב:
קיימים אינטרסים משותפים לכינון סדר חדש באירופה בהתאם לתפיסה הגרמנית להגשמת השאיפות הלאומיות היהודיות...כינונה של מדינה יהודית על בסיס לאומי וטוטליטארי הקשורה בהסכם עם הרייך הגרמני תחזק את מעמדה של גרמניה כמעצמה במזרח הקרוב

2. בספר שהוא כתב אח"כ הוא דן באופן קביעת מספר הנרצחים היהודים בשואה. כואב לך שדוקטור להיסטוריה, מבצע ניתוח היסטורי? חבל. בראיון ל"הארץ" מ-2003 נכתב:

ציטוט:
כתבתי באופן מפורט על השואה וציינתי כי איני רוצה להיכנס למספרים. ציטטתי ויכוח בין היסטוריונים שנקבו במספרים שונים של קורבנות. אחד כתב שהיו 12 מיליון קורבנות וציטטתי אחר שכתב שהיו רק 800 אלף. אין לי שום רצון להתווכח עם המספרים. זהו פשע נורא ובלתי נסלח נגד העם היהודי, פשע נגד האנושות שלא יכול להתקבל על ידי המין האנושי. השואה היא דבר נורא ואיש לא יכול לטעון שאני הכחשתי אותה

3. והכי חשוב - גם אם נזרום לרגע עם השקר שלך שאבו-מאזן הוא שילוב מרושע של היטלר והמופתי, הוא דמות משמעותית רק ב-20 שנים האחרונות. מה גרם לתסכול ולייאוש של הפלסטינים בכל ה-30 שנים שלפני כן?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
מצטער להפריע לדיון, אבל זוכרים את הדיל השלמון מחברון, שספגה לגופה 10 כדורים ו'מצאה את מותה'?
אז תחקיר צכ"ל גילה שניתן היה לעצור מבלי להרוג אותה.
לחיילים, שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 10:06 
19 כתב:
19 כתב:
הבחור מפתח תקווה שהתבצר עם נשק חם ואיים לירות בשוטרים, הסכים להסגיר את עצמו אחרי משא ומתן של 7 שעות. לבחור שלום, לא נוטרל.

עוד עדכון חם חם מואללה. הבחורהלא הסגיר את עצמו, לוחמי ימ"מ עלו למעלה על המנוף עד אליו, ותוך כדי שהוא מכוון עליהם את האקדח ומנהל איתם קרב אגרופים בגובה מסכן חיים של עשרות מטרים, הורידו אותו משם, ואיכשהו אף ירייה לא נורתה. מדהים.

19, אי אפשר להתחיל להשוות עכשיו כל מקרה.
המקרה הזה לא דומה למקרה של מחבל שכבר דקר מספר אנשים ומנסה לדקור עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

מודע בהחלט לכל מה שכתבת. ועדיין הוא מגמד את השואה במאמריו שמהם לא חזר ומופיעים במקום של כבוד באתר הרשות הפלשתינאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
והכי חשוב - גם אם נזרום לרגע עם השקר שלך שאבו-מאזן הוא שילוב מרושע של היטלר והמופתי, הוא דמות משמעותית רק ב-20 שנים האחרונות. מה גרם לתסכול ולייאוש של הפלסטינים בכל ה-30 שנים שלפני כן?

מסייה גורדנה,

אם אתה חושב שאני משקר אז באמת חבל על הזמן שלך בשביל מה אתה מנסה להתדיין עם שקרנים.
אם אתה חושב שאני בור אז אחת כמה וכמה חבל על הזמן שלך. בשביל מה אתה מנסה להתדיין עם בורים.
מעולם לא כתבתי שמכחיש השואה הוא שילוב מרושע של היטלר והמופתי. מציע שלא תכניס מילים למקלדתי ועוד אחר כך תבוע וטען שאני משקר.
אני יודע שרטוריקה מסוג זה להכניס שקרים למקלדתו של האחר אופיינית לשמאל הקיצון. אפשר להאמין בדעות ולהאמין בערכים מבלי לשקר או להכניס מילים למקלדתו של האחר.

כל טוב ויום נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 10:23 
לירון האדום כתב:
19 כתב:
19 כתב:
הבחור מפתח תקווה שהתבצר עם נשק חם ואיים לירות בשוטרים, הסכים להסגיר את עצמו אחרי משא ומתן של 7 שעות. לבחור שלום, לא נוטרל.

עוד עדכון חם חם מואללה. הבחורהלא הסגיר את עצמו, לוחמי ימ"מ עלו למעלה על המנוף עד אליו, ותוך כדי שהוא מכוון עליהם את האקדח ומנהל איתם קרב אגרופים בגובה מסכן חיים של עשרות מטרים, הורידו אותו משם, ואיכשהו אף ירייה לא נורתה. מדהים.

המתבצר התבצר כי הוא חשוד ברצח ולא רצה להיעצר. הוא איים שיירה בשוטרים, כיוון עליהם נשק חם, וניהל איתם קרב אגרופים בגובה של עשרות מטרים. איך בו לא יורים ובבחורה שלא דקרה אף אחד יורים 6 כדורים? ממנו אפשר להוציא אקדח במכות בגובה מסכן חיים ומבחורה שביד אחת מחזיקה סכין ובשנייה מדברת בטלפון אי אפשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:

מודע בהחלט לכל מה שכתבת. ועדיין הוא מגמד את השואה במאמריו שמהם לא חזר ומופיעים במקום של כבוד באתר הרשות הפלשתינאית.

נו באמת, ביבי מגמד את השואה הרבה יותר מכל זה, ואני לא רואה אותך מתחיל לקרוא לו ׳מכחיש השואה׳ בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
19 כתב:
19 כתב:

זה באמת לא דומה, ואכן עולה השאלה למה אתה כל הזמן מדבר על מקרה דמיוני שבו מחבל רץ ומחפש קורבנות נוספים, גם כשמדברים איתך על מקרים שכוחות הביטחון (!!!) קבעו שהם לא דומים בכלל למה שאתה מפנטז עליו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 10:58 
19 כתב:
לירון האדום כתב:
19 כתב:
19 כתב:

המתבצר התבצר כי הוא חשוד ברצח ולא רצה להיעצר. הוא איים שיירה בשוטרים, כיוון עליהם נשק חם, וניהל איתם קרב אגרופים בגובה של עשרות מטרים. איך בו לא יורים ובבחורה שלא דקרה אף אחד יורים 6 כדורים? ממנו אפשר להוציא אקדח במכות בגובה מסכן חיים ומבחורה שביד אחת מחזיקה סכין ובשנייה מדברת בטלפון אי אפשר?

שאלה מיתממת מאד.
ואתה יודע את התשובה יפה מאד.
אם אתה באמת לא יודע - אני יכול להניח שככל הנראה לכוחות הביטחון היה חשוב מאד להביא את החשוד למעצר (אני מניח את זה מאחר ויש צו איסור פרסום על המקרה).
אני מניח שאם אותה בחורה היתה נתלת על מנוף בדומה לחשוד ומאיימת בסכין/נשק על שוטרים, לא היו יורים בה מיד.
המקרים לא דומים, הסיטואציה לא דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 11:12 
בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
http://e.walla.co.il/item/2903544

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
19 כתב:
לירון האדום כתב:
19 כתב:
19 כתב:

שאלה מיתממת מאד.
אם אתה באמת לא יודע - אני יכול להניח שככל הנראה לכוחות הביטחון היה חשוב מאד להביא את החשוד למעצר (אני מניח את זה מאחר ויש צו איסור פרסום על המקרה).
אני מניח שאם אותה בחורה היתה נתלת על מנוף בדומה לחשוד ומאיימת בסכין/נשק על שוטרים, לא היו יורים בה מיד.

מה זה רלוונטי מה כוחות הביטחון רצו מהחשוד?
השאלה היא האם ניתן לעצור אדם כזה מבלי לירות בו.
התשובה היא כן.
נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אדום מטלי כתב:
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
ניראה שהפיגועים היום בנתניה וברשל"צ הם רק בגלל הכיבוש וניסיונות ההרגעה של מכחיש השואה ומנהיגי המפלגות הערביות בשנה האחרונה לא יכולות לסייע כל עוד הכיבוש קיים.

נתניה זה שטח כבוש
1948 הגיעו הציוניים הרעים וירו בכל החשודים וכבשו את פלסטין
שכחת הסיטוריה?

ומה אם ראשל"צ ? אותו דין ?

ידידי, הציניות מיותרת.
זה בסדר לקרוא לאבו מאזן מכחיש שואה. הוא אכן לא מנהיג דגול שמוליך את עמו לשלום (משיחות עם נתיניו הם שנוא לא פחות מביבי, בעיקר בגלל השחיתות וחוסר המעש שלו). אבל לתלות בו ובכביכול הסתה שלו את הפיגועים האחרונים זו התממות והתעלמות מההיסטוריה. וכן, מבחינת הרבה אנשים, חלק גדול מהארץ הוא כבוש. רק ברדיוס של 2 ק״מ סביב המושב שלי גיליתי עם השנים חורבות של לפחות 4 כפרים נטושים, שתושביהם ברחו/הוברחו ב-48. יש עשרות כאלה בכל הארץ. מבחינת מאות אלפי אנשים זה היה הבית שלהם, ואנחנו, לפחות חלקית, הגורמים לזה שהם לא שם.
עם האנשים הללו צריך איכשהו לחיות מתישהו. אם נמשיך לשמור אותם בגטו הענק כמו ב-50 שנה האחרונות, הם בייאושם ימשיכו לעשות את מה שהם עשו עד עכשיו, וזה לא משנה להם אם הראיס שלהם אחראי על קיפאון השיחות, או מישהו אחר. לא אל אקצא ולא מנהרת הכותל אשמים, זה הכל טריגרים לתסכול וייאוש שקיימים ממילא.
התסכול והייאוש, לא ההסתה. ראש אמ״ן אומר לך את זה. אדם שגדל בבני עקיבא, כן? לא איזה שמאלן מתרפס.

ידידי הנכבד,
אבו מאזן הוא מכחיש שואה. אבו מאזן כתב מאמר אקדמי שהוא אות ומופת למכחישי שואה. אבו מאזן לא נסוג ממאמרו זה שממשיך להופיע באתר הרשות הפלתינאית. לפחו הופיע שם לפני חצי שנה בפעם האחרונה שבדקתי. אז זה לא עיניין של מנהיגות בלבד כמו שכתבת. הוא מכחיש שואה.
אבו מאזן אחראי מזה כ-20 שנה להסתה מובנת נגד מדינת ישראל. זה מתבטא היטב בתכני תמידי הרשות הפלשתינאית. בנושא זה אין כל הבדל בינו לבין החמאס למעט העובדה שהחמאס כתנועה דתית מטבלת את ההסתה בסיפרי הלימוד בהיבטים דתיים.
ביום שמנהיג פלשתינאי ירצה לעשות שלום ויאמין בכלל של שני מדינות לשני עמים ולא מדינה לעם הפלשתינאי ועוד מדינה שבה יכולים לחיות יהודים אם ירצו יהיה לעם שלו פיתרון וגם לנו. מי שאחראי לתיסכול של העם הפלשתינאי ( ואתה צודק הם מתוסכלים מהאין פיתרון) הוא רק רק מכחיש השואה.

גם מנהיג המדינה שלך הוא מכחיש שואה והוא בהחלט אחראי לא פחות (אלא הרבה יותר) ממכחיש השואה השני לתסכול הפלשתינאי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
19 כתב:
לירון האדום כתב:
19 כתב:
19 כתב:

שאלה מיתממת מאד.

המקרים בהחלט לא דומים אלא שונים מאוד.
במקרה אחד יש יהודי מסכן חיים. במקרה השני יש ערבייה שלא מסכנת חיים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:

נו באמת, ביבי מגמד את השואה הרבה יותר מכל זה, ואני לא רואה אותך מתחיל לקרוא לו ׳מכחיש השואה׳ בכל מקום.

אני סולד מבניימין נתניהו ברמה האישית וגם המנהיגותית בגדול.... כמוך.
לביבי היתה פאלטה אחת ענקית בנושא לפני כשבועיים לפני ובעת הביקור בגרמניה.

הוא לא כתב מאמר אקדמי על השואה לא מנציח אותו באתר פורמאלי של המדינה שנים . עם היציאות , חלקם הלא קון דביליות של ביבי עוטפים דגים בשוק.
כן אני יודע שביבי משתמש בשואה כדי לשווק את הסכנה האירנית. לדעתי הוא לא מגמד בכך את השואה כפי שעושה מכחיש השואה והמסית אבו מאזן במאמרו ובעצם העובדה שהוא עומד מאחר המאמר שכתב ולא חזר בו. הבהרות וליקוקים ו"הוציאו דברים מהקשרם" אינם מעניינים לפחות לא אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
לירון יקירי,
אשכרה לא מבין את מהות הוויכוח שלך עם חצי עולם ואישתו וניסיונותיך להגן בחירוף נפש על שוטר/ חייל כזה או אחר (*).

היש בך ספק שיש אפלייה מסויימת בין יהודי שמחזיק סכין לבין ערבי שמחזיק סכין ?
היש בך ספק שבד"כ ערבי המחזיק בסכין ניתפס כמאיים יותר מיהודי שמחזיק בסכין ?

ברור שכך !! ולאור המצב הביטחוני מאז הקמת המדינה גם הגיוני שכך יהיה עם כל הצער שבכך.
הלוואי שיהיה שקט ולא יסתובבו מחבלים ברחוב ואז נוכל ליישם את כל התאוריות הנכונות מאוד ברמת התאוריה, שקל לכתוב בפורום והרבה יותר קשה לבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4720966,00.html
החלמה מהירה ומלאה לחייל הפצוע.

כנראה איבד שליטה על הרכב . לא רצה לפגע במקרה ניקלע לתאונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

ועוד ירו בו
איזה שלטון נאצי
יורים בנהגים שמאבדים שליטה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:

ועוד ירו בו
איזה שלטון נאצי
יורים בנהגים שמאבדים שליטה

מילא ירו בו, התרגלנו.
מעשה שכיח שהחל לאחרונה על ידי נציגי המדינה הציוני, לכרות חלקים מהגופה לפני החזרתה למשפחה לקבורה.
כבר אמרנו ...הכיבוש משחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2015, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:

אני סולד מבניימין נתניהו ברמה האישית וגם המנהיגותית בגדול.... כמוך.
לביבי היתה פאלטה אחת ענקית בנושא לפני כשבועיים לפני ובעת הביקור בגרמניה.

הוא לא כתב מאמר אקדמי על השואה לא מנציח אותו באתר פורמאלי של המדינה שנים . עם היציאות , חלקם הלא קון דביליות של ביבי עוטפים דגים בשוק.
כן אני יודע שביבי משתמש בשואה כדי לשווק את הסכנה האירנית. לדעתי הוא לא מגמד בכך את השואה כפי שעושה מכחיש השואה והמסית אבו מאזן במאמרו ובעצם העובדה שהוא עומד מאחר המאמר שכתב ולא חזר בו. הבהרות וליקוקים ו"הוציאו דברים מהקשרם" אינם מעניינים לפחות לא אותי.

אתה אמרת בעצמך שאתה מודע לזה שאבו מאזן מכיר בשואה בתור הפשע הגדול ביותר שנעשה לאנושות, שהוא פועל לחינוך על סיפור השואה, ושהוא דואג להשרשה והכרה של הקהילה הפלסטינית, כולל השלטונית, בשואה, בחומרתה ובחשיבותה. ואתה ממשיך לקרוא לו מכחיש שואה. זה לא מסתדר יחד.
מציק לך שהוא כתב מאמר שבו טען שיש חוקרים שטוענים שנרצחו בשואה פחות ממה שבאמת קרה (והוא לא אמר שזו דעתו), אבל זה שביבי אמר שהיטלר לא רצה בהתחלה לרצוח יהודים מציק לך פחות, או זה שהוא מבטל בשיטתיות קצבאות לניצולי שואה. זה לא מספיק לך כדי לקרוא לו באותה צורה. זה לא מסתדר יחד.
נגיד והמאמר שהוא כתב היה שווה להכחשת השואה. רק נגיד, כי זה לא, אבל לצורך הטיעון למה לא. כל מה שהוא עושה עכשיו, שזה הרבה יותר ממה שביבי עושה, לא נתפס בעינך כהתנערות מזה?
יכול להיות, רק יכול להיות, שבגלל דעתך הפוליטית אתה רוצה לצייר את אבו מאזן כרשע מוחלט, ואין לזה קשר למציאות?
יכול להיות, רק יכול להיות, שאתה המסית כאן בכל הסיפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2015, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
לההההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2015, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
בלונדי
שבת שלום

נתחיל מהסוף. מבחינתי אבו מאזן שונא את מדינת ישראל הציונית, רוצה שהיא לא תהיה קיימת ואם היה יכול היה שולח את כולנו (היהודים) ליים.
פעם חשבתי עליו ועל ערפת אחרת, בעיקר בתקופת אוסלו, היום זו דעתי.
לדעתי גם אם נחזור לקווי 47 (לא קווי 67 )הוא לא יכיר במדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי וימשיך לעשות כדי שלא נתקיים.

באשר לראש הממשלה שלך. ביבי טען שטות . ניסה לעשות מניפולציה. כן ניסה אולי להסיט. אמר שהאיש שהחדיר את רעיון ההשמדה של העם היהודי לנפשו החולנית של היטלר היה המופתי. נתניהו עדיין לא הכחיש את עוצמת השואה ומשמעותה. לא ניסה מעולם לגמד את תוצאות השואה שהייתה. ניסה לעשות מניפולצייה על גה הפלשתינאים. לאחר 24 שעות חזר בו מחלק גדול מהדברים שאמר בסיגנון " דברי הוצאו מהקשרם".

מכחיש השואה הפלשתינים כתב מאמר על הנושא. קראתי בזמנו תירגום שלו . זה לא רק שהביא ציטוטים ממחקרים אחרים אלא תמך בהם וגם כתב למה הוא תומך בהם ולמה הם נכונים לדעתו. עדיין למרות שהוא לא מתכחש לעובדה שהייתה שואה הוא ממשיך להאמין שהמאמר שלו היה מדוייק ונכון ובכך מגמד את היקף השואה. הוא גם דואג שהמאמר לא ירד מסדר היום וימשיך להופיע באתר הרשמי של הרשות הפלשתינאית. בעבר לא מעט פעמים הישווה את הנכבה לשואה.
מצטער , מי שחוזר חזור והדגש כי מימדי השואה הם כמעט כמו הנכבה הוא מכחיש שואה מבחינתי.
לא יעזור מבחינתי שיארגן כל שנה יום זיכרון בברגן בלזן . הוא לא יהפוך לאחד שאינו מכחיש שואה ולא בגלל שהוא רוצה לזרוק אותך ואותי לים. ד"א אותך הרבה לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2015, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
דר אבי, פיגוע רצחני בשומרון זה רק אחד מהאירועים שפתחו את מה שאתה צריך לקרוא לאשכול, האינתיפאדה השלישית, או אם אתה רוצה את זה ביותר עדין 'גל הטרור'
אנא ממך, ערוך את הכותרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2015, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי. אם ביבי מגמד את השואה ומסרב לחזור בו מדבריו (ו׳דברי הוצאו מהקשרם׳ זה לא לחזור בו כשהוא ממשיך לטעון שהמופתי שכנע אותו), זה ״טען שטות״ או ״עושה מניפולציה״.
במקביל, אם אבו-מאזן מגמד את השואה ובמקביל עושה יותר מרוב המנהיגים היהודים כדי להנציח אותה בתור הפשע החמור ביותר לאנושות, זה ״מכחיש שואה״ או ״מסית״.

סבבה, אבל אל תשקר לעצמך ולנו ותגיד שאין לזה קשר לדעתך המוקדמת על אבו מאזן. גם אם מחר יוציא הודעה שהוא מאמין שבשואה נרצחו 20 מיליון יהודים אתה תמשיך לקרוא לו מכחיש שואה.
ואני לא מבין איך אתה כותב ״מכחיש השואה הפלשתיני״ ו-״למרות שהוא לא מתכחש לעובדה שהייתה שואה״ באותה שורה ולא מבין את החוסר אחיזה במציאות של דבריך.

ודבר אחרון, אני גם משווה את השואה לנכבה. לא בעניין המימדים, ואני לא מכיר אף אחד שכן טוען ככה, אלא במובן של אירוע נוראי וטראומתי שעיצב את הנרטיב של העם.
זה אומר שעכשיו תתחיל לקרוא לי גם מכחיש שואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא משקר לעצמי.אני סולד מהמסית ומכחיש שואה . לא בגלל זה אני לא מפסיק להזכיר שהוא מכחיש שואה.
מותר לך לחשוב שאבו מאזן עושה יותר מרבים ( אתה אפילו חושב שיותר מרוב המנהיגים היהודים) להנצחת השואה. לדעתי הוא עושה את המינימום ומה שהוא עושה עושה בשביל הפוזה.
"דברי הוצאו מהקשרם" הם ככל שאני יודע ביטוי שלי ולא ביטוי של ביבי בנושא. ביבי לא הקטין את מימדי השואה. אבו מאזן עושה זאת בכל הזדמנות, במאמר אפשרי וכמובן באתר של הרשות הפלשתינאית,.... ובכך הוא מכחיש שואה.

עדיין איני מגדיר את עצמי "צייד נאצים" ולכן, כמו שאני לא שם לב לרבים ממכחישי השואה שקיימים לא הייתי שם לה אליו. אם היה ניפתח בפורום אשכול על פלוני שהייתי יודע שהוא מכחיש שואה בוודאי שהייתי קורא לו מכחיש שואה כמו שאני קורא לפרטנר שלך מכחיש שואה.
ברוך גולדשטיין שהרג עשרות ערבים בייירי כמו שעשו אלפי פעמים בשואה. איני משווה את פעולתו האכזרית לשואה. אם אתה משווה את הנכבה לשואה זו בעייה שלך. לדעתי בורות שלך. אם אתה חושב שהנכבה ושואה חד הם בלי להסתייג והתפלפל ולקחת מוטיב מסויים שהיה אולי בנכבה ולהשוותו לשוואה
אלא לאמר הנכבה= שואה אז מבחינתי לא רק שאתה בור אתה בור ומכחיש שואה. זה מה שעושה לפעמים אבו מאזן וחבריו לדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2015, 10:32 
נסכם שביבי והליכוד משת"פים של אבו מאזן
וביחד מביאים לנו את המדינה הדו לאומית וקץ הציונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2015, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
נסכים שלא להסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: