Peace Hope כתב:
טכנית לארז כתב:
Peace Hope כתב:
טכנית לארז כתב:
בינתיים לא ראיתי שעומר דמארי התקרב מאז עונת רב"ש (וגם לפניה) למספרים שהיו לו תחתיו.
זה כמו להגיד ש"לגוטמן היה את שכטר ורמוט ודה סילבה" כשבפועל הוא זה שהפך אותם להיות השחקנים הכי טובים בליגה בתפקידם.
עם שכטר לעומת זאת, הוכח לפני ואחרי רב"ש שהשחקן כנראה בדרך לגמור(עם זאת, אשמח אם יחזור אלינו).
אם יהיה לנו חלוץ אפילו נורמלי, ונחזיק בכדור כמו בעונת רב"ש, אני בטוח שאנטל ובומבה יהיו הרבה הרבה יותר אפקטיביים ודומיננטים במשחק שלנו ממה שהם כרגע.
כרגע, כשכל העונה עולים עם חלוץ מאולתר אחר כלשהו, אין לנו משחק התקפה מתוכנן או שיטתי כלשהו. אנטל ובומבה לא אשמים בזה.
כשיהיה לנו משחק התקפה נורמלי גם אנטל יבוא יותר טוב לידי ביטוי.
גנב דעת. כל עיוור יכל לראות שהגולים של עומר דמארי באו 90% ממהלכים אישיים שלו כולל סחיטות פנדלים.
הוא סיים את העונה עם מספרים כאלה בזכות עצמו בלבד.
ואני רוצה את רב"ש.
מה זה "מהלכים אישיים שלו"? אם הוא מקבל כדור מול בלם ומשתחרר ממנו (נניח הגול שלו בסכנין בסוף העונה שהשאיר את עצמו מול שוער עם נגיעה פשוטה בכדור) ברור שזה מהלך אישי שלו, אבל זה גם הרבה כי משחק ההתקפה הצליח להביא אותו למצב שהוא מול בלם בדרך לשער בכלל.
היום אתה עולה בלי חלוץ וגם למצב כזה אתה לא מגיע.
ואני כן חושב שדמארי שחקן מאוד ורסטלי ויש לו שערים בהרבה מאוד סגונונות שונים יחסית.
הגול שלו בסכנין זה גול שדמארי היה שם גם אם המאמן היה פרדי דוד או סזאר מנדיונדו. זה כי הוא עומר דמארי והוא חלוץ אדיר.
אולי, לא טענתי שזה גול שהושג בזכות רב"ש.
עובדתית, העונה הכי טבוה של עומר דמארי בקריירה הייתה תחת רב"ש.
להגיד ש"הגולים של עומר דמארי באו 90% ממהלכים אישיים" זה גניבת דעת, כאילו הוא עבר לבד חמישה ומצא את עצמו מול שוער.
אם הכל זה מהלכים אישיים שלו ואין שום קשר למשחק ההתפקה של הפועל באותה עונה, למה דמארי לא הצליח לשחזר אפילו חצי מהמספרים האלה בעונות שאחרי ולפני?
שוב, זה כמו הטענה שלגוטמן היה את ורמוט ושכטר אז זה לא חוכמה.