תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 15:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מאמן
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
בני יעקבי כתב:
redrony כתב:
בני יעקבי כתב:
mr.durden כתב:
יש כאן אנשים שהאידאליזם הילדותי שלהם יגמר בליגה לאומית.

נשחק בלאומית. שום דבר לא קרה. אלישע לא יבוא אלינו.

טוב, אתה כבר בעיה הרבה יותר עמוקה. אני יודע שאתה לא ילד...

כן יש לי פרספקטיבה. אתה יודע מאז שנפטרנו מטביב? נכנס לקבוצה כסף בכמויות שלא ראינו באף עונה אף פעם. וכלום לא יצא מזה. התחלפו בעלים כל השחקנים פעמים מאמנים כבר אני לא זוכר כמה. רק המומחים פה? לא התחלפו.....זה זבל וזה דרק ולמה סאפורי ולמה ההוא ולמה זה ולמה לא מביאים את שכטר! תביאו את שכטר! את ורמאכט! אפשר להביא את ורמאכט! תביאו אותו! ותביאו את ההוא ואת זה ולמה אבוטבול משחק! . עד שזה לא יגמר? לא יהיה כלום. שמע לי אני מכיר את העניין. מעולם לא נהיה לא המוגלה הצהובה ולא חייפה וכסף ומאמן ומאמן כושר לא יפתרו כאן את הבעיה. זה כבר ארבע חמש שנים ככה. זה הפועל. באש ובמים ולא דווקא בניצחונות. ולרדת ללאומית זה לא כיף אבל יותר טוב מאשר להיות עם אלי טביב או להראות כמו המחלה הצהובה. אחרת תסביר לי מה היה רע בטביב? הביא תוצאות יותר מכולם. אולי נחזיר אותו? הוא יביא את אלישע ....

מה שהיה רע בטביב זה שהוא לא רצה את טובת המועדון, שלא לומר רצה לשדוד ולרסק אותו. אם וכאשר אלישע יגיע, אני מבטיח לך שהוא יעשה הכל בשביל הקבוצה. אתה חי באיזה תסביך רדיפה כמו חלק לא מבוטל מאוהדי הפועל. מתעסק במכבי, מתעסק בבית שאן ואלוהים יודע מה עוד, במקום לראות את ההווה ולהבין מה טוב. מה שיהיה טוב, זה אם נשתחרר מכל הרעשים מסביב ונתמקד בהפועל ומה שטוב לה כרגע.
דרך אגב, מקצועית, לא בטוח שזה אלישע. אבל אם הבעלים שלך לא יביא את אלישע בגלל בית שאן, צריך בעלים חדש

מה שהיה רע בטביב זה שאיש כזה אני לא רוצה לבוא לעודד את הקבוצה שלו גם אם יביא דבל כל שנה. ואם ברצנות עיסקנן אז ה טוב לנו מחיים רמון? באמת רצה בטובת המועדון. הכי טוב להפועל? שלא לשכוח את חרפת השרוכים ואם זה אומר לרדת השנה לליגה לאומית אז זה בסדר גמור. כמו שאם יבוא איזה אליל עכשיו שביד אחת הוא מוביל את זהבי ובשניה את ורמאכט? אני לא רוצה אותם. גם במחיר ירידה. זה הפועל שאני הולך לראות מאז 1964. ככה אני מבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
מה עם התביעה של רב"ש נגדנו? עדיין מתנהלת. בטח בהנהלה בונים על מחיקתה ואיזה סידור איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 14:15 
בני יעקבי כתב:

מה שהיה רע בטביב זה שאיש כזה אני לא רוצה לבוא לעודד את הקבוצה שלו גם אם יביא דבל כל שנה. ואם ברצנות עיסקנן אז ה טוב לנו מחיים רמון? באמת רצה בטובת המועדון. הכי טוב להפועל? שלא לשכוח את חרפת השרוכים ואם זה אומר לרדת השנה לליגה לאומית אז זה בסדר גמור. כמו שאם יבוא איזה אליל עכשיו שביד אחת הוא מוביל את זהבי ובשניה את ורמאכט? אני לא רוצה אותם. גם במחיר ירידה. זה הפועל שאני הולך לראות מאז 1964. ככה אני מבין את זה.

אני חושש, שאתה קצת תקוע ב-1964...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 14:18 
השרוכים לא כזה מעניין, אבל איך לעזאזל זה הגיע למצב שאם לא אלישע לוי יורדים ליגה? כולה עוד מאמן בליגה, לא שיש מישהו שהוא הרבה יותר מזה (פחות יש, קלינגר למשל, שמציג גרף יציב של כשלונות). על רוב המאמנים אפשר להציג הצלחות וכשלונות וגם לסובב אותם בהתאם לרצון (אליפויות בחיפה מדד קריטי ומשמעותי במיוחד או לא? ועונות מוצלחות בק"ש?), והדיון הזה הוא די טחינת מים אם זה הנתון היחיד שהוא מתבסס עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שהידיעה שהתפרסמה ב-one לא תכשיל את המהלך לפני שהבשיל לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
זה עלול לפגוע אולי במקרה והלוזונים לא מעוניינים בכך, רק שנראה לי שהם מעוניינים.
בכל מקרה, מהלך טוב ומבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
בקפריסין מגששים אחר רב"ש והוא מועמד לקבוצה שם. כך לפי ספורט 1.
העריכו את בואו ב40 אחוז, כיוון שלדעתם גם הפועל ת"א היא אופציה. הכל בגלל הריב עם לוזון.

אני כבר אמרתי שלדעתי העניה מתבשל שגיא לוזון יבוא לפ"ת ורב"ש אלינו.

יש מצב שמישהו בואן מצטט אותך עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 15:11 
אז מכל המאמנים הפנויים הולכים על ההחתמה הכי מסובכת
אני סקפטי מאד הלוואי ויקרה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 15:14 
לא אהבתי אותו בכלל בעונה בהפועל, אבל אין לי בעייה שיחזור, יחסית למה שיש בליגה הוא מהאופציות הפחות גרועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 15:18 
בספורט 2 נכתב שגם אומוניה רוצה את רבש.
מי אמר שהלזוונים בקטע של להיפרד ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
מי אמר שהלזוונים בקטע של להיפרד ממנו?
כנראה שהם לא יכולים לראות אותו והוא לא אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 15:28 
מה אומוניה
שמישהו מהאולטראס יבקש מהם שישחררו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 15:55 
אוהב את התחרות בין רב"ש/לוזון/קשטן
כל אחד בתקופות היה שנוא הפורום
איך שגלגל מתהפך לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש הכי טוב שאפשר להביא. האמת שאם לא מהשוק הזר, אז רציתי אותו יותר מאת גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
מה רב"ש?
מדברים פה על החצי עונה האחרונה של קשטן?
הבן אדם היה כישלון קולוסלי בהפועל. הסיבה היחידה(!) שהוא סיים את העונה ולא עף כבר אחרי 9-10 משחקים כמו במכבי שגם שם נכשל, היא שלא היה כסף בקופה לשלם שכר לעוד מאמן בנוסף לבן שמעון (נדמה לי שגם המשיכו לשלם לניצן ז"ל או יוסי משכורת בלי קשר).
כלומר, אם היה כסף בן שמעון לא היה מסיים סיבוב.

לכל מי שמצדד במהלך ההזוי הזה, הגיעה הידיעה על הבוררות של דני עמוס, הבדיחה שבן שמעון הביא איתו מהקריה (עם הליצן השני שאני אפילו לא זוכר את שמו של האפס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:12 
איזה זיכרון קצר, אלוהים.
viewtopic.php?f=4&t=101666
viewtopic.php?f=4&t=104130
viewtopic.php?f=4&t=103484
viewtopic.php?f=4&t=102480
viewtopic.php?f=4&t=101663
viewtopic.php?f=4&t=101233
viewtopic.php?f=4&t=101234
בטוח פספסתי עוד כמה נושאים, אבל העיקרון הברור. סבלנו ממנו המון, אסור שזה יקרה שוב.
רק לא רבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:28 
לרב"ש היה את התקציב השלישי בגודלו בליגה בעונת 13/14 והוא סיים במקום הרביעי, כשאת הקבוצה מלווה הניהול המחפיר של רמון, חג'ג' והחבורה המוכרת.
מאז גוטמן, הפועל נראתה הכי טוב תחתיו. תחת רב"ש הדרבים לפחות לא היו כאלה חד צדדים כמו אלה שהיו עונה לפניו ועונה אחריו.
מאוד רוצה שהוא יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
הוא כמו חתולי רחוב, הוא מצליח להכנס לנו לראש ולשנות מחשבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
איזה זיכרון קצר, אלוהים.
בטוח פספסתי עוד כמה נושאים, אבל העיקרון הברור. סבלנו ממנו המון, אסור שזה יקרה שוב.
רק לא רבש.

איזה גניבת דעת, אלוקים.
"סבלנו ממנו המון".... :LOL2:

עונת 2010/11 - 19 מ-27
עונת 2011/12 - 17 מ-27
עונת 2012/13 - 18 מ-27
עונת 2013/14 - 15 מ-27
עונת 2014/15 - 17 מ-27
5 מאמנים שונים שפתחו 5 עונות עם סגלים שונים לגמרי ועדיין הגיעו פחות או יותר לאותן תוצאות אחרי 9 מחזורים.

כמו שכתבתי לפני 24 שעות ו-6 עמודים, הפועל בתהליך התדרדרות (שחיקה?) כבר 5 שנים. זה לא בגלל קשטן או רב"ש, אלא למרות העבודה החיובית שהם ואחרים עשו. הדבר הכי חשוב שהפועל צריכה זה יציבות.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

נערך לאחרונה על ידי roygordana בתאריך 03 נובמבר 2015, 16:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:35 
פשוט מדהים שכל שם של מאמן שעולה בתקשורת ביממה האחרונה מביא את הפורום למלחמה פנימית על המאמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
יגידו מה שיגידו כל המלכלכים. הפעם האחרונה שנראינו כמו קבוצת כדורגל היתה בסיבוב האחרון של רבש. נכון לקח לו זמן אבל איך שדברים התחילו לדפוק כמו שעון בא סנטה ועשה לונה פארק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:44 
roygordana כתב:
ofir כתב:
איזה זיכרון קצר, אלוהים.
רק לא רבש.

איזה גניבת דעת, אלוקים.

עונת 2010/11 - 19 מ-27
עונת 2011/12 - 17 מ-27
עונת 2012/13 - 18 מ-27
עונת 2013/14 - 15 מ-27
עונת 2014/15 - 17 מ-27
5 מאמנים שונים שפתחו 5 עונות עם סגלים שונים לגמרי ועדיין הגיעו פחות או יותר לאותן תוצאות אחרי 9 מחזורים.

כמו שכתבתי לפני 24 שעות ו-6 עמודים, הפועל בתהליך התדרדרות (שחיקה?) כבר 5 שנים. זה לא בגלל קשטן או רב"ש, אלא למרות העבודה החיובית שהם ואחרים עשו. הדבר הכי חשוב שהפועל צריכה זה יציבות.

מה זה משנה איך נפתחה העונה? בסופו של דבר יש מיקום בליגה, הישגים בגביע והישגים באירופה. ככה בודקים את מבחן התוצאה. ורבש עף מאירופה מוקדם, עף מהגביע מול הפועל חיפה בבלומפילד וסיים מקום 4 עם תקציב גבוה מאוד ועלה לאירופה רק בזכות קריית שמונה. במילים אחרות, נכשל.
העונה של רבש גם מבחינת מבחן התוצאה, גם מבחינת בניית הסגל, גם מבחינת איכות הכדורגל שראינו. היא הכי גרועה ביחס לתקציב שהושקע.
נתנו למאמן יד חופשית והמון כסף והוא פשוט חירב כל דבר בקבוצה הזאת.
וכל זה בלי להזכיר ניהול משחק גרוע, חילופים הזויים והצבות לא קשורות של שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
הוא מסוג המאמנים שרואים השפעה שלהם על הקבוצה בסגנון המשחק. בכל הקבוצות שלו זה היה כך. לא תמיד לטובה, אבל נראת השפעה. זה משהו שמאמנים מעטים מאוד בארץ יכולים ליצור. אולי למעט גוטמן וקשטן בזמנים עברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מאמן
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
נוכח הסיטואציה והאפשרויות האחרות, אני מאוד בעד האפשרות שבן שמעון ימונה. מבחינתי, מעדיף אותו גם על פני האפשרות ההיפותטית של גוטמן.

אבל זה לא צריך למחוק או לטשטש את העונה שלו ב-13/14. היו שם טעויות רכש, בנייה ותכנון נוראיות מצדו, וזה אחרי שבקיץ הוא קיבל יד חופשית יותר מכל מאמן שהיה פה מאז קשטן (הבלגן הניהולי התחיל רק אחרי, לא לעוות את ההיסטוריה). את הסגל שבנה הוא ניהל בצורה מזעזעת שרק הבליטה את החסרונות. שימו לב שאני מדבר רק על עניינים עקרוניים ומשאיר בצד דברים ספציפיים ונתונים לוויכוח כמו פאנדורי, איך נראינו או לא נראינו בדרבים וכו׳.

אני מקווה שאם יגיע, וכיוון שיש מערכת הרבה יותר מסודרת כרגע מאז וסגל שכבר די בנוי, הוא יצליח להבליט את היתרונות שלו במקום ליפול איפה שנפל בפעם הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:48 
ofir כתב:
roygordana כתב:
ofir כתב:
איזה זיכרון קצר, אלוהים.
רק לא רבש.

איזה גניבת דעת, אלוקים.

עונת 2010/11 - 19 מ-27
עונת 2011/12 - 17 מ-27
עונת 2012/13 - 18 מ-27
עונת 2013/14 - 15 מ-27
עונת 2014/15 - 17 מ-27

מה זה משנה איך נפתחה העונה? בסופו של דבר יש מיקום בליגה, הישגים בגביע והישגים באירופה. ככה בודקים את מבחן התוצאה. ורבש עף מאירופה מוקדם, עף מהגביע מול הפועל חיפה בבלומפילד וסיים מקום 4 עם תקציב גבוה מאוד ועלה לאירופה רק בזכות קריית שמונה. במילים אחרות, נכשל.
העונה של רבש גם מבחינת מבחן התוצאה, גם מבחינת בניית הסגל, גם מבחינת איכות הכדורגל שראינו. היא הכי גרועה ביחס לתקציב שהושקע.
נתנו למאמן יד חופשית והמון כסף והוא פשוט חירב כל דבר בקבוצה הזאת.
וכל זה בלי להזכיר ניהול משחק גרוע, חילופים הזויים והצבות לא קשורות של שחקנים.

כל זה נכון אבל זו היתה הקבוצה היחידה של הפועל בשנים האחרונות כל השאר לא בטוח שקשור לכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:49 
אמן ורב"ש יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
איזה זיכרון קצר, אלוהים.
רק לא רבש.

אני קורא את ההודעות שלי בחלק מהנושאים ונזכר עד כמה סבלתי לראות את המאמן הזה.
לא להביא בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:55 
הלוואי שיגיע.הסיטואציה הנוכחית בהפועל תתאים לו הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:56 
ערן כתב:
נוכח הסיטואציה והאפשרויות האחרות, אני מאוד בעד האפשרות שבן שמעון ימונה. מבחינתי, מעדיף אותו גם על פני האפשרות ההיפותטית של גוטמן.

אבל זה לא צריך למחוק או לטשטש את העונה שלו ב-13/14. היו שם טעויות רכש, בנייה ותכנון נוראיות מצדו, וזה אחרי שבקיץ הוא קיבל יד חופשית יותר מכל מאמן שהיה פה מאז קשטן (הבלגן הניהולי התחיל רק אחרי, לא לעוות את ההיסטוריה). את הסגל שבנה הוא ניהל בצורה מזעזעת שרק הבליטה את החסרונות. שימו לב שאני מדבר רק על עניינים עקרוניים ומשאיר בצד דברים ספציפיים ונתונים לוויכוח כמו פאנדורי, איך נראינו או לא נראינו בדרבים וכו׳.

אני מקווה שאם יגיע, וכיוון שיש מערכת הרבה יותר מסודרת כרגע מאז וסגל שכבר די בנוי, הוא יצליח להבליט את היתרונות שלו במקום ליפול איפה שנפל בפעם הקודמת.

מסכים .
מדובר באיש מקצוע מובהק
מקווה שיגיע אך לא נראה לי בכלל שזה יקרה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
אתם מוכנים להביא אותו כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: