תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 16:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Wake Up Call
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 09:53 
KingAlpaca כתב:
אני ממש לא הולך לכתוב.
זה בזבוז זמן מוחלט וטחינת מים מושלמת.

ומה ההודעה שכן כתבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
לא תשנה את מהלך ההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Wake Up Call
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 11:24 
yos כתב:
ראצ'ו כתב:
הדיון פה חוטא לאמת, אתם מציגים פה מצג שווא כאילו המאמן מקבל החלטות לבד ולא מתנהלת מערכת של בקרה ומעורבות של ההנהלה. אז בואו נדייק בעובדות:
1. ההנהלה מעורבת בכל החלטה ניהולית, אין פה מצב שמאמן מקבל החלטות שלא עוברות את אישור ההנהלה, גם בתקופת ארז הייתה מעורבות הנהלה (הרבה יותר נמוכה) שבאה לידי ביטוי באולטימטומים להחתמת שחקנים ולקבלת החלטות.
2. השנה כחלק ממערכת הפקת הלקחים הייתה מעורבות הרבה יותר גדולה של ההנהלה כולל פסילת זרים, מעורבות בכל החתמה של שחקן ומעורבות בתהליך הבניה האסטרטגית, אבל גם למעורבות הזו יש גבול והנהלה לא יכולה לקבוע למאמן שיטת משחק שהוא לא מאמין בה, לא יכולה ולא צריכה להביא שחקנים בעמדות שהמאמן לא חושב שצריך, אם לא מאמינים בתפיסה של המאמן עדיף פשוט לפטר אותו ולהביא מישהו שכן מאמינים בתפיסה שלו ולא להתנהל בצורה השכונתית שכמה אנשים מציעים פה.
3. להפועל תל אביב יש סקאוט והוא סקאוט במשרה מלאה, יכול להיות שהוא טעה/נכשל, אבל יש סקאוט וגם הובא עוזר מאמן בכיר כדי לחזק את הנושא המקצועי.
4. ״סמכות מקצועית בהנהלה״, להגיד שמתן נאור (לצורך העניין) צריך להיות מעל מאמן וכאילו איזו סמכות מקצועית זה לא רציני. או שמביאים מנהל מקצועי כחשיבה אסטרטגית ולוקחים מישהו בשכר או שממשיכים להתנהל באותה הצורה (שכן - אפשר ומותר להבין שבכדורסל גם טועים ונכשלים ולא לנסות לייצר תיאוריות על בסיס כל עונה ואז גם לשנות אותן כל שבועיים). להביא מנהל מקצועי זה אומר עוד פחות כסף לשחקנים וזה גם דיי נוגד את כל התפיסה שמציגים פה (שעדיף להשקיע בשחקנים ולא במאמן/איש מקצוע).
5. אפשר להתווכח על איזה חלק מהתקציב צריך להשקיע במאמן, אם אולי עדיף להביא מאמן זול ולהשקיע יותר בזרים. ברמה האישית אני כן חושב שהשקעה במאמן היא השקעה נכונה, מאמן טוב משמעותי יותר מעוד 30-40 אלף דולר לתקציב הזרים לדעתי כי התנהלות נכונה והחלטות נכונות בעניין הזרים מאזנות את ההשקעה במאמן אל מול תקציב השחקנים. זה שעודד כשל (ולצערי הוא כשל) לא אומר שפתאום כל הקונספט של מאמן בכיר הוא לא נכון ולא מתאים.
6. לגבי מכירת הקבוצה/הזרמת כספים - יש כל הזמן עיסוק בזה ונסיון להכניס עוד כסף ועוד משקיעים אבל זה לא קל ואנשים לא עומדים בתור להשקיע בקבוצות כדורסל. אבל גם לא צריך לחשוב באופן אובדני כאילו זה שנכשלנו בעונה וקצת הנוכחיות אומר שזהו ושמפה רק נרד. תקציב המועדון ממשיך לעלות - כל שנה אנחנו גדלים וגם בעונה הבאה נמשיך לגדול. מחלקת הנוער הגיעה למיצוב הראוי, מתחילה לייצר שחקנים לקבוצה הבוגרת וגם מביאה הישגים, השנה יש למעלה מ-90 אחוזי הצלחה במחלקת הנוער ויש אפשרות להגיע גם להישגים משמעותיים. ברור שכשיש כישלון של הקבוצה הבוגרת זה משליך על הכל וזה הדבר הכי מרכזי, אבל זה ספורט ובספורט גם נכשלים. כל עוד מערכת קבלת ההחלטות והפקת הלקחים היא טובה ונכונה, בטווח הארוך זה מה שיוביל להצלחה (ואני אומר באופן לא אובייקטיבי, כאחד שלא נמצא היום במעגל קבלת ההחלטות שאין מערכת שיודעת לעשות בקרה ונסיון ללמוד מטעויות כמו שיש בהפועל תל אביב).
7 ואחרון. יש השנה בחירות להנהלה, יואילו נא כל המפטרים הסדרתיים, אלו שדורשים מההנהלה ללכת הביתה להעמיד עצמם כאלטרנטיבה - להציג תפיסה מקצועית וכלכלית של איך הם מקדמים את המועדון ויהיו מחויבים לכל ההשלכות האישיות שנגזרות מעבודה במשרה מלאה בהתנדבות כדי שתהיה להם קבוצת כדורסל טובה יותר (או כדי שתהיה בכלל...). בהצלחה!

הכל נכון, אבל, בשורה התחתונה, אחרי העונה הכושלת הקודמת, אחרי הפתיחה המזעזעת של העונה הנוכחית, ואחרי הביזיון אתמול, במועדון מקצועני היו"ר היה לוקח את קטש הצידה בסיום המשחק, ואומר לו: תודה על הכל, אבל אנחנו נאלצים להיפרד.
זה לא קרה, ועד עכשיו אני לא מבין למה.

זה כן קרה.
ואפשר לנהל דיון ענייני כמו שעושים פה חלק מהאנשים - על הבניה של הסגל, על ההחלטה לא לפטר מאמן בסיום העונה ולתת לו עוד צ׳אנס, על חלוקת עוגת התקציב. אבל הדיון פה הפך להיות רדוד ולא ענייני, ובטח שלא מגיע לאנשים שבזכותם בכלל יש לנו קבוצה. היתרון שאצלנו אפשר להחליף הנהלה בבחירות אם לא מרוצים ממנה - אז קדימה. גם ככה סביר להניח שחלק מרכזי מההנהלה לא ימשיך להתמודד בבחירות הקרובות וזו ההזדמנות של כל מי שדורש שינוי לייצר כזה (או שימשיך לכתוב בפורום ולתת עצות הזויות כשאנשים אחרים ימשיכו לקחת על עצמם את הנטל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 11:31 
לא פחות רדוד לענות לביקורות ב"לא מוצא חן בעינייך, תתמודד לתפקיד". אם ככה, לא יהיו ביקורות בעולם, וכולם ירוצו לראשות הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 11:41 
joshsoos כתב:
לא פחות רדוד לענות לביקורות ב"לא מוצא חן בעינייך, תתמודד לתפקיד". אם ככה, לא יהיו ביקורות בעולם, וכולם ירוצו לראשות הממשלה.

לא נכון.
אפשר להעביר ביקורת ואמרתי את זה מההתחלה. אבל להגיד שההנהלה צריכה ללכת הביתה (כמו שנאמר באופן מפורש) בלי לייצר אלטרנטיבה זה רדוד ולא רציני. ולא אמרתי להתמודד בעצמך/בעצמו בהכרח אלא לייצר אלטרנטיבה - להריץ מועמד, להביא משקיע שיקנה את הקבוצה ויגאל אותנו מההנהלה הנוראית או מה שבא לך. אבל הדרישה הפאתטית (שעלתה גם מחוץ לפורום) שההנהלה תתפטר דיי אומרת לחסל את הקבוצה.
ובכלל - יש במבנה הנוכחי אפשרות להשפיע באמת אם רוצים ולא רק להוציא קיטור על הגב של אחרים. אם חשוב לשנות תעלו הצעה לאספת חברים, תדרשו דיון עם ההנהלה ותבקשו תשובות, תבקשו הקדמת הבחירות או כל מה שבא לכם.
במועדון בבעלות אוהדים ההתנהלות צריכה להיות שונה - גם מהצד של האוהדים ולא רק של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 11:43 
זה ממש לא רדוד, זאת האמת וזה הדבר הכי יפה.
יש אפשרות לבחור הנהלה, לרוץ להנהלה. אין את זה בשום מקום.
מה זה "ביקורות"? ומי קבע שהן נכונות? כל אוהד שיבוא ויגיד "ביקורת" צריך לפעול לפי זה? איפה עובר הגבול?
ואם יבוא אוהד אחר ויגיד בדיוק ההיפך?
נבחרה הנהלה בבחירות, שבוחרת מאמן (ועד היום בבוקר היו בהפועל רק מאמנים בכירים), ותפקידו הוא לנהל את כל הצד המקצועי.
ככה זה אמור לעבוד, זאת חלוקת התפקידים, ואני מאוד מקווה שעוד מעט לא יתחילו לפטר מאמנים בגלל דקות של שחקן כזה או אחר או שמירה איזורית.
מי שרוצה לנהל את זה אחרת - או שיבחר הנהלה אחרת, או שירוץ בעצמו. הנהלה לא צריכה לפעול לפי גחמות שמשתנות כל בוקר של אוהד כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 11:43 
לא זוכר אפילו את פרוויס, ללא ספק המבקר החריף ביותר, כותב להנהלה להתפטר ( אבל אולי אני טועה ). מי כתב כאן דבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 11:44 
נאלץ להסכים עם הסוס. לפי הטענה שלך אסור לבקר אף ארגון בעולם, אם יש אפשרות להתמודד על תפקיד בו.
אגב, שמתי לב שהתייחסת בעיקר לשני המשפטים שאני כתבתי, למרות שלא היתה בהם שום ביקורת על רמי או על ההנהלה שעושים כמיטב יכולתם ובטח לא דרישה ללכת הביתה, אלא מחשבות שלי (ולא רק שלי מסתבר) על שינויים שצריכים להיעשות במערכת. לא חושב שאני צריך ללכת לחפש רוכשים, לבדוק עלויות של מנהל מקצועי או להמליץ על סקאוט טוב יותר מהחבר של קטש כדי לכתוב את הדברים שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 11:52 
bergkamp כתב:
נאלץ להסכים עם הסוס. לפי הטענה שלך אסור לבקר אף ארגון בעולם, אם יש אפשרות להתמודד על תפקיד בו.
אגב, שמתי לב שהתייחסת בעיקר לשני המשפטים שאני כתבתי, למרות שלא היתה בהם שום ביקורת על רמי או על ההנהלה שעושים כמיטב יכולתם ובטח לא דרישה ללכת הביתה, אלא מחשבות שלי (ולא רק שלי מסתבר) על שינויים שצריכים להיעשות במערכת. לא חושב שאני צריך ללכת לחפש רוכשים, לבדוק עלויות של מנהל מקצועי או להמליץ על סקאוט טוב יותר מהחבר של קטש כדי לכתוב את הדברים שכתבתי.

כבר עניתי לזה בפוסט הקודם.
ולדברים שלך התייחסתי בצורה עניינית כחלק מהדיון (הענייני). אפשר ומותר כמובן לחלוק על זה, אני לא חושב שלשים שחקן עבר/הווה בהנהלה כסמכות מעל המאמן זה דבר נכון מקצועית בהכרח, וכן אמרתי שיש סקאוט במערכת (ויכול להיות שצריך להחליף אותו ולהשקיע בזה יותר, אבל מהדברים שלך השתמע כאילו אין סקאוט בכלל ולזה התייחסתי.
ופרוויס כתב במפורש שההנהלה צריכה ללכת הביתה גם פה וגם במקומות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 12:00 
אוקיי, אז פרוויס אחד כתב ( אני מדבר על מה שקורה בפורום ). מבן אדם אחד אתה מנפח את זה לתופעה 'רדודה'? ועזוב שזה באמת לא מעניין כשממילא יש בחירות עוד מעט או בכלל בשגרה. נראה לי שיחסית להתנהלות המקצועית של הקבוצה, ההנהלה הזו ספגה הרבה פחות ביקורת ישירה יחסית ממה שהיה קורה במקומות אחרים. ואם עם לבקר את ההתנהלות עצמה אין לך בעיה, על מה הדיון כאן בעצם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 12:25 
joshsoos כתב:
אוקיי, אז פרוויס אחד כתב ( אני מדבר על מה שקורה בפורום ). מבן אדם אחד אתה מנפח את זה לתופעה 'רדודה'? ועזוב שזה באמת לא מעניין כשממילא יש בחירות עוד מעט או בכלל בשגרה. נראה לי שיחסית להתנהלות המקצועית של הקבוצה, ההנהלה הזו ספגה הרבה פחות ביקורת ישירה יחסית ממה שהיה קורה במקומות אחרים. ואם עם לבקר את ההתנהלות עצמה אין לך בעיה, על מה הדיון כאן בעצם?

התייחסתי למה שהוא כתב פה ולא רק פה וגם זכה לתמיכה, לשיח שאנחנו מייצרים בתוכנו שנותן לגיטימציה לאלו שמלכלכים עלינו אחכ. אבל עיקר התגובה שלי היה למצג הלא נכון כאילו יש הנהלה שיושבת בצד ונותנת למאמן לעשות מה שהוא רוצה, וזה ממש לא המצב ולא נכון (והסברתי את זה קודם), אבל יש גם גבול עד לאן ההנהלה צריכה להתערב ולדעתי הגבול הזה נשמר בצורה הנכונה עד שהגיע למצב שהיה צריך להפרד.
אפשר לעשות טעויות וזה ספורט, יותר חשוב להסתכל על תהליך קבלת ההחלטות והשיקולים כדי להבין אם מועדון מתנהל בצורה נכונה. ההחלטה להשאיר את עודד לעונה הזו הייתה מוטעית בהתבסס על התוצאות, אבל גם לגיטימית ביחס לסיטואציה, ויש דברים שהנהלה צריכה לקחת בחשבון וזה לא שחור לבן כמו שמציגים פה. נעשו גם דברים טובים בקיץ וגם החלטות נכונות שפתאום נוח לכולם להתעלם מהן וזה גם שם את הדיון במקום שלא משקף את המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 12:46 
היה סקאוט שהוא איש של קטש ולא ימשיך מן הסתם יחד עם קטש. הקבוצה צריכה סקאוט שעובד עבור המועדון ומנותק מאינטרסים של מאמנים וסוכנים. לגבי מנהל מקצועי שהוא שחקן עבר (ברור שלא הווה), זה סתם רעיון שנזרק לאוויר כי מתן נראה לי אדם שיכול להיות מועמד ראוי. האמת שכנראה באמת יהיה עדיף להביא מישהו עם ניסיון בבניית קבוצה (עופר ברקוביץ'?), אבל זו סתם השתעשעות וניים דרופינג. המערכת צריכה שינוי כי רוב ההחלטות המקצועיות שהתקבלו בשנים האחרונות לא היו נכונות. זה לא אומר בהכרח שההנהלה צריכה ללכת הביתה אלא לחשוב איך היא עושה רה-ארגוניזציה.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 03 נובמבר 2015, 13:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 12:49 
ראצ'ו כתב:
joshsoos כתב:

התייחסתי למה שהוא כתב פה ולא רק פה וגם זכה לתמיכה, לשיח שאנחנו מייצרים בתוכנו שנותן לגיטימציה לאלו שמלכלכים עלינו אחכ. אבל עיקר התגובה שלי היה למצג הלא נכון כאילו יש הנהלה שיושבת בצד ונותנת למאמן לעשות מה שהוא רוצה, וזה ממש לא המצב ולא נכון (והסברתי את זה קודם), אבל יש גם גבול עד לאן ההנהלה צריכה להתערב ולדעתי הגבול הזה נשמר בצורה הנכונה עד שהגיע למצב שהיה צריך להפרד.
אפשר לעשות טעויות וזה ספורט, יותר חשוב להסתכל על תהליך קבלת ההחלטות והשיקולים כדי להבין אם מועדון מתנהל בצורה נכונה. ההחלטה להשאיר את עודד לעונה הזו הייתה מוטעית בהתבסס על התוצאות, אבל גם לגיטימית ביחס לסיטואציה, ויש דברים שהנהלה צריכה לקחת בחשבון וזה לא שחור לבן כמו שמציגים פה. נעשו גם דברים טובים בקיץ וגם החלטות נכונות שפתאום נוח לכולם להתעלם מהן וזה גם שם את הדיון במקום שלא משקף את המציאות.

נכון, אפשר לעשות טעויות וכעושים טעויות מקבלים ביקורת... אוהדים לא שותפים למה שנעשה בתוך הנהלות ( לפחות לרוב, אני מודע לכך שאצלנו זה לא ככה ויש כאלה - שאל חלק מהם אתה גם מתייחס - שכן יודעים מה קורה בפנים ) ויכולים לבקר רק מה שקורה להם מול העיניים, ולכן נראה להם שהנהלה לא מתערבת למאמן בכלל ומתייחסים בהתאם, מה אפשר לעשות? אז אתה בא ומנסה להסביר שזה לא המצב, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שעדיין יחשבו אחרת ולא רואה מה הבעיה פה. כמו הרבה אחרים, חשבתי שההחלטה להשאיר את קטש היא מוטעית והיה חובה להיפרד ממנו בסוף העונה, ולכן מבחינתי תהליך קבלת ההחלטות לגבי המאמן היה שגוי וזו המציאות בעיניי, אז רק מה שאתה כותב משקף את המציאות?
אני חושב שאתה מביא לדיון אמוציות של מי שהיה ועדיין מרגיש חלק מההנהלה וזה מובן, אבל מעוות את הפרספקטיבה שלך וקצת מסובך לך לנסות לחזור אחורה לזמנים שהיית רק אוהד ולהסתכל מהזוויות האלה. לפחות בפלטפורמה הזו, ויחסית למה שקרה במגרש, אני חושב שבסה"כ רמי וההנהלה לא קיבלו שמץ קטנטן ממה שהיו מקבלים במקומות אחרים באותה סיטואציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
היה סקאוט שהוא איש של קטש ולא ימשיך מן הסתם יחד עם קטש. הקבוצה צריכה סקאוט שעובד עבור המועדון ומנותק מאינטרסים של מאמנים וסוכנים. אני מכיר לפחות אדם אחד שמאוד מתאים מאוד לתפקיד ויעשה זאת בהרבה אהבה. לגבי מנהל מקצועי שהוא שחקן עבר (ברור שלא הווה), זה סתם רעיון שנזרק לאוויר כי מתן נראה לי אדם שיכול להיות מועמד ראוי. האמת שכנראה באמת יהיה עדיף להביא מישהו עם ניסיון בבניית קבוצה (עופר ברקוביץ'?), אבל זו סתם השתעשעות וניים דרופינג. המערכת צריכה שינוי כי רוב ההחלטות המקצועיות שהתקבלו בשנים האחרונות לא היו נכונות. זה לא אומר בהכרח שההנהלה צריכה ללכת הביתה אלא לחשוב איך היא עושה רה-ארגוניזציה.

אני מסכים שצריך פה שינוי רציני אבל זה לא כ"כ רלבנטי למחר. הסגל לא ישתנה כמעט. אולי ישחררו את אחד הגבוהים ויביאו גארד, וגם אם כן זה יקרה בזמן הקרוב מאד.
כמו שזה נראה אין לנו יותר מדי ברירה כרגע אלא לסמוך על אברהמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 13:03 
זה לא עניין של אמוציות אלא של הבנה של המציאות. אני יודע מה זה להיות במקום שבו נמצאים חברי ההנהלה ואני יודע מה המחיר שהם משלמים וגם שאני בספק גדול כמה מהם ימשיכו לעוד קדנציה. אני גם יודע כמה קשה למשוך אנשים טובים וכמה כפיות טובה יש במקום הזה ואיך זה מרחיק אנשים טובים מלהגיע. לכן - לכל הפחות מגיע לאנשים שנמצאים שם שהדיון ייעשה בצורה עניינית ומכובדת.
ואני חושב שכולנו ״לא רק אוהדים״ אלא אמורים להבין שברגע שלקחנו אחריות להקים קבוצת כדורסל ולהיות אחראים עליה גם לנו יש מחויבויות להתנהלות שלנו.
וההחלטה להשאיר את קטש הייתה מוטעית, אבל לא החלטה לא לגיטימית עם שיקולים לא עניינים ולכן גם הביקורת צריכה להיות כזו.
אני יודע שזה פורום ובפורום אנשים פורקים וכו׳, אבל אפשר להתנהל בצורה עניינית כמו שעושים פה יובל, פז, ברקאמפ ואחרים או שאפשר להיות כמו הקומפניזם שאנחנו כל כך יוצאים נגדו כשזה לא אצלנו ולהשתלח בצורה מגעילה כל פעם שיש החלטה שלא נראית לנו (״מחדל!״ ״ביזיון״ ״מזלזלים בנו!״) ולהכניס פאניקות של ״צריך למצוא רוכש״ או כל דבר אחר כשפתאום לא הולך.
וכן - יש לי עדיין ציפייה שבהפועל ת״א דברים יהיו שונים ממקומות אחרים גם בגלל האפשרות והנגישות של כל אחד להשפיע ולהיות מעורב אם הוא באמת רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 13:19 
נקווה שלאברהמי יש איזה גארד ברמה של יוטר/ אסברי על הכוונת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 13:47 
גם לכתוב מחדל ובזיון זה לגיטימי לגמרי ולקשור את זה לקופמניזם פופוליסטי לחלוטין, כל עוד מדובר בדעה שיש מאחוריה נימוקים הכל תקף ואין שום פסול לחשוב שהתנהלות מסויימת היא בזיונית, אנחנו חיים במדינה שרוב רובה מתנהל בצורה כזו.
ושוב, יכול להיות שפספסתי, אבל אני לא זוכר שמישהו כתב שהשיקולים לגבי קטש הם לא עניינים. אז יש לך עניין אישי עם איך ומה שפרוויס כותב, ואני גם סבור שהוא נסחף לא מעט, אבל בכללי הביקורת כאן הייתה עניינית ומאופקת ואולי בדיעבד קצת חבל שלא היו יותר אמוציות כלפי ההנהלה וקטש (ברמה שכולנו מכירים מהכדורגל- צעקות לקטש להתפטר ולהנהלה לפטר אותו ) כי אולי זה היה מזרז את קבלת ההחלטות של היום, שנעשתה הרבה מאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
רביב נפצע לפני שבועיים. זה המון זמן לבצע הערכת מצב ולהביא גארד זר. גם אם קטש לא רצה להביא, אפשר כבר היה להתחיל לחפש, לדבר עם סוכנים, לבדוק מחירים ומי מוכן להגיע עכשיו, כדי שיהיה אפשר להביא שחקן בהקדם האפשרי ולא להתמהמה.
כשוויליאמסון נפצע הביאו את אלן תוך יומיים וחצי. וזה היה בנקודה שבה הרבה יותר קשה להביא שחקנים, כי כל הקבוצות כבר סוגרות את הסגלים שלהם ואין כמעט שחקנים פנויים.

עכשיו זו נקודת הזמן הכי נוחה בעונה למצוא שחקן ברמה גבוהה מבחינת יחס של היצע/ביקוש. כל הסגלים כבר סגורים, ומצד שני יש מספיק שחקנים ברמה גבוהה שעדיין לא חתמו, או נחתכו מהמחנות בשבועות האחרונים והעונה היה גם את הסיפור עם AmeriLeague ששחרר לשוק עוד שניים-שלושה שחקנים רלוונטים. בקיץ מן הסתם יש יותר שחקנים פנויים אבל גם כל הקבוצות מחפשות שחקנים, לעומת זאת עכשיו יש מספיק שחקנים ברמה גבוהה בלי קבוצה כרגע.

יש שחקנים לעמדות 2-3 שאפשר להביא במקום וויליאמסון ויספקו לנו קליעה ואחד על אחד. טוני מיצ'ל ששוחרר מקראסני אוקטיבר. כריס דגלאס-רוברטס, דיונטה כריסמס וג'בארי בראון ששוחררו מהמחנות. ויש עוד (אלה רק הטובים ביותר).
אם לא רוצים לשנות את הבנייה והקונספציה אפשר להביא קומבו-גארד שיכול לדפוק 20-25 נקודות לבד. יש את ג'וש סלבי שנתקע בלי קבוצה בגלל הפארסה של AmeriLeague. יש את אליוט וויליאמס ואריק גרין ששוחחרו מהמחנות.

כל השחקנים האלה יקרים, כיאה לשחקנים ברמתם. כנראה שחלקם או אפילו רובם יקרים מדי או לא ירצו להגיע. עם זאת, אנחנו צריכים רק שחקן אחד שיסכים להגיע. אחרי המשחק מחר באילת (שאנחנו נצטרך נס כדי לנצח), יש לנו בשבוע הבא שלושה משחקים קריטיים. בשבת אשדוד בחוץ, בשלישי קריית גת, שבת אחר כך הרצליה בחוץ. לסדרת המשחקים הזאת אנחנו חייבים להגיע עם גארד זר ברמה גבוהה מאוד. לא מעניינים תירוצים כמו הצוות המקצועי לא רוצה גארד, או אמונה בשחקנים הנוכחיים ובבנייה, או שמחכים עד שרביב יחזור, או שעדיין מחפשים שחקן מתאים. גארד זר ברמה גבוהה, כל דבר אחר לא מתקבל על הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 23:33 
יובל כתב:
רביב נפצע לפני שבועיים. זה המון זמן לבצע הערכת מצב ולהביא גארד זר. גם אם קטש לא רצה להביא, אפשר כבר היה להתחיל לחפש, לדבר עם סוכנים, לבדוק מחירים ומי מוכן להגיע עכשיו, כדי שיהיה אפשר להביא שחקן בהקדם האפשרי ולא להתמהמה.
כשוויליאמסון נפצע הביאו את אלן תוך יומיים וחצי. וזה היה בנקודה שבה הרבה יותר קשה להביא שחקנים, כי כל הקבוצות כבר סוגרות את הסגלים שלהם ואין כמעט שחקנים פנויים.

עכשיו זו נקודת הזמן הכי נוחה בעונה למצוא שחקן ברמה גבוהה מבחינת יחס של היצע/ביקוש. כל הסגלים כבר סגורים, ומצד שני יש מספיק שחקנים ברמה גבוהה שעדיין לא חתמו, או נחתכו מהמחנות בשבועות האחרונים והעונה היה גם את הסיפור עם AmeriLeague ששחרר לשוק עוד שניים-שלושה שחקנים רלוונטים. בקיץ מן הסתם יש יותר שחקנים פנויים אבל גם כל הקבוצות מחפשות שחקנים, לעומת זאת עכשיו יש מספיק שחקנים ברמה גבוהה בלי קבוצה כרגע.

יש שחקנים לעמדות 2-3 שאפשר להביא במקום וויליאמסון ויספקו לנו קליעה ואחד על אחד. טוני מיצ'ל ששוחרר מקראסני אוקטיבר. כריס דגלאס-רוברטס, דיונטה כריסמס וג'בארי בראון ששוחררו מהמחנות. ויש עוד (אלה רק הטובים ביותר).
אם לא רוצים לשנות את הבנייה והקונספציה אפשר להביא קומבו-גארד שיכול לדפוק 20-25 נקודות לבד. יש את ג'וש סלבי שנתקע בלי קבוצה בגלל הפארסה של AmeriLeague. יש את אליוט וויליאמס ואריק גרין ששוחחרו מהמחנות.

כל השחקנים האלה יקרים, כיאה לשחקנים ברמתם. כנראה שחלקם או אפילו רובם יקרים מדי או לא ירצו להגיע. עם זאת, אנחנו צריכים רק שחקן אחד שיסכים להגיע. אחרי המשחק מחר באילת (שאנחנו נצטרך נס כדי לנצח), יש לנו בשבוע הבא שלושה משחקים קריטיים. בשבת אשדוד בחוץ, בשלישי קריית גת, שבת אחר כך הרצליה בחוץ. לסדרת המשחקים הזאת אנחנו חייבים להגיע עם גארד זר ברמה גבוהה מאוד. לא מעניינים תירוצים כמו הצוות המקצועי לא רוצה גארד, או אמונה בשחקנים הנוכחיים ובבנייה, או שמחכים עד שרביב יחזור, או שעדיין מחפשים שחקן מתאים. גארד זר ברמה גבוהה, כל דבר אחר לא מתקבל על הדעת.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 00:51 
בוא נסתכל רגע על הקבוצות שניצחו אותך מתחילת העונה:

בראשל"צ לפני שאוסבי הגיע היו שני גבוהים של 2 מטר שהמחליף שלהם זה 3-4 כמו טוני יאנגר (שהוא פחות 4 מאוואנס מבחינתי). לא הפריע להם לנצח אותנו.
חיפה מתחילת העונה עם גבוה אחד בינוני מאוד שנכנס לבעיית פאולים בכל משחק (צ'וברוביץ'). באקנר בקושי משחק ולא עושה כלום. משחקים עם רוז'ו/בלייזר בתור 4 והיום בדקות מסוימות אפילו בהרכבים עם שניהם כ4-5. גם לא ראיתי שזה הפריע להם לנצח אותנו.
נהריה עם גבוה אחד, האוול, שהמחליף שלו (קלארק) הוא 3 במקרה הטוב. ביר כץ כבר יצא מהרוטציה. משחקים סמול בול נטו. לא הפריע להם לנצח אותנו גם כשהגבוה היחיד שלהם יוצא ב-5 עבירות.

כל קבוצה מתחילת העונה שמשחקת בלי גבוהים מנצחת אותך. אני לא מבין איך רק הפועל תל אביב לא יכולה להסתפק בשני גבוהים כמו רותבארט ואלן לפחות עד שרביב יחזור (מקסימום תחליף את ג'ף בהמשך אם אתה לא רגוע), וחייבת שלושה ביג מנים אמיתיים בכל רגע נתון גם כשגיל אמיתי ותמיר בלאט משחקים 45-50 דקות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
שני גבוהים, 1-2 ו2-3.
ככה מצבת הזרים שלנו צריכה להראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 09:52 
איך שאני רואה את המצב כרגע, אנחנו, לעת הזאת, הקבוצה החלשה בליגה, מקווה שלא נרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2015, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
איך שאני רואה את המצב כרגע, אנחנו, לעת הזאת, הקבוצה החלשה בליגה, מקווה שלא נרד.

אתה לא היחידי לכן אין באמת מישהו שהופתע מההפסד לנהריה. ההפתעה היא מזה שהובלנו ב 22 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: