תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תתפטר כבר
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
קח אחריות ועוף הביתה, מאמן אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תתפטר כבר
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 21:59 
נחנקנו עודד. דיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:02 
או שיפטרו אותו. גם זה בסדר מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
הביתה. אם יש לך קצת כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
גם אם הוא לא מתפטר ולא רוצים לפטר צריך לקבוע לו קומו גארד במקום אחד הגבוהים ועכשיו. לא מתאים לך לך הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:09 
ואותו קומבו, ידע לעשות משהו עם שאר הקבוצה?
אין תרגילים, אין חשיבה, אין התקפה מסודרת.
לא קידם שחקן אחד בשנה וחצי האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
זו לא הבנייה. לא תעזור שום בנייה למנהל משחק שפשוט עושה כל הזמן את ההיפך הגמור ממה שצריך. שיילך כבר. די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך תרגילים צריך שחקן שידע לקחת כדור ולקלוע מול קבוצה שלמה.

זה מה שהיה חסר לנו שנה שעברה וזה מה שחסר לך השנה. כשאין לך אף שחקן שמסוגל לייצר משהו אלא הכל זה תרגילים אז אתה מפסיד כל פעם שצריכים ששחקן ינצח משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
ביי ויפה שעה אחת קודם המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:20 
רמי כהן חייב לפטר אותו, ואם הוא לא מסוגל כי זה לא בדנא שלו לפטר מאמנים, שמנדל או מצידי שנתי או אולגה יתנו את הפקודה. הוא לא יכול להמשיך עוד שניה אחת במועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:24 
הבעיה היא שאין כסף לפטר אותו.
לכן צריך שיתפטר ואת זה אפשר להבהיר לו יפה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:30 
הוא יכול להמשיך לקבל שכר ושאברהמי יאמן, שיגיע לאימונים בתור אפנאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
ג'ושסוס צודק.
זה כבר לא עניין של מאמן אלא של הנהלה. האחריות למצב הקבוצה היא שלה. היא אחראית לכך שיש לנו מאמן חסר מושג והיא זו שצריכה לתקן את המצב. הכי קל בעולם לשבת ולא לעשות כלום, ורק לקוות שהמצב ישתפר, אבל לפעמים צריך לקבל החלטות קשות. גם אם זה אומר לשלם לקטש הרבה כסף רק כדי שישב בבית ויפסיק לחרב את הקבוצה. וגם אם זה אומר שבמקומו יהיה שרון אברהמי או שיוציאו אקסטרה ויביאו בכסף קטן מאמן פנוי (רועי חגאי לדוגמה). אבל ככה אי אפשר להמשיך.

וגם הקהל קצת אשם. היום בסוף המשחק 2500 אוהדים היו צריכים לקרוא לו "תתפטר", כמעט אף אחד לא עשה את זה (כולל אני). סבבה, הקהל של הפועל הוא קהל תומך, אבל זו בדיוק סיטואציה שכדי לעזור לקבוצה הקהל לא צריך לשתוק ולתת גב אלא לעשות קצת בלגאן ולמחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
כדורסל מנצחים קודם כל בהגנה!
הטיילת שהיתה מתחת לסל שלנו זו שערוריה. כל חדירה הפכה לסל. בקט סל אין דברים כאלה.

קטש הביתה ומהר!

נערך לאחרונה על ידי ארבעת המופלאים בתאריך 02 נובמבר 2015, 22:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:39 
יובל כתב:
ג'ושסוס צודק.
זה כבר לא עניין של מאמן אלא של הנהלה. האחריות למצב הקבוצה היא שלה. היא אחראית לכך שיש לנו מאמן חסר מושג והיא זו שצריכה לתקן את המצב. הכי קל בעולם לשבת ולא לעשות כלום, ורק לקוות שהמצב ישתפר, אבל לפעמים צריך לקבל החלטות קשות. גם אם זה אומר לשלם לקטש הרבה כסף רק כדי שישב בבית ויפסיק לחרב את הקבוצה. וגם אם זה אומר שבמקומו יהיה שרון אברהמי או שיוציאו אקסטרה ויביאו בכסף קטן מאמן פנוי (רועי חגאי לדוגמה). אבל ככה אי אפשר להמשיך.

וגם הקהל קצת אשם. היום בסוף המשחק 2500 אוהדים היו צריכים לקרוא לו "תתפטר", כמעט אף אחד לא עשה את זה (כולל אני). סבבה, הקהל של הפועל הוא קהל תומך, אבל זו בדיוק סיטואציה שכדי לעזור לקבוצה הקהל לא צריך לשתוק ולתת גב אלא לעשות קצת בלגאן ולמחות.

מה עם הלחץ של הקהל על השופטים היום? האם אתה מרוצה מהביצועים?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
ג'ושסוס צודק.

מה אתה רוצה, יצור מעיק? מה הקשר בין מה שכתבת למה שכתבתי? מה הקשר בין מה שכתבת לנושא האשכול? בשביל מה ההודעה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
מאמן דמיקולו.
לא יודע לצאת עם תרגיל אחד נגד לחץ בחיפה.
לא יודע לצעוק לשחקנים שלו לעשות פאול כשיש להם 4 לתת ובינתיים ברקוביץ' קנה אייס קפה וטייל בשלווה פסטורלית אצלנו בצבע.
לא יודע לנצח משחק צמוד. מוציא לי שלשה של גיל אמיתי אחרי פסק זמן של משחק.

ועדיין אני מאשים רק את הקהל צמר גפן שלנו. טוב שלא מחאו לו כפיים בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
רק עכשיו ירד לי שאנשים פה קיללו את ארז וקראו לו סכיזופרן. סיימנו מקום רביעי עם חצי גמר גביע והיו קולות שהוא גומר אותנו.
אם לא הייתי משוכנע שבעונה הבאה הוא מאמן את מכבי, הייתי מציע לחכות לו עם בונבוניירה מתחת לבית ו2 חשפניות ולקוות שהוא יסלח לנו ויחזור לאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:52 
מי אפשר להביא במקומו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 22:57 
היום נשברו כל השיאים. הובלנו 40-18 והצלחנו להפסיד.
הקיפאון הזה בדקות הסיום. כבר כשההפרש יורד ל12-10 ההתקפה פתאום נתקעת. פתאום גיל אמיתי חודר לי לסל בשביל לנסות לגרד בקושי איזה סל עם הקרש. רותבראט קופא ומוסר לאאוט ובכלל תמיד מגיעים לסוף שעון עם איזה אלתור. ככה זה בכל משחק צמוד בדקות הסיום.
לא ייתכן שכל משחק אותו תסריט יחזור על עצמו, במיוחד בבית.
מתחילים טוב ומובילים איזה 29-18 ו42-30 כאלה והכל נראה סבבה, או במקרים אחרים כמו היום 40-18 אפילו, ותמיד אתה יודע שיהיה קאמבק של היריבה ושלא באמת ננצח בקלות, אם בכלל. נמאס כבר מהחרא הזה.

המשחק מול ראשון נגמר בריצת 13-0 שלהם, היום נהריה עשו לנו 8-0 וזה עוד שאפילו אחרי שחזרו עלינו חזרה ל9 הפרש.

נראה לי שכבר אין ברירה. קטש גם שרוף אצל הקהל כבר. אם רוצים לחכות לאחרי ההפסד באילת כשכבר נהיה 4-1 אז אפשר להבין.
אני חושב שקטש אחלה אבל נראה לי שזה כבר בלתי הפיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 23:00 
Adom Bdam כתב:
מי אפשר להביא במקומו?

ארז ,דן שמיר, אפי, קצורין, רועי חגאי.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 23:03 
קאונסיל כתב:
Adom Bdam כתב:
מי אפשר להביא במקומו?

ארז לא יבוא ואני לא חושב שכדאי את אפי
כל השאר נראה בסדר אבל השאלה אם יש כסף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 23:07 
אפשר להביא את שימי ריגר לכדורסל ואת קשטן לכדורגל. לפחות יהיה קצת צחוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 23:10 
קטש לא צריך להתפטר. הוא צריך להיות מפוטר. אבל ממי שהשאיר לנו מאמן שכשל בענק בעונה הקודמת כבר אין לי שום ציפיות.
האחראי המרכזי לביזיון של העונה זה לא עודד קטש. אלא מי שהשאיר אותו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 23:10 
Adom Bdam כתב:
קאונסיל כתב:
Adom Bdam כתב:
מי אפשר להביא במקומו?

ארז לא יבוא ואני לא חושב שכדאי את אפי
כל השאר נראה בסדר אבל השאלה אם יש כסף..

הם לא יהיו יקרים (אולי שמיר קצת...) והם בעיקר מאוד ירצו לאמן אצלנו.
הבעיות כסף היא בפיטורים של עודד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
ג'ושסוס צודק.

שמע אני לא מחובבי יובל
אבל מה אתה רוצה ?
אתה יצור על

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 23:19 
אל באנדי כתב:
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
ג'ושסוס צודק.

שמע אני לא מחובבי יובל
אבל מה אתה רוצה ?
אתה יצור על

נמאס לי מההערות על מה הקהל צריך או לא צריך לעשות, בטח כשזה לצעוק "תתפטר". למה נחוץ להעביר את קטש את ההשפלה הזאת? כאילו זה משנה משהו או יוסיף לנו כבוד...

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
אמנם זו רק אנקדוטה, ולהתחיל להתעכב עם קטש על טעויות כשכל התקופה שלו בהפועל היא כישלון אחד גדול זה לעשות לו טובה, אבל הקטע שבעיניי הכי הבליט כמה קטש פשוט מאמן גרוע היה דקה לסוף בהתקפה שלהם, אחרי שכבר הפכנו לפלוס 3 והמומנטום היה לגמרי אצלנו. במקום לתת פוזשן אחד של הגנה רצחנית ולנצח את המשחק, נגד קבוצה עם כלים די מוגבלים, מה שאנחנו חוזרים איתו מהפסק זמן זה הגנת חילופים עצלנית, שקופה, מסריחה ומטומטמת. כמובן שניב ברקוביץ' קרא את הבלוף מיד, נתן כדור לקלארק שקיבל את באטל מתחת לסל ונהריה עשו את הסל הכי קל שלהם במשחק אחרי 5 שניות בערך. זה היה המהלך שהפסיד לנו את המשחק, וזה גם היה המהלך ששיקף בצורה הכי טובה את עבודת האימון של קטש. אפס תחכום, מקסימום עצלנות, ו-flat out עבודת אימון גרועה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 02 נובמבר 2015, 23:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 23:50 
והחזרה מהטיים אאוט עם כדור שלנו שרותבארט (!!!) מקבל את הכדור על החצי, זה הגיוני?

ומצד שני, חוזרים מטיים אאוט שלהם והם עושים סל קל בתוך 6 שניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 23:53 
יובל כתב:
אמנם זו רק אנקדוטה, ולהתחיל להתעכב עם קטש על טעויות כשכל התקופה שלו בהפועל היא כישלון אחד גדול זה לעשות לו טובה, אבל הקטע שבעיניי הכי הבליט כמה קטש פשוט מאמן גרוע היה דקה לסוף בהתקפה שלהם, אחרי שכבר הפכנו לפלוס 3 והמומנטום היה לגמרי אצלנו. במקום לתת פוזשן אחד של הגנה רצחנית ולנצח את המשחק, נגד קבוצה עם כלים די מוגבלים, מה שאנחנו חוזרים איתו מהפסק זה הגנת חילופים עצלנית, שקופה, מסריחה ומטומטמת. כמובן שניב ברקוביץ' קרא את הבלוף מיד, נתן כדור לקלארק שקיבל את באטל מתחת לסל ונהריה עשו את הסל הכי קל שלהם במשחק אחרי 5 שניות בערך. זה היה המהלך שהפסיד לנו את המשחק, וזה גם היה המהלך ששיקף בצורה הכי טובה את עבודת האימון של קטש. אפס תחכום, מקסימום עצלנות, ו-flat out עבודת אימון גרועה.

החילופים האוטומטיים האלה זאת מחלה שלנו כל התקופה עם קטש. פשוט נורא. פעם אחרי פעם מפסיד לנו משחקים. שילוב של זה ושל מעבר מתחת לחסימה
והשארת שחקן לשלשה פנויה.
תפסיקו לזייף בהגנה ותתחילו לשמור כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: