תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מאמן
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:29 
אני מבין שה-3-0 על חיפה וה-3-1 בדרבי שגמרו לשתיהן את העונה ב-2012 לא עושים עליך רושם. חבל שכך. כישלון חרוץ הוא ודאי שלא היה, ומרגע שהוא פוטר הפועל בעיקר הלכה אחורה. זה היה ברור גם מדברים ששחקנים אמרו באותה עונה. אדל אפילו דיבר על ההערצה שלו לקשטן. אפשר להתמקד בגיל שלו ובתחושות בטן של משתמשים שהעדיפו קשר אחורי מחליף מהליגה הלאומית על חלוץ פותח מהליגה האירופית, או שאפשר להסתכל למציאות בעיניים ולהבין שאם לא גוטמן קשטן הוא האופציה הישראלית הטובה ביותר כרגע.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:35 
האדום הצורר כתב:
אני מבין שה-3-0 על חיפה וה-3-1 בדרבי שגמרו לשתיהן את העונה ב-2012 לא עושים עליך רושם. חבל שכך. כישלון חרוץ הוא ודאי שלא היה, ומרגע שהוא פוטר הפועל בעיקר הלכה אחורה. זה היה ברור גם מדברים ששחקנים אמרו באותה עונה. אדל אפילו דיבר על ההערצה שלו לקשטן. אפשר להתמקד בגיל שלו ובתחושות בטן של משתמשים שהעדיפו קשר אחורי מחליף מהליגה הלאומית על חלוץ פותח מהליגה האירופית, או שאפשר להסתכל למציאות בעיניים ולהבין שאם לא גוטמן קשטן הוא האופציה הישראלית הטובה ביותר כרגע.

איזה רושם זה צריך לעשות עליי? רק מגדיל את התחושה של הכשלון בעונה הזו.
מרגע שהוא פוטר הפועל הלכו אחורה? הוא פוטר אחרי ב"ש בחוץ (1-1 גול דקה 90), ואחרי שהפועל לדעתי לא ניצחו בשבעה משחקים רצוף. קבוצה שאמורה להתמודד על האליפות. וכדורגל זוועתי. זה שלא היו צריכים לפטר אותו, זה משהו אחר. פה אני מסכים. בטח לא בשביל מאמן כמו ניצן ז"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:36 
redrony כתב:
האדום הצורר כתב:
רוני, אל תספר לאף אחד, אבל הנבחרת של קשטן השיגה מבחינת אחוזים את הישג השיא של נבחרת ישראל בקמפיינים באירופה מאז ומעולם. וזה עוד ברמה בינלאומית. אבל ששששש... הוא לא רלוונטי! !!

אני מתנצל, האחוזים לא מעניינים אותי. אני מניח שמבחינת אחוזים גם אם אני ואתה היינו מאמנים את הנבחרת היינו משיגים אותם אחוזים.
מעניין אותי הכדורגל וכן, הנבחרת זו לא הפלטפורמה לבחון מאמן בהכרח גם מבחינת רמה. אני מסתכל על העונות שלו בהפועל, בבני יהודה וגם על העובדה שהוא לא אימן כבר שנתיים.
העונה שלו בהפועל ב-2012 הן מבחינת רמת המשחק ובעיקר העובדה שהוא לא התמודד על האליפות מול ק"ש היא כשלון חרוץ. ב-2006 זה נחמד לכתוב שחיפה היו ככה וככה, אבל מה עם שאר הליגה? חיפה זה שלושה משחקים בעונה, הפועל לא ראו אותם עם משקפת והעונה נגמרה במחזור 10 בערך, עם כל הכבוד לגביע (גם ניצן וניר לוין זכו בגביע).
מה שעומד לזכות קשטן זה הקבלות שלו, 6 אליפויות. וזה, כבר לא רלוונטי, מה לעשות...

אתה מבין כשאתה אומר משפט כמו ״ גם אני ואתה היינו משיגים אותם אחוזים בנבחרת ״
זה מסביר לי מי אתה .
זילות המאמן והזלזול הזה בכל מה שקשור באימון זה השורש לכל החוליים
בכדורגל הישראלי ברמה המקצועית .
דווקא השנה כשהביאו ככ הרבה שחקנים וכולם פה עפו בקיץ !! שהביאו אחלה שחקנים !!
המצב הזה ואיך שהקבוצה נראית בהיעדר מאמן אמור לשנות משהו בתודעה ולגרום לכמה
פה להבין מה המשמעות של מאמן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:38 
redrony כתב:
האדום הצורר כתב:
רוני, אל תספר לאף אחד, אבל הנבחרת של קשטן השיגה מבחינת אחוזים את הישג השיא של נבחרת ישראל בקמפיינים באירופה מאז ומעולם. וזה עוד ברמה בינלאומית. אבל ששששש... הוא לא רלוונטי! !!

אני מתנצל, האחוזים לא מעניינים אותי. אני מניח שמבחינת אחוזים גם אם אני ואתה היינו מאמנים את הנבחרת היינו משיגים אותם אחוזים.
מעניין אותי הכדורגל וכן, הנבחרת זו לא הפלטפורמה לבחון מאמן בהכרח גם מבחינת רמה. אני מסתכל על העונות שלו בהפועל, בבני יהודה וגם על העובדה שהוא לא אימן כבר שנתיים.
העונה שלו בהפועל ב-2012 הן מבחינת רמת המשחק ובעיקר העובדה שהוא לא התמודד על האליפות מול ק"ש היא כשלון חרוץ. ב-2006 זה נחמד לכתוב שחיפה היו ככה וככה, אבל מה עם שאר הליגה? חיפה זה שלושה משחקים בעונה, הפועל לא ראו אותם עם משקפת והעונה נגמרה במחזור 10 בערך, עם כל הכבוד לגביע (גם ניצן וניר לוין זכו בגביע).

ב2006 חיפה פתחו עם 11 ניצחונות ברצף כשאחד מהם עלינו.
לנו היו אחרי 11 מחזורים 21 נקודות (והפסד 1-0 לחיפה) כך שמבחינת קצב צבירת נקודות היינו בסדר גמור (וגם סיימנו במקום השני שהיה המקסימום שיכולנו להגיע ולקחנו גביע.......).

אתה באמת חושב שבאותה עונה היינו יכולים לעשות משהו יותר מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:44 
ההתעלמות המוחלטת מכך שההתמודדות הישירה מול הפועל היא זו שגמרה למכבי ולחיפה את העונה והשאירה אותנו ואת רבש במירוץ לבד ב-2012 היא קצת מצחיקה. מי היה אחראי על הנצחונות האלו אם לא קשטן ואלרואי כהן שפרח תחתיו בצורה יוצאת דופן ( אם כבר התקדמות של צעירים)?
אני לא זוכר בודאות אבל אני בטוח ב99 אחוז שלא מדובר ב7 משחקים בלי ניצחון. אולי 3 מאז ההפסד לקש, שגם הוא הגיע רק כי ידין שיחק בלם באותו יום, לא באשמת קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
גם אני לא תומך נלהב של קשטן, אבל גניבת הדעת שהולכת כאן מבישה.

להערכתי, להפועל הנוכחית תחת קשטן יש סיכוי של בערך 70% להגיע לפלייאוף העליון ובערך 5% לרדת ליגה.
לא טוב יותר מאלישע לוי או רב"ש, טוב יותר משמעותית משאר הישראלים הרלוונטיים. כל השאר זה דיונים פילוסופיים לפורום (אפילו העובדה שלקשטן יש נסיון מוכח בקידום צעירים בכל מקום אליו הגיע).

ולגבי הנסיון לשכתוב ההיסטוריה:
ב-2011/12 קשטן הגיע לקבוצה שכל הכוכבים הגדולים שלה עזבו והתמודד עם ק"ש על האליפות, ניצן שירזי ז"ל סיים את העונה במקום השני.
בכל העונות מאז, ק"ש נשארה גורם משמעותי בצמרת וגם במאבק האליפות והפועל רק הולכת ומתדרדרת.
להגיד שקשטן נכשל בעונה הזאת כי הוא לא הצליח להוביל בטבלה מול ק"ש זה חוסר הבנה של התהליכים במקרה הטוב או עיוות מוחלט במקרה הרע. הפועל היו יכולים לנסות לעצור את ההתדרדרות עם קצת יציבות באיזשהי גזרה, אבל כנראה שלא יתנו לזה לקרות בקרוב.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
"קשטן כבר לא קשור לענף", "תראה מה היה ב-2006", "מה הוא עשה מאז שסיים בנבחרת?"

מי שלא מכיר את ההיסטוריה, עלול לחשוב שקשטן פרש מאימון ב-2006 וחזר רק היום, וגם אז הוא היה כישלון מוחלט.
אז לטובת הילדים שקוראים בפורום, ועל מנת שלא תשוכתב כאן ההיסטוריה ע"י אלו שדעתם נגנבה ע"י רב"ש או אלו שמוכנים לחכות לגוטמן גם עד אפריל 2018, הנה תמצית העניין על קצה המזלג:

בקיץ 2005 הפועל היתה מפורקת. אחרי אחת העונות הגרועות בתולדותיה בה כמעט נשרה לליגה השניה, התפזר הדירקטוריון העלוב ש"ניהל" את הקבוצה באותה עונה (בראשות.... חיים רמון....) ו"קבוצת הראל" (בראשות מוני הראל) קיבלה את זכויות הניהול מ"קבוצת סגול-תאומים". המהלך כולו ארך זמן וכך הפועל החלה את ההכנות שלה לעונה שתבוא באיחור. הראל החזיר את קשטן אחרי שנת הפסקה (בהפועל פ"ת) והאחרון שיכנע את הכישרון הצעיר והעולה גילי ורמוט להעדיף את הפועל על פני מכבי חיפה. הוא הביא ממכבי שחקן בכיר כמו ברוך דגו, ומחיפה את באדיר וברדה, והביא עימו את איליה יבוריאן מהפועל פ"ת ועוד כהנה וכהנה שחקנים.
בישראל של קיץ 2005 היתה קבוצה אחת מעל הליגה, כמו בשנים האחרונות, אלא שאז זו היתה מכבי חיפה. ואכן מכבי חיפה סיימה את הסיבוב הראשון עם 11 נצחונות ב-11 משחקים ולמעשה גמרה את העונה מבחינתה כאלופה, שוב, בפעם השלישית ברציפות ובפעם ה-5 ב-6 שנים.
להפועל של קשטן למעשה נותרו 2 מטרות: סגנות וגביע. זה היה המקסימום באותה עונה (כמו בא"ש וק"ש בשנתיים האחרונות). את זה קשטן הביא. מקום שני על חשבון בית'ר ירושלים של גאידמק-פרננדז-לרואה עם הפרש שערים השני בטיבו אחרי האלופה, הפועל כבשה הכי הרבה שערים בליגה מלבד חיפה וספגה הכי מעט בליגה. קשטן הביא גביע על גבה של בני יהודה שבאותה עונה סיימה בצמרת והיוותה יריב שקול וקשה בגמר הדרמטי ההוא (שער של יבוריאן, רכש של קשטן, מבישול של זיטו, עוד בן טיפוחים שלו).
כך שלטעון שקשטן נכשל אז?! רחוק מן המציאות.

אח"כ קשטן הלך לנבחרת. כצפוי הוא "הצליח" שם כמו קודמו (גרנט) או יורשו (גוטמן) וכמו אלו שהיו לפניהם ויהיו אחריהם....

כשסיים את פרק הנבחרת חזר קשטן לליגה ואימן את בני יהודה ב-2 עונות (כשבתווך חצי עונה בהפועל). בכל האחת מהעונות הללו בני יהודה סיימה במקום ה-4. בעונתו השלישית והאחרונה בני יהודה נכנסה למשבר וקשטן לקח אחריות והתפטר.
בחצי עונה בהפועל, קשטן ניסה לבנות מחדש את הקבוצה אחרי שזו התפרקה למעשה בקיץ מרוב כוכביה (אניימה, שהר, שכטר, ורמוט, זהבי ועוד) ואיבדה כאמור לנבחרת את מי שאימן במועדון תקופה ארוכה, גוטמן.
כצפוי, התקשו חלק מהמחליפים להיכנס לנעליהם של הכוכבים שעזבו וגם רכש שקשטן רצה (טב"ח למשל) לא הגיע בסוף. למרות זאת, בניגוד לקבוצות עשירות יותר דוגמת האלופה מכבי חיפה ומכבי של גאידמק, הפועל רצה במשך חצי עונה לאליפות עד ששפכה מנוע וגם היא לא יכלה לתופעה הנדירה של קרית שמונה מודל 2012. כך או כך, קשטן סירב להיענות לקפריזות של טביב שדרש להתערב בבחירת ההרכב ושמר על עצמאותו המקצועית, להבדיל למשל מכל המאמנים שעברו במכבי חיפה או ק"ש בשנים האחרונות..... הסוף היה בלתי נמנע וטביב שלח את קשטן הביתה כשהפועל במקום ה-2. אגב, הקבוצה שבנה קשטן זכתה באותה עונה בגביע שלישי רצוף.

יצא ארוך, שונאי קשטן מוזמנים לדלג, ואתם הדור הצעיר בפורום כדאי שתקראו לפני שתהפכו גם אתם לכאלה, כלפי מי שבעצם בנה את הפועל ת"א של המאה ה-21, זו שמצליחה באירופה, בליגה ובגביע המדינה.

100%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
תור נהדר על גוטמן בספורט 5, מסכים עם הכל חוץ מהסוף שהוא הזכיר את איווניר ודורה.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 99451.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 14:08 
bruno conti כתב:
redrony כתב:
האדום הצורר כתב:

אתה מבין כשאתה אומר משפט כמו ״ גם אני ואתה היינו משיגים אותם אחוזים בנבחרת ״
זה מסביר לי מי אתה .
זילות המאמן והזלזול הזה בכל מה שקשור באימון זה השורש לכל החוליים
בכדורגל הישראלי ברמה המקצועית .
דווקא השנה כשהביאו ככ הרבה שחקנים וכולם פה עפו בקיץ !! שהביאו אחלה שחקנים !!
המצב הזה ואיך שהקבוצה נראית בהיעדר מאמן אמור לשנות משהו בתודעה ולגרום לכמה
פה להבין מה המשמעות של מאמן .

וואלה, זה מסביר לך? כי בדיוק נפלת על אחד שחושב שפונקציית המאמן היא הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל.
נבחרת ישראל לאורך השנים מנצחת את החלשות ומפסידה לכל נבחרת ששווה משהו (עם יוצאי דופן פה ושם) ולא משנה מי המאמן. גם מבחינת כדורגל אני רואה את אותה רמה כבר 15 שנה (הפעם האחרונה שנהניתי מהנבחרת, היתה בתקופת שלמה שרף, לא אחד שאני מת עליו, כן?)
התשובה שלי היתה לעניין האחוזים של קשטן לעומת השאר. אז לפני שאתה מקשקש, לפחות תראה למי אתה מגיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 14:16 
האדום הצורר כתב:
ההתעלמות המוחלטת מכך שההתמודדות הישירה מול הפועל היא זו שגמרה למכבי ולחיפה את העונה והשאירה אותנו ואת רבש במירוץ לבד ב-2012 היא קצת מצחיקה. מי היה אחראי על הנצחונות האלו אם לא קשטן ואלרואי כהן שפרח תחתיו בצורה יוצאת דופן ( אם כבר התקדמות של צעירים)?
אני לא זוכר בודאות אבל אני בטוח ב99 אחוז שלא מדובר ב7 משחקים בלי ניצחון. אולי 3 מאז ההפסד לקש, שגם הוא הגיע רק כי ידין שיחק בלם באותו יום, לא באשמת קשטן.

אבל מה עוזרים לי הנצחנות האלה? עונת כדורגל זה לא שני משחקים נגד חיפה ומכבי.
ויכול להיות שאני טועה לגבי השבעה משחקים, אבל שקשטן פוטר הפער היה גדול כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז לפי טמקא קשטן הוקפא.
שוב מדברים על קלינגר ואיווניר.
אני כבר לא יודע מה לחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 14:21 
bruno conti כתב:
Yalla Hapoel כתב:
הגיל שלו ממש לא מעניין אותי, לא רוצה שהוא יבוא בגלל שתי הקדנציות האחרונות שלו שבהן הוא נכשל בבני יהודה ואצלנו

אין דבר כזה מאמן שרק הצליח ,
מה קורה פה זה דיונים מגוחכים ברמות.

מה הקשר? מאז שהוא נכשל בהפועל הוא נכשל גם בבני יהודה,לא סתם אף אחד לא פנה אליו.
קבלן תארים והמאמן המעוטר ביותר ויש לי המון כבוד אליו,אבל הוא לא מי שצריך לאמן אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 14:24 
תמנו כבר את אלישע לוי ותסיימו את השטות הזאת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 14:36 
חבל מאוד.
האמת שאם יש משהו שמאכזב אותי זה שבגלל לחץ אוהדים מקבלים ולא מקבלים החלטות משמעותיות.

איזה לחץ אוהדים? אלה שטענו בתוקף ש"אסור לוותר על לינגאנה" ושהוא "השחקן הכי חשוב שלנו"?
ממש הוכח כבר כמה האוהדים של הפועל יודעים מה טוב ומה לא טוב.
השמות של קלינגר ואיווניר עולים שוב כאילו רק כדי להזכיר לאלה שכ"כ מתנגדים לקשטן מה האלטרנטיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 14:38 
טוב, סאגת המאמן הפכה באופן רשמי לפארסה.
אם לא תהיה התפתחות מאוד לא צפויה, זה כתם גדול מאוד על ההתנהלות של כבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 14:44 
Noam כתב:
טוב, סאגת המאמן הפכה באופן רשמי לפארסה.
אם לא תהיה התפתחות מאוד לא צפויה, זה כתם גדול מאוד על ההתנהלות של כבירי.

לקרוא באתרים זה כמו לקרוא בפורום .
בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 14:54 
redrony כתב:
האדום הצורר כתב:

אבל מה עוזרים לי הנצחנות האלה? עונת כדורגל זה לא שני משחקים נגד חיפה ומכבי.
ויכול להיות שאני טועה לגבי השבעה משחקים, אבל שקשטן פוטר הפער היה גדול כבר.

אתה טועה בגדול לגבי ה7 משחקים, למעשה במשחק לפני באר שבע והפיטורין אפילו ניצחנו 2-1 את עכו
המאזן שלנו ב7 משחקי הליגה לפני התיקו מול ב"ש שלאחריו קשטן פוטר היה,
3 נצחונות , 2 הפסדים ו2 תיקו, כשהפער מקרית שמונה עמוד באותו מחזור על 9 נקודות (45 נקודות לק"ש ו36 לנו)
(בסיום העונה הפער כבר היה 21 נקודות (בלי ההפחתה מאירועי הדרבי)).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 15:03 
משפיע מה שכותבים בפורום?
אז.. אלישע בוא להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 15:03 
כבר ברור לגמרי שאין תקציב למאמן זר אז ככה או ככה זה יהיה מאמן ישראלי כנראה.
גוטמן יצא מהתמונה, קשטן כנראה גם בדרך החוצה. נשארנו עם אלישע, איווניר או קלינגר כמו שזה נראה. מבחינתי קלינגר זה אסון, איווניר זה סימן שאלה ענק ואלישע סתם פרווה. איזה מצב מחורבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
במצב הנוכחי אלישע היחיד שמביא איתו קבלות.
מספיק עם האינפנטיליות של משחק השרוכים מדובר על העתיד של הקבוצה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הפורום שהביא לנו עונה בלי חלוץ מביא לנו עכשיו עונה בלי מאמן.

תודה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
כבר ברור לגמרי שאין תקציב למאמן זר אז ככה או ככה זה יהיה מאמן ישראלי כנראה.
גוטמן יצא מהתמונה, קשטן כנראה גם בדרך החוצה. נשארנו עם אלישע, איווניר או קלינגר כמו שזה נראה. מבחינתי קלינגר זה אסון, איווניר זה סימן שאלה ענק ואלישע סתם פרווה. איזה מצב מחורבן

אני חושב שזה יותר תלוי במי מהמועמדים שמוכן לחתום עד סוף העונה בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בגלל העליהום על קשטן נגמור עם איוניר\קלינגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 15:09 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
ואני כבר בניתי על בובמה חורש את הקו בלי אישור לחתוך לאמצע עד הרגע שהתספורת תעיף אותו ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
מי פחות גרוע? איווניר או קלינגר?
שאלה רצינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 15:10 
האדום הצורר כתב:
הפורום שהביא לנו עונה בלי חלוץ מביא לנו עכשיו עונה בלי מאמן.

תודה :HEART2:

כן, הפורום הוא זה שלא מינה עד עכשיו מאמן.
אתה לא אמור בכלל להיות מזמן בפ.צ הפועל בליגה ג'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
איווניר
קלינגר זה לא מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אלישע, אם לא הוא בלית ברירה איווניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 15:11 
להביא את קורצקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 15:15 
אסור לוותר על קורצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: