bruno conti כתב:
redrony כתב:
bruno conti כתב:
redrony כתב:
Charlie כתב:
את מה שקשטן שכח, כל השמות שעלו כאן עדיין לא למדו. אתה לא הופך להיות קבלן תארים רק בצעקות ומשמעת ברזל.
הוא היה קבלן תארים, היה. אליפות אחרונה שלו היתה בשנת 2000 וריצה אחרונה שלו לאליפות ב-2003.
זה לא רק התארים ואתה בטח לא מצפה לרוץ לאליפות השנה ,
הוא מאמן יסודי סמכותי ובעל ידע ונסיון רב וזה מה שהאוסף
שיש לך היום בקבוצה צריך .
גם אלי כהן השריף הוא סמכותי בעל ידע רב. תסתכל מה הוא עושה בפועל!!!! תפסיק לחיות לפני 13 שנה
דוגמה יפה מאד זה כמעט אותו סיפור .
לפני 20 ושלושים שנה מאמנים כמו שלומי דורה או המאמן של עכו ששכחתי את שמו
או עוד כל מיני שעולים שקל תשעים ועושים שם רע לחלטורה לא היו ראויים לעמוד על הקווים
בשום סיטואציה .
לשיטתך העולם שייך לצעירים, בינתיים ככל שמאמנים צעירים מקבלים פה במה הכדורגל
הולך אחורה .
כמובן שלא כולם יש גם טובים , אבל עובדתית בעלי הבית היום הם אלו שקובעים וקל להם
להסתדר יותר עם צעירים או חסרי נסיון וסמכות מאשר עם קשטן שפיגל וכו .
כל המסחרה הזאת מתרחשת על חשבון הכדורגל .
וזה שהכדורגל הולך אחורה זו עובדה
תלמד את החומר.
איזה חומר? ומאיפה הגעת למסקנה שאני חושב שהעולם שייך לצעירים?
הכדורגל הולך אחורה בארץ, זה נכון, גם בגלל אנשים כמו קשטן. יותר נכון, הוא לא הולך אחורה, הוא פשוט דורך במקום והעולם מתקדם.
בארץ תפיסת הכדורגל היא שגויה, כבר כתבתי את זה. יש סיבה למה אנחנו לא מתקדמים כבר 200 שנה בעוד שמדינות אחרות עם אותה כמות אוכלוסיה ואפילו פחות כן מתקדמות. זה כי אין פה אנשי מקצוע מספיק טובים וזה בגלל שאין מי שיכשיר אותם. אני לא לוקח מקשטן שום דבר שהוא עשה בעבר, באמת. אבל הוא לגמרי שייך לעסקונה ולסחלה שאופף את הכדורגל שלנו (דרך אגב, גם אחד כמו רב"ש כנראה).
לכל אחד יש המילייה שלו והחברים שלו ואף אחד לא מתעסק כמעט במהות, שזה להתקדם בכדורגל.
ואני שוב אחזור, אין פה יותר מדי אופציות. אני מודה שאת קשטן אני לא מסוגל לראות יותר ומעדיף מישהו שהוא ב-180 מעלות שונה ממנו. גם בכדורגל וגם כאדם.