תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 06:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה יש לעשות בוינה במשך יום שלם?(אני בוולטון)
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אני טס עם חבר לבאיירן ארסנל ויש לנו טיסת צ'רטר
שעוצרת בוינה מ9 בבוקר עד 7 בערב.
מה אפשר להספיק לעשות בוינה בזמן הזה מי שמכיר?
ומה הדרך הכי קלה להגיע מהשדה למרכז ובזול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה יש לעשות בוינה במשך יום שלם?
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
עיר יפהפיה. במרכז שלה יש הרבה אטרקציות קרובות, מתאים בול ליום אחד.
שלח פרטית לבלומי האדום, הוא מכיר אותה טוב מכולנו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
אחלה תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 01:17 
שדה התעופה קרוב יחסית לעיר. יש רכבת ישירה CAT שמגיעה לעיר תוך רבע שעה ועולה 12 יורו (19 לנסיעה הלוך חזור).

ויש את רכבת ה-S7 שיש לה תחנות באמצע 25-30 דקות ועולה כ-4 יורו.

עיר מאד יפה ונעים להסתובב בה. יום ראשון בעייתי יותר כי רוב המניות סגורות.

דוגמא לבילוי יומי אפשר למצוא כאן - http://bit.ly/1M0SkX4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:06 
שלחתי לך פרטית.
תשובה מפורטת תקבל בימים הקרובים, ולפני יום ראשון הקרוב.
לפחות מבחינת מזג אוויר אמור להיות סביר פלוס, 11 מעלות ושמש (הכל יכול להשתנות, אבל זה נראה טוב).
כל השאר בהמשך.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 10:39 
תחבורה ציבורית והגעה משדה התעופה למרכז העיר וחזרה.

אוטובוס
קיים אוטובוס משדה התעופה למרכז העיר וחזרה. פועל כל היממה, ובשעות שאתה נמצא בעיר, כל חצי שעה יש אוטובוס. עולה 8 יורו לכיוון, לאדם בוגר. כל הפרטים בלינק הבא:
http://www.postbus.at/en/Airportbus/Vie ... /index.jsp
האוטובוס יוצא משדה התעופה, מתחנה שממוקמת מול היציאה מהטרמינל. תבקש לעלות על האוטובוס שנוסע ל- Morzinplatz/Schwedenplatz. התחנה בה אתה יורד היא גם התחנה לעלות על האטובוס בדרך חזרה לשדה התעופה.

רכבת
קיימות שתי אפשרויות, האחת והיקרה יותר היא הרכבת המהירה של שדה התעופה ה- CAT והשנייה, ה- BAHN-S המקומית, שמגיעה לאותה תחנה במרכז העיר, בה אתם צריכים לרדת.
קיים הבדל במחיר ובזמני ההגעה, אבל הם לא קריטיים. אם יש זמן, אז עדיף לקחת את ה- S. שתי הרכבות יוצאות מרציפים צמודים בשדה התעופה, ומגיעות לרציפים צמודים בתחנה במרכז העיר, ששמה wien mitte. מהתחנה אפשר להמשיך ברכבת תחתית או רגלית למרכז העיר.
זה הלינק ל- CAT ,
http://www.cityairporttrain.com/default.aspx
אפשר להזמין כרטיס אלקטרונית ולחסוך זמן בשדה התעופה, כולל כרטיס יומי לרכבת התחתית. מהבירור המהיר שלי, יעלה 24.5 יורו לכרטיס הלוך חזור + כרטיס יומי לרכבת התחתית.

זה הלינק לאתר של חברת הרכבות המקומית,
http://www.oebb.at/en/index.jsp
אפשר להזמין כרטיס אלקטרונית, ולחסוך זמן בשדה התעופה, כולל כרטיס יומי לרכבת התחתית.
מהבירור המהיר שלי, כרטיס לכיוון אחד עולה 2.40 יורו + כרטיס יומי 6.10 יורו, הכל כולל הכל יעלה לאדם, 10.90 יורו הלוך חזור עם כרטיס יומי לתחתית.

לסיכום:
האוטובוס יוצא כל חצי שעה, תבדוק בדיוק זמנים, והנסיעה נמשכת כ- 20 דק' (16 יורו הלוך חזור).
הרכבת המהירה יוצאת כל חצי שעה, תבדוק בדיוק זמנים, והנסיעה נמשכת כ- 15 דק' (24.5 יורו).
הרכבת הרגילה יוצאת כל חצי שעה, תבדוק בדיוק זמנים, והנסיעה נמשכת כ- 25 דק' (10.90 יורו).

אם אתם יותר מזוג, אפשר לשקול לקחת מונית למרכז העיר, ולחסוך קצת זמן. עדיף להזמין מראש ואז חוסכים.

כל השאר בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
תחבורה ציבורית והגעה משדה התעופה למרכז העיר וחזרה.

אוטובוס
קיים אוטובוס משדה התעופה למרכז העיר וחזרה. פועל כל היממה, ובשעות שאתה נמצא בעיר, כל חצי שעה יש אוטובוס. עולה 8 יורו לכיוון, לאדם בוגר. כל הפרטים בלינק הבא:
http://www.postbus.at/en/Airportbus/Vie ... /index.jsp
האוטובוס יוצא משדה התעופה, מתחנה שממוקמת מול היציאה מהטרמינל. תבקש לעלות על האוטובוס שנוסע ל- Morzinplatz/Schwedenplatz. התחנה בה אתה יורד היא גם התחנה לעלות על האטובוס בדרך חזרה לשדה התעופה.

רכבת
קיימות שתי אפשרויות, האחת והיקרה יותר היא הרכבת המהירה של שדה התעופה ה- CAT והשנייה, ה- BAHN-S המקומית, שמגיעה לאותה תחנה במרכז העיר, בה אתם צריכים לרדת.
קיים הבדל במחיר ובזמני ההגעה, אבל הם לא קריטיים. אם יש זמן, אז עדיף לקחת את ה- S. שתי הרכבות יוצאות מרציפים צמודים בשדה התעופה, ומגיעות לרציפים צמודים בתחנה במרכז העיר, ששמה wien mitte. מהתחנה אפשר להמשיך ברכבת תחתית או רגלית למרכז העיר.
זה הלינק ל- CAT ,
http://www.cityairporttrain.com/default.aspx
אפשר להזמין כרטיס אלקטרונית ולחסוך זמן בשדה התעופה, כולל כרטיס יומי לרכבת התחתית. מהבירור המהיר שלי, יעלה 24.5 יורו לכרטיס הלוך חזור + כרטיס יומי לרכבת התחתית.

זה הלינק לאתר של חברת הרכבות המקומית,
http://www.oebb.at/en/index.jsp
אפשר להזמין כרטיס אלקטרונית, ולחסוך זמן בשדה התעופה, כולל כרטיס יומי לרכבת התחתית.
מהבירור המהיר שלי, כרטיס לכיוון אחד עולה 2.40 יורו + כרטיס יומי 6.10 יורו, הכל כולל הכל יעלה לאדם, 10.90 יורו הלוך חזור עם כרטיס יומי לתחתית.

לסיכום:
האוטובוס יוצא כל חצי שעה, תבדוק בדיוק זמנים, והנסיעה נמשכת כ- 20 דק' (16 יורו הלוך חזור).
הרכבת המהירה יוצאת כל חצי שעה, תבדוק בדיוק זמנים, והנסיעה נמשכת כ- 15 דק' (24.5 יורו).
הרכבת הרגילה יוצאת כל חצי שעה, תבדוק בדיוק זמנים, והנסיעה נמשכת כ- 25 דק' (10.90 יורו).

אם אתם יותר מזוג, אפשר לשקול לקחת מונית למרכז העיר, ולחסוך קצת זמן. עדיף להזמין מראש ואז חוסכים.

כל השאר בהמשך.

תודה על ההשקעה.
עזרת לי בזה מאוד.
נלך על הs-bahn

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 10:19 
לא שכחתי, אני פשוט עסוק מאוד בזמן האחרון.
תקבל פרטים במהלך היום, ככה שמחר עם הנחיתה יהיו לך מספר אפשרויות לבילוי בעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
לא שכחתי, אני פשוט עסוק מאוד בזמן האחרון.
תקבל פרטים במהלך היום, ככה שמחר עם הנחיתה יהיו לך מספר אפשרויות לבילוי בעיר.

מעולה תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 16:12 
ממה שהבנתי מהפרטיות ופה, יש לכם 10 שעות ברוטו, שהם 7 שעות נטו בעיר.
תתכננו יציאה חזרה לשדה תעופה, שתשאיר לכם שעה לפני ההמראה בשדה. לא צריך יותר מזה בטיסות פנים אירופאיות, במיוחד אם המזוודות כבר נשלחות ליעד מהארץ.
מבחינת מזג האוויר, בבוקר יש ערפל, אבל עד הצהריים העניינים מתחממים, והטמפ' מגיעות ל- 12 מעלות. לא חם, אבל גם לא ממש קר, ובלי גשם, שמטריד.

מההודעה הלפני אחרונה, אני מבין שתגיעו לעיר עם הרכבת.
במצב כזה, אני מניח שתרדו בתחנה במרכז העיר העונה לשם וינה מרכז, Wien Mitte, ובתרגום מקומי וין מיטא.

ההצעה שלי:
תעלו לקומת הרחוב, ואם אתם זקוקים לקפה או ארוחת בוקר קלה, אתם תמצאו בקלות, במרכז הקניות מעל התחנה.
זה הלינק לאתר של מרכז הקניות, עם רשימת העסקים והמזון במקום. הכי חשוב יש מפה של האזור באתר.
http://www.wienmitte-themall.at/en

אם אתם צריכים שירותים, תיכנסו למלון הילטון מול התחנה. מהדלת המסתובבת עד לפנייה הראשונה שמאלה ועד הסוף.

עם סיום הטעינה, תצאו שוב לקומת הרחוב, תעמדו עם הגב לתחנה ותפנו לימין.
התחנה נמצאת בין האזור השלישי (פנייה שמאלה) לאזור הראשון, מרכז העיר (פנייה ימינה).
תמשיכו לצעוד עד לרמזורים הראשונים, תעברו את הצומת ומצד שמאל שלכם, יש פארק העונה לשם: Stadtpark.
מקום נחמד להעביר בו הליכה קלה או לאכול את ארוחת הבוקר שרכשתם.
בסיום הביקור, תחזרו לכניסה ממנה נכנסתם לפארק ותמשיכו לצעוד עם הכביש לצומת הרמזורים הבאה.
תעברו את מה שהמקומיים קוראים: RING.
הכביש/שדירה, בנויים על מה שהייתה פעם החומה שהקיפה את העיר וינה.
אם תעברו את השדירה לצידה השני, ותמשיכו מעט לצידו הימני של הכביש, תוכלו לראות שרידים של אותה חומה.
השרידים נמצאים בדיוק בכניסה לתחנת התחתית העונה לשם: Stubentor.
הרחוב שאתם אמורים לצעוד בו הוא: Wollzeile.
תמשיכו עם הרחוב עד הסוף, ותפנו שמאלה לכיוון המרכז של העיר, אזור הכנסיה. Stephanplatz/St. StephanKirche.
הרחוב שאתם צועדים בו עד לכיכר הינו Rotenturmstrasse.

תהנו מהכיכר והכנסיה, ואז תמשיכו במדרחוב ימינה, לכיוון רחוב בשם: Graben.
אם תמשיכו ישר במדרחוב, וזאת גם אפשרות, אתם תיכנסו למה שהיה בעבר רחוב הקניות המרכזי של העיר ועונה לשם: Kärntner Strasse.
הליכה עד סוף הרחוב תעמיד אתכם מול בניין האופרה של וינה, מלון שאכר המפורסם ושדירת הרינג, אותה הזכרנו בתחילת הסיבוב.

אני ממליץ להמשיך ימינה לכיוון ה: Graben, עד סופו ולהנות ממספר מונומנטים וכנסיה קטנה ונחמדה, שקטונתי מלהסביר אודותיהם.
אם מוזיאונים יהודים מעניינים אתכם, אז פניה קטנה שמאלה מה: Graben לרחוב: Dorotheergasse, תביא אתכם בשלב מסוים למוזיאון היהודי של וינה. ביקרתי מספר פעמים ולא ריתק אותי.
בסופו של ה: Graben תפנו שמאלה לרחוב: Kohlmarkt, ותמשיכו איתו עד סופו.
מדובר ברחוב הקניות הכי יוקרתי בעיר, אבל זה לא מה שיפה בו, אלא בעיקר המראה של ארמון ה: Hofburg וכיפתו.
לפני הארמון, יש את כיכר מיכאלה: Michaelerplatz, בה תהיה לכם הזדמנות נוספות לראות שרידים של העיר העתיקה של וינה.

טרם נמשיך בסיור, אני עושה הפסקה.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 16:53 
חזרתי לזמן קצר.
לפני שתעבור בשער שנכנס לארמון, מקום מושבו של נשיא אוסטריה ומוזיאונים נוספים, יש לכם אפשרות לבקר בשני מוסדות וותיקים בעיר.
שני בתי קפה, האחד: Demel והשני: Cafe Central.
שניהם לא זולים, אבל אם אתה רוצה לחוות את חווית בית הקפה של פעם, אלו שניים מהמקומות לעשות זאת.
דאמל נמצא עך רחוב ה: Kohlmarkt ולקפה צנטרל, תפנה בסוף ה: Kohlmarkt ימינה ל: Herrengasse ותצעד עימו עד שתגיע לקפה שהוא פינתי.

בסוף הבילוי או אם וויתרתם עליו, תעבור בשער שמתחת לארמון, תתנהג מיופיו, מהחצר הפנימית ואם תרצה תיכנס פנימה.
אם לא תמשיכו ישר עד שתחלפו על החצר הפנימית, שמובילה אל מחוץ לארמון.
ביציאה מהארמון, ייתגלה לך מצד ימין פארק גדול, מצד שמאל תראה בניין מעוגל עם מרפסת במרכזו. ברוך הבא ל: Heldenplatz.
לפני שתמשיכו הלאה, תעצרו ותדמיינו איך הכיכר הזאת נראיית כשהיא עמוסת אדם.
הכיכר מפורסמת בעיקר מהנאום המפורסם של הצורר אדולף, עם הכלת הבעלות על אוסטריה וצירופה לרייך.
כמובן שבכיכר הגיבורים האוסטרים יש עוד מונומנטים, אבל לעם היהודי, הכיכר הזאת לעולם תסמל את אותו נאום מפורסם.

חייב לזוז שוב, אחזור לרשום בשעות הערב המאוחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
חזרתי לזמן קצר.
לפני שתעבור בשער שנכנס לארמון, מקום מושבו של נשיא אוסטריה ומוזיאונים נוספים, יש לכם אפשרות לבקר בשני מוסדות וותיקים בעיר.
שני בתי קפה, האחד: Demel והשני: Cafe Central.
שניהם לא זולים, אבל אם אתה רוצה לחוות את חווית בית הקפה של פעם, אלו שניים מהמקומות לעשות זאת.
דאמל נמצא עך רחוב ה: Kohlmarkt ולקפה צנטרל, תפנה בסוף ה: Kohlmarkt ימינה ל: Herrengasse ותצעד עימו עד שתגיע לקפה שהוא פינתי.

בסוף הבילוי או אם וויתרתם עליו, תעבור בשער שמתחת לארמון, תתנהג מיופיו, מהחצר הפנימית ואם תרצה תיכנס פנימה.
אם לא תמשיכו ישר עד שתחלפו על החצר הפנימית, שמובילה אל מחוץ לארמון.
ביציאה מהארמון, ייתגלה לך מצד ימין פארק גדול, מצד שמאל תראה בניין מעוגל עם מרפסת במרכזו. ברוך הבא ל: Heldenplatz.
לפני שתמשיכו הלאה, תעצרו ותדמיינו איך הכיכר הזאת נראיית כשהיא עמוסת אדם.
הכיכר מפורסמת בעיקר מהנאום המפורסם של הצורר אדולף, עם הכלת הבעלות על אוסטריה וצירופה לרייך.
כמובן שבכיכר הגיבורים האוסטרים יש עוד מונומנטים, אבל לעם היהודי, הכיכר הזאת לעולם תסמל את אותו נאום מפורסם.

חייב לזוז שוב, אחזור לרשום בשעות הערב המאוחרות.

מלך :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 00:18 
בסיום הביקור ב- Heldenplatz, תמשיכו בהליכה לכיוון הרינג, הכביש המקיף את מרכז העיר.
תחצו את הכביש/שדירה ותיכנסו לגינה בין שני בניינים זהים, שהאחד הוא מוזיאון לאמנות והשני מוזיאון לטבע.
אין לכם זמן להזבז בכניסה לאחד מהם, ולכן תהנו מיופיים ותמשיכו בהליכה בגינה, ועד שתגיעו לצומת נוספת.
הבניין שמולכם הוא רובע המוזיאונים של וינה: MuseumsQuartier.
תיכנסו פנימה במעבר שמוביל אל החצר הפנימית, שבין המוזיאונים.
בדרך כלל יש פעילות רבה במקום, צעירים שמסתובבים, בתי קפה וסתם אנשים שמבקרים במקום.
שווה ביקור לחוות את המקום, ואולי לבקר באחד המוזיאונים הקטנים במקום.
תחוו בעצמכם ותחליטו לבד כמה זמן להעביר במקום.
ברגע שאתם נשארים בקומת הכניסה לחצר הפנימית, תחפשו את היציאה לרחוב הקניות הראשי של וינה כיום, ה- Mariahilfer Straße.
לשיקולכם, להמשיך לראות חניות ולעשות הפסקה במקום או
להמשיך במסלול ההליכה לכיוון השוק המרכזי של וינה ה- Naschmarkt.
אם יצאתם ביציאה לרחוב הקניות של העיר, תפנו שמאלה, תרדו עם הרחוב לצומת שמחברת אותו מימין עם הרחוב: Getreidemarkt.
אם חזרתם ליציאה ממנה נכנסתם לרובע המוזיאונים, תפנו ימינה ופשוט תמשיכו ישר, עד שתגיעו לצומת עם הרחוב שהזכרתי בשורה לפני.
תמשיכו ישר על ה- Getreidemarkt, עד שתגיעו לפינת רחובות בו מתחיל השוק.
השוק נמצא מצד ימין שלכם, מצד שמאל מוזיאון בשם: Secession.

תהנו מהשוק, יש המון דוכני אוכל ומסעדות.
השוק עבר שיפוץ נרחב בשנה-שנתיים האחרונות, וכדאי להעביר זמן במקום, במיוחד אם רוצים להעמיס קצת על הקיבה.
המלצה אישית: במרכז השוק קיים דוכן דגים, שבחזית שלו עומדת איזה מבוגרת ועושה סנדביצ'ים של דגים, מהחלקים שנשארו מהדגים שמוכרים במקום.
אני יודע שהאישה נמצאת ביום שבת, לא בדקתי את אמצע השבוע, אבל שמעתי שהיא תמיד שם, כשהדוכן פתוח.
אזהרה: השוק מוצף בדוכנים של יהודים מבוכרה וגאורגיה, שמוכרים פלאפל, שווארמה ושאר ירקות. תשמורו מרחק, אם אתם רוצים להגיע בלי קלקול קיבה למינכן.

בסיום הביקור בשוק, תחזרו לנקודת ההתחלה (בנקודה זאת ממוקמות שתי מסעדות דגים, אחת של רשת בשם NORDSEE).
משם, תעברו את הכביש ברמזור שעל רחוב: Rechte Wienzeile ותפנו שמאלה, לכיוון רחוב Operngasse.
בכל מקרה תמשיכו שמאלה, ואם תגיעו לרחוב: Kärntner Str, זה לא טעות.
שניהם מובילים אתכם לרינג ולבניין האופרה של וינה.

זה בעצם סוף המסלול, שלדעתי יעביר לכם מספר שעות וייתן לכם טעימה מהעיר.
מהאופרה תמשיכו עם ה- Kärntner Str, שהופך למדרחוב ועד שתגיעו לכנסיית ה- Stephanplatz/St. StephanKirche.
משם אתם יכולים לחזור בדרך שהגעתם, לתחנת הרכבת Wien Mitte.

לשיקולכם:

לא רחוק מהכנסיה, מרחק של מספר דק' הליכה, קיים דוכן הנקניקיות מהטובים בעיר: Würstelstand am Hohen Markt.
זאת הכתובת המדוייקת, שכל מקומי באזור המרכז העיר יוכל לכוון אתכם אליה: Hoher Markt 1,1010 Wien,Österreich.

אם המסלול לא אטרקטיבי, אתם תמיד יכולים לעשות סיבוב של הרינג. ביציאה מה- Wien Mitte, תפנו שמאלה, שני רמזורים ואתם ברינג (קל לזהות, לפי שדירות העצים משני צידיו, הכביש הרחב ומסילות הטראם לאורכו). בהגעתכם לרינג, כשמרכז העיר בכיוון ההליכה, תפנו שמאלה ופשוט תמשיכו עם הרחוב. בדרך אתם תעברו את רוב הבניינם החשובים בעיר, כולל חלק מאלו שהזכרתי במסלול, בנוסף לפרלמנט, בניין העירייה, תאטרון הבורג Burgtheater, חלק מבנייני האוניברסיטה, בניין הבורסה ועוד.

במידה שכל זה לא מספק אתכם ואתם רוצים לראות נוף, ובמקרה של וינה, מדובר בוינה מאזוריה הגבוהים, אני ממליץ על המקומות הבאים (לכולן אתם זקוקים לתחבורה ציבורית):
1. Schloss Schönbrunn Gloriette Garten, המקום נמצא בגן של ארמון שיינברון. הגעה עם ה- U4 תחנת Schönbrunn.
2. Kahlenberg, מקום שמצוי במעלה האזור ה- 19 של העיר, צמוד ליער וינה ומהווה מקום צפייה נחמד על כל העיר ומעבר.
הדרך אל המקום עם האוטובוס עוברת ביקבים ומקומות לשתיית יין ואוכל מקומי.
אל המקום תגיעו בנסיעה עם ה- U4 עד לתחנה הסופית שלו Heiligenstadt, ומשם עם אוטובוס 38A עד למקום, שהוא התחנה הסופית שלו.
בכל מקרה תבררו בתחנה הסופית של הרכבת התחתית, לגבי האוטובוס ליתר ביטחון.

מקווה שעזרתי.

במקרה הצורך תשאירו פה שאלות, ואני אשתדל למרות הזמן הקצר לטיסה לענות.

שיהיה לכולם לילה אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 07:16 
וואו

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
בלומי, מדהים מה שעשית פה. סחטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
לחפש את דרור קשטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
אם זה לא יילך לפורמאלין זה יילך לאיבוד
כדאי אולי להעתיק הכל לוולטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה יש לעשות בוינה במשך יום שלם?(אני בוולטון)
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
בלומי רציתי למסור לך תודה ענקית.
רשמת פה כל כך הרבה דברים שאני בטוח שיעזרו פה להמון אנשים בהמשך.
המון מהדברים שרשמת עשינו, המון מהדברים שרשמת גם לא, היינו בסך הכל 7 שעות בעיר.
הופתענו מאוד לטובה מהעיר וממה שיש לה להציע, גם כשהתברברנו הגענו למקומות יפים מאוד.

כרגע במינכן חורשים את העיר יחד עם אוהדי ארסנל ומקווים לאווירה מחר.
שיהיה ערב נעים ושקט auf wiedersehen

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 06:14 
הכי חשוב שנהנתם ושהמידע עזר לכם.
טיפ למינכן, המוזיאון הטכני של העיר:
http://www.deutsches-museum.de/index.php?id=1&L=1
אם יש לכם כמה שעות להעביר במוזיאון לפני המשחק והבירה, זה המקום להתחיל בו את היום.
אני לא פריק של מוזיאונים, אבל זה תמיד מרתק אותי בביקורי במינכן.

תמשיכו להנות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
הכי חשוב שנהנתם ושהמידע עזר לכם.
טיפ למינכן, המוזיאון הטכני של העיר:
http://www.deutsches-museum.de/index.php?id=1&L=1
אם יש לכם כמה שעות להעביר במוזיאון לפני המשחק והבירה, זה המקום להתחיל בו את היום.
אני לא פריק של מוזיאונים, אבל זה תמיד מרתק אותי בביקורי במינכן.

תמשיכו להנות!

יש 3.
יש את הגדול הכללי על הנהר, יש את שלוחת התחבורה בבוואריה רינג ויש את שלוחת האווירונאוטיקה בדרך לשדה התעופה.
לא הייתי בשלישי אבל השניים האחרים העבירו לי שעות רבות בכיף.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: