שחר כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
שחר כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
אם זה לסתום חור עד סוף העונה, אז קשטן הוא האיש לתת משמעת בקבוצה הצעירה והמוכשרת שלנו, פלוס ללמד אותם את הבסיס של לדעת לעמוד על המגרש.
עונה הבאה הלוואי יביאו את רב"ש או איזה סילבס, מאמנים מוכשרים מאוד שרעבים להצליח.
לא זבלות שחשים שהם עושים לנו טובה שעל הדרך שכחו מי הרים אותם מחדש בקריירה שהייתה בדרך להיות די גמורה.
הוא עשה לנו טובה לא פחות ממה שעשינו לו. חוץ מזה, עד מתי נמשיך עם הודעות ה״ יש לנו כבוד״ האלה. תתבגרו. זה כדורגל קפיטליסטי, כולם שכירי חרב ואף אחד לא חייב כלום לאף אחד. בסופו של יום כל אחד חושב על עצמו, גם הפועל ולכל אחד יש מחיר.
ואגב,מה יש לומר,רב״ש ממש רעב להפועל אחרי הזובור שהוא עבר במועדון שלנו.
אני מבטיח לך שהוא חוזר בלי לחשוב פעמיים, ורמון וחג'ג' זה לא הפועל תל אביב.
רק מטומטמים כאלה יכולים לסרב לרב"ש שרצה לאמן בהפועל בפחות מהפיצויים שיקבל, והעדיפו לשלם לו פיצויים פלוס לשלם ערימות של כסף לברקוביץ.
אין קשר ל"יש לנו כבוד", הבן אדם מקבל מכרה זהב ביד, ועושה לנו טובות שבא לאמן, אז לא צריך יש מספיק מאמנים לא פחות מוכשרים ממנו, והרבה יותר רעבים ממנו.
דווקא בגלל ה"יש לנו כבוד", אלישע לא בהפועל היום.
ו.. מה ניסית להוכיח בעניין של אלישע? זה בדיוק אותו טמטום.
״ מכרה זהב״ אתה בטוח? אולי כדאי שנסתכל על המראה או על הטבלה? אם יש מאמנים לא פחות מוכשרים ממנו למה חיכו עד עכשיו?
אני מסכים בעניין הטמטום, אבל מאמן שבא בחוסר חשק, יכול להשליך חזרה על השחקנים.
אני רוצה מאמן שגם יאמן אותם כמו שצריך, וייתן להם את ההרגשה שהם במקום הכי טוב והכי נכון שיש להם מבחינתם. לא נראה לי שזה יהיה הסיפור עם גוטמן.
ו"מכרה זהב", זה אחלה זרים פלוס ישראלים צעירים מאוד מוכשרים בבוגרת ובנוער, פלוס הבטחה להביא בינואר לפחות חלוץ ברמה לליגה הישראלית ובנוסף לכל הזה הציפיות היחידות שיהיו ממנו העונה זה לחבר קבוצה שתרוץ בעונה הבאה, שגם פלייאוף עליון יספיק העונה.
אם אתה שואל אותי, הדרישות הללו לסגל שלנו כיום בלי החיזוק בינואר, ממש לא בשמיים.
ארבעת המאמנים המוכשרים תפוסים העונה. (רב"ש, סילבס, רוני לוי ובכר.) דווקא גיא לוזון מאוד מוכשר, אבל לא נראה לי שלא אנחנו ולא הוא מתלהבים מהרעיון לאמן את הפועל תל אביב. (הוא באמת עבר זובור בהפועל תל אביב!)