תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שזה האשכול הכי היסטרי אחרי ההפסד אז אני ארשום את זה פה:
שנה שעברה באותו זמן היינו במצב הרבה יותר טוב בטבלה, אבל הייתי הרבה יותר פסימי והייתי בטוח שנרד ליגה. לא היה לנו לא שחקנים ולא מאמן.
השנה יש שחקנים יותר טובים (חסר שוער וחלוץ), אבל אין מאמן. לא משהו שלא ניתן לתקן בזמן קצר.

עוד לא מאוחר להציל את העונה. אנחנו רק במחזור 9.

מה שכן, מישהו צריך לשלם את המחיר על הפארסה של אריאל הרוש. מסתבר שכל העולם ואישתו ידעו על הפציעה שלו בגב חוץ מהמועדון. נתקענו בלי שוער בגלל זה, וזה אחת הסיבות המשמעותיות למצב שאנחנו נמצאים בו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 01:42 
צריך להיות דביל אמיתי כדי לחשוב שכבירי = רמון/שאר הכשלונות שהיו פה.
כנראה שלאוהדים כאלה מגיע איזה טביב על הראש. מזל שהם לא הרוב ושהקהל מבין שכבירי זה הדבר הכי טוב שקרה לנו בשנים האחרונות.
אם היה פה מאמן נורמלי מההתחלה, במקום הליצן מנדיונדו, אנשים פה היו מחרבנים כובעים כבר. קורה שטועים, בטח כשבונים קבוצה שלמה מאפס. מאמין שמכל דבר לומדים ולא נראה דברים כאלה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
צריך להיות דביל אמיתי כדי לחשוב שכבירי = רמון/שאר הכשלונות שהיו פה.
כנראה שלאוהדים כאלה מגיע איזה טביב על הראש. מזל שהם לא הרוב ושהקהל מבין שכבירי זה הדבר הכי טוב שקרה לנו בשנים האחרונות.
אם היה פה מאמן נורמלי מההתחלה, במקום הליצן מנדיונדו, אנשים פה היו מחרבנים כובעים כבר. קורה שטועים, בטח כשבונים קבוצה שלמה מאפס. מאמין שמכל דבר לומדים ולא נראה דברים כאלה יותר.

:HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 06:21 
IdanTheLittle כתב:
נראה לי שזה האשכול הכי היסטרי אחרי ההפסד אז אני ארשום את זה פה:
שנה שעברה באותו זמן היינו במצב הרבה יותר טוב בטבלה, אבל הייתי הרבה יותר פסימי והייתי בטוח שנרד ליגה. לא היה לנו לא שחקנים ולא מאמן.
השנה יש שחקנים יותר טובים (חסר שוער וחלוץ), אבל אין מאמן. לא משהו שלא ניתן לתקן בזמן קצר.

עוד לא מאוחר להציל את העונה. אנחנו רק במחזור 9.

מה שכן, מישהו צריך לשלם את המחיר על הפארסה של אריאל הרוש. מסתבר שכל העולם ואישתו ידעו על הפציעה שלו בגב חוץ מהמועדון. נתקענו בלי שוער בגלל זה, וזה אחת הסיבות המשמעותיות למצב שאנחנו נמצאים בו היום.

+
מעבר לפארסה הידועה עם הצוות המקצועי, תוסיף לזה גם העברות מוזרות כמו אלגרבלי ודודו ביטון.
לפחות כבירי ניסה ומנסה ויש לו הרבה רצון. חבל שהוא זורק לא מעט כסף על הטעויות האלה, אבל אני מאמין שהוא היה מודע לסיכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
ביטון לא עבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 07:25 
כבירי עשה דברים שבעלים קודמים פחדו לעשות, כמו להעיף את אבוטבול באלגנטיות ובלי סכסוך מיותר.
הוא בונה את הקבוצה במחשבה על העתיד ורוב שחקני הנבחרות הצעירות נמצאים אצלנו. שים לב איך הנוער נראה השנה.
הוא השקיע במתחם האימונים המון כסף.
הוא החזיר לנו את התקווה שיש סיכוי לחזור לצמרת וקירב הרבה מאוד ילדים לקבוצה (שים לב לכמות המשפחות במשחקים שלנו).
הוא הפסיק להתבטל מול בעלים של קבוצות אחרות וגרם למכבי ולג׳ורדי להתפתל בקיץ עם מקרה רייכרט (לא מתייחס אם הוא שווה או לא שווה את הכסף).
הוא ניסה להביא ישראלים מחו״ל בלא מעט כסף (שהר ותמוז), לעומת כל הלזמים של שנה שעברה.
נכון שנכשלנו עם המאמן, אבל לכו תבדקו כמה זמן לקח לגולדהאר לבנות קבוצה וכמה זמן לקח לאלונה. יותר מזה, תיראו איך נראית קבוצה של 70 מיליון ₪ כמו מכבי חיפה. כפויי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
כבירי עשה דברים שבעלים קודמים פחדו לעשות, כמו להעיף את אבוטבול באלגנטיות ובלי סכסוך מיותר.
הוא בונה את הקבוצה במחשבה על העתיד ורוב שחקני הנבחרות הצעירות נמצאים אצלנו. שים לב איך הנוער נראה השנה.
הוא השקיע במתחם האימונים המון כסף.
הוא החזיר לנו את התקווה שיש סיכוי לחזור לצמרת וקירב הרבה מאוד ילדים לקבוצה (שים לב לכמות המשפחות במשחקים שלנו).
הוא הפסיק להתבטל מול בעלים של קבוצות אחרות וגרם למכבי ולג׳ורדי להתפתל בקיץ עם מקרה רייכרט (לא מתייחס אם הוא שווה או לא שווה את הכסף).
הוא ניסה להביא ישראלים מחו״ל בלא מעט כסף (שהר ותמוז), לעומת כל הלזמים של שנה שעברה.
נכון שנכשלנו עם המאמן, אבל לכו תבדקו כמה זמן לקח לגולדהאר לבנות קבוצה וכמה זמן לקח לאלונה. יותר מזה, תיראו איך נראית קבוצה של 70 מיליון ₪ כמו מכבי חיפה. כפויי טובה.

מה שהוא אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 08:12 
המהפכה הניהולית שלו לא שווה כלום ברגע שבמקצועית הוא נכשל לחלוטין, ואנחנו מתחת לקו האדום, בלי פרוספקט של מאמן נורמלי ועם דרור קשטן בתור אופציה ממשית ( שלא לדבר שאם הוא מגיע גם העניין הניהולי כנראה לא מה שחשבנו ). וטעויות אפשר לקבל, אבל כאן אין טעויות כי הם מצהירים כבר חודשיים שהכל מכוון ומקצועי ואין לחץ, אם היו חושבים שהם טועים כבר מזמן היה כבר כאן מאמן. אז אדון כבירי מחכה לגוטמן ובדרך הקבוצה מתמוססת לנו בין הידיים ונראית כמו קבוצת ליגה א', עם הקיסם ודאמב עונה שעברה זה היה טבעי, ניהול שכונתי עם קבוצה שכונתית, עם כבירי זה לא. אם בסופו של התהליך המקצועי והמחושב נקבל משהו כמו קשטן, או את אדון גוטמן בתור איזה יועץ מקצועי כשבאדיר ממשיך להחריב לנו את הקבוצה ואנחנו בסכנת ירידה, אף אחד לא ידבר על מהפך ניהולי, אפילו לא טכנית לצורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
לפי ONE בארי הוא זה שדוחף לכיוון קשטן.
נקווה שכבירי יתנגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 18:10 
joshsoos כתב:
המהפכה הניהולית שלו לא שווה כלום ברגע שבמקצועית הוא נכשל לחלוטין, ואנחנו מתחת לקו האדום, בלי פרוספקט של מאמן נורמלי ועם דרור קשטן בתור אופציה ממשית ( שלא לדבר שאם הוא מגיע גם העניין הניהולי כנראה לא מה שחשבנו ). וטעויות אפשר לקבל, אבל כאן אין טעויות כי הם מצהירים כבר חודשיים שהכל מכוון ומקצועי ואין לחץ, אם היו חושבים שהם טועים כבר מזמן היה כבר כאן מאמן. אז אדון כבירי מחכה לגוטמן ובדרך הקבוצה מתמוססת לנו בין הידיים ונראית כמו קבוצת ליגה א', עם הקיסם ודאמב עונה שעברה זה היה טבעי, ניהול שכונתי עם קבוצה שכונתית, עם כבירי זה לא. אם בסופו של התהליך המקצועי והמחושב נקבל משהו כמו קשטן, או את אדון גוטמן בתור איזה יועץ מקצועי כשבאדיר ממשיך להחריב לנו את הקבוצה ואנחנו בסכנת ירידה, אף אחד לא ידבר על מהפך ניהולי, אפילו לא טכנית לצורר.

המהפכה הניהולית של ברקת עברה גם דרך ירידת ליגה וניר קלינגר בתור מאמן. קח אויר ותהיה רגוע. אני סומך עליו שהוא למד מהטעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: