נועם שחם כתב:
עזוב קבלת החלטות, כדרורים או יום חלש בהתקפה. אני מדבר על שחקן שמאבד את השחקן שלו באזור קרוב לרחבה ומתחיל ללכת באדישות ולאט, בגלל זה הוא גם לא מצליח לחלץ את הכדור בהמשך ההתקפה וההתקפה נגמרת בשער חובה. אצלנו בשכונה אם שחקן עושה דבר כזה לא מזמינים אותו יותר. אז שחקן בליגת העל??
שילך הבייתה ולא יחזור.
בדיוק. וכל זה דקה וחצי אחרי שהוא נכנס, לא אחרי 90 דקות שהוא חרש את הדשא. מדובר בשחקן שבעונה הרביעית שלו בבוגרים עדיין לא יודע לשחק כדורגל מקצועני של ליגת העל ברמה הכי בסיסית. אולי הוא טוב במשחקונים באימון או בכדורגל בשכונה אבל 11 על 11 הוא לא יודע לשחק. שחקן עם כזאת הבנה לקויה של המשחק, כזאת קבלת החלטות שערורייתית, כזאת איטיות מחשבתית, כאלה יסודות הגנתיים לא קיימים, כזה אופי רך אדיש ועצל - אני לא מבין איך אפשר לחשוב שזה שחקן ברמה של הרכב / חילוף ראשון בהפועל תל אביב, ועוד פחות מבין איך מאמן כדורגל יכול לחשוב שהוא החילוף הכי מתאים במחצית אתמול (גם נוכח האלטרנטיבות וגם נוכח אופי המשחק).
אמרתי את זה כבר ואני אגיד שוב - אם רוצים שתהיה פה קבוצה מאומנת וממושמעת שתשחק כדורגל שיטתי, רמזי ספורי צריך להיות ביציע. אי אפשר לשחק עם שחקן כזה באגף ועוד בתפקיד טקטי כמו שהוא היה אמור למלא אתמול, זה לא רציני.
כל האפולוגטיקה כלפיו ("יש עוד שחקנים גרועים" / "יש עוד אשמים") בשלב הזה כבר גובלת בעיוורון.