תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 09:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רומא
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
לקולוסיאום ולפורום קנינו כרטיס משותף במשרד כרטיסים בחוץ.
התור היה קצר מאוד כי בכל האיזור יש משרדי כרטיסים של האתרים האלה.

הדבר היחיד שצריך לקנות לו כרטיסים מראש זה משחק כדורגל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 03:01 
אוקיי, הבטחתי לכם המלצות על רומא והנה אני מקיים. ביקשו פה כמה אנשים התייחסויות, אז אני אתן דברים כלליים שעולים לי לראש ואם למישהו יש שאלות ספציפיות הוא מוזמן כמובן לשאול בפרטי.
לצורכי השוואה (עונת שנה, תורים וכו'), אני טיילתי 4 ימים בתחילת ספטמבר, ככה שהיו תיירים אבל ממש לא שיא העונה.

כרטיסים - ראיתי שכמה דיברו פה על כן לקנות או לא לקנות. מלבד הגלריה בורגזה שאליה חייבים להזמין כרטיסים (כל כרטיס הוא לפי שעת כניסה, אין מכירה במקום), לא קניתי כרטיסים לשום אתר ולא ממש הפריע לי לטיול. התור הכי ארוך שהיה לי היה לותיקן, וגם הוא לקח פחות מ20 דקות. לא יודע על החלוקה בין המוזיאונים והבזיליקה, אני התחלתי במוזיאון ומשם נכנסתי לבזיליקה ואף אחד לא ביקש ממני שום כרטיס, מוזר. מה שכן אני יודע זה שכדי לעלות למעלה לגג צריך כרטיס, לי לא היה זמן, כוח וכסף. בקיצור, מי שלא בא בשיא העונה לדעתי מיותר. בנושא הכדורגל אין לי יותר מדי מה לייעץ כי לא הייתי באף משחק, אבל ביקרתי בשתי חנויות של א.ס רומא ובאחת מהן (נדמה לי בפיאצה קולונה, אל תתפסו אותי במילה) היה גם משרד כרטיסים למעלה. ככה שלדעתי אין צורך להזמין באינטרנט (אלא אם זה משחק באמת גדול), אבל עדיף לקפוץ לחנות לפני כדי להיות רגועים.

אתרים - קודם כל, כדי לחסוך לכולכם זמן, הפונטנה די טרווי סגורה לשיפוצים. היא לא קרובה לשום תחנת מטרו וזה קצת סיפור להגיע אליה, אז חבל שתבזבזו זמן ותתאכזבו.
הפיאצה נבונה והמדרגות הספרדיות הם בעיניי קצת אוברייטד, אבל בכל זאת צריך לראות אותן מן הסתם. למדרגות הספרדיות אני ממליץ ללכת בערב, לעתים קרובות יש שם הופעות רחוב והאווירה מאוד נחמדה.
מוזיאון הותיקן והבזיליקה די סן פייטרו הם אתרי חובה גם למי שלא ממש מתעניין בהיסטוריה ובאמנות. המתחילים יכולים לעשות את המסלול הקצר במוזיאונים ולדלג על רוב הדרך עד הקפלה הסיסטינית (זהירות לא לפספס את חדרי רפאל, הם ממש מדהימים.), המתקדמים יעשו את כל הסיבוב כולל כל המוזיאונים הנלווים.
את הגלריה בורגזה הייתי מגדיר כמוזיאון למתחילים ב'. מי שרוצה רק לטעום אמנות יכול להסתפק במוזיאון הותיקן, אבל מי שרוצה קצת מעבר אבל הוא לא מומחה גדול לאמנות מאוד כדאי בעיניי לתת קפיצה, רק כמובן להזמין כרטיסים מראש. ליד הגלריה יש את הוילה בורגזה שהוא בין הפארקים הגדולים ברומא, ומאוד כדאי לתת קפיצה לאיזה שעתיים אם מזג האוויר מאפשר. די קרוב למדרגות הספרדיות, ככה שאפשר לשלב בין השניים.
מתחת לפארק נמצאת פיאצה דל פופולו שהיא מאוד יפה וגם יש בה בזיליקה מאוד מפורסמת, שלצערי לא הספקתי להיכנס אליה משיקולי זמן.
הפנתיאון הוא גם כמובן אתר חובה, ובגלל שהוא די קרוב לשוק קאמפו די פיורי ושניהם לא מאוד נגישים במטרו, מי שרוצה לעשות סיבוב בשוק כדאי לחבר אותם ביחד. נדמה לי שגם החנות הראשית של הקבוצה נמצאת באזור.
חוץ מזה יש את המסלול ההיסטורי של הקולוסיאום-פאלאטינו-פורום שכרטיס הכניסה אליהם הוא משותף ולכן כדאי לעשות אותו ברצף. אני עשיתי אותם לפי הסדר שרשמתי, כמובן שאין שום חובה כזאת. למי שזה מוגזם הייתי ממליץ לוותר על גבעת הפאלאטינו, אבל אם יש זמן אז כדאי. כל המסלול לוקח בין שעתיים לשלוש.

אלה בערך ההיילייטס העיקריים של רומא, או לפחות כמו שאני חוויתי אותם.
חוץ מזה אתן קצת המלצות למקומות ספציפיים:

-השכונות אבנטינו וטסטאצ'יו: שתי שכונות צמודות, יפות ומאוד לא מתויירות ביחס לשאר העיר. אבנטינו היא שכונה שנמצאת על גבעה והיופי שלה הוא בעיקר בבתים, בשכונה עצמה ובנוף שנשקף ממנה. יש רחוב שנקרא santa sabina שיש בו אולי 4 בזיליקות שונות (ברחוב של לא יותר מ300 מטר) וגינה אחת מאוד נחמדה עם נוף מאוד יפה לנהר. טסטאצ'יו זו השכונה היותר שוקקת חיים מבין השניים, הרבה מקומות לשבת, שוק אוכל ואווירה יותר עירונית. למי שאין זמן וחייב להספיק הכל הן ממש לא חובה, אבל אם מתאפשר אז אני ממליץ. הסדר ההגיוני לדעתי הוא לטייל אחה"צ באבנטינו, לראות את השקיעה מהפארק ואז לרדת לטסטאצ'יו לאכול ארוחת ערב.

-טראסטוורה: פלורנטין של רומא, אבל במובן הטוב של המילה. שכונה צעירה עם אווירה מדהימה, בכל פינה יש מקום לשבת לשתות קפה, לאכול גלידה או לארוחה, מאוד מאוד מומלצת לכל אחד לכמה שעות של הסתובבות.

-פיאצה ג'וזפה גאריבלדי: כיכר מעל הטראסטוורה עם נוף יפה על העיר, אבל היא גבוהה מאוד וזה חתיכת מאמץ להגיע לשם ברגע, מניסיון. אם רוצים ללכת, עדיף לחפש איזה אוטובוס שעולה.

-li rioni: מסעדה נחמדה מאוד במחירים סבירים. הפלוס העיקרי שלה הוא שהיא ממש מאחורי הקולוסיאום, שזה אזור שרוב המקומות בו הם חרא תיירותי.

-bar san teo: בית קפה קטן שכבר רשמתי עליו כמה תגובות למעלה. 10 דקות הליכה מסוף הפורום הרומי, בדרך לאבנטינו. מומלץ מאוד.

-pizzeria remo: מי שמבקר בטסטאצ'יו, אני מאוד ממליץ לאכול ארוחת ערב במסעדה הזאת. המון מקומיים, אווירה איטלקית אמיתית ופיצות נהדרות.

- forno di campo di fiori: מאפייה ופיצרייה בתוך השוק. לא ללכת במיוחד, אבל מי שבאזור שיקפוץ.

-cafe tazza d'oro: אולי בית הקפה הכי מפורסם בעולם. צמוד לפנתיאון, לא לפספס בשום אופן. שותים בעמידה, לא להיבהל מהתור ומי שאוהב שינסה גם את המשקאות המיוחדים שהם עושים.

-bonci pizzarium: פיצרייה קרובה למוזיאון הותיקן, דקה הליכה מתחנת המטרו cipro. לא רוצה לשמוע שאחד מכם פספס אותה. לדעתי זאת הפיצה הכי טובה שאכלתי אי פעם, ממש מקום אלוהי. יקר, אבל שווה כל שקל. חוץ מהפיצות (שהן פיצות אל-טאליו שנמכרות בריבועים, ולכן אפשר לנסות הרבה סוגים) לנסות גם את המטוגנים (באופן כללי גם, לא רק פה. הם נקראים סופלי וארנצ'יני, ומבוססים בעקרון על אורז מטוגן. מאכלים איטלקיים זולים ונהדרים) ולא לשכוח לומר לי תודה כשמסיימים.

-bar san calisto: בית קפה בטראסטוורה (יש גם הרבה סוגי אלכוהול) שפופולרי מאוד בקרב המקומיים. המקום עצמו קצת עלוב (כיסאות ושולחנות מפלסטיק) אבל מרגש מאוד למי שאוהב את האווירה מהסוג הזה.

-osteria der belli: לשם הגילוי הנאות, המקום היחיד שאני ממליץ עליו ולא הייתי בו. מסעדה בטראסטוורה שההורים שלי המליצו לי עליה מאוד ומדברים עליה כל פעם שהעיר עולה כנושא שיחה. אציין בצניעות שכשההורים שלי ממליצים על מקום לאכול, זה תמיד מקום שווה. אני עיינתי בתפריט ובלב כבד נאלצתי לוותר כי היא חרגה ממסגרת התקציב שלי. בכל מקרה, רוב התפריט שם מבוסס על מאכלי ים, ורצוי להזמין מקום.

בכל מקרה, אני יכול להסתכל בספר שטיילתי איתו וכנראה אזכר בעוד כמה מקומות, אבל לדעתי גם הרשימה הזאת די מכובדת.
סתלקתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 06:00 
ההמלצות של נועם הן נהדרות אבל כמה הערות קטנות
1.למי שיכול ואין לו מגבלה ,את רומא עושים ברגל ,חבל בכלל להתעסק עם תחבורה כי תפספסו דברים באמת שאין שום דבר רחוק מידי
הוותיקן שהוא נחשב לרחוק זה 20 דקות הליכה מקסימום חצי שעה קלילה בכיף
2.מזרקת טרווי אכן סגורה לשיפוצים אבל עדיין אפשר לראות אותה ,פשוט יש גדר ,היא במרחק 10 דקות הליכה מהפנתאון אולי פחות
3.הבזיליקה של סן פייטרו היא בחינם ,התור לשם הוא בידוק ביטחוני במידה ולא התחלת במוזיאון
4.אני לא בן אדם של פסטות ובטח לא של קפה אבל מה שהולך שם זה לא יאומן הטעם שונה מאוד מבארץ די דומה לכדורגל הישראלי והכדורגל העולמי
רק השם אותו הדבר
5. לירון שלח לי בפרטית את המייל שלך אני אשלח לך את האקסל שלי ותערוך אותו ל 3 ימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 09:44 
נועם וסימו תודה רבה על הכל!!
סימו תקבל פרטית.

שאלה לגבי המזרקת טרווי, המלון שלי ממקום 50 מטר משם, זה בסדר מבחינת מיקום??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 10:52 
לירון האדום כתב:
סימו תקבל פרטית.

מיקום נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 11:34 
beny כתב:
לירון האדום כתב:
סימו תקבל פרטית.

מיקום נהדר

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 08:41 
גם המלון שלי היה 30 מטר משם. מיקום נהדר ואתה מגיע כמעט לכל מקום ברגל מלבד הותיקן שיותר רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 09:16 
אני לקחתי מלון שהוא כ-500 מטר מהמזרקה (עניין של תקציב ),מקווה שגם המיקום טוב .לפחות לפי גוגל מאפ זה גם קרוב ,פרט לוותיקן.

לגבי כרטיס למשחק רומא -לברקוזן -מישהו יכול לעזור לגבי רכישה .אני מעדיף לרכוש מראש וזול כמה שיותר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 11:21 
אני אמור להיות עם אשתי ברומא בתאריכים 7-11.12 וכנראה אלך גם למשחק של רומא - באטה בוריסוב בליגת האלופות.

יש המלצות על מלונות באיזור המדרגות הספרדיות?

ואולי המלצה גם על מלון ללילה אחד בוונציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 14:47 
החלטתי שאני רוצה ללכת למשחק של רומא נגד לאציו, שלחתי מייל באתר של רומא.
אבל אשאל גם פה:
האם יש סיכוי שיישארו כרטיסים יום לפני המשחק ואפשר יהיה לרכוש בעיר?
מישהו יודע כמה אמור לעלות כרטיס למשחק הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 17:29 
ראשית יש אתר של הקבוצה ויש לשונית של חנות הקבוצה ואז מכירת כרטיסים, ואז תוכל לראות אלו כרטיסים נותרו ולדעתי ניתן לרכוש. יש גם רשימת חנויות של הקבוצה עם כתובות. יש שקרובות ממש למרכז.
אני אישית אוהב להזמין מאנשים ולא ממחשבים, ולכן העדפתי לקנות מראש ממשרד כרטיסים בארץ למשחק רומא לברקוזן. סתם מעדיף לבוא רגוע

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 18:49 
תודה תדמור, התכתבי עם האתר הרשמי של רומא.
נתקשר ביום שני ונזמין מהם כרטיסים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 08:55 
שאלה איך מגיעים משדה התעופה למרכז העיר?
לאיזור המדרגות הספרדיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 10:12 
אני מניח שאתה נוחת בLDV,
אז יש רכבת לטרמיני שנקראת לאונרדו אקספרס ועולה 14 יורו
יש רכבת פרברית ויותר זולה (9 יורו) שלוקחת קצת יותר זמן אבל עוצרת בתחנות משונות בתוך העיר (במידת הצורך אפרט, כי אני השתמשתי בה כיוון אחד)
ויש אוטובוס לטרמיני שעולה 5 יורו, אבל הוא די לא מומלץ (אפרט גם כאן אם צריך).
בשורה התחתונה, זה קצת פחות מ10 יורו הבדל בין האופציות. בשבילי בטיול 10 יורו היו סכום קריטי, לכן בחרתי באופציות הזולות כדי לחסוך. מי שלא ממש קריטי לו לחסוך את ה50 שקל האלה, אני באמת ממליץ לקחת את הרכבת המהירה.

בטרמיני, אגב, אתה לוקח את קו B של המטרו ואחרי 3 או 4 תחנות אתה במדרגות הספרדיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 12:43 
לירון
קצת קראתי חומר ,אז צודק 20 בעיקרון
הרכבת יוצאת כל חצי שעה ולוקח לה 30 דקות להגיע לטרמיני.
האוטובוס גם יוצא כל חצי שעה ולוקח לו שעה להגיע לפי מה שקראתי (אם אתה מזמין באינטרנט הסיעה עולה 4 יורו ובמקום 6 יורו).פרט לזמן האמת לא הבנתי למה לא מומלץ
חברת האוטובוסים נקראית terravision
כאן אתה צריך לקחת תחבורה נוספת למלון,(לפחות אצלי המרחק למלון מטרמיני הוא 5 דקות הליכה (בדוק אצלך בגוגל ) וגם אני מנצל את הגעתי לטרמיני לקנות סים לגלישה (המליצו לי על חברת סלולאר IT שנמצאית בטרמיני ,אז זה בדרך)

אגב יש גם שאטלים שזמן ההגעה שלהם הוא סדר גודל כמו האוטובוס
היתרון שלו שהוא לוקח אותך למלון עצמו ,ואתה לא צריך לקחת תחבורה נוספת למלון.
המחירים נעים בין 15-21 יורו (לפי מה שקראתי מומלץ חברת eyal תמצא את האתר באינטרנט)

אני אקח את הרכבת

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 13:10 
תודה נועם ותדמור.
אקח את הרכבת.
מטירימיני אבדוק אם זה הליכה או שאקח את המטרו/מונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
הנסיעה באוטובוס, חוץ מפקק קטן ביציאה מפיומיצ'ינו הייתה בסדר גמור.
האיזור של טרמיני נמצא בשיפוצים אז אם אין לכם גלגלים במזוודות אז עדיפה באמת רכבת אבל אם יש אז עוד שתי דקות הליכה בשביל להיכנס לתחנה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 23:25 
לירון ולכל הנוסעים לרומא
פונטה דה טרווי,שהייתה סגורה לרגל שיפוצים
נפתחה היום בערב ,כנראה לכבודנו :SMOKE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 01:01 
tadmored כתב:
לירון ולכל הנוסעים לרומא

אבל המדרגות הספרדיות נסגרו לשיפוצים לפני שלושה שבועות כקיזוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 08:05 
beny כתב:
tadmored כתב:
לירון ולכל הנוסעים לרומא

תודה תדמור.
בני? באמת? המדרגות סגורות?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
beny כתב:
tadmored כתב:
לירון ולכל הנוסעים לרומא

תודה תדמור.
בני? באמת? המדרגות סגורות?!

הן בסך הכל מדרגות.
במקרה הרע נחסכה לך ההזעה לרדת בהן.
במקרה הטוב נחסכה לך ההזעה לעלות בהן.
לראות אותן סביר להניח שעדיין אפשר, רק לא לדרוך עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:03 
והן אפילו לא יפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:17 
צודק נועם, לא הפסד גדול
מצד שני אל תוותר לבקר באיזור,פארק בורוגוזה מדהים מאד אהבתי,יש תצפית לפיאצה דה פופולו .
הלכתי לנוח קצת,יש משחק היום

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:30 
tadmored כתב:
צודק נועם, לא הפסד גדול
מצד שני אל תוותר לבקר באיזור,פארק בורוגוזה מדהים מאד אהבתי,יש תצפית לפיאצה דה פופולו .
הלכתי לנוח קצת,יש משחק היום

תודה תדמור.
תן קצת טיפים איפה לבקר, אני שם בשישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
לך לותיקן.
חוץ מזה שמסביב לו יש את המקומות היחידים שנתקלתי בהם באיטליה שהאוכל שם היה לא מעולה (או יותר נכון איום ונורא) זה באמת האטרקציה הכי גדולה של אזור רומא, עם המוזיאון, הקפלה (למרות שהיא די מעיקה עם כל המשתיקים), הבזיליקה והכיכר.
חוץ מזה יש את כל האטרקציות הסטנדרטיות.
לאולימפיקו אין סיבה ללכת אם אין לך כרטיסים למשחק.
אם יש רכב אז אתם יכולים לנסוע חצי שעה מזרחה לוילה דאסטה בטיבולי הידועה בכינויה גני טיבולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:45 
ItaiH6 כתב:
לך לותיקן.
חוץ מזה שמסביב לו יש את המקומות היחידים שנתקלתי בהם באיטליה שהאוכל שם היה לא מעולה (או יותר נכון איום ונורא) זה באמת האטרקציה הכי גדולה של אזור רומא, עם המוזיאון, הקפלה (למרות שהיא די מעיקה עם כל המשתיקים), הבזיליקה והכיכר.
אם יש רכב אז אתם יכולים לנסוע חצי שעה מזרחה לוילה דאסטה בטיבולי הידועה בכינויה גני טיבולי.

תודה איתי.
לאולימפיקו אני הולך לראות את הדרבי של רומא.
אין לנו רכב.
לוותיקן הולכים בבוקר או בצהריים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
בתור תעמדו בכל מקרה.
תגיעו בלבוש צנוע, במיוחד האישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 15:58 
ItaiH6 כתב:
בתור תעמדו בכל מקרה.

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:18 
ItaiH6 כתב:
בתור תעמדו בכל מקרה.

אם אתה רוצה לחסוך את התור אתה יכול להזמין כרטיסים באינטרנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 17:33 
ItaiH6 כתב:
לך לותיקן.

מחוץ לותיקן יש את הפיצה הכי טובה בעולם, אני לא רוצה לשמוע על מישהו שלא הלך אליה.
למי שפספס את ההמלצה שלי מהאוסף הארוך של לפני חודש, bonci pizzarium. יורדים בתחנת cipro שליד מוזיאון הותיקן, הליכה של 100 מטר.
אתם יכולים להודות לי אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: