תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מאמן
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מה קשטן מה כושילרבאק? במה חטאתי? :SHOCK:

אם קשטן באמת יגיע, זה כנראה כי כבירי רוצה מישהו עם ניסיון ובתפקיד
מנהל מקצועי גם.
דרך אגב בן כמה קשטן כבר ?

72 אני חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 09:53 
מנטלית הוא במאה ה18

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 09:55 
אשאל בפעם השנייה.
אם על גוטמן מוכנים לשלם מלא.
מה הסיפור עם אוסקר גרסיה? למטיב זכרוני זה נפל על כסף.
לטעמי, מדובר במאמן מטורף לליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
alchemist כתב:
אשאל בפעם השנייה.

לא כסף, היה רשום שהוא לא מעוניין לחזור לכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 10:02 
dino כתב:
alchemist כתב:
אשאל בפעם השנייה.

לא כסף, היה רשום שהוא לא מעוניין לחזור לכאן

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 10:06 
dino כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

מנהל מקצועי גם.

72 אני חושב.

אז יש לו עוד כמה שנים... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים זהו עוד יום של התבזות, כשפה ושם נאמר שהפועל מחכה עם רגליים פתוחות לגוטמן שיבוא מתי שיבוא, בזמן הנכון להוד רוממתו ושכשיבוא יום אחד כשיהיה לו נוח ומתאים, אז ניתן לו את כל הסמכויות שבא לו.
כאילו אנחנו מועדון דרג 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 10:46 
dino כתב:
בנתיים זהו עוד יום של התבזות, כשפה ושם נאמר שהפועל מחכה עם רגליים פתוחות לגוטמן שיבוא מתי שיבוא, בזמן הנכון להוד רוממתו ושכשיבוא יום אחד כשיהיה לו נוח ומתאים, אז ניתן לו את כל הסמכויות שבא לו.

אני כתבתי את זה באשכול אחר (או פה, כבר לא זוכר) ואחזור על זה שוב. כבירי נראה אדם עם שכל, אבל יש לי הרגשה שהוא (ובמיוחד בארי) חיים במנטליות של לפני 15 שנה. זוכרים את המסע באירופה, שומרים אמונים לקשטן וגוטמן כאילו הם אלוהים חיים. אני מתפלל שאני טועה.
מצד שני, הפועל צריכים עכשיו פתרון ארוך טווח. העניין הוא שמנדיונדו פוטר לפני חודשיים ועדיין לא מצאו מישהו ואני מאוד מקווה שזה לא בגלל שחיכו לגוטמן. אני לא בעד איזה קלינגר כזה עכשיו. אני בעד מנג'ר אבל כמובן שזה שלא מצאו מישהו חודשיים, והעובדה שאנחנו עוד שניה יורדים ליגה, אולי צריכה לשנות משהו בבחירה של הבן אדם מה שמעכב אותנו בשנה נוספת בדרך להבראה מקצועית של הקבוצה. בקיצור, היתה פאשלה נוראית בכל מה שקשור לצוות המקצועי ואנחנו משלמים עליה עכשיו וכנראה גם בעתיד הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
arik8989 כתב:
chimpfive כתב:
מה כל כך קשה לכבירי אני לא מבין בלומי? הוא אוהד או בעלים? הגיע הזמן להחליט.
אם הוא אוהד, שיחכה למשיח גוטמן ויחתים אותו על חוזה התאבדות לכל החיים, על הדרך תחריב את הקבוצה שבנית במשחקים שנותרו כדי שאדון נוסטלגיה יסכים להיות מנג׳ר. ומי הוא בכלל שיהיה מנג׳ר? אתה צריך מאמן ולא פוליטקאי.
גם הבחישות של תאומים ושות׳ מתחילות להיות יותר ויותר ברורות, וזה הדבר הכי מאכזב שיכול להיות.

תמנה את אלישע לוי, הפארסה של גוטמן רומס את הכבוד של כל המועדון הזה, ואת זה רמון עשה מספיק טוב עד היום.
אין הרבה התקדמות בצד הניהולי, להפך.

אני חושש שהדחף להתלונן מעוור אותך.
המשחק מול באר שבע היה מהקשים לצפייה שראיתי בחיי (מהצד שלנו לפחות), ובכל זאת מצבנו שונה לחלוטין מהעונה שעברה. הפועל תל אביב תחת שלל הקדנציות של רמון הייתה "סמרטוטית", לא משנה מה היה מיקום הקבוצה בטבלה בעונה כזו או אחרת.
מעדיף את כבירי כבעלי הקבוצה על פני כל גידאמק או גולדהאר.

בעיקר העניין של התרפסות מועדון שלם בפני מאמן מזכיר לי את ימי רמון, אנחנו מועדון גדול שלא צריך להתבטל בפני אף אחד, בטח לא מר גוטמן.
ואם קשה לך להתייחס לגופו של עניין, אז דפדף הלאה.

הניהול של רמון התאפיין בהתרפסות.
של כבירי בהחלט לא. לגבי הדוגמא הספציפית הזו, גם אם אתה צודק לא הייתי ממהר לקבוע עובדות על סמך מה שכתוב בתקשורת. מסכים שזה לא הגיוני שאין לנו מאמן קבוע כבר חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 12:57 
מה בנוגע לפרגסון?
בישראל יש שמש ושמחת חיים, אולי זה יעזור לאישתו.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 13:02 
redrony כתב:
dino כתב:

אני כתבתי את זה באשכול אחר (או פה, כבר לא זוכר) ואחזור על זה שוב. כבירי נראה אדם עם שכל, אבל יש לי הרגשה שהוא (ובמיוחד בארי) חיים במנטליות של לפני 15 שנה. זוכרים את המסע באירופה, שומרים אמונים לקשטן וגוטמן כאילו הם אלוהים חיים. אני מתפלל שאני טועה.
מצד שני, הפועל צריכים עכשיו פתרון ארוך טווח. העניין הוא שמנדיונדו פוטר לפני חודשיים ועדיין לא מצאו מישהו ואני מאוד מקווה שזה לא בגלל שחיכו לגוטמן. אני לא בעד איזה קלינגר כזה עכשיו. אני בעד מנג'ר אבל כמובן שזה שלא מצאו מישהו חודשיים, והעובדה שאנחנו עוד שניה יורדים ליגה, אולי צריכה לשנות משהו בבחירה של הבן אדם מה שמעכב אותנו בשנה נוספת בדרך להבראה מקצועית של הקבוצה. בקיצור, היתה פאשלה נוראית בכל מה שקשור לצוות המקצועי ואנחנו משלמים עליה עכשיו וכנראה גם בעתיד הקרוב.

מסכים, כמובן שאני עושה הפרדה בין הביזיון הניהולי של רמון לכבירי שיש לו המון קרדיט ונקודות זכות. רק חבל לי רק שאנחנו עושים זאת עם עמדה כל כך קריטית, במשך חודשים מחכים למאמן ועומדים לתת לו חוזה עבדות (שלנו) בעיניי זו התרפסות ואנחנו מועדון יותר גדול מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 14:42 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
dino כתב:

מסכים, כמובן שאני עושה הפרדה בין הביזיון הניהולי של רמון לכבירי שיש לו המון קרדיט ונקודות זכות . רק חבל לי רק שאנחנו עושים זאת עם עמדה כל כך קריטית, במשך חודשים מחכים למאמן ועומדים לתת לו חוזה עבדות (שלנו) בעיניי זו התרפסות ואנחנו מועדון יותר גדול מזה.

ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 16:13 
אופס... :) יצאתי אקסטרא לארג׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מאמן
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 20:50 
dino כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

מנהל מקצועי גם.

72 אני חושב.

בגיל הזה לא מקבלים את המשכורת מביטוח לאומי? נחסוך כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 21:06 
זוכר את החזרה הקודמת של קשטן ,
תכלס רס"ר משמעת
מסכן קנדה למשל מה שעשה לו ,היה צורח עליו בתיבול כינויים כמו אידיוט
מיושן אין מה לעשות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 21:12 
צריך לשחרר עכשיו ולהתרכז בדרבי, עזבו לרגע את התסכול מהמצב בצד.
תחילת שבוע הבא יהיה מאמן סוף סוף ונצא לדרך חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
אסביר את עצמי טוב יותר: כרגע אי אפשר לשפוט לא את בעלי מכבי ולא את בעלי הפועל, נעשה זאת בדיעבד.
בשורה האחרונה של ההודעה כתבתי את ההעדפה שלי, מכיוון שכבירי נראה לי כבעלים בסגנון יעקב שחר. אולי עם פחות כסף, אבל עם יותר אהבה לקבוצה.
גולדהאר נראה לי כמו הבעלים של פ.ס.ז. כרגע הכסף שלו מבדיל את מכבי משאר הליגה, אבל אם אני צריך להמר מי יהיה כאן עוד עשור, הוא או כבירי, אהמר על כבירי.
אבל שוב, זו רק הדעה שלי והתייחסתם רק לשורה האחרונה.

הבט, עם הניהול של גולדהאר וההשקעה הראשונית שלו כרגע מכבי מייצרת הכנסות שמאפשרות תקציב מעל כל הליגה בלי שגולדהאר יוציא סנט אחד מהכיס שלו.
גם אם הוא לא יישאר הנזק שהוא עשה הוא בלתי הפיך אלא אם יבוא איזה טביב או רמון לנהל אותם או שיבוא מישהו ויעשה לקבוצה אחרת את מה שהוא עשה להם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 23:16 
ItaiH6 כתב:
arik8989 כתב:
אסביר את עצמי טוב יותר: כרגע אי אפשר לשפוט לא את בעלי מכבי ולא את בעלי הפועל, נעשה זאת בדיעבד.
בשורה האחרונה של ההודעה כתבתי את ההעדפה שלי, מכיוון שכבירי נראה לי כבעלים בסגנון יעקב שחר. אולי עם פחות כסף, אבל עם יותר אהבה לקבוצה.
גולדהאר נראה לי כמו הבעלים של פ.ס.ז. כרגע הכסף שלו מבדיל את מכבי משאר הליגה, אבל אם אני צריך להמר מי יהיה כאן עוד עשור, הוא או כבירי, אהמר על כבירי.
אבל שוב, זו רק הדעה שלי והתייחסתם רק לשורה האחרונה.

הבט, עם הניהול של גולדהאר וההשקעה הראשונית שלו כרגע מכבי מייצרת הכנסות שמאפשרות תקציב מעל כל הליגה בלי שגולדהאר יוציא סנט אחד מהכיס שלו.
גם אם הוא לא יישאר הנזק שהוא עשה הוא בלתי הפיך אלא אם יבוא איזה טביב או רמון לנהל אותם או שיבוא מישהו ויעשה לקבוצה אחרת את מה שהוא עשה להם.

גולדהאר זה עובדה מוגמרת והוא לא יעזוב שם בחיים לדעתי ,
זה בן אדם רציני , איש של עשייה , זה לא רק כסף מה שקורה שם ממש לא .
לגבי הפועל , מתאומים דרך הראל ועד כבירי כולם אוהדי הקבוצה זה לא
אומר שהם יישארו שם לנצח כפי שנוכחנו לדעת ...
הרומנטיקה הזאת בפורום חייבת להיפסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2015, 03:10 
קשטן זה אסון. עם כל זה שצריך אימונים ומשמעת טקטית, יש גבול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2015, 10:03 
אם קשטן זה 4-4-2, אפילו היונייטד הפסיקה.
קשטן כאיתות לגוטמן ?

כבירי פרפקציוניסט וכך השיג, לדוגמא, את וינטרה או רכש במליון יורו את רייכרט.
כרגיל בפרפקציוניזם, לפעמים זה TOO MUCH. כך היה עם שהר וטוטו כאשר, לדוגמא, עמאשה היה על המדף ואזולאי בסגל.

המטרה שלו היא גוטמן.
נקווה שיחתום השבוע, אבל לא נראה לי שכבירי יוותר עליו בתוך שבוע. יותר ריאלי שיחכה לחיפה. ממילא, חיפה בעייתית גם עם גוטמן בשלבי התארגנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2015, 04:21 
סמל אישי של המשתמש
אולי פאקו, שיתכן ויפוטר ממקום עבודתו במקסיקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
עדיין חושב על פאקו.

לגבי גוטמן, לפי ספורט 1, מקורביו מכחישים שהוא עומד לחתום בהפועל ואומרים שאין מה לדבר לפחות עד ינואר.

פאקו, מאמן זר אחר, רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 09:23 
חתם ,לא חתם (מי ,מה )
אנחנו ממתינים לבשורה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 09:34 
גוטמן איבד נקודות בהיסוסים (אם הם אמיתים ולא סיכם לפני חודש) והפך לסמרטוט עד כדי שלוזון התקרב אליו.
פאקו הכי טוב.
באדיר לא יכול להיות מאמן תחת מנג'ר על אלא תחת מנג'ר מעורב. בקיצור, עוזר מאמן כמו שנולד.
קשטן לא. יכול להיות מנג'ר רק עם מאמן אמיתי להבדיל מבאדיר.
רוני לוי לטובת 3 הצדדים ?

והכי חשוב - שיעשו חוזה ל-30 שנים. אבל, עם נקודות יציאה על ביצועים.
מה יקרה אם ימנו מאמן שאיתו נתקרב לירידה ? נשלם לו ל-5 שנים ?
מאמן שלא מסכים לא טוב לנו. ולא טוב בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 20:11 
עדיין הזמן עובר ולא מתמנה מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
קראתי בפייסבוק שאמרו ב103 שקשטן סגור בהפועל מישהו שמע על זה? אוי ואבוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 20:23 
עם כל האהבה שלי לאלי גוטמן, אני חושב שלתת לו חוזה ל-5 שנים זו הגזמה מטורפת. צריכים ללמוד ממקרה רב"ש.
גם אם אתה מעריך אותו מאוד, תן לו חוזה לשנתיים-שלוש עם שכר יפה.
אני לא רוצה להיות רו"ח, אבל לתת 6 מיליון שקל (אם זה נכון לפי הפרסומים) זה לטעמי מטורף. עדיף כבר להחתים את אלישע לעונה-שתיים ולשמור את הכסף לחיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
האמת, התחושה היא שפרט לגוטמן, לאף מאמן לא רוצים לתת חוזה מעבר לעונה הזאת (וזה לגיטימי מבחינת כבירי לנסות לסתום את החור השנה ולמצא מאמן מתאים בלי לחץ לקראת העונה הבאה)
מאוד סביר והגיוני שמאמנים בסדר הגודל של אלישע לא מעוניינים בחוזה קצר טווח, ולכן צריך לאלתר.
אז בהתחלה חשבו שאולי אפשר לאלתר עם באדיר אבל זה לא עובד, ועכשיו בודקים עם קשטן אם יהיה מוכן לסתום חור עד סוף העונה (אמנם הוא כנראה כבר רחוק מאוד משיאו, אבל מבחינה שיווקית זה יעבור יותר טוב מאשר איזה פרדי דויד שכזה...)

אגב, גם גולדהאר הגדול, נאלץ לסתום חור אחרי הפיטורים של איווניר וניר לוין מצא את עצמו מוקפץ מהנוער לבוגרת עד סוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
יש לי דז'ה וו מתקופת דומב שאני רושם את זה
אבל כבר לא אכפת לי את מי תביאו רק תביאו מאמן
תביאו מאמן שישים את השחקנים בעמדות שלהם ושלא יעשה לי משחקי כח כאילו יש לנו סגל עמוק
כן מבחינתי גם קלינגר/איווינר הם בסדר בהתחשב בנסיבות שהגענו אליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
זו בושה אם מביאים את קשטן אחרי כל הזמן הזה בלי מאמן. עדיף אלישע, עדיף לנסות להחזיר את רב"ש, עדיף אפילו את פאקינג יוסי מזרחי. קשטן מיצה את עצמו מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: