תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: החלה מכירת הכרטיסים למשחק בחיפה
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
קטש הביתה ויפה שעה אחת קודם. לא יכול לראות את הפרצוף שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 17:30 
יובל כתב:
טריקו ווייט הולך לדי-ליג ממה שאני מבין. כבר פורסם שהוא כנראה ילך לשם וגם בתחילת הקיץ קראתי ראיון שלו שבו הוא אמר שהוא כנראה ילך לדי-ליג אם וכאשר הוא ייחתך מהמחנות.

אני לא רואה טעם בהתעקשות על קונספט אם הוא לא עובד ולא מתאים. אני מעדיף הודאה בטעות (אם היא אכן טעות) ותיקון שלה מאשר להמשיך ולגרור אותה. אני לא רואה מה מפסידים אם מתקנים אותה ואני לא רואה מה מרוויחים אם לא. מה שכן, אין אף זר שצריך להחליף בשלב הזה. אם יש זר שהוא לא ברמה אז צריך להחליף אותו מיד וזה מה שקרה עם ג'אדג'. אוואנס עד עכשיו הוא הסקורר מספר אחד בליגה. ההשפעה של ג'ף על הקבוצה אדירה ולהחליף אותו זה לשבור שיאי טמטום. וויליאמסון רק חזר מפציעה, להחליף אותו בלי לתת לו שום צ'אנס זה לא רציני בשום צורה (מה גם שהוא היה בעונה שעברה מהזרים הטובים בליגה, לא איזה זר צעיר בלי רזומה). בשלב הזה הבעיה היא לא היכולת האישית של הזרים והתפוקה מהם ומה שצריך זה לתת לקבוצה לשחק בסגל הזה. ואם אני מסתכל על הקבוצה הבעיה כרגע היא לא הזרים אלא המאמן, ואני לא פוסל בכלל אפשרות שנצטרך להשקיע את הכספים דווקא בגזרה הזאת.

ברור שאין זר שצריך להחליף כרגע, הזרים הספציפיים זו לא הפואנטה. אם נמשיך לשחק כדורסל שלא מתאים לשחקנים שבחרנו ולקונספט שבחרנו אז אנחנו נהיה בבעיה גם אם כל הזרים יהיו טובים. אם נמשיך להתעקש על סמול בול ועל מתן/אוואנס ב-4 אז זה מעמיד את כל ההתעקשות על שני זרים גבוהים על חשבון 2-3 באור מגוחך, ומייתר לחלוטין את אחד מהם (לעומת עוד 2-3 עם קליעה שהופך לקריטי). נראה מה יהיה אם וכאשר וויליאמסון יכנס לעניינים.
הבעיה מן הסתם לא בשינוי הקונספט, אלא בהתעקשות מלכתחילה על קונספט שלא מתאים לכדורסל שאתה רוצה לשחק. אי אפשר לבנות קבוצה של גבוהים ולהמשיך לשחק סמול בול.

ואסור להשקיע את הכספים במאמן לדעתי, זו הטעות הקבועה שלנו בשנים האחרונות. זו הסיבה שיש לך את גיל אמיתי במקום אבי בן שימול נניח, זו הסיבה שתקציב הזרים שלך היה נמוך משמעותית משאר הליגה בשנים של ארז. עדיף להשקיע את הכסף הזה בשחקנים ולהתמקד בבניה טובה ונכונה של קבוצה עם מאמן זול יחסית (אפשר לחשוב שאין פה כל שנה רמי הדרים ורועי חגאים שמגיעים בשקל תשעים ועושים בית ספר לליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 18:11 
לא בטוח שאני מסכים.
אני לא חושב שהבעיה היא בסכומים שמוציאים על המאמן כמו המאמן שנבחר בסופו של דבר.
ארז הוא מאמן שבאופן קבוע מוציא מהקבוצות שלו יותר ממה שהן שוות (ומגביל אותן בדרכים אחרות). קטש הוא מאמן שבאופן קבוע מוציא מהקבוצות שלו פחות ממה שהן שוות. זה הכל.
להגיד שרמי הדר ורועי חגאי עושים בית ספר לליגה בתור דוגמה לכך שכל מאמן יכול זה עיוות של המציאות. זה ששני אלה זולים כרגע באופן יחסי זו אנומליה כי הם כבר הוכיחו את עצמם בתור מאמנים עם ערך מוסף.
אם אני יכול אני מביא כרגע את דן שמיר ואם לא משאיר את אברהמי. לא רואה אף אחד אחר שווה כרגע.
חוץ מזה, עם כך הצער שבדבר הייתי משחרר את וויליאמסון. שחקן טוב והכל אבל מה שהקבוצה הזאת צריכה זה סווינגמן כך שהבחירה היא בינו לבין ג'ף. בעיני התשובה ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:
טריקו ווייט הולך לדי-ליג ממה שאני מבין. כבר פורסם שהוא כנראה ילך לשם וגם בתחילת הקיץ קראתי ראיון שלו שבו הוא אמר שהוא כנראה ילך לדי-ליג אם וכאשר הוא ייחתך מהמחנות.

אני לא רואה טעם בהתעקשות על קונספט אם הוא לא עובד ולא מתאים. אני מעדיף הודאה בטעות (אם היא אכן טעות) ותיקון שלה מאשר להמשיך ולגרור אותה. אני לא רואה מה מפסידים אם מתקנים אותה ואני לא רואה מה מרוויחים אם לא. מה שכן, אין אף זר שצריך להחליף בשלב הזה. אם יש זר שהוא לא ברמה אז צריך להחליף אותו מיד וזה מה שקרה עם ג'אדג'. אוואנס עד עכשיו הוא הסקורר מספר אחד בליגה. ההשפעה של ג'ף על הקבוצה אדירה ולהחליף אותו זה לשבור שיאי טמטום. וויליאמסון רק חזר מפציעה, להחליף אותו בלי לתת לו שום צ'אנס זה לא רציני בשום צורה (מה גם שהוא היה בעונה שעברה מהזרים הטובים בליגה, לא איזה זר צעיר בלי רזומה). בשלב הזה הבעיה היא לא היכולת האישית של הזרים והתפוקה מהם ומה שצריך זה לתת לקבוצה לשחק בסגל הזה. ואם אני מסתכל על הקבוצה הבעיה כרגע היא לא הזרים אלא המאמן, ואני לא פוסל בכלל אפשרות שנצטרך להשקיע את הכספים דווקא בגזרה הזאת.

ברור שאין זר שצריך להחליף כרגע, הזרים הספציפיים זו לא הפואנטה. אם נמשיך לשחק כדורסל שלא מתאים לשחקנים שבחרנו ולקונספט שבחרנו אז אנחנו נהיה בבעיה גם אם כל הזרים יהיו טובים. אם נמשיך להתעקש על סמול בול ועל מתן/אוואנס ב-4 אז זה מעמיד את כל ההתעקשות על שני זרים גבוהים על חשבון 2-3 באור מגוחך, ומייתר לחלוטין את אחד מהם (לעומת עוד 2-3 עם קליעה שהופך לקריטי). נראה מה יהיה אם וכאשר וויליאמסון יכנס לעניינים.
הבעיה מן הסתם לא בשינוי הקונספט, אלא בהתעקשות מלכתחילה על קונספט שלא מתאים לכדורסל שאתה רוצה לשחק. אי אפשר לבנות קבוצה של גבוהים ולהמשיך לשחק סמול בול.

ואסור להשקיע את הכספים במאמן לדעתי, זו הטעות הקבועה שלנו בשנים האחרונות. זו הסיבה שיש לך את גיל אמיתי במקום אבי בן שימול נניח, זו הסיבה שתקציב הזרים שלך היה נמוך משמעותית משאר הליגה בשנים של ארז. עדיף להשקיע את הכסף הזה בשחקנים ולהתמקד בבניה טובה ונכונה של קבוצה עם מאמן זול יחסית (אפשר לחשוב שאין פה כל שנה רמי הדרים ורועי חגאים שמגיעים בשקל תשעים ועושים בית ספר לליגה).

אני מסכים לגמרי. אם כי יכול להיות שבסיטואציה הספציפית כרגע, אם נאלץ לפטר את קטש יכול להיות שלא יסמכו על אברהמי וירצו מאמן אחר.
והוקיץ', אני לא יודע אם זו אנומליה. להגיד שמאמן זה חשוב זו טענה אחת, אבל אני לא חושב שיש קורלציה בין שכר המאמן לרמתו ולטיב העבודה שהוא עושה. לא כמו שיש קורצליה מובהקת בין שכר השחקנים לרמתם. לכן אני מעדיף להוציא כסף על שחקנים ולא על מאמן, פשוט כי זה אומר בהכרח שחקנים יותר טובים אבל ממש לא אומר מאמן פחות טוב.
לגבי וויליאמסון, יכול להיות שזה נכון, אבל צריך לתת לו ולקבוצה לפחות כמה משחקים עד שחושבים על עוד חילוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 18:53 
יכול להיות, בכל אופן זה חשוב בעיני לבחור מאמן טוב ומתאים ולרוב זה גם עולה בהתאם (אם כי אני מסכים שהקורלציה נמוכה יותר מאשר אצל שחקנים).
שלא ניתקע עם עוד גירסה של קטש בשם החיסכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 18:55 
בדיוק, העניין הוא הקורלציה בין השכר לתפקוד של המאמן. קורלציה נמוכה מאוד לעומת שחקנים.
והשאלה היא קודם כל מה בכלל קורה עם רביב... כי אם הוא בחוץ לתקופה אז זה סיפור שונה לגמרי מכל הבחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 20:32 
אם רביב בחוץ ליותר מחודש חייבים גארד זר בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה הדבר הראשון שצריך לעשות זה לפטר את קטש.
אחר כך אפשר להישאר בכיף עם אברהמי עד שמחליטים לגבי ההמשך.

מה שבטוח זה שאם קטש נשאר פחות יכאב הלב על זה שנכפה עליי לא לנסוע לאילת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 22:11 
במשחק מול ראשל"צ ברגע שרוטברט קיבל את הפאול הרביעי הוא ירד לספסל להרבה יותר מדי דקות,
אתמות ג'ף קיבל את הרביעית לקראת הסיום כשעוד היינו במשחק ומיד הוחלף בגיל אמיתי (נדמה לי). למה זה?

שמישהו יזכיר לקטש שזה לא כדורגל ושחקן לא מורחק למשחק הבא אם מקבל 5 עבירות.

ואם כבר גיל אמיתי (עד כה עם 0/8 ל-2 העונה)
למה הוא משחק כל כך הרבה? למה אחרי הדקות הראשונות הנוראיות שלו אתמול (ובכל משחק עד כה) תמיר בלאט לא מקבל יותר דקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: