תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנסיך הסטואי
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 22:47 
דניאל א כתב:
למה אתם חושבים שאתם מבינים יותר מקטש כדורסל. הוא עשה טעויות, שאני מאמין שהוא יודע מהן.
בעונה הבאה, שאני מקווה מאוד שהוא ימשיך, יהיה יותר טוב.

וד"א, לא היינו לוקחים אליפות השנה בכל מקרה. יש שתי קבוצות שהן מעל הליגה לגמרי.

אני לא חושב שאני מבין כדורסל יותר טוב מקטש. ואני גם חושב שקטש מאמן טוב. והוא עשה מספיק עונות טובות וגם לקח אליפות.
אבל אני חושב שאני מבין יותר טוב מקטש מה זה הפועל תל אביב. ומי שמבין מה זה הפועל תל אביב מבין שבקבוצה הזו אתה לא מביא טיפוסים כמו יינסי גייטס. ואתה לא מביא שחקנים אדישים. ואתה דורש מהשחקנים לקרוע את עצמם בהגנה. ואתה לא עושה כל מיני גימיקים מוזרים כמו שולדבראנד על גיל אמיתי. ומי שנראה כמו שתומפסון נראה היום צריך לעוף לספסל.
ואת הדברים האלה קטש לא עושה. והעונה הזו היא כישלון ענק. כי גם הסגל שהורכב לא מתאים להפועל וגם הקבוצה הזו לחלוטין נראית לא מאומנת.
אז גם מאמן טוב שלקח אליפות יכול להיכשל בענק והוא ראוי לכל ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 22:53 
ברגר כתב:
כל עוד הוא לא מתפטר ואני לא מאמין שהוא יעשה את זה, אני בטוח שקטש מבין שנעשו טעויות בבניית הקבוצה והכל ייראה אחרת לקראת העונה הבאה. גם העונה הזו עוד לא נגמרה, ואני מאמין שהוא ראה והתעצבן בדיוק כמונו מרמת הביצוע הנמוכה של השחקנים. פאקינג שלוש/ארבע החטאות עונשין בשתי דקות אחרונות, שלשה פנויה של סקוורר, מהלך שהיה חייב להסתיים בסל ועבירה של לארי והמסירה ההזויה של דיז'ון.

זו בריחה מבעיה העיקרית, הקבוצה לא מאומנת וסך הקבוצה נותן פחות ממרכיביה. וגם ניהול המשחק וההרכבים ברוב המשחקים נוראי, הפסד כל משחק צמוד זה מאמן.

בכל הראיונות קטש לא לוקח אחריות ומתייחס כמוך למהלכים כאלו ואחרים. גם אם היו נקלעים עוד 4 נקודות והיינו מנצחים זה לא היה משנה את העובדה שקבוצה לא מספיק מחוייבת והמשחקים קשים לצפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
אם הוא היה חתום עד סוף העונה יש מצב טוב לדעתי שהיו שוקלים להיפרד ממנו, אבל בחוזה לשלוש שנים? אין סיכוי שזה יקרה והדיון על זה מיות. קטש יכין גם את העונה הבאה וצריך לקוות שיסיק מהטעויות שלו בבניית הקבוצה וניהול הסגל. זה נראה רע מאוד.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 23:20 
purvis short כתב:
דניאל א כתב:
למה אתם חושבים שאתם מבינים יותר מקטש כדורסל. הוא עשה טעויות, שאני מאמין שהוא יודע מהן.
בעונה הבאה, שאני מקווה מאוד שהוא ימשיך, יהיה יותר טוב.

וד"א, לא היינו לוקחים אליפות השנה בכל מקרה. יש שתי קבוצות שהן מעל הליגה לגמרי.

אני לא חושב שאני מבין כדורסל יותר טוב מקטש. ואני גם חושב שקטש מאמן טוב. והוא עשה מספיק עונות טובות וגם לקח אליפות.
אבל אני חושב שאני מבין יותר טוב מקטש מה זה הפועל תל אביב. ומי שמבין מה זה הפועל תל אביב מבין שבקבוצה הזו אתה לא מביא טיפוסים כמו יינסי גייטס. ואתה לא מביא שחקנים אדישים. ואתה דורש מהשחקנים לקרוע את עצמם בהגנה. ואתה לא עושה כל מיני גימיקים מוזרים כמו שולדבראנד על גיל אמיתי. ומי שנראה כמו שתומפסון נראה היום צריך לעוף לספסל.
ואת הדברים האלה קטש לא עושה. והעונה הזו היא כישלון ענק. כי גם הסגל שהורכב לא מתאים להפועל וגם הקבוצה הזו לחלוטין נראית לא מאומנת.
אז גם מאמן טוב שלקח אליפות יכול להיכשל בענק והוא ראוי לכל ביקורת.

מסכים לחלוטין עם המשפט האחרון. קטש העונה, נכשל. ואני מאמין באמת שהוא יודע מזה.
אולי קטש לא מבין מה זה הפועל תל אביב, וזה בסדר. זו עונה ראשונה שלו פה. הוא יבין. הוא הימר על גייטס. הוא הימר על זה, שבהיכרותו עם הפועל המועדון והקהל יוכלו להשלים את האדישות של גייטס. הוא נכשל בהימור. אם גייטס ימשיך לעוד עונה - זה יהיה טעות אדירה של קטש וחוסר הבנה של הסיטואציה. בוא נראה אם זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר לתלות הכל בבניית הסגל רק כדי לספר לעצמנו שבעונה הבאה הכל יהיה יותר טוב, כשאפילו בקבוצה הנוכחית קטש נראה כמו הבעיה הכי גדולה, יותר מכל שחקן כזה או אחר או בעיה מסוימת בסגל, והוא מוציא מהסגל הקיים כל כך מעט. גם אם קטש מסוגל להוביל קבוצות להצלחה ועשה זאת בעבר, שום דבר ממה שאנחנו רואים העונה לא נותן תקווה שעם סגל יותר טוב ומתאים כל הבעיות ייפתרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 00:43 
ברגר כתב:
כל עוד הוא לא מתפטר ואני לא מאמין שהוא יעשה את זה, אני בטוח שקטש מבין שנעשו טעויות בבניית הקבוצה והכל ייראה אחרת לקראת העונה הבאה. גם העונה הזו עוד לא נגמרה, ואני מאמין שהוא ראה והתעצבן בדיוק כמונו מרמת הביצוע הנמוכה של השחקנים. פאקינג שלוש/ארבע החטאות עונשין בשתי דקות אחרונות, שלשה פנויה של סקוורר, מהלך שהיה חייב להסתיים בסל ועבירה של לארי והמסירה ההזויה של דיז'ון.

ההודעה הזאת לא רצינית בכל כך הרבה רמות. לדבר על טעויות בבניית הקבוצה, רמת ביצוע נמוכה של השחקנים וכל מיני מהלכים ספציפיים זה להתעלם לחלוטין מהחלק של קטש באיך שהקבוצה הזאת נראית לאורך כמעט כל העונה, ובמשחקים צמודים בפרט (שזה כמו ריפליי שרץ בריפיט כבר עונה שלמה).
והסיפורים האלה שהוא מבין עכשיו את הטעויות והכל יראה אחרת זה נטו שכנוע עצמי ואתה יודע את זה. קצת מזכיר את השכנוע העצמי מאתמול על ההחלטה לא לרשום את סקוט.

לא יודע אם צריך לפטר את קטש, בטח שלא כרגע. צריך לחכות עד סוף העונה ולעשות חושבים בהתאם למצב.
אבל גם לא צריך לעשות לו הנחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 01:03 
הטעויות בבניית הקבוצה הן לא שלי או שלך, אלא של קטש. חושב שזה די ברור. סוף העונה, יישבו ויחליטו מה צריך. אני מאמין שהפועל כמערכת תדע להפיק לקחים. ובכל מקרה, בפעם האלף, העונה לא נגמרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 07:11 
יש כאן מומחי כדורסל,חבל על הזמן .אין לי כוונה לנתח מקצועית
אני מדבר מתחושות של אוהד
התחושה היא של בית קברות
אין פה משחק קבוצתי,כל אחד לעצמו ,אין לקיחת אחריות
כאילו האגו פה קובע
כל מה שאני זוכר גם בתקופות שהשחקנים לא היו כאלה משהו ,הם שיחקו בשביל הקבוצה ולא לעצמם
נחישות,התלהבות ,הגנה ומלחמה על כל כדור
משהו כאן לא דופק וזה מעבר ליכולת מקצועית
גם רמי כהן דיבר על זה בראיון שנתן ב"פודקאסט " ואמר זאת דיי ברור וזה שהיינו בתקופה טובה ,הוא סיפר על העבר,על שיחות מוטיבציה לשחקנים הזרים ,רוח הפועל וכדומה שהייתה מחברת את השחקנים לקבוצה ולאוהדים ,למרות שהיו פחות כשרוניים,וזה היה יוצר מחוייבות
כאן לא רואים מחוייבות ,למרות שיש יותר כישרון
קטש עושה רושם גם מאמן שלא נוזף ,לא מעמיד במקום ,נותן יותר מידיי כבוד לשחקנים כאילו סומך עליהם כאנשים בוגרים וזה בבירור עומד לנו לרועץ ,
לפעמים צריך להעמיד שחקן במקום,לשים גבולות ,זה תפקידו,ולתחושתי את זה הוא לא עושה
באאסה אחת גדולה,מקווה שיהיה טוב יותר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
יש כאן מומחי כדורסל,חבל על הזמן .אין לי כוונה לנתח מקצועית
אני מדבר מתחושות של אוהד
התחושה היא של בית קברות
אין פה משחק קבוצתי,כל אחד לעצמו ,אין לקיחת אחריות
כאילו האגו פה קובע
כל מה שאני זוכר גם בתקופות שהשחקנים לא היו כאלה משהו ,הם שיחקו בשביל הקבוצה ולא לעצמם
נחישות,התלהבות ,הגנה ומלחמה על כל כדור
משהו כאן לא דופק וזה מעבר ליכולת מקצועית
גם רמי כהן דיבר על זה בראיון שנתן ב"פודקאסט " ואמר זאת דיי ברור וזה שהיינו בתקופה טובה ,הוא סיפר על העבר,על שיחות מוטיבציה לשחקנים הזרים ,רוח הפועל וכדומה שהייתה מחברת את השחקנים לקבוצה ולאוהדים ,למרות שהיו פחות כשרוניים,וזה היה יוצר מחוייבות
כאן לא רואים מחוייבות ,למרות שיש יותר כישרון
קטש עושה רושם גם מאמן שלא נוזף ,לא מעמיד במקום ,נותן יותר מידיי כבוד לשחקנים כאילו סומך עליהם כאנשים בוגרים וזה בבירור עומד לנו לרועץ ,
לפעמים צריך להעמיד שחקן במקום,לשים גבולות ,זה תפקידו,ולתחושתי את זה הוא לא עושה
באאסה אחת גדולה,מקווה שיהיה טוב יותר

אבל זה בדיוק הענין. הבעיה עם קטש גדולה בהרבה מהטעויות המקצועיות השערורייתיות בבניית הסגל וניהול המשחקים: האיש לא אנרגטי ולא כאריזמטי מספיק כדי לגרום לשחקנים שלו להתאבד על המשחק, גם בקבוצה שבה - כאמור - כל התנאים לכך עובדים לטובתו. האיש ממאיס את המשחק על השחקנים שלו ועל האוהדים, ולראשונה מאז קמה הפועל לתחיה, פשוט לא כיף לצפות במשחקים שלה.
בכל שנה עד כה, אני באופן אישית סיימתי את העונה עם רעב עצום לעוד. פשוט לא יכלתי לחכות עד שתתחיל עוד עונה. קטש גרם לי באופן אישית לאותה תחושה שיש לי מהכדורגל כבר הרבה שנים: שרק ייגמר כבר.
אה, והחוזה הוא לא חוזה לשלוש שנים, אלא לשנתיים עם אופציה לעוד אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 09:22 
אני חושב שלדבר על להתאבד על המגרש וכו' זו דווקא הטעות.
הבעיה של קטש העונה היא בראש ובראשונה מקצועית. לא כריזמטית.
הבעיה היא כן בניית הסגל (עם גייטס, בלי קומבו גארד שיכול להשלים את רביב, בלי אף שחקן שמשחק מעל הטבעת, הוויתור על ג'וליאן רייט), וכן שיטת המשחק, וכן ניהול המשחק.
הכישלון של קטש העונה הוא קודם כל כישלון מקצועי. השחקנים של הפועל לא צריכים שקטש יטריף אותם. הם צריכים שהוא יעשה עבודת אימון טובה. שהוא יגרום להם לשבור את החסימות של היריב בהגנה. שהם יעופו לספסל אם הם לא סוגרים לריבאונד. שיניעו כדור בהתקפה. להפועל יש בעיות שהן מקצועיות נטו.
תאמין לי שאם הסגל היה נבנה כמו שצריך, ואם ג'וליאן רייט היה חותם, ואם קטש היה עושה עבודת אימון סבירה, לאף אחד לא היה מזיז אם הוא מטריף או לא מטריף את השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 10:38 
ואגב, בקיץ אני מאוד רציתי את דן שמיר להפועל. אני חושב שהוא מאמן טוב מאוד. אבל כנגד הטענה הזו אפשר להביא את הקבוצות האחרונות ששמיר אימן. באילת הוא נכשל, בחולון לא הצליח. בבני השרון לא הצליח. בעונה השניה בירושלים נכשל.
אלה לא דברים שאפשר להתעלם מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 11:17 
ברור שגם דן שמיר נכשל, אתה מכיר מאמן שלא נכשל?
הבעיה היא בזה שקטש נכשל כי זה יכול לקרות, טעויות בבניית הסגל, בהנחלת שיטת משחק וכו' אלה דברים שקורים.
הבעיה היא לא שלקטש אין שיטת משחק, אין תרגילים, אין כלום. זה ככה כל הקריירה שלו ולפעמים יש לו שחקנים מספיק מוכשרים כדי שזה יצליח.
אוי ואבוי אם הוא נשאר כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
מקפיץ את האשכול הזה כי פשוט כל דיון מקצועי אחר הוא לחלוטין לא רלוונטי. הוא שהיה, והוא שיש: הבעיה בהפועל תל-אביב היא בעמדת המאמן.
אומרים שקטש הוא ג׳נטלמן. הגיע הזמן לשבת איתו לשיחה ולהסביר לו שעם כל ההערכה אליו, ניסינו. ניסינו וזה פשוט לא עובד. כעת שיבחר אם לשבת בבית ולקחת שכר או להודות בכשלון בזמן ולתת למישהו אחר לנסות.
יסכים? מצוין. להביא מאמן בכיר במקומו.
לא יסכים? שיישב בבית עד סוף העונה ושאברהמי יאמן. כך לפחות לא נפסיד כסף, ונרוויח מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 10:06 
Karl Marx כתב:
מקפיץ את האשכול הזה כי פשוט כל דיון מקצועי אחר הוא לחלוטין לא רלוונטי. הוא שהיה, והוא שיש: הבעיה בהפועל תל-אביב היא בעמדת המאמן.
אומרים שקטש הוא ג׳נטלמן. הגיע הזמן לשבת איתו לשיחה ולהסביר לו שעם כל ההערכה אליו, ניסינו. ניסינו וזה פשוט לא עובד. כעת שיבחר אם לשבת בבית ולקחת שכר או להודות בכשלון בזמן ולתת למישהו אחר לנסות.
לא יסכים? שיישב בבית עד סוף העונה ושאברהמי יאמן. כך לפחות לא נפסיד כסף, ונרוויח מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 10:34 
purvis short כתב:
Karl Marx כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 12:41 
למנות במצב הנוכחי את שרון אברהמי ולזרוק אותו למים האלה, בפעם הראשונה בחייו בליגת העל - זאת תהיה טעות קשה לדעתי. מה גם שאין לו שום עוזר רציני (שזה חובה),
והוא יהיה לבד מול כל הבעיות.
זה גם לא פייר כלפיו, וגם לא יהיה טוב לקבוצה לאורך עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 12:57 
לא חושב שצריך לפטר את קטש כרגע. אם נפסיד את שני המשחקים הקרובים אז שיהיה לו את הכבוד העצמי המינימלי לקום וללכת בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:03 
לא רואה את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:05 
יכול להיות.
רק בבקשה שלא נהיה כמו הנבלות שמלכלכים בתקשורת כדי לחסוך כסף: "בקבוצה מצפים מ-X להתפטר".
אין יותר גועל מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:09 
אני מעדיף לנסות ולהציל את המשחקים הקרובים. למה לחכות שהבור יהיה יותר עמוק כדי לעשות צעד שהיה צריך לעשות כבר בקיץ?
מה קטש עשה בעונה פלוס שלושה משחקים עד כה שגורם להאמין שבמשחקים הקרובים זה יהיה אחרת?
שיחק עד עכשיו מול שלוש קבוצות שחובה לנצח והפסיד בצורה מבישה פעמיים. אז למה לתת לו את הצ'אנס להפסיד גם לנהריה ואילת?
מה גורם לכם לחשוב שהדרך היא נכונה ואוטוטו נראה תוצאות? למעלה מעונה של כדורסל איום ונורא לא הספיקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:26 
purvis short כתב:
אני מעדיף לנסות ולהציל את המשחקים הקרובים. למה לחכות שהבור יהיה יותר עמוק כדי לעשות צעד שהיה צריך לעשות כבר בקיץ?
מה קטש עשה בעונה פלוס שלושה משחקים עד כה שגורם להאמין שבמשחקים הקרובים זה יהיה אחרת?
שיחק עד עכשיו מול שלוש קבוצות שחובה לנצח והפסיד בצורה מבישה פעמיים. אז למה לתת לו את הצ'אנס להפסיד גם לנהריה ואילת?
מה גורם לכם לחשוב שהדרך היא נכונה ואוטוטו נראה תוצאות? למעלה מעונה של כדורסל איום ונורא לא הספיקה?

די נו יש דרך להתנהל, שוב פעם להסביר על שיקולים כספיים... לא נראה לי צריך.
גם לא נראה לי שפיטורין אחרי שלושה משחקים זו רוח המועדון...
אני מסכים שההפסד אתמול היה מאד מביש אבל להגיד שראשון זו קבוצה שחובה לנצח וההפסד לה היה מביש זה ממש רחוק מהמציאות.
אני מסכים שאם הקבוצה תמשיך להיראות כמו אתמול (וזה עוד בלי להתייחס לחלוקת הדקות ההזויה שהיתה אתמול), אין טעם לגלות סבלנות כלפי קטש עונה נוספת, אבל צריך לראות עוד כמה משחקים, מה שגם יש המון זמן לתקן והמשחקים שיקבעו הם ממש לא בסיבוב הראשון של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:33 
giladsch77 כתב:
purvis short כתב:

אני מסכים שההפסד אתמול היה מאד מביש אבל להגיד שראשון זו קבוצה שחובה לנצח וההפסד לה היה מביש זה ממש רחוק מהמציאות.
אני מסכים שאם הקבוצה תמשיך להיראות כמו אתמול (וזה עוד בלי להתייחס לחלוקת הדקות ההזויה שהיתה אתמול), אין טעם לגלות סבלנות כלפי קטש עונה נוספת, אבל צריך לראות עוד כמה משחקים, מה שגם יש המון זמן לתקן והמשחקים שיקבעו הם ממש לא בסיבוב הראשון של הליגה.

שלושה משחקים? העונה שעברה לא נחשבת? זה עונה שלמה גרועה פלוס שלושה משחקים ששניים מהם גרועים. זה בהחלט הגיוני להגיד: די. מספיק. משנים.
ורישון בבית, כמו שהם נראו, עם 3 זרים וכשליונס לא שיחק את כל הדקות המכריעות בגלל איזו אלרגיה זו קבוצה נחותה שחובה לנצח וההפסד לה, בבית, הוא כישלון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 14:54 
purvis short כתב:
giladsch77 כתב:
purvis short כתב:

שלושה משחקים? העונה שעברה לא נחשבת? זה עונה שלמה גרועה פלוס שלושה משחקים ששניים מהם גרועים. זה בהחלט הגיוני להגיד: די. מספיק. משנים.
ורישון בבית, כמו שהם נראו, עם 3 זרים וכשליונס לא שיחק את כל הדקות המכריעות בגלל איזו אלרגיה זו קבוצה נחותה שחובה לנצח וההפסד לה, בבית, הוא כישלון גדול.

בוא נזרום איתך, את מי אתה מחתים במקום קטש ומאיפה הכסף ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 15:23 
purvis short כתב:
Karl Marx כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 16:00 
אני חושב שהעסק קצת גדול על אברהמי והוא גם יצטרך עוזר מאמן.
אז אתה מבחינתך מחר מודיע שאברהמי הוא המאמן וקטש הביתה רק שאני אבין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
מסתבר שהעסק גדול מדי גם על קטש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
adios.
עכשיו אפשר קצת הפועל במטוטא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: