תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 09:45 
הציפייה הבסיסית משחקן כדורסל מקצועני היא שיידע מה לעשות כשהוא עולה על המגרש וכשהוא מקבל כדור לידיים. ניכר באמיתי שהוא מאוד לוקה בחסר בתכונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: החלה מכירת הכרטיסים למשחק בחיפה
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 10:13 
אתה לא יכול לשחק כדורסל בליגת העל בלי ביטחון. חד וחלק.
מעבר לזה קבלת ההחלטות של אמיתי גרועה מאוד. רבאק, באטל נתן רבע רביעי ענק. ענק. ובמינוס שלוש אמיתי מחליט ללכת לסל וזורק זריקה מביכה שבקושי פוגעת בקרש.
רבאק, תן את הכדור לבאטל. מה אתה הולך לסל?
בעיני זה לא מקרי שאת הרבע האחרון הטוב באטל נתן כשבלאט על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
הכי מטריף בגיל אמיתי שכל משחק יש לו את הרגע הזה שהוא שוכח שאין לו מושג, והוא לוקח כדור לסל ברגע קריטי (בדר"כ סוף שעון של רבע) או כמו אתמול אחרי שבאטל עשה כמה סלים רצופים, פתאום אמיתי החליט שהגיע תורו, וכמובן שלא יצא מזה כלום והוא חיסל לנו את המומנטום. פשוט שחקן כ"כ מתסכל.
ושוב אני חוזר על זה- הלוואי שרמי הדר יאמן את הפועל יום אחד. לפחות נוכל להיות רגועים שהשחקנים משאירים את הדם שלהם במגרש ולא נראים כמו חבורה אבודה ומבאסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 11:20 
אבל זה גם עניין של מאמן. לא יכול להיות שאחרי שבאטל נתן רבע רביעי אדיר. החזיר את הפועל לבד למשחק, אמיתי לוקח כדור לסל.
זה פשוט לא יכול לקרות בקבוצה מאומנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 11:20 
ולגבי רמי הדר - מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
בואו לא נהיה פופוליסטיים ונתלהב מכל מאמן שנותן עונה אחת סבירה, ונתבאס שהוא לא אצלנו. זה לא רציני, הכי "הדשא של השכן"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בואו לא נהיה פופוליסטיים ונתלהב מכל מאמן שנותן עונה אחת סבירה, ונתבאס שהוא לא אצלנו. זה לא רציני, הכי "הדשא של השכן"

אני עוקב אחריו עוד מהזמן שהוא אימן את הפועל עפולה. אני ממש לא חושב שהוא אוברדוביץ' החדש, אבל במשך 3 עונות , תמיד הקבוצות שלו סופר מחוייבות, וזה דבר שאני מאוד מעריך אצלו. אין שום קשר לפופוליזם- אם היית עוקב אחריו קצת היית רואה גם שהוא עובד בתנאים לא כאלה פשוטים עם ג'ף רוזן שמשגע לו את הצורה. מעבר לזה שמקצועית הוא עושה דברים מאוד מעניינים מבחינת הגנות וכו', אבל העיקר להגיד פופוליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 12:34 
מה שהכי מטריד אותי זה שנבנתה פה קבוצה בקונספט אחד אבל בפועל היא משחקת בקונספט אחר. זה מראה על חוסר כיוון מוחלט וחוסר דרך.
בנית קבוצה גבוהה עם משחק פנים. השקעת ברותבארט, הבאת שני גבוהים זרים שהם 4-5 (במקור עם ג'אדג' זה היה אפילו יותר קיצוני), ובנוסף החתמת עוד שני פורוורדים שהם 3-4 (אוואנס ומתן). גם אם מסתכלים על ה-timeline לאורך הפגרה, רואים שהדבר הזה כביכול היה מכוון. בשלב שהיו פה רותבארט, ג'אדג', אוואנס ומתן יכלנו להביא או 4 או 2-3, והחלטנו להביא 4. התעקשנו אפילו יש שיגידו.

מותר לבנות קבוצה בקונספט הזה, זה בסדר. לא הקונספט המועדף עלי אבל זה לגיטימי ואפשר לנצח ככה משחקים אם אתה יודע לשחק ליתרונות שלך. מול נס ציונה מה שניצח זה ההרכב הגבוה של רותבארט, ג'ף ואוואנס ששלט באופן מוחלט בריבאונד וגמר את נס ציונה מתחת לסל, וזה למרות שגם במשחק הזה קטש פתח עם מתן בתור 4 (מה שהוביל לפיגור מוקדם וגרם לנו לרדוף מההתחלה). גם חולון אגב בנו קבוצה בקונספט הזה (עם ישראלי מוביל 5, שני זרים 4-5 ועוד זר 3-4) והם מצליחים בינתיים לשחק ליתרונות שלהם, למרות שלא ברור כמה זה יחזיק.

הבעיה היא שאצלנו רואים כל משחק מחדש שאולי בנית קבוצה בקונספט אחד, אבל בפועל קטש משחק בקונספט אחר. בפועל הוא הולך לסמול בול, בפועל הוא הולך למתן או אוואנס בתור 4, בפועל הוא פתח ככה את שני המשחקים הראשונים וסיים ככה את המשחק אתמול (כמעט כל המחצית השניה שיחקנו ככה). אז עוד אפשר להגיד בסדר, ג'אדג' היה מזעזע וג'ון עוד לא בכושר. ומול ראשון היתה בעיית עבירות שהכריחה אותנו לשחק ככה. אבל אתמול זה היה נראה לחלוטין מבחירה. אפילו את רותבארט וג'ף קטש לא העז לשים על הפרקט ביחד במחצית השניה ורק עשה ביניהם רוטציה (בלי לציין את וויליאמסון שלא שיחק בה כמעט בכלל).

אז מה עשינו כאן? יש לך זרים גבוהים שהולכים לאיבוד ולא מנוצלים (אתמול ג'ף וג'ון שיחקו ביחד פחות מ-40 דקות) ומנגד קו אחורי חלש וחסר אונים, כמעט בלי יכולת לייצר או לקלוע מבחוץ כשהמחסור ב2-3 זועק לשמיים.

זו התנהלות של מי שלא מבין מה הוא עושה, ואין לו שום תכנית אמיתית ורצינית. הכל גחמות. אם קטש לא יסגר על עצמו ועל מה הוא רוצה מהקבוצה הזאת, העסק הזה לא יתניע. בנית קבוצה בקונספט מסוים, לך איתו. שחק ליתרונות שלך. אם נתת לזה צ'אנס אמיתי וזה לא הולך ואתה לא מרוצה, שנה קונספט. אבל השעטנז הזה לא ילך. לבנות קבוצה כמו שבנינו ולהמשיך להתעקש על מתן כ-4 ועל סמול בול לא ילך. וזה גם לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 12:39 
בסוף המשחק אתמול לדעתי הוא הוריד את רותבארט בגלל בעיות מאץ'-אפ. קשה לשחק איתו כשהם שיחקו בסמול בול.
לגבי רמי הדר - אחלה מאמן. יסודי, רציני, ולא קשקשן כמו השאר. אחד שבא לעבוד. כיום אחד הטובים בארץ לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 12:48 
ranjef כתב:
בסוף המשחק אתמול לדעתי הוא הוריד את רותבארט בגלל בעיות מאץ'-אפ. קשה לשחק איתו כשהם שיחקו בסמול בול.
לגבי רמי הדר - אחלה מאמן. יסודי, רציני, ולא קשקשן כמו השאר. אחד שבא לעבוד. כיום אחד הטובים בארץ לדעתי.

ההחלטה לשחק עם ג'ף במקום רותבארט היתה טובה. ג'ף יותר התאים למשחק הזה בהגנה (מה גם שאנחנו משתמשים ברותבארט כל כך רע בהתקפה) והשגנו הרבה יותר עצירות. אבל יש כאן איזושהי הנחה אפריורית שאנחנו מחויבים לשחק עם גבוה אחד. למה לפני זה כשרותבארט שיחק, ג'ף או וויליאמסון לא שיחקו לידו והעדפנו לשחק עם 2 זרים? אלו היו דקות ארוכות.
כל הדרך בה הקבוצה משחקת מתחילת העונה היא פזילה ארוכה לכיוון הסמול בול, ובזבוז של הזרים בצבע. ראבק, שני משחקים ראשונים פתחת עם שני זרים גבוהים על הספסל. זה לא נראה שקטש מבין את הקונספט של הקבוצה שהוא עצמו בנה. אני אומר שעוד היו כל מיני תירוצים עד עכשיו אבל אחרי שלושה משחקים זה לא נראה לי סתם אוסף של צירופי מקרים.

לא בנית קבוצה בשביל סמול בול, זו פשוט לא הקבוצה שבנית. אתה תתקשה מאוד לנצח משחקים בסמול בול כי אין לך כלים לזה בסגל הנוכחי (עם הפציעה של רביב בכלל אין מה לדבר). אם אתה בונה קבוצה של גבוהים ואז במאני טיים מנסה להתאים את עצמך לסמול בול של חיפה ולשחק ליתרונות שלהם במקום ליתרונות שלך, אז מה עשינו פה? מישהו באמת מופתע שזה לא עובד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
חבל על כל הדיונים על הרכבים ובניית סגל.
שורה תחתונה כל מאמן נורמלי היה בא מהבית עם 2 תרגילים לשבור את הלחץ של חיפה ומנצח את המשחק הזה דו ספרתי.
להפסיד לחיפה של אתמול זה יריקה בפנים. הם שיחקו כל כך מוגבל, חוץ מטראפים על מוביל הכדור לא היה להם מה להציע.
נניח שהוא לא ציפה לזה ובא לא מוכן טקטית, לא ראיתי בחיים שלי דבר כזה מאמן שלא מגיב 40 דקות והקבוצה שלו נכשלת באותו דבר פעם אחר פעם.

ניסיתי לספר לעצמי סיפורים כל העונה הקודמת, אבל הגעתי למצב שאין לי חשק להגיע נגד נהריה. זה סתם לבוא לקבל עצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:39 
אגב, בכוונה לא רציתי להתייחס לשחקנים ספציפיים אחרי המשחק הזה. אבל ג'ף נפלא, פשוט נפלא. אם הוא יידע לרסן את הפאולים האלה (וזה קשה כי זה חלק מהמשחק שלו) ויצליח להשאר על המגרש, הוא זר אדיר בליגה לדעתי. פתאום אתה גם רואה אותו עושה דברים יפים בקליעה מבחוץ, באחד על אחד, בסיומת מתחת לסל, בפיק אנד רול. הוא לא כזה נגר כמו שחושבים, אפילו די skilled בשביל שחקן שחי על האסל.
הוא סיים עם פלוס מינוס של 13+ משחק שסיימנו ב6-. כלומר כמעט 20 הפרש בין ה-20 דקות שהוא שיחק ל-20 דקות שהוא לא שיחק. ועם כמה שהמדד הזה לפעמים לא רלוונטי, במקרה הזה אני יכול להגיד שהוא מדויק במאה אחוז. הפועל נראית אחרת לגמרי כשג'ף אלן על הפרקט, וזה היה תקף לכל הדקות שלו במשחק. אם תראו את הדקות שלא שידרו בטלויזיה ברבע השני (שהיו הדקות הכי טובות שלנו במשחק עם ריצת 10-0), זה הכל ג'ף אלן. גם במחצית השניה, קבוצה אחרת כשהוא על המגרש. מי שמספיק אמיץ כדי לראות שידור חוזר של המשחק, שיתמקד בג'ף אלן ואיך הקבוצה נראית כשהוא על הפרקט.

גם מילה טובה לבאטל, למרות שאני לא מוכן לקבל את זה שהוא בלי סל שדה כל המחצית הראשונה. אבל הוא מנהיג, הוא מנהל משחק טוב מאוד וגם סקורינג מסוים הוא יתן (שחקן שהיה מלך הסלים של הביג 10 במכללות לא יסיים פה עונה על ממוצעים חד ספרתיים). כמו שכבר אמרתי לא השחקן הראשון שהייתי מביא, ואני לא בטוח שהוא מספיק דומיננטי, אבל הוא שחקן טוב שעוד ישתפר פה התקפית. אנחנו תלויים בו מדי בסגל הנוכחי, אבל הוא בסדר.
אוואנס משחק שלישי ברציפות הטופ סקורר אצלנו ולמרות שהחזקתי ממנו מההתחלה, הוא אפילו מפתיע לטובה בכמה דברים. פשוט צריך לדעת למה הוא מסוגל ולמה הוא לא מסוגל, ולהפסיק לשחק עליו את הבידודים האלה במאני טיים שהורגים אותנו. וגם לתת לו בראש קצת בהגנה לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:48 
אם לקבוצה הזו היה עוד גארד זר היא הייתה טסה.

ומאמן, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:52 
גם אני לא מבין למה לא משחקים ליתרונות של הקונספט שבחרו לקבוצה. ולדעתי יש לסגל הזה הרבה יתרונות. ובהחלט אפשר להצליח גם עם צוות האימון הנוכחי.
מה שכן, אם עכשיו יחליטו פתאום לשנות קונספט אחרי 3 משחקים שיתבטא גם בהחלפת שחקנים אז אני חושב שזה הודאה בכישלון ומי שאחראי לו שזה כמובן המאמן צריך ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
הפועל כתב:

אני עוקב אחריו עוד מהזמן שהוא אימן את הפועל עפולה. אני ממש לא חושב שהוא אוברדוביץ' החדש, אבל במשך 3 עונות , תמיד הקבוצות שלו סופר מחוייבות, וזה דבר שאני מאוד מעריך אצלו. אין שום קשר לפופוליזם- אם היית עוקב אחריו קצת היית רואה גם שהוא עובד בתנאים לא כאלה פשוטים עם ג'ף רוזן שמשגע לו את הצורה. מעבר לזה שמקצועית הוא עושה דברים מאוד מעניינים מבחינת הגנות וכו', אבל העיקר להגיד פופוליזם.

אין לי ספק שהוא עובד בתנאים לא פשוטים. אבל הבנאדם בסופו של דבר נתן עונה סבירה אחת במכבי חיפה בליגת העל. זה לא מובן מאליו, והקבוצה שלו נראתה טובה ומאומנת בסה"כ. אבל מפה ועד לכדאי מאד להביא אותו, זאת קפיצה גדולה.

עם כל הכבוד, היתה לו קרירה גם לפני עפולה וחיפה (כולל בחיפה עצמה) וחלק גדול ממנה לא היה מרשים במיוחד. אז קצת פרופורציות. זה כל מה שאני אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
באטל מאד מתסכל כי גם אתמול במחצית השניה כשהוא סופסוף לקח על עצמו ראית שיש לו את זה - יש לו חדירה סבירה, יש לו קליעה מבחוץ, יש לו ניהול משחק נחמד. הוא פשוט עומד ומסתכל כל המחצית הראשונה ונות למשחק לעבור לידו. מעצבן לאללה.

וחוץ מזה כל מה שאמרו פה לפני על הסמול בול. לא הבאנו את רותברט בשביל לתת לו לשוטט כמו כלב אבוד באיזור קשת ה3. תקע אותו בפנים, שים עוד גבוה לידו, ותן לחיפה לשבור את הראש. אולי לא יעבוד, אבל לפחות תנסה.

ואלן זה פשוט :HEART2: אחד גדול. לא רק שהוא נהדר, הוא כזה מאמי שהוא אפילו לא רוטן ומתעצבן שמתייחסים אליו כמו חלק חילוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 14:05 
אגב, אלן גם במשחק הקודם מול ראשון עם פלוס מינוס של 11+ במשחק שהפסדנו ב-7 (כלומר שוב כמעט 20 הפרש מהדקות שהוא לא משחק). ואת המשחק מול נס ציונה הוא ניצח לבד בערך.
אני מסתכל על כל הדברים הקטנים שהוא עושה בהגנה ובהתקפה, לדעתי הוא נכס. לא היה פה זר גבוה ברמת היעילות הזאת מאז שעלינו ליגה (גם לא ג'וש). פשוט משפר את הקבוצה. חייב איכשהו להגביל את כמות העבירות ולשחק יותר דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
ולשפר את העונשין...האחוזים שלו משם מבישים באופן עקבי. אני לא אתפלא אם האחוזים שלו מחצי מרחק יותר גבוהים מהאחוזים מהעונשין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 14:54 
כן, זו בעיה של טכניקת זריקה ולא של טאץ'/כישרון. קשה לי להאמין שהוא כבר ישפר את זה בשלב הזה של הקריירה. אבל מה שבאמת מוזר זה שבמכללות במשך 4 עונות הוא לא ירד מ-60%, והרי זריקות עונשין זה לא דבר שמושפע מרמת התחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 15:19 
Fez כתב:
אגב, אלן גם במשחק הקודם מול ראשון עם פלוס מינוס של 11+ במשחק שהפסדנו ב-7 (כלומר שוב כמעט 20 הפרש מהדקות שהוא לא משחק). ואת המשחק מול נס ציונה הוא ניצח לבד בערך.
אני מסתכל על כל הדברים הקטנים שהוא עושה בהגנה ובהתקפה, לדעתי הוא נכס. לא היה פה זר גבוה ברמת היעילות הזאת מאז שעלינו ליגה (גם לא ג'וש). פשוט משפר את הקבוצה. חייב איכשהו להגביל את כמות העבירות ולשחק יותר דקות.

זה צרות של עשירים על פניו
אבל איך שלא נסובב את זה הקבוצה חייבת גארד, דבר שמאוד בולט זה שהצורך לגארד לא מגיע מחולשה מיוחדת של אחד הזרים אלא ממש משהו שחסר לקבוצה ליצור משחק שוטף יותר ולהשתפר בלא מעט אספקטים של קליעה מבחוץ, הרתעה היריב, משחק חדירות והכי בעיה זה שהאופציה הכי ריאלית זה לשחרר את באטל שהדבר שאני הכי הייתירוצה לראות זה גארד כזה ליידו.

יש לנו גבוה 'ספייר', אבל ג'ף מצויין ואת ווילאמסון לא ישחררו
צריך להחליט מה עושים בתקווה שמתישהו נהיה עם 5 זרים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 15:49 
מסכים שחייבים גארד (טריקו ווייט נחתך מהמחנות אגב). אבל לשחרר את ג׳ף כרגע נראה לי כמו התאבדות, במיוחד כשלא בטוחים מה עם וויליאמסון ואיך חוזר מהפציעה. וזה גם חוסר מקצועיות פושע לבנות קונספט שלם במשך פגרה שלמה ואז לשנות אותו אחרי חודש (לא מדבר על להחליף שחקן אלא על לשנות קונספט), כבר שנה שניה ברציפות. פשוט כזה חוסר רצינות שאפשר להשתגע.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 27 אוקטובר 2015, 15:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 15:51 
אם צריך לבחור שחקן אחד שראוי להישאר בזכות הרמה שהוא מפגין, אחד - זה ג'ף אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
כן, זו בעיה של טכניקת זריקה ולא של טאץ'/כישרון. קשה לי להאמין שהוא כבר ישפר את זה בשלב הזה של הקריירה. אבל מה שבאמת מוזר זה שבמכללות במשך 4 עונות הוא לא ירד מ-60%, והרי זריקות עונשין זה לא דבר שמושפע מרמת התחרות.

40% מהעונשין זה כבר מעבר לטכניקה.בטח אם זו כזאת ירידה מהאחוזים במכללות. יש לו קליעה סבירה הרי מחצי מרחק. משונה מאד בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 16:36 
היום לפני שנה הפסדנו לחיפה 58-82.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 17:00 
צור ש. כתב:
היום לפני שנה הפסדנו לחיפה 58-82.

כמעט, זה היה ביום ראשון ה- 26.10.14.

דרך אגב, גם במשחק ההוא היו לנו 21 איבודים. הסגל של חיפה שונה השיטה לא, וקטש לא למד כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 17:04 
אותו סגנון משחק רק שהשנה יש שם פחות כישרון (אז שיחקנו מול אופייבו, יבזורי, ג'ף וסטיט בנוסף לרוז'ו, עכשיו כשגרייבס בחוץ ובאקנר חלש הם משחקים כמעט בלי זרים)
אותו לחץ על כל המגרש שאנחנו לא יודעים איך להתמודד איתו ברמה הכי בסיסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
טריקו ווייט הולך לדי-ליג ממה שאני מבין. כבר פורסם שהוא כנראה ילך לשם וגם בתחילת הקיץ קראתי ראיון שלו שבו הוא אמר שהוא כנראה ילך לדי-ליג אם וכאשר הוא ייחתך מהמחנות.

אני לא רואה טעם בהתעקשות על קונספט אם הוא לא עובד ולא מתאים. אני מעדיף הודאה בטעות (אם היא אכן טעות) ותיקון שלה מאשר להמשיך ולגרור אותה. אני לא רואה מה מפסידים אם מתקנים אותה ואני לא רואה מה מרוויחים אם לא. מה שכן, אין אף זר שצריך להחליף בשלב הזה. אם יש זר שהוא לא ברמה אז צריך להחליף אותו מיד וזה מה שקרה עם ג'אדג'. אוואנס עד עכשיו הוא הסקורר מספר אחד בליגה. ההשפעה של ג'ף על הקבוצה אדירה ולהחליף אותו זה לשבור שיאי טמטום. וויליאמסון רק חזר מפציעה, להחליף אותו בלי לתת לו שום צ'אנס זה לא רציני בשום צורה (מה גם שהוא היה בעונה שעברה מהזרים הטובים בליגה, לא איזה זר צעיר בלי רזומה). בשלב הזה הבעיה היא לא היכולת האישית של הזרים והתפוקה מהם ומה שצריך זה לתת לקבוצה לשחק בסגל הזה. ואם אני מסתכל על הקבוצה הבעיה כרגע היא לא הזרים אלא המאמן, ואני לא פוסל בכלל אפשרות שנצטרך להשקיע את הכספים דווקא בגזרה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 17:23 
יובל כתב:

אני לא רואה טעם בהתעקשות על קונספט אם הוא לא עובד ולא מתאים. אני מעדיף הודאה בטעות (אם היא אכן טעות) ותיקון שלה מאשר להמשיך ולגרור אותה. אני לא רואה מה מפסידים אם מתקנים אותה ואני לא רואה מה מרוויחים אם לא. מה שכן, אין אף זר שצריך להחליף בשלב הזה. אם יש זר שהוא לא ברמה אז צריך להחליף אותו מיד וזה מה שקרה עם ג'אדג'. אוואנס עד עכשיו הוא הסקורר מספר אחד בליגה. ההשפעה של ג'ף על הקבוצה אדירה ולהחליף אותו זה לשבור שיאי טמטום. וויליאמסון רק חזר מפציעה, להחליף אותו בלי לתת לו שום צ'אנס זה לא רציני בשום צורה (מה גם שהוא היה בעונה שעברה מהזרים הטובים בליגה, לא איזה זר צעיר בלי רזומה). בשלב הזה הבעיה היא לא היכולת האישית של הזרים והתפוקה מהם ומה שצריך זה לתת לקבוצה לשחק בסגל הזה. ואם אני מסתכל על הקבוצה הבעיה כרגע היא לא הזרים אלא המאמן, ואני לא פוסל בכלל אפשרות שנצטרך להשקיע את הכספים דווקא בגזרה הזאת.

הבעיה לא פחות קשה בתחום הישראלים שמהותיים בחוק הרוסי. חוץ מרביב ורות'בארט אין לך ממש כלום על הספסל.
אתמול: מתן + אמיתי + בלאט - 46 דקות, 5 נק', סל שדה אחד ב- 1/10. והם בפועל המחליפים הישראלים היחידים

אם רביב פצוע אנחנו בבעיה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 17:23 
Fez כתב:
אותו סגנון משחק רק שהשנה יש שם פחות כישרון (אז שיחקנו מול אופייבו, יבזורי, ג'ף וסטיט בנוסף לרוז'ו, עכשיו כשגרייבס בחוץ ובאקנר חלש הם משחקים כמעט בלי זרים)
אותו לחץ על כל המגרש שאנחנו לא יודעים איך להתמודד איתו ברמה הכי בסיסית

ועוד אחרי משחק אימון נגדם שבו הם חטפו לנו טריליון כדורים. מביך. פשוט מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 17:26 
beny כתב:
יובל כתב:

הבעיה לא פחות קשה בתחום הישראלים שמהותיים בחוק הרוסי. חוץ מרביב ורות'בארט אין לך ממש כלום על הספסל.
אתמול: מתן + אמיתי + בלאט - 46 דקות, 5 נק', סל שדה אחד ב- 1/10. והם בפועל המחליפים הישראלים היחידים

אם רביב פצוע אנחנו בבעיה קשה.

אבל זו תוצאה של הבנייה העקומה. כי אם היה להפועל עוד גארד זר אז היה אפשר לשחק עם באטל, גארד זר, מתן, אלן ורוטברט וזו אחלה חמישייה.
העניין שהמאמן העמיס המון שחקנים בעמדות 3-4, ומעט בעמדות 1-2. ועכשיו זה עוד יותר בולט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: