תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 21:46 
וואו.
אין לי בעיה עם שחקן גרוע (והוא כזה)
אני מחסידי וינסנט קאונסיל רומן ואסיליוק ויקיר שינה
רמזי ספורי, בגול הראשון, לא ראיתי דבר כזה, מתן אוחיון עובר אותו בכזאת קלות, לא נלחם, לא זז, לא מנסה אפילו, וזה פאקינג מתן אוחיון
אחרי זה הוא ירד לגליץ' ובחיים לא ראיתי כזה גליץ' אנמי פחדני וחסר ניסיון לקחת את הכדור
שיהיה כישרוני, שיהיה מסי
רק שיעוף מפה
שחקן שמתנהג ומשחק ככה אחרי ששבוע שעבר הפסדנו 4:0
איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 22:17 
כל מאחן שנותן לו שניה על המגרש צריך להיות מועף למחרת בבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
אכזב מאד
נכנס לעזור והרס
הגול הראשון החל בגללו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 22:23 
חבל שמנדיונדו לא שלח אותו להשאלה לאיזה ליגה פלסטינאית. איזה שחקן גרוע, ללא שום תכונה טובכ, ללא שום עתיד, ללא שום פוטנציאל או הבנה של המשחק אותו משחק. כל פעם שהוא על המגרש הפועל משחקים 10 שחקנים והגיע הזמן להפטר ממנו ולא לראות אותו שוב. גם שחקן גרוע וגם אפס אופי... תירקב בעכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
שגנט יקנו אותו כבר בינואר.
להיפטר מהגוש כלומניקיות הזה.
מחרב התקפות מקצועי.

פח אשפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 22:28 
אלו דברים שברורים לכל בן אדם עם עיניים.

viewtopic.php?p=2110838#p2110838
viewtopic.php?f=4&t=111463&p=2112598#p2112598

הבן אדם לא מסוגל לשחק ברמות האלה. בטח שלא במשחק חוץ מול ב"ש שאתה עולה עם הרכב שלם של בונקר, מה כל זה עוזר כשאתה מעלה את ספורי באגף? אתה באמת עד כדי כך לא מבין כדורגל בסיסי? לא היה צפוי מזה. דקה אחת לקח לו לגמור לנו את המשחק, זה לא יאמן. וכמובן שכל שאר הדברים שהוא עשה במהלך המחצית היו שערורייה אחת גדולה בשני צדי המגרש.
ראבק, יש לך אופציות כל כך הרבה יותר טובות. יש לך את שגיב (ואז להעביר את אנטל ימינה), יש לך את נסאר.

יש לך איש מקצוע שמתפרנס מכדורגל והוא לא רואה את זה?
מה זה הדבר הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
כמה זמן נמשיך לאכול חרא על השער המקרי שלו נגד הפועל חיפה?
היה עדיף היה נגמר שם בתיקו, זה היה עולה לנו בפחות נקודות.
כמו לשחק 10 נגד 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
שחקן שהיה צריך להיות מושאל העונה שנה שנייה בלאומית.
לא יצא ממנו כלום כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 22:52 
כבר ממש לא אכפת לי מה ייצא ממנו או מה לא ייצא ממנו.
מה שאכפת לי זה שכרגע הוא לא שייך לכדורגל מקצועני ושיש פה כל פעם מחדש מאמנים שמתפרנסים מכדורגל ולא רואים את זה. אשכרה הדבר היחיד הטוב שמנדיונדו עשה זה להבין שהמקום שלו ביציע.
זה בכלל נראה שככל שיש לנו יותר קשרים התקפיים (כרגע יש איזה 7-8 בסגל) הוא מקבל יותר קרדיט. אי אפשר להבין את התופעה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
יופי, מצאתם אשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 23:05 
מה שמדהים זה שגם אחרי שלוש שנים שלו בבוגרים, ולא משנה כמה נזק הוא גורם, ולא משנה כמה הקשר בינו לבין ההתפרקות שלנו יהיה ישיר, ולא משנה כמה צפוי זה היה וכמה זה יהיה אחד לאחד מה שמדברים עליו פה, תמיד ימצאו העיוורים שיגידו שנטפלים אליו ושהוא שעיר לעזאזל. יש דברים שלא משתנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
אין בארץ מאמני כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
הפסיד את המשחק לבד. כל כך מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 23:23 
מתי מישהו כבר יפתח את החוזה שלו ויראה לנו מה כתוב שם? לא ייתכן שהשחקן הזה מועדף על פני כל אחד אחר, אצל כל מאמן שדרך כאן. יש כאן משהו מסריח.
ואם הדבר הזה נחשב לכישרון אצל כל "בעלי המקצוע" בנבחרות, אני מבין למה לא עלינו לשום טורניר כבר 45 שנה.
שחקן בושה וחרפה. ברירת המחדל איתו צריכה להיות הושבה ביציע. אם יהיו לנו פצועים ומורחקים, אז שיקראו לו (וגם אז אין למה לצפות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מה שמדהים זה שגם אחרי שלוש שנים שלו בבוגרים, ולא משנה כמה נזק הוא גורם, ולא משנה כמה הקשר בינו לבין ההתפרקות שלנו יהיה ישיר, ולא משנה כמה צפוי זה היה וכמה זה יהיה אחד לאחד מה שמדברים עליו פה, תמיד ימצאו העיוורים שיגידו שנטפלים אליו ושהוא שעיר לעזאזל. יש דברים שלא משתנים.

יש היום בהפועל בערך 6 שחקנים שיכולים לעלות לפניו והוא עדיין אופציה ראשונה מהספסל, הוא רחוק מלהיות שחקן מושלם אבל אם הוא ישנה את התכונה המעצבנת שלו להחזיק בכדור עד המוות הוא שחקן סגל לגיטימי.
אגב, כשאלטמן ונאסר יהיו בעיניינים הם יהיו לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 00:49 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
יופי, מצאתם אשם.

קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
אני מתחיל להבין למה מנדי הושיב אותו ואת יחזקאל ביציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 02:15 
עומרי קנדה כתב:
Fez כתב:

יש היום בהפועל בערך 6 שחקנים שיכולים לעלות לפניו והוא עדיין אופציה ראשונה מהספסל, הוא רחוק מלהיות שחקן מושלם אבל אם הוא ישנה את התכונה המעצבנת שלו להחזיק בכדור עד המוות הוא שחקן סגל לגיטימי.
אגב, כשאלטמן ונאסר יהיו בעיניינים הם יהיו לפניו.

אם אתה חושב שרמזי ספורי זה שחקן סגל לגיטימי בהפועל תל אביב אז כדאי שתחפש תחביב אחר, יחד עם כל האנשים בצוות המקצועי שחושבים ככה (ובאדיר בראשם).
אגף ימין של באר שבע היה מת היום 45 דקות ראשונות, מת. מתן אוחיון לא היה קיים. כל ההתקפות שלהם באו משמאל או מהאמצע. מרגע שרמזי ספורי נכנס לאגף, לקח לו בערך דקה וחצי לתת לבאר שבע גול במתנה מהאגף הזה אחרי שמתן אוחיון עושה עליו סיבוב קליל כאילו הוא מינימום מסי, ואחרי שהוא מאחר להגיע לכדור החוזר מהרחבה מול שחקן מבוגר ממנו ב-13.5 שנים (ראדי) למרות שהוא היה בעמדה הרבה יותר טובה להגיע לכדור. אני מסתכל שוב ושוב על היציאה של ראדי מהמקום כמו מלוע של תותח לעומת היציאה העצלה של ספורי שהכדור בא לכיוון שלו, כשאתה ילד בן 20 אבל אתה באופן קבוע השחקן שהכי פחות רוצה על המגרש זה פשוט מבזה את המקצוע ומבזה את המועדון שנותן לך ללבוש את החולצה. מעבר לזה כל היסודות ההגנתיים של השחקן הזה הם לא פחות משערוריה, ועל קבלת ההחלטות שלו בהתקפה כבר אין מה לדבר, לדעתי זה מעבר לתיקון ואין לי שום תקווה לגביו אבל כמו שאמרתי זה אפילו לא מעניין אותי. מה שמעניין אותי זה שיהיה פה מאמן שיקבל החלטות מקצועיות עם היגיון מקצועי מינימלי ושיעיפו כבר את החוצפן הזה ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
מה שפז אמר, רק עם יותר בוז וזעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 02:34 
סמל אישי של המשתמש
שחקן בושה וחרפה. אני לא זוכר שחקן שמצליח לגרום כל כך הרבה נזק הגנתי בתור שחקן התקפה, כשהתפקיד ההגנתי שלו אמור להסתכם בסגירה של המגן המוגבל שמגיע מהצד שלו. זה היה מספיק בולט נגד בני יהודה (שם הוא נתן להם במתנה שתי בעיטות חופשיות מסוכנות פשוט מתוקף העובדה שלא בזין שלו לעשות שום עבודה הגנתית), אז איך אפשר לעלות אותו במחצית של משחק חוץ נגד קבוצה עדיפה שבו אנחנו עסוקים רק בהתגוננות?

מעבר לכך, שחקן עם קבלת החלטות כל כך גרועה, וחוסר הבנה הכי בסיסי של משחק הכדורגל, מה המטרות שלו ואיך מיישמים אותן (רמז: לנסות לעבור על מטר שני שחקנים בכדרור בתוך החצי שלך זו לא הדרך, רמז נוסף: אם זה לא הצליח לך ב-99 הפעמים הקודמות, סביר להניח שזה לא יצליח גם בפעם ה-100), ולא מצליח לתרום או לקדם את הקבוצה באף פעולה אלא רק לגרום נזק, לא צריך להיות חילוף ראשון, לא חילוף שלישי וגם לא חילוף מאתיים. לא צריך לראות דקה, שיישב ביציע, שיככב באימונים, שילך לקבוצה אחרת, כל דבר רק שלא ישחק אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 04:31 
סמל אישי של המשתמש
השנוא ביותר מאז שי אבוטבול נקווה שיחתום בשעריים בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 04:34 
סמל אישי של המשתמש
לא לא לא לא,
אל תשווה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 08:16 
רמזי אשם גם בחור באוזון וגם ברוח הימים האלה גם בהשמדת היהודים בשואה.
נכון שהוא טועה בגול הראשון ונראה אדיש כהרגלו בכיסוי ובכל זאת, גם שיימן וגם פינטילי אשמים פי אלף ממנו בגול הראשון.
פינטילי עם עוד אחת מההרחקות האדישות שלו שעולות לנו בגול מיותר ושיימן שגם לא מצליח להרחיק כדור פשוט וגם נותן לראדי עשרה מטר ואת כל הזמן שבעולם להרים ראש לכוון ולתת לוואקמה כדור. וזה עוד לפני שמדברים בכלל על וינטרה שעומד שם ומסתכל על וואקמה קופץ לכדור לבד ונוגח.
וברור שמתן אוחיון נהיה סופרסטאר בגלל רמזי ולא בגלל שבכר קלט ששיימן משוטט על המגרש והעביר את ראדי יותר לאגף ועשה לוואליד שחמט.
לא משחק טוב של רמזי, אפילו משחק רע. אבל חאלס כבר הבנאדם עדיין לא עלה לשחק וכבר החלטתם שהוא האשם הישיר בהפסד. כאילו שלא שמים אותו בתפקיד שלא קשור אליו ובאותו צד עם שיימן שהוא כרגע השחקן הכי גרוע בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
כרגע, למעט מספר משחקים מצומצם, כל השחקני בהפועל כולל הבומבה הקטן שכולם מדברים עליו כמשיח, נראים דרעק.
זה מעבר לעניין של יכולות, זה בעיקר האדישות של כולם, ההרגשה שהם נמצאים באיזה משחק אימון ובכוונה משחקים בהילוך ראשון.
לא רואה התאבדויות, אפילו לא קרוב לזה. לא רואה ריצה כמעט למעו אחד או שניים פה ושם ש"עושים טובה".
מה מסתתר מאחורי החזיות gps? מה אומרים הנתונים? מי קורא את זה? זה הכל אולי היה בעיקר למראית עין לטובת שיווק המנויים, או מה?
יש מצב שאנחנו הקבוצה שרצה הכי פחות בליגה הזאת?
בכל אופן, הלוואי והכל היה בעיית רמזי ספורי. הוא חלק מהבעיה שנראה כאילו אין סמכות מקצועית, אין הנהגה מקצועית. כאילו השחקנים באו לנופש בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 09:37 
הוא פשוט לא מתאים לרמות האלו.
לא מבין איך פעם אחר פעם נותנים לו את הצ'אנס ולא מבינים שהוא פשוט לא מתאים לרמות האלו.
יכול לשחק בליגה השניה, לא בליגה הראשונה ובטח שלא בהפועל.
אין בו כלום, סתם שחקן חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 09:47 
כל מה שכתוב פה נכון.אבל הדבר הכי מרגיז אצלו,זאת הכאילו ריצה.הוא תמיד "רץ" להגנה בהילוך איטי.כמו אחד שרץ בשביל הכיף על חוף הים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
כל מה שכתוב פה נכון.אבל הדבר הכי מרגיז אצלו,זאת הכאילו ריצה.הוא תמיד "רץ" להגנה בהילוך איטי.כמו אחד שרץ בשביל הכיף על חוף הים.

זה אפילו לא כאילו ריצה. זה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 10:28 
מדהים. ההליכה שלו אחרי שאוחיון בורח ממנו, כמו איזה צופה מרחוק. הבנאדם עב"מ, אין לו מה לחפש במגרש כדורגל. בקטרגל או כדורגל חופים הוא יככב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 12:14 
אפס התקדמות. כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 12:20 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
jonati כתב:
רמזי אשם גם בחור באוזון וגם ברוח הימים האלה גם בהשמדת היהודים בשואה.
נכון שהוא טועה בגול הראשון ונראה אדיש כהרגלו בכיסוי ובכל זאת, גם שיימן וגם פינטילי אשמים פי אלף ממנו בגול הראשון.
פינטילי עם עוד אחת מההרחקות האדישות שלו שעולות לנו בגול מיותר ושיימן שגם לא מצליח להרחיק כדור פשוט וגם נותן לראדי עשרה מטר ואת כל הזמן שבעולם להרים ראש לכוון ולתת לוואקמה כדור. וזה עוד לפני שמדברים בכלל על וינטרה שעומד שם ומסתכל על וואקמה קופץ לכדור לבד ונוגח.
וברור שמתן אוחיון נהיה סופרסטאר בגלל רמזי ולא בגלל שבכר קלט ששיימן משוטט על המגרש והעביר את ראדי יותר לאגף ועשה לוואליד שחמט.
לא משחק טוב של רמזי, אפילו משחק רע. אבל חאלס כבר הבנאדם עדיין לא עלה לשחק וכבר החלטתם שהוא האשם הישיר בהפסד. כאילו שלא שמים אותו בתפקיד שלא קשור אליו ובאותו צד עם שיימן שהוא כרגע השחקן הכי גרוע בהפועל.

בקשר לחור באוזון אני לא מבין גדול אבל בעניין השואה ראש הממשלה שלך עוד לא אמר את המילה האחרונה וצפה לעדכונים. מה שבטוח הוא שההקצנה הדמגוגית לטובת חיזוק הטיעונים שלך לא עובדת. זה היה גרוע עוד כשאלו היו הדיבורים לפני שנה וחצי אבל עכשיו כשבאופן סיסטמטי הילד המעצבן הזה נראה כמו יניב קטן בעונת הפרישה ומוסיף על היכולת האיומה גם קבלת החלטות הכי גרועה שאני זוכר של שחקן כדורגל, אין פה יותר מקום לוויתורים.
אז כן, אולי הפסדנו כי הקבוצה לא מאומנת ברמות שמעלות געגוע כואב לפרדי דוד ולא בגללו, אבל הוא עשה (או לא עשה) מספיק בשביל שאני לא ארצה לראות ממנו יותר אף פעם.

נערך לאחרונה על ידי Peace Hope בתאריך 26 אוקטובר 2015, 13:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: