תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 02:54 
סמל אישי של המשתמש
מוסוליני והיטלר היו נוצרים אדוקים והכריזו על הנצרות כדת המדינה הרשמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 03:38 
סמל אישי של המשתמש
וסטאלין היה גרוזיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 04:21 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
איזה עולם יפה היה יכול להיות אם היו מפילים טיל 500 טון על כל מקום שאנשים המציאו לעצמם שהוא קדוש ושווה למות ולהרוג בשבילו.

הר הבית? בום.
הכותל? באנג.

כל מקום שמספיק משוגעים מעלים לדרגת קדוש, להשמיד.

אין יותר את השטויות האלה, לכו תתרכזו בחיים האמיתיים. טמבלים.

הסכסוך הישראלי פלשתיני הוא לא דתי במקורו והוא לא דתי במהותו.
זה נכון שיש משוגעים שמערבבים דת בזה, וזה נכון שסיכסוכים לאומיים\לאומניים לרוב הופכים להיות יותר מסובכים כשמערבים את אלוהים, אבל עדיין, שורשי הסכסוך חילוניים במהותם וסביר מאד להניח שגם הפתרון יהיה כזה (אם יהיה פתרון).

את ירושלים צריך לשרוף בלי קשר, אבל זה, כמו שדוייוד סטרן אמר, בגלל basketball reasons.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 05:55 
מה זה ניטרלו יהודי כשר? שוב חף מפשע הוצא להורג ללא משפט על ידי כוחות הבטחון?
מי היה יכול לחזות שיקרה דבר כזה יא אללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
19 כתב:
איזה עולם יפה היה יכול להיות אם היו מפילים טיל 500 טון על כל מקום שאנשים המציאו לעצמם שהוא קדוש ושווה למות ולהרוג בשבילו.

הר הבית? בום.
הכותל? באנג.

זה נכון שיש משוגעים שמערבבים דת בזה, וזה נכון שסיכסוכים לאומיים\לאומניים לרוב הופכים להיות יותר מסובכים כשמערבים את אלוהים, אבל עדיין, שורשי הסכסוך חילוניים במהותם וסביר מאד להניח שגם הפתרון יהיה כזה (אם יהיה פתרון).

את ירושלים צריך לשרוף בלי קשר, אבל זה, כמו שדוייוד סטרן אמר, בגלל basketball reasons.

א. זה שמקורות הסיכסוך חילוניים לא אומר שהפיתרון יכול להתעלם מהסוגיה הדתית שיש כאן.

ב. מראש הפתרון לא היה על טהרת החילוניות. נכון שציונות הינה תנועה חילונית אבל הזיקה לקרקע הספציפיצפית הזאת וחלק מדעותיה, וכך גם של הפלשתינאים, נעוצים לדעתי עמוק בדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 07:19 
el dudernio כתב:
אמיר כתב:
19 כתב:

הר הבית? בום.
הכותל? באנג.

א. זה שמקורות הסיכסוך חילוניים לא אומר שהפיתרון יכול להתעלם מהסוגיה הדתית שיש כאן.

ב. מראש הפתרון לא היה על טהרת החילוניות. נכון שציונות הינה תנועה חילונית אבל הזיקה לקרקע הספציפיצפית הזאת וחלק מדעותיה, וכך גם של הפלשתינאים, נעוצים לדעתי עמוק בדת.

הנקודה היא שגם אם עכשיו ייעלמו הר הבית והכותל כבמטה קסם, אפילו בלי להרגיז אף אחד (נניח רעידת אדמה), הסכסוך יימשך במלוא עוזו, כי במהותו הוא לא דתי. גם אם תתחסלנה הבעיות הדתיות, לא חיסלת את הסיכסוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 07:22 
ההפרדה כאן בין הדת, הלאום והקונפליקט הטריטוריאלי, היא כמעט בלתי אפשרית

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 22 אוקטובר 2015, 10:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 08:06 
היהודי שנהרג, לפי איך שמתחילים להוציא מהחקירה, חשב ש2 החיילים הם מחבלים וביקש מהם לראות חוגר, וככה התפתח עימות שבסופו הם ירו בו.
נשמע לי די אדיוטי, ב90% מהמקרים אפשר להבין אם מדובר בערבי או לא תוך החלפה של 2 מילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 08:19 
NARKOTIKA כתב:
היהודי שנהרג, לפי איך שמתחילים להוציא מהחקירה, חשב ש2 החיילים הם מחבלים וביקש מהם לראות חוגר, וככה התפתח עימות שבסופו הם ירו בו.
נשמע לי די אדיוטי, ב90% מהמקרים אפשר להבין אם מדובר בערבי או לא תוך החלפה של 2 מילים.

נשמע מוזר...
בטח שאם הם היו עם מדים והוא בלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

הר הבית? בום.
הכותל? באנג.

תחת איזו דת רצחו היטלר, סטאלין ומוסוליני עשרות מיליונים?
היה איזה גוי שאמר בתקופת ימי הביניים, שאם בני אדם עם דת כאלה אכזריים, מה יהיו בלי דת. את התשובה קיבלנו במלחמת העולם הראשונה והשנייה. הרג סיטונאי חסר הבחנה ורוע שלא נראה כדוגמתו בהיסטוריה.

בגדול אפשר להגיד שהלאומנות והגאווה הלאומית מילאו אצלם את מקומה של הדת בתפקידה ככלי לסימום ההמונים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
el dudernio כתב:
אמיר כתב:
19 כתב:

הר הבית? בום.
הכותל? באנג.

הנקודה היא שגם אם עכשיו ייעלמו הר הבית והכותל כבמטה קסם, אפילו בלי להרגיז אף אחד (נניח רעידת אדמה), הסכסוך יימשך במלוא עוזו, כי במהותו הוא לא דתי. גם אם תתחסלנה הבעיות הדתיות, לא חיסלת את הסיכסוך.

אני לא בטוח שאתה צודק. כי לא הר הבית והכותל זה מה שחשוב אלא האדמה.

" שעל נעלך מעל רגליו כי המקום בו אתה עומד קדוש הוא"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
*של
*רגליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

פעמיים בתנ"ך אלוהים אמר את זה - פעם למשה במצרים של ימינו ופעם ליהושע בשטח A של ימינו.
אפילו נפתלי בנט לא מדבר על כיבוש של סיני וחזרה לשליטה בשטחי A.

*עריכה - רגע, טעות שלי, הסנה היה במדיין שזה יוצא בערב הסעודית. זה משהו שאפילו הרוח של משה דיין לא רוצה לשחרר.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 22 אוקטובר 2015, 11:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 11:51 
זה כי הוא מדבר ישירות עם אלוהים. אלוהים הוא אח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
היו הרבה ממים טובים אתמול, משום מה את זה הכי אהבתי

תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
חכם מאוד:
ציטוט:
מחקירה ראשונית של האירוע בו נורה אתמול למוות יהודי שנחשד כמחבל, עולה כי היהודי ניסה לחטוף נשק מחייל וכי הוא קרא בתוך כך "אני דאע"ש". מאבטח שהיה במקום הבחין במאבק, רץ למקום וביצע ירי ראשוני לעבר החשוד. ירי נוסף בוצע על ידי החיילים עצמם.

אנקדוטה קטנה:
בשבת האחרונה (משחק של הפועל סכנין) שלח לי בן דודי (פאקינג קיבוצניק) שיש אר"ן בבלומפילד
הייתי בטוח שבאמת היה פיגוע
כמובן שמדובר באוהד מכבי...ורצה להסתלבט עליי
בדיחה לא מוצלחת שכמעט גרמה לי להתקף לב
זו המציאות כרגע , יש בדיחות שעלולות להסתיים במוות,ראו הוזרהתם

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 12:47 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
חכם מאוד:
ציטוט:
מחקירה ראשונית של האירוע בו נורה אתמול למוות יהודי שנחשד כמחבל, עולה כי היהודי ניסה לחטוף נשק מחייל וכי הוא קרא בתוך כך "אני דאע"ש". מאבטח שהיה במקום הבחין במאבק, רץ למקום וביצע ירי ראשוני לעבר החשוד. ירי נוסף בוצע על ידי החיילים עצמם.

אנקדוטה קטנה:
בשבת האחרונה (משחק של הפועל סכנין) שלח לי בן דודי (פאקינג קיבוצניק) שיש אר"ן בבלומפילד
הייתי בטוח שבאמת היה פיגוע
כמובן שמדובר באוהד מכבי...ורצה להסתלבט עליי
בדיחה לא מוצלחת שכמעט גרמה לי להתקף לב
זו המציאות כרגע , יש בדיחות שעלולות להסתיים במוות,ראו הוזרהתם

לגמרי. בנוסף, מקווה שיושבי שער 2 לא לקחו סיכונים בתקופה כזאת ותפסו מרחק כשהשופט שלח את וואליד באדיר ליציע במחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
חכם מאוד:
ציטוט:

לא רק חכם, גם נורא אמין הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 20:00 
True story

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2015, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
el dudernio כתב:

פעמיים בתנ"ך אלוהים אמר את זה - פעם למשה במצרים של ימינו ופעם ליהושע בשטח A של ימינו.
אפילו נפתלי בנט לא מדבר על כיבוש של סיני וחזרה לשליטה בשטחי A.

*עריכה - רגע, טעות שלי, הסנה היה במדיין שזה יוצא בערב הסעודית. זה משהו שאפילו הרוח של משה דיין לא רוצה לשחרר.

רק שאין לזה קשר קדושת במקום היא בשל נוחכות האלוהים בו. מאחר והקנאים מאמינים המקום הוא קדוש אין זה משנה אם יהיה בו בית מקדש או תל אבנים, קדושתו עדין תשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2015, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
פאביו אימצתי אותך כמורה למתמטיקה. אני חלש בנושא זה כבנושאים אחרים ושמחתי לגלות שאתה לא.

נניח שפעם עלו להר הבית 10 יהודונים ביום ונניח שבביטוי "פי כמה מאות" מתכוונים לפי 300. האם זה אומר שביום עולים 3000 יהודונים שרגליהם מטונפות?
אתה רוצה לאמר לי שבכל יום שניתן לעלות להר הבית וכוחות הרשע היהודים ששומרים על הר הבית עולים להר הבית כ- 3000 יהודונים בממוצע ליום ? ביום אחד 1000 יהודונים וביום 5000 יהודונים שרגליהם מטונפות.

האם בעשר השנים האחרונות היו בהר הבית אלפי יהודונים ביום מסויים ואיני מתכוון למשטרה וכוחות ביטחון שרגליהם מטונפות בוודאי ??

ונניח שהכוונה הייתה בביטוי "פי כמה מאות "לפי 500 , האם זה אומר שבכל יום עולים להר הבית ירחם ה' 5000 יהודונים שרגליהם מטונפות אם פעם היו עולים רק 10 יהודונים שרגליהם מטונפות?
או משהוא כאן מתבלבל באופן מקרי ביותר.

מורי ורבי ,
כניראה מקוצר זמן לא התפנת לענות לי על הקושיה המורכבת.
אתה יודע שאני מעריך אותך מאוד אבל לכל תעלול אמור להיות גבול.
האם אתה רוצה שאדאג שבסלט השבת שלך ייחסר שום ??? אתה יודע שאני שולט על הערבים לא ? האם גם איתי אתה רוצה להיסתבך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2015, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אדום אופטימי כתב:
פאביו אימצתי אותך כמורה למתמטיקה. אני חלש בנושא זה כבנושאים אחרים ושמחתי לגלות שאתה לא.

נניח שפעם עלו להר הבית 10 יהודונים ביום ונניח שבביטוי "פי כמה מאות" מתכוונים לפי 300. האם זה אומר שביום עולים 3000 יהודונים שרגליהם מטונפות?
אתה רוצה לאמר לי שבכל יום שניתן לעלות להר הבית וכוחות הרשע היהודים ששומרים על הר הבית עולים להר הבית כ- 3000 יהודונים בממוצע ליום ? ביום אחד 1000 יהודונים וביום 5000 יהודונים שרגליהם מטונפות.

האם בעשר השנים האחרונות היו בהר הבית אלפי יהודונים ביום מסויים ואיני מתכוון למשטרה וכוחות ביטחון שרגליהם מטונפות בוודאי ??

ונניח שהכוונה הייתה בביטוי "פי כמה מאות "לפי 500 , האם זה אומר שבכל יום עולים להר הבית ירחם ה' 5000 יהודונים שרגליהם מטונפות אם פעם היו עולים רק 10 יהודונים שרגליהם מטונפות?

מורי ורבי ,
האם אתה רוצה שאדאג שבסלט השבת שלך ייחסר שום ??? אתה יודע שאני שולט על הערבים לא ? האם גם איתי אתה רוצה להיסתבך ?

אם בשנה הראשונה עלו להם 10 יהודונים לאחר שנה היו עולים 5000 יהודונים שרגליהם המטונפות טינפו את ההר הקדוש
לגיטימי והגיוני
הבעיה שנה אחכ..
אם ניקח את השלם 5000
ונכפיל אותו בכמה מאות...ונזרום טוב ככה 200 (מבחינת המילה מאות - המספר הנמוך ביותר)
1000000 יהודונים כבר בשנה השנייה לתהליך הפי כמה מאות
טיבי וזחאלקה "אדוני הארץ הזאת" לא היו נותנים לזה לקרות

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2015, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
אדום אופטימי כתב:

מורי ורבי ,

אם בשנה הראשונה עלו להם 10 יהודונים לאחר שנה היו עולים 5000 יהודונים שרגליהם המטונפות טינפו את ההר הקדוש
לגיטימי והגיוני
הבעיה שנה אחכ..
אם ניקח את השלם 5000
ונכפיל אותו בכמה מאות...ונזרום טוב ככה 200 (מבחינת המילה מאות - המספר הנמוך ביותר)
1000000 יהודונים כבר בשנה השנייה לתהליך הפי כמה מאות
טיבי וזחאלקה "אדוני הארץ הזאת" לא היו נותנים לזה לקרות

כפי שטקנובוי כבר הסביר לך, הוא לא כתב שהמספר גדל פי כמה מאות מדי שנה, אלא שמספר העולים מדי שנה גדל פי כמה מאות בתוך כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2015, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
הבחור אולי תופס מעצמו כוכב עולה בשמי המתמטיקה, אבל בלקרוא הוא פחות טוב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2015, 09:16 
http://news.walla.co.il/item/2899840
סביר, ראוי והגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2015, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
הפינג פונג בין פאביו ואופטימי אמור להיות מצחיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2015, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
http://news.walla.co.il/item/2899840
סביר, ראוי והגיוני

יהודיסטים :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
מוסוליני והיטלר היו נוצרים אדוקים והכריזו על הנצרות כדת המדינה הרשמית.

מתוך ויקיפדיה:
ציטוט:
ברגמן, בעבודתו "עשרים וחמש הערות על הדת הגרמנית" (בגרמנית: Die 25 Thesen der Deutschreligion), קבע כי חלקים מהברית הישנה ומהברית החדשה אינם מדויקים כלל. הוא טען כי ישו לא היה יהודי אלא ממוצא ארי קדמון, וכי אדולף היטלר הוא למעשה ממשיכו של ישו, ולא פחות מ"המשיח החדש".‏[32]

למרות כל זאת, ככלל הנאצים נהגו להציג עצמם כחילוניים, ואף חלק כבעלי עמדות הקרבות לאתאיזם. הנאצים הרבו לדבר על הנצרות והמוסר הנוצרי כגורמים מעוותים שנובעים מהיהדות.

ציטוט:
היטלר, נהג לגנות את הברית החדשה, ונהג לכנותה "התנ"ך של השטן". עם זאת, הוא נהג לנצל רכיבים מהברית החדשה, על-מנת להוכיח מהם כי ישו היה ארי ואנטישמי. הוא הוסיף שהשליח פאולוס, עיוות את הטקסטים, וריכך בהם את היחס אל היהודים.‏

ציטוט:
הנאצים בתחילה היו עוינים ביותר לקתולים משום שמרבית הקתולים תמכו במפלגת המרכז הגרמנית. הקתולים התנגדו לתוכניות לעיקור כפוי של אלו שנחשבו נחותים בעיני הנאצים, והכנסייה הקתולית אסרה על חבריה להצביע עבור הנאצים. בשנת 1933 הדברים הגיעו לכדי גילויי אלימות נרחבים של נאצים נגד הקתולים. הנאצים הרבו להציג את הקתולים כמי שנאמנותם למדינה מעורערת, ודרשו מהם להצהיר על נאמנותם לרייך ולאומה.‏

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2015, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
ובנתיים מתנחל מאיתמר ניסה לדקור את הרב אשרמן מ'רבנים למען זכויות אדם'.
הוא לא 'נוטרל'..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: