פאביו כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
עדיין לא הבנתי:
שאלה פשוטה.כן או לא
מדינת ישראל משנה את הססטוס קוו באל אקצא?
תודה רבה על התשובה.
הסטטוס קוו ה"גזעני" יש לאמר שאני בעד שיימשך
רק לשם הדוגמה, בתוך כמה שנים מספר היהודים שעולים להר מדי שנה גדל
פי כמה מאות .
זה הבדל מספיק גדול בשביל לדבר על שינוי?
אם לא אתה יכול להוסיף את העובדה שהמדינה התחילה באותן שנים לממן ארגונים שמטרתם הקמת בית מקדש שלישי על השטח שהיום נמצא עליו אל אקצא, את העובדה ששרים ופוליטיקאים בכירים שעולים להר ברוב טקס (כולל הפרה קונקרטית ובוטה של הסטטוס קוו על ידי השר אורי אריאל), ואת העובדה שממש לא מזמן המשטרה נכנסה למסגד בניגוד לסטטוס קוו ואף ירתה בתוכו (נדמה לי שלראשונה אי פעם).
זה רק מה שעלה לי בזיכרון. אני מניח שאם תפשפש קצת תמצא עוד.
חשוב לציין שאין לי דרך לדעת מה אנשים חושבים, וקטונתי מלדעת מה ביבי ושריו מתכננים ורוצים, אבל מה שנראה בשטח יכול בקלות להתפרש בניסיונות לנגוס בעדינות בסטטוס קוו.
שמע
אפשר להסכים
אפשר לא להסכים
זה טיבו של פורום
אבל הגיבוב של השטויות שכתבת מעלים בי חשד שמניעיך אינם כנים
תסביר מה לא נכון ולמה זה שטויות.
אני נחשב כוכב עולה במתמטיקה
שנה שעברה נדמיין עלו אלף יהודונים להר הקדוש רק למוסלמים אז השנה יעלו במינימום 200.000 יהודונים
ושנה הבאה יעלו 200.000 כפול 1000
וואי שמע טקנו מאיפה כל היהודונים הללו?
אז אשמח לקבל מקור לנתון המודגש
המספרים שלך לא נכונים.
נתחיל מזה שכתבתי שהגידול היה על פני כמה שנים.
נמשיך בזה שהמספרים עלו מכמה עשרות בודדות בשנה (30-40) לכעשרת אלפים.
את המספרים ראיתי או בבלוג של החברים של ג'ורג' או באחת הכתבות שהתפרסמו בנושא באתר שיחה מקומית (לצערי אני לא זוכר מראה מקום מדויק יותר, ועל כן אם תראה לי נתונים רציניים אחרים אני לא אתווכח יותר מדי).
דבר שני, אני מגנה את השימוש שלך בכינוי "יהודונים". אמנם סלחתם להיטלר, אבל ככה מייד לאמץ את הז'רגון שלו?
עריכה: אני מבין שהרבה יותר נוח לך להתווכח עם אנשי קש ועם הטיעונים שהיית רוצה שאני אציג, אבל אני מבקש להדגיש שמעולם לא כתבתי ולא אמרתי שום דבר על קדושת ההר לדתיים מדת כזאת או אחרת, בטח ובטח שלא כתבתי דבר כמו מה שאתה מייחס לי פה ברמז.
ואם להיות קטנוניים - בהקשר הזה, השימוש שלך במילה "יהודונים" והצגת מצג שווא כאילו הביטוי הזה קשור אליי איכשהו יכולים להיחשב כסוג של הסתה
(אם כי למען ההגינות יש לציין שהאמירה הזאת לא עומדת בחלק מהמבחנים הקבועים בחוק, למשל אין סיבה לחשוב שמישהו יתייחס אליה ברצינות).