תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ג'אדג'
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 13:30 
אני מסכים איתך שההחתמה שלו הייתה טעות אבל לא צריך לצאת מפרופורציות.
אם כבר החתימו אותו הוא היה חייב לקבל צ'אנס. קיבל אותו, ראינו שזה לא זה והוא שוחרר אחרי שני מחזורים, לא קרה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 18:23 
עשב שוטה כתב:

החתימו את ג'אדג' כי קשה למצוא סנטרים, היו לו מספרים יחסית יפים בליגה יותר טובה משלנו וההנחה הייתה שהישראלי הבכיר שיחתום יהיה יבזורי או כדיר ולא רותבארט.
אתה לא מצפה שיחתכו שחקן זר לפני שראו אותו בכלל משחק, נכון?
עברו בסך הכל שני משחקי ליגה, ראו שזה לא מתאים והוא שוחרר. וגם זה אחרי שהגבוה הזר השני נפצע וישב ביציע עד עכשיו. לא מצליח להבין מה הבעיה.

הנחה שלך שקשה למצוא סנטרים שגויה. לדוגמא, את העונה האחרונה איליי הולמן העביר בפאקינג לבנון (!) בזמן שהחבר של קטש החריב לנו את הקבוצה שלושת רבעי מהזמן. עכשיו כבר מאוחר מדי להביא אותו, נשאב לחור השחור של סין עם ג'רמי פרגו,
זה הולך לקרות ליותר ויותר אמריקאים בדרג הביניים האירופי ומעלה, בעיה.
גם לרוב הליגה היו שחקני פנים וסנטרים זרים טובים משלנו, ובעיקר כאלו שתורמים בשתי הצדדים של המגרש. יותר מזה, זה די משפיל אותי בתור אוהד הפועל שלא רק חלק מהשחקנים האלה יותר טובים ממה שאנחנו מביאים כבר ארבע שנים, גם שאלה חוזרים לישראל אחרי סיבוב בחו"ל והם אמורים להיות יקרים יותר לקבוצות מישראל-הם בכל מקרה חוזרים לפה, אבל לפיקציות של הליגה שבכלל לא מהוות איום על הצמרת הגבוהה.
ומי בכלל היה צריך להחתים סנטר בנקודת הזמן ההיא- שהיה ברור לכל מי שיש לו עיניים בראש שהולך לבוא ישראלי בעמדת הפנים, רותברט או כדיר-כך שהיה ברור שמצב הזה ג'אדג' הולך לעלות מהספסל?
גם ההנחה שלך שקבוצה שכמעט יורדת ליגה על חודו של משחק באיטליה, איטליה של העונה האחרונה כן- יותר טובה מהחלק העליון של הטבלה בישראל טעונה בירור. אני חושב שהיא לא נכונה לחלוטין. בנוסף, גם האחרי שני מחזורים לא קרה כלום שלך זה תירוץ מוכר מהעונות הקודמות. אתה זוכר שבעונה שעברה פיספסנו מקום 3 או 4 בליגה הסדירה על חודו של משחק? עם קבוצה שמתנהלת עם הזרים כמונו זה שהעונה ארוכה לא בדיוק עובד לטובתנו. ומילה על מה שכתב ששון, אחד בדרך כלל עם דעות....מוזרות בלשון המעטה...דווקא יש משהו במה שכתב.
לא יתכן שפותחים עונה רביעית בליגה העל ושניים משלושת הזרים הכי טובים שהבאת הם מהליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 18:30 
מה שמשנה זו הליגה שהוא משחק בה והיריבות שמולן הוא משחק, ולא אם הקבוצה שלו יותר או פחות טובה מאילת.

אין לי מושג מה הרמה בליגה האיטלקית, אבל היכולת של הקבוצה הספיציפית שלו לא רלוונטית כמעט בכלל. בטח שפחות מרמת היריבות מולן הוא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 18:41 
גם את ג'וש אוואנס היה צריך להעיף מפה על המטוס עוד לפני פתיחת העונה, כבר במשחקי הכנה. כולם ראו את זה, הוא לא היה קשור למקצוע. זה היה מחדל. לא ככה?

קשקשן על.

הביאו שחקן חלש, נפלו, שיחררו אחרי שני מחזורים. קורה.
מסכים שהדרך שבה הביאו אותו כזר ראשון היא עקומה, אבל מה שנכתב פה זה רפש מסריח של אותו בן אדם שמטנף פה על כל הנהלה או דמות מקצועית (אההה סליחה, הוא דואג לכתוב מדי פעם שהוא מעריך את ההנהלה או משהו כזה, אז מותר לו לטנף בתמורה).

אין שום בעיה עם ביקורת, אבל זה לא ביקורת. כמו שמישהו כתב בתחילת האשכול - עוד קופמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 19:14 
פטר נאומוסקי כתב:
עשב שוטה כתב:

החתימו את ג'אדג' כי קשה למצוא סנטרים, היו לו מספרים יחסית יפים בליגה יותר טובה משלנו וההנחה הייתה שהישראלי הבכיר שיחתום יהיה יבזורי או כדיר ולא רותבארט.
עברו בסך הכל שני משחקי ליגה, ראו שזה לא מתאים והוא שוחרר. וגם זה אחרי שהגבוה הזר השני נפצע וישב ביציע עד עכשיו. לא מצליח להבין מה הבעיה.

הנחה שלך שקשה למצוא סנטרים שגויה. לדוגמא, את העונה האחרונה איליי הולמן העביר בפאקינג לבנון (!) בזמן שהחבר של קטש החריב לנו את הקבוצה שלושת רבעי מהזמן. עכשיו כבר מאוחר מדי להביא אותו, נשאב לחור השחור של סין עם ג'רמי פרגו,
זה הולך לקרות ליותר ויותר אמריקאים בדרג הביניים האירופי ומעלה, בעיה.
גם לרוב הליגה היו שחקני פנים וסנטרים זרים טובים משלנו, ובעיקר כאלו שתורמים בשתי הצדדים של המגרש. יותר מזה, זה די משפיל אותי בתור אוהד הפועל שלא רק חלק מהשחקנים האלה יותר טובים ממה שאנחנו מביאים כבר ארבע שנים, גם שאלה חוזרים לישראל אחרי סיבוב בחו"ל והם אמורים להיות יקרים יותר לקבוצות מישראל-הם בכל מקרה חוזרים לפה, אבל לפיקציות של הליגה שבכלל לא מהוות איום על הצמרת הגבוהה.
ומי בכלל היה צריך להחתים סנטר בנקודת הזמן ההיא- שהיה ברור לכל מי שיש לו עיניים בראש שהולך לבוא ישראלי בעמדת הפנים, רותברט או כדיר-כך שהיה ברור שמצב הזה ג'אדג' הולך לעלות מהספסל?
גם ההנחה שלך שקבוצה שכמעט יורדת ליגה על חודו של משחק באיטליה, איטליה של העונה האחרונה כן- יותר טובה מהחלק העליון של הטבלה בישראל טעונה בירור. אני חושב שהיא לא נכונה לחלוטין. בנוסף, גם האחרי שני מחזורים לא קרה כלום שלך זה תירוץ מוכר מהעונות הקודמות. אתה זוכר שבעונה שעברה פיספסנו מקום 3 או 4 בליגה הסדירה על חודו של משחק? עם קבוצה שמתנהלת עם הזרים כמונו זה שהעונה ארוכה לא בדיוק עובד לטובתנו. ומילה על מה שכתב ששון, אחד בדרך כלל עם דעות....מוזרות בלשון המעטה...דווקא יש משהו במה שכתב.
לא יתכן שפותחים עונה רביעית בליגה העל ושניים משלושת הזרים הכי טובים שהבאת הם מהליגה הלאומית.

בלבנון משלמים סכומים אסטרונומיים, בקבוצות הגדולות שם יש שחקנים שמקבלים בחודש את מה שג׳ף אלן מרוויח פה בעונה.
איליי הולמן לא היה קרוב לסכומים שלנו אפילו, לא שנה שעברה ולא השנה.
כך או כך לא היינו צריכים להחתים שחקן עם פוטנציאל כזה מוגבל כמו ג׳אדג׳ בעיתוי כל כך מוקדם. באופן כללי כל הקבוצות שמיהרו עם הגבוהים הביאו שחקנים בינוניים עם פוטנציאל מוגבל (מוזר, סמואלס) וככל שחיכו נחתו פה שמות הרבה יותר מרשימים עם פוטנציאל גדול בהרבה. אני רואה עכשיו את המשחק של נהריה שמובילים באשדוד במחצית עם משחק פנטסטי של ריצ׳ארד האוול מהרשימה נניח (8 נק׳ ו-7 ריב׳ במחצית).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 20 אוקטובר 2015, 19:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 19:34 
עוד 3 שנים שחקן NBA

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

ציטוט:
בעקבות כך, ולאחר שיחה עם עימו , הוא שוחרר מהקבוצה, שנותרה כעת עם ארבעה זרים.

:LOMASHOO:

ציטוט:
בנושא אחר, היועצת המשפטית של איגוד הכדורסל, עורכת דין רונית אמיר יניב החליטה שלא להעמיד לדין את הפועל ת"א בגין הקריאות של אוהדיה "שמעון מזרחי, תתאבד כבר" במהלך המשחק מול מכבי ראשל"צ. את החלטתה מנמקת אמיר יניב בכך ש"הפועל ת"א פעלה כמצופה על מנת להילחם בתופעה" בכך שהשמיעה מוסיקה רועשת על מנת להתגבר על השירה.

ברצינות?
כדאי להגביר אפילו עוד יותר את המוזיקה ואז המשקיף אפילו לא יוכל לטעון ששמע בבירור את המילים האסורות...

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
לשים מוזיקה רועשת עם "שמעון מזרחי תתאבד כבר" כשמשמיעים אחורנית!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 21:04 
ציטוט:
באופן כללי כל הקבוצות שמיהרו עם הגבוהים הביאו שחקנים בינוניים עם פוטנציאל מוגבל (מוזר, סמואלס) וככל שחיכו נחתו פה שמות הרבה יותר מרשימים עם פוטנציאל גדול בהרבה.

אתה צודק, אבל אז היו בוכים פה שההתנהלות שכונתית ולא יכול להיות שמתעכבים כל כך הרבה זמן עם ההחתמה של הזרים, שזה מחדל, שזה בושה וחרפה ושזה לא התנהלות שמתאימה לליגת העל אלא לליגה א'.

בכיינים gonna להתבכיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 21:15 
כששרים לשמעון אפשר לשים את השיר הזה ברקע ואז המשקיף לא ישמע:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
רק אותנו המשקיף ציין? אם שמעתי וראיתי טוב, אוהדי ראשון הצטרפו לשיר בשמחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 21:28 
ממה שאני זוכר לראשון יש גרסה משלהם לשיר (יותר חכמה משלנו) בלי המילה ״תתאבד״.
הם קהל מרגש אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 21:33 
"כמו כן, הוסיפה כי גם אוהדי ראשון לציון שרו במהלך הרבע הרביעי של המשחק 'שמעון מזרחי - תתאבד', אך עקב העובדה שזו פעם ראשונה שבה שרים אוהדי מכבי ראשון את השיר, "החלטתי להזהיר את הקבוצה כי מדובר באלימות מילולית, כפי שקבע בית הדין העליון. בפעם הבאה שתושמע שירה זו העונה, הקבוצה תועמד לדין".

פעם הם שרו בלי "תתאבד כבר", היום הם שרים עם אבל שרים את השיר קצת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ממה שאני זוכר לראשון יש גרסה משלהם לשיר (יותר חכמה משלנו) בלי המילה ״תתאבד״.
הם קהל מרגש אגב.

במקרה הזה הם שרו את הגירסה המלאה והלא מצונזרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 12:14 
פטר נאומוסקי כתב:
עשב שוטה כתב:

ומילה על מה שכתב ששון, אחד בדרך כלל עם דעות....מוזרות בלשון המעטה...דווקא יש משהו במה שכתב.

אני אתעלם משאר האי-דיוקים שכתבת ואתעכב על הנקודה היחידה שנראית לי רלוונטית:
אם זה משפיל אותך וזה לא יתכן וכו', אני מציע שפשוט תוסיף לתקציב של הפועל שני מיליון שקל מהכיס כל שנה ואז אני בטוח שנוכל להביא זרים טובים יותר.
אם אין לך כוונה להשיג כסף אז אולי תציע דרך אחרת לנהל את התקציב של הקבוצה (עדיף משהו יותר רציני מהקשקוש הקבוע על שכר המאמן), שאיתה יהיו לנו פתאום מאות אלפי דולרים נוספים לזרים.
ואם גם את זה אתה לא מתכוון לעשות, לפחות תפסיק להשתמש בניסוחים כמו "לא יתכן" או "משפיל אותי".
בניגוד לרוב הקבוצות שמביאות באופן קבוע זרים טובים יותר מאיתנו, לנו אין בעלים שמביא מיליונים מהבית וכמעט אין לנו תמיכה מהעירייה.
אם תפסיקו להתבכיין ולחפש כל הזמן מה רע זה גם יהיה שינוי מרענן וגם יועיל להפועל לפחות כמו הביקורת הקבועה והאוטומטית בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 12:46 
אגב, בנוגע לעונה: הזרים של הפועל עולים פלוס מינוס כמו זרים בקבוצות ממוצעות אחרות בליגה. כך שהטיעון הזה כבר לא תופס. וכל הכבוד להנהלה על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
"כמו כן, הוסיפה כי גם אוהדי ראשון לציון שרו במהלך הרבע הרביעי של המשחק 'שמעון מזרחי - תתאבד', אך עקב העובדה שזו פעם ראשונה שבה שרים אוהדי מכבי ראשון את השיר, "החלטתי להזהיר את הקבוצה כי מדובר באלימות מילולית, כפי שקבע בית הדין העליון. בפעם הבאה שתושמע שירה זו העונה, הקבוצה תועמד לדין".

פעם הם שרו בלי "תתאבד כבר", היום הם שרים עם אבל שרים את השיר קצת אחרת.

הם שרים "אואו" במקום "אולה".
מעבר לזה אותו דבר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 16:18 
purvis short כתב:
אגב, בנוגע לעונה: הזרים של הפועל עולים פלוס מינוס כמו זרים בקבוצות ממוצעות אחרות בליגה. כך שהטיעון הזה כבר לא תופס. וכל הכבוד להנהלה על כך.

נכון, וזה באמת נראה הרבה יותר טוב העונה מלבד וולי ג'אדג'. מי שחושב אחרת שינסה להיזכר מה כתבו פה על הזרים בשלב הזה של העונה בעונות קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: