תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המשחק נגד ראשלצ
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 20:32 
איך מ69-63 לנו נגמר 76-69 להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המשחק נגד ראשלצ
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 20:33 
מזכיר את העונה שעברה, כל כך מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
איך מ69-63 לנו נגמר 76-69 להם?

בלי גבוהים כמעט כל הרבע האחרון, מונרו הרג אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 20:34 
הקו הקדמי שלנו מאוד מועד לעבירות או שהשופטים מזדיינים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

השופטים הרסו את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

chimpfive כתב:

ממש לא. היו אנרגיות אחרות לגמרי סביב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
השופטים הרסו את המשחק

ולא בגללם ראשון רצה 12:0 בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
שיפוט ביזיון אבל אנחנו עם 2 וחצי שחקנים שיודעים לעשות סל, אי אפשר להמשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 20:37 
zink כתב:
chimpfive כתב:

ממש לא. היו אנרגיות אחרות לגמרי סביב הקבוצה.

נכון, סתם החוסר יכולת לתת כדור למישהו שיתן לך סל קריטי בדקות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 20:42 
שופטים מזיינים אותנו בקלות בבית.
נחנקים במשחקים צמודים.
שנה עברה כלום לא השתנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
הקו הקדמי שלנו מאוד מועד לעבירות או שהשופטים מזדיינים?

שופטים מזדיינים שרקו לדעתי מעל ל 60 עבירות. אי אפשר לשחק כדורסל ככה.

ברגע שהגבוה היחידי שנשאר במגרש היה מונרו המשחק נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 20:46 
גביזון כתב:
nati כתב:
השופטים הרסו את המשחק

ולא בגללם ראשון רצה 12:0 בסוף.

הרסו את המשחק,לא הרסו רק לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
מה לעזאזל???!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהרסו רק לנו, כי ראשל"צ קבוצה הרבה יותר עמוקה. ברגע שמוציאים לכל קבוצה שני שחקנים ברור שזה ישחק לידיים שלהם. מעבר לכך בשתיים-שלוש שריקות קטנות ברבע הרביעי שבאו משום מקום הם השאירו את ראשל"צ במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:08 
בדיוק מה שחששתי
אפשר להתרשם מהמשחק של אוואנס ולימונד ומהאחריות של באטל, אפשר שוב להתלונן לשופטים
אבל שוב, אין לנו שחקן קלאץ'!! פשוט מרתיח לראות כל אחד בורח מהכדור, אוואנס שבאמת נראה בינגו מככב 36 דק ופשוט נעלם, לימונד שהפיק נקודות בורח מהכדור ומוסר אותו כמו תפוח אדמה לוהט למישהו אחר שהוא ישבור את הראש, פשוט מרתיח!

סה"כ אני מרוצה מהמשחק שיחקנו טוב

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
בדיוק מה שחששתי
אפשר להתרשם מהמשחק של אוואנס ולימונד ומהאחריות של באטל, אפשר שוב להתלונן לשופטים
אבל שוב, אין לנו שחקן קלאץ'!! פשוט מרתיח לראות כל אחד בורח מהכדור, אוואנס שבאמת נראה בינגו מככב 36 דק ופשוט נעלם, לימונד שהפיק נקודות בורח מהכדור ומוסר אותו כמו תפוח אדמה לוהט למישהו אחר שהוא ישבור את הראש, פשוט מרתיח!

עם כמה שבאטל תורם למשחק, (והוא מרכז טוב) עדיין , המשבצת הזאת הייתה חייבת לכלול גארד עם יכולת ליצור לעצמו, לקחת על עצמו משחקים עם חדירות במאני טיים, ויכולת לעלות לשלשות באחוזים טובים בפיק אנד רול. את אלה אין לו כל כך וחבל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
בוריס כתב:
בדיוק מה שחששתי

עם כמה שבאטל תורם למשחק, (והוא מרכז טוב) עדיין , המשבצת הזאת הייתה חייבת לכלול גארד עם יכולת ליצור לעצמו, לקחת על עצמו משחקים עם חדירות במאני טיים, ויכולת לעלות לשלשות באחוזים טובים בפיק אנד רול. את אלה אין לו כל כך וחבל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
אני כל כך שונא את המונח ״קבוצה של גברים״, אבל אנחנו באמת קבוצה כזאת.
נכון, לא בנו את הקבוצה הזאת כמו שצריך. החטאנו בארגזים מהקו ואפילו יש זר אחד ששייך לעולם הכדורעף.
כמות המחויבות שהם עולים איתה לפרקט זה משהו ששווה הערכה. בלב שלם בלי טיפה של בכינות אני יכול להגיד שאם לא שופטים אותנו חבורה של בני זונות, המשחק הזה שלנו כבר בתחילת הרבע הרביעי.

היה שם לפחות 5 מצבים שהם ריסקו לנו מומנטום לגמור את המשחק.
לפחות יהיה כיף לראות אותנו העונה.
שאפו לכל אחד מהשחקנים ועמית בלק בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:33 
אם לא היינו פותחים עונה בכזה משחק בית מתסכל לא היינו הפועל :bang: :bang: :bang:
ראשון אשכרה גנבו משחק.
ג׳אדג׳ ממשיך לחטוב עצים, השחקן הכי אנטי כדורסל שהיה בהפועל. קאונסיל לידו שחקן על.
אבל גיל אמיתי לא פחות מעצבן ויש מצב שעשה יותר נזק ממנו. איך פחדתי מההחלפה של סקוורר בו. לא נראה כמו שחקן
שמתאים להפועל. הלוואי וזה ישתנה. הוא גם חוצפן ולא במובן החיובי. קבלת החלטות רעה מאוד (בניגוד לסקוורר).
אלן עם עבירה טכנית רביעית של אובר מוטיבציה שהיתה משמעותית מאוד, באטל כרגיל לא מאיים מספיק על הסל, אבל רץ ונלחם ונותן אסיסטים שהרבה זמן לא נראו בהפועל. רותבארט לא נכנס למשחק, וקצת קשה לנו להישען רק על אוונס ורביב.
ועדיין היתה אווירה טובה, הקבוצה הזאת הרבה יותר מלהיבה את הקהל והיתה הרגשה של מגרש קצת יותר ביתי.
אהבתי את שמירת הלחץ שאני בטוח שהגיעה משרון אברהמי. (לב)
עם אחוזים נורמלים מהעונשין גם היינו מנצחים למרות השופטים.
עמית בלק אני שונא אותך יא מכביסט.

נערך לאחרונה על ידי ranjef בתאריך 18 אוקטובר 2015, 21:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
כשג'ף אלן ביחד עם אוואנס , יש הגנה עם מחוייבת ואגרסיבית מאוד, עם פוטנציאל אדיר לחטיפות (כרגע בגלל חוסר התיאום זה יוצר חורים מידי פעם, אבל גם יכולנו לראות את היתרונות של זה) . ביחד עם העובדה שמתן חוזר לעצמו מבחינה הגנתית לפחות (אם כבר דיברנו על איום חטיפה), ועם העובדה שוויליאמסון (שלו יש המון אגרסיביות, האסל ואנרגיות) עוד פצוע, אני חושב שתהיה הגנה טובה ומלחמה בלתי פוסקת על המגרש וזה דבר חשוב.
אלן, אוואנס וויליאמסון זה שילוב שאני כבר מת לראות משחק ביחד.
ולגבי באטל, אני חושב שרמת התיאום שלו עם שאר הקבוצה ,
והיכולת שלו להזין ולהפעיל אותם (והיכולת שלהם להיות מופעלים על ידיו) צריכה להיות מאוד גדולה כדי שהיתרונות שלו יעלו על החסרונות.

נערך לאחרונה על ידי אדום שרוף100 בתאריך 18 אוקטובר 2015, 21:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
בדקות האחרונות, עוד כשהיה צמוד, באטל חיפש בכח את הטריפל דאבל (כשהיה חסר לו אסיסט או שניים).היו כמה מקרים לזה והשיא היה כשהגיע לריברס ליי-אפ ובמקום לעשות 2 קלות הוציא למתן ולעוד התקפה של כלום.
מישהו צריך לנער אותו טוב טוב על העניין הזה. זה פשוט מרתיח - והיה שקוף לכל מי ששם לב.

קטש - לטיפולך! (מישהו שחושב שיעשה משהו בנדון?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
באטל גם היום היה חלש מאוד, למרות המספרים היפים לכאורה והמדד שלו.
הרבה זמן לא ראיתי גארד זר עם יכולת אישית כל כך נמוכה. פשוט לא מסוגל לעשות סל בשום צורה שהיא. במאני טיים הוא לקח פעמיים לסל את גוט ואת בן שימול, בשתי הפעמים הוא אפילו לא הצליח להגיע למשהו שדומה למצב זריקה נורמלי. בשאר המשחק הוא אפילו לא מסתכל על הסל כי הוא פשוט לא מסוגל לייצר לעצמו סל. אם היה לנו היום במקומו קומבו-גארד טוב שמסוגל לעשות סלים ולקחת את המשחק על עצמו היינו מנצחים בקלות, כי ראשל"צ לא היו במשחק לחלוטין. גם נגד נס ציונה היה אותו סיפור, זה היה צריך להיות נגדם משחק של 20 הפרש עם כל הריבאונד ואיבודי הכדור שלהם אבל כל המשחק הם נשארו צמוד אלינו כי אין לנו מי שיעשה סלים, בסוף ברחנו להם אבל היום היה בדיוק אותו סיפור ועל זה הפסדנו. אני רואה את זה קורה לנו הרבה כל עוד זה הקו האחורי שלנו. בלי שחקן עם יכולת אישית שמייצר לעצמו 16-18 נקודות במשחק, שמסוגל לקלוע מכדרור, ללכת לסל ולקלוע מבחוץ, ולוקח את המשחק על עצמו במאני-טיים או בדקות שההתקפה תקועה, אנחנו לא נצליח לנצל את היתרונות שלנו ולנצח משחקים שאנחנו אמורים לנצח. מן הסתם באטל כרגע לא מועמד להחלפה, קודם כל וויליאמסון יחליף את ג'אדג' ואז נראה איך הקבוצה משחקת, אבל ממה שראיתי עד עכשיו הוא לגמרי החוליה החלשה ומה שמונע מהקבוצה למלא את הפוטנציאל שלה.

בצד החיובי אני מתחבר למה שנכתב מעליי, כולם רואים שיש קבוצה קשוחה מאוד, ששומרת טוב ונותנת הכל על המגרש, זה כיף לראות אבל זה גם בסיס חשוב מאוד מבחינה מקצועית. ברגע שוויליאמסון יחזור, בתקווה שיחזור כמו שצריך וייתן את מה שהוא נתן בנהריה, זה יהיה שדרוג עצום בהשוואה לג'אדג' (שמעבר ליכולת הגרועה גם הצליח לעשות מקסימום נזק עם מגוון רחב של פעולות מטומטמות וחסרות היגיון). יחד איתו נראה שיש פה בסיס לקבוצה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
ארבעת המופלאים כתב:
בדקות האחרונות, עוד כשהיה צמוד, באטל חיפש בכח את הטריפל דאבל (כשהיה חסר לו אסיסט או שניים).היו כמה מקרים לזה והשיא היה כשהגיע לריברס ליי-אפ ובמקום לעשות 2 קלות הוציא למתן ולעוד התקפה של כלום.
מישהו צריך לנער אותו טוב טוב על העניין הזה. זה פשוט מרתיח - והיה שקוף לכל מי ששם לב.

קטש - לטיפולך! (מישהו שחושב שיעשה משהו בנדון?)

הלוואי שזה היה הסיפור... הוא פשוט לא מסוגל לעשות סל. בגלל זה הוא כמעט אף פעם לא מסתכל על הסל וגם בפעמים הספורות שכן זה בדרך כלל נגמר בהחטאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:47 
באטל הוא הסיבה העיקרית שהיינו כל כך קרובים לראשון ובכלל הסיבה היחידה שהמשחק שלנו יותר זורם מאשר בעונה שעברה.
בלעדיו אנחנו פחות או יותר הקבוצה הכי טיפשה בליגה וזאת גם הסיבה שהוא משחק יותר מכולם.
האנמיה שלו בחלקים מהמשחק מוזרה ומתסכלת בעיקר למי שמכיר את השחקן הזה וקטש צריך לתת את הדעת על העניין הזה. גם ככה הוא נתן משחק גדול היום.

עם ובלי קשר, הקבוצה הזאת נבנתה עקום לגמרי.
מעבר להחתמה ההזויה של ג'אדג' והלא נכונה של אמיתי, גם אחרי שוויליאמסון חוזר אנחנו נשארים בלי סווינגמן יוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 21:55 
בגלל שאמיתי כ״כ גרוע ואין לנו מישהו אחר בעמדות האלו, רביב ובאטל חייבים כמעט תמיד לשחק ביחד.
רביב עם 36 דקות, באטל 38 דקות. זה לא אנושי, לא נכון, וגורם להרבה טעויות כתוצאה מעייפות. מבאס.
בעונה שעברה היו לנו רביב סקוורר אובאנון וסקוט שיכולים לשחק 1-2 גם אם זה לא התפקיד האידיאלי שלהם.
השנה יש את רביב באטל ואמיתי, שבעיקר עושה שטויות ולכן נשארנו רק עם רביב ובאטל.
יש מצב שבסגל הנוכחי עדיף את בלאט על אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 22:12 
ברגע שרותבארט קיבל את החמישית המשחק נגמר, לא יעזור כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
ברגע שרותבארט קיבל את החמישית המשחק נגמר, לא יעזור כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 22:42 
מתחיל עכשיו שידור חוזר של המשחק בספורט 5

התחיל מאמצע הרבע השני משום מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
באטל הוא הסיבה העיקרית שהיינו כל כך קרובים לראשון ובכלל הסיבה היחידה שהמשחק שלנו יותר זורם מאשר בעונה שעברה.
בלעדיו אנחנו פחות או יותר הקבוצה הכי טיפשה בליגה וזאת גם הסיבה שהוא משחק יותר מכולם.
האנמיה שלו בחלקים מהמשחק מוזרה ומתסכלת בעיקר למי שמכיר את השחקן הזה וקטש צריך לתת את הדעת על העניין הזה. גם ככה הוא נתן משחק גדול היום.

עם ובלי קשר, הקבוצה הזאת נבנתה עקום לגמרי.
מעבר להחתמה ההזויה של ג'אדג' והלא נכונה של אמיתי, גם אחרי שוויליאמסון חוזר אנחנו נשארים בלי סווינגמן יוצר.

היינו קרובים לראשון בגלל באטל? זה היה משחק שלנו לגמרי, הם שיחקו גרוע ואנחנו נתנו הכל בהגנה, ולזה אין שום קשר לבאטל, ואם משחק ההתקפה שלנו היה סביר היינו מנצחים בקלות. ההתקפה שעליה אחראי באטל נראתה רע מאוד, לא הגענו ל-70 נקודות נגד קבוצת הגנה די בינונית שבכלל הייתה במשחק גרוע וחסר אנרגיות. וזה לא שאין לו עם מי לשחק, להפך יש מסביבו הרבה סקוררים שמאוד מקלים עליו את המשחק. בדיוק אותו סיפור כמו נגד נס ציונה, שלמרות 24 ריבאונד התקפה ו-18 איבודים של נס ציונה נתקענו על סקור נמוך ולא הצלחנו לעשות שום דבר במשחק עומד.

ואני לא מבין איך אפשר להגיד על באטל שהוא אנמי אם גם כשהוא מנסה ללכת לסל הוא לא מצליח. מילא הוא היה זורק מעט אבל קולע את מה שהוא כן זורק, אבל זה לא המקרה. 3/8 מהשדה היום, 2/8 נגד נס ציונה. 5/16 אלה לא מספרים של מישהו אנמי אלא מישהו שלא מסוגל. לא מצליח לייצר לעצמו שום דבר בפיק-אנד-רול וגם לא באחד על אחד, לא קליעה מבחוץ, לא קליעה מחצי מרחק, לא חדירות, כלום. קלע שלשה אחת מתוך שלוש זריקות פנויות לגמרי. במאני טיים שבשביל זה בין השאר הביאו אותו לקח פעמיים את גוט ואת בן שימול וזה נראה מביך למדי, לא הצליח אפילו להגיע לזריקה נורמלית. היכולת שלו לייצר קליעה פשוט ברמה מאוד מאוד נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 23:21 
עזוב אותך ממספר נקודות, זה לא באמת מראה אם הקבוצה משחקת כדורסל התקפי טוב או לא.
כשהקבוצה בידיים שלו משחק ההתקפה הרבה יותר זורם ומהיר. הוא לא רק מייצר אסיסטים אלא בכלל מייצר משחק התקפה וזה משהו שאתה חייב בכדורסל הפרימיטיבי של קטש. אני באמת לא מבין איך אפשר שלא לראות את זה. כבר ראינו בעונה שעברה איך זה נראה כשרביב צריך להניע את ההתקפה.
איך אפשר להגיד שהוא אנמי? פשוט מאוד, ראיתי אותו משחק לא מעט בקריירה והוא תמיד היה יותר אקטיבי, תקף יותר את הסל וקלע יותר. היום היה יותר טוב מאשר בשבוע שעבר אבל זה עדיין לא מספיק.
וזה מצחיק לבוא אליו בטענות שהוא לא מייצר באחד על אחד כשזה בכלל לא סוג השחקן. גם אוואנס לא מייצר באחד על אחד אלא משיג את הנקודות שלו בדרכים אחרות. תבוא בטענות למי שבנה את הקבוצה בצורה עקומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: