תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
אסור שבאדיר ימשיך עד סוף העונה ,הוא חייב להגיד לכבירי שזה גדול עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
לפי צנציפר איווניר וקלינגר חזקו לתמונה.

מבחינתי במקרה שגוטמן לא מגיע

1. זר(גם אם גוטמן מעוניין, הייתי מעדיף זר)
2. אלישע
3. איווניר
4. באדיר וכל שאר המועמדים

בכל מקרה, אם לא מוצאים זר טוב, הייתי רוצה בעונה הבאה ללכת על רב"ש. מעדיף אותו על גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
1. אלישע - לא יבוא. חבל על הזמן שלכם. אם הוא היה בכלל אופציה, כבר מזמן היה מאמן את הפועל.

2. קשטן - לדבר על קשטן, זה כמו שאוהדי חיפה ידברו על שרף. צריך לדעת מתי להרפות. הוא היה מאמן גדול, אבל בגילו ולאחר שבשנים האחרונות לא הצליח, נראה כי עתידו מאחוריו ועדיף להניח לו לשחק עם נכדיו.

3. מאמן זר - ספק רב אם ימצאו מאמן זר שעונה על הדרישות, פנוי ובשכר סביר. אם לא מצאו כל הזמן הזה, אני מתקשה להאמין שימצאו.

4. גוטמן - די ברור שהוא לא ממש רוצה לבוא. הוא מספיק חכם ופוליטיקאי לעשות את זה יפה, להגיד שהוא רוצה לנוח ושהוא מחכה להצעות מאירופה בחודשיים הקרובים, כדי שהאדונים בהפועל יבינו שאין טעם לחכות לו וככה הוא לא שורף את הגשרים לוולפסון אבל גם לא מכניס היום ראש בריא למיטה חולה. בקיצור - לא יגיע העונה כמעט בוודאות.

4. אז מה כן? כנראה שאין ברירה ונצטרך להישאר עם וואליד. אבל לידו חייבים מאמן עם ניסיון (ותעודת פרו) ובמקום למנות מאמן ולהחזיר את וואליד להיות עוזר, אולי עדיף ללכת על הקונספט של ש.ג. בשעתו, צוות שעובד יחד, בדומה לשייע ושלום ב-2005. אישית אני מעדיף את יוסי מזרחי (אם זה אפשרי כי השם שלו לא עלה בכלל, אולי הוא בהפסקה או משהו) המנוסה אבל אם הוא לא אופציה, וצריך לבחור באחד הפרשנים אז עדיף איווניר. חבל שניצן כבר איננו, בשמחה הייתי ממנה אותו, זכרונו לברכה. בכל מקרה, הפועל לא יכולה להמשיך בפיאסקו הזה, כאשר העניין כבר מחלחל לשחקנים ובמיוחד לפני 4 המשחקים הקרובים שמחכים לנו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אחרי השידור שראיתי אמש ממש לא בא לי שאיווניר יתקרב להפועל.
הבנזונה בטח יעשה לנו פיו פיו מהקווים כשזהבי יבקיע את השלישי בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מה עם בנאדו אגב? אי אפשר לזחול אליו שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
adom כתב:
חוזר ואומר רק שלומי דורה!
מאמן רעב עם אנרגיות ושיטת משחק זה המאמן הנכון בזמן הנתון

לפי ספורט 5 כנראה שכאשר נתניה תפסיד השבת בסכנין הוא יפוטר אז זה יחסוך לנו לשלם פיצוי :D :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 09:32 
zink כתב:
אחרי השידור שראיתי אמש ממש לא בא לי שאיווניר יתקרב להפועל.
הבנזונה בטח יעשה לנו פיו פיו מהקווים כשזהבי יבקיע את השלישי בדרבי.

זה הדבר האחרון שמעניין אותי. מה שמעניין אותי זה בעיקר איך שהוא חושב כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 09:33 
למה גרנט לא מועמד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 09:33 
dino כתב:
לפי צנציפר איווניר וקלינגר חזקו לתמונה.

מבחינתי במקרה שגוטמן לא מגיע

1. זר(גם אם גוטמן מעוניין, הייתי מעדיף זר)
2. אלישע
3. איווניר
4. באדיר וכל שאר המועמדים

בכל מקרה, אם לא מוצאים זר טוב, הייתי רוצה בעונה הבאה ללכת על רב"ש. מעדיף אותו על גוטמן.

יופי. קלינגר. נהדר. סוף סוף מאמן עם ראייה לטווח הרחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
מה שלומי דורה עשה שהוא ראוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

ניצל מירידה. כנראה שאלה השאיפות שלנו אם השם שלו עולה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 10:11 
מקווה ומאמין שלצנציפרים אין שום מושג מה באמת קורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 10:28 
dino כתב:

ובאדיר?.
לא פחות ממדהים שאין שום סמכות מקצועית נורמלית בקבוצה מתחילת העונה
והאדישות הזאת תעלה ביוקר אין לי ספק בכך.
אני גם לא בטוח כבר האם זו אדישות או סוג של יהירות .
שיהיה בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 14:00 
ליצנים (כולם למעט אלישע ומזרחי) או זקן (קשטן) - עדיף זקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 14:14 
הקלינגרים לדעתי לא יסכימו לבוא לפה עד תום העונה בלבד, וגם לא אלישע.

במצב שנוצר במידה ולא מצליחים להביא לפה מאמן זר מוכח, הייתי נשאר עם באדיר עד סוף העונה, ולקראת העונה הבאה עובד כבר מעכשיו על מאמן.
אם רוצים זר יש מספיק זמן לעבוד על זה כבר מעכשיו, ואם לא אז להחזיר לפה את רב"ש. או זר, או רב"ש (בהנחה שגוטמן לארלוונטי).
להחתים עכשיו איזה קלינגר או גיא לוי עד תום העונה הבאה זו שטות ופעולה מתוך לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 14:26 
להשאר עם באדיר זאת אפשרות לחטוף תבוסות גדולות במשחקים הקרובים וסיכון לרדת ליגה. באדיר כבר חודש מאמן יחיד ולא נראה שיפור ביכולת. לא בגלל באדיר אלא בגלל איך שהקבוצה נראת, יכול להיות שגם עם "מאמן" היא תראה ככה, אבל עדיין קיים סיכוי שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:

במצב שנוצר במידה ולא מצליחים להביא לפה מאמן זר מוכח, הייתי נשאר עם באדיר עד סוף העונה, ולקראת העונה הבאה עובד כבר מעכשיו על מאמן.
אם רוצים זר יש מספיק זמן לעבוד על זה כבר מעכשיו, ואם לא אז להחזיר לפה את רב"ש. או זר, או רב"ש (בהנחה שגוטמן לארלוונטי).
אתה צודק שזה מלכוד, אבל מנגד להמשיך עם באדיר עונה שלמה יכול לעלות לנו באי-העפלה לפלייאוף עליון (ולמרות שלא יודו בזה בפומבי, נראה לי שכן היתה ציפייה להתמודד על כרטיס לאירופה ולנסות לחזור להיות פקטור לפחות בגזרה הזו). כלומר, להישאר ככה לא יעביר לנו סתם עונה אלא יפגע בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
טכנית לארז כתב:
אתה צודק שזה מלכוד, אבל מנגד להמשיך עם באדיר עונה שלמה יכול לעלות לנו באי-העפלה לפלייאוף עליון (ולמרות שלא יודו בזה בפומבי, נראה לי שכן היתה ציפייה להתמודד על כרטיס לאירופה ולנסות לחזור להיות פקטור לפחות בגזרה הזו). כלומר, להישאר ככה לא יעביר לנו סתם עונה אלא יפגע בנו.

מסכים עם ערן
בנוסף, אם מדברי םעל תהליך לטווח ארוך וכל הג'אז הזה, אז כדאי שיהיה פה מאמן שיתחיל כבר להנחיל שיטה לסגל, כדי שבקיץ הבא, יהיו רק תיקונים מינוריים לעשות והפועל תתחיל את העונה החשובה (זאת עם הציפיות...) כשהיא באמת בפורמה הנכונה.
ועוד פרט שאולי מעט שולי, אם אתה מביא לפה שחקן כמו בומה, שהוא אחת מההבטחות הגדולות שיצאו מרומניה בשנים האחרונות, אתה יוצא מתוך הנחה שתוך שנתיים הוא כבר לא פה.
חבל "לבזבז" אותו כאן על עונת גארבז' טיים אחת ארוכה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 14:55 
אם אחרי חודש וחצי אין להם אף שם אופציונלי, אנחנו בבעיה וזה יהיה מאכזב מבחינת ההתנהלות.
אני מבין שמכוונים למאמן סופרסטאר אבל צריך לחבר את האספירציות למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 15:22 
ברור שעדיף שיבוא לפה כבר העונה מאמן רציני שינחיל שיטה ודברים כאלה לקראת העונה הבאה. העניין הוא שכרגע לא מוצאים מישהו שראוי לסגור איתו חוזה בהפועל עד לפחות סוף העונה הבאה. זר לא מוצאים וגוטמן עושה פוזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:

לגבי אלישע - כדאי לשכוח ממנו, הוא לא יאמן בהפועל (ולאו דווקא בגלל בית שאן) שאילולא כן כבר מזמן היה על הקווים.
לגבי המאמנים מדרג ב' או ג' (ויש כאלו שבציניות יאמרו דרג ז') שזה כל השמות האחרים (השם של מזרחי עלה רק בפורום ועל קשטן אף אחד לא מדבר ברצינות) אני לא בטוח שהתנאי שלהם יהיה לקבל חוזה עד סוף העונה הבאה. לא בכל יום מאמנים כמו איווניר או קלינגר יקבלו בתקופה כזו של הקריירה שלהם קבוצה כמו הפועל ת"א. נכון שזו לא הפועל של גוטמן או קשטן, אבל זו עדיין אחת הקבוצות הגדולות והמפוארות בכדורגל הישראלי.
עונה טובה השנה בוולפסון, יכולה להציל ולהזניק מחדש את הקריירה שלהם גם אם בקיץ הם יוחלפו ע"י גוטמן או מאמן זר.
למעשה, אין להם הרבה מה להפסיד - יצליחו והם אולי יקבלו חוזה לעונה נוספת או ישתדרגו בקבוצה אחרת. לא יצליחו? תמיד יוכלו לומר שלא בנו את הסגל וקיבלו ירושה קשה וכו' וכו' הרי סביר להניח שלרדת הם לא ירדו ולקחת אליפות הם הרי לא יקחו. כל הסיפור הוא בין מקום 5 למקום 8 בערך. על זה תימדד ההצלחה שלהם וכמובן קידום הצעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 15:26 
כל מאמן שיצליח פה יקבל חוזה לעונה נוספת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 15:40 
ערן כתב:
טכנית לארז כתב:

אתה צודק שזה מלכוד, אבל מנגד להמשיך עם באדיר עונה שלמה יכול לעלות לנו באי-העפלה לפלייאוף עליון (ולמרות שלא יודו בזה בפומבי, נראה לי שכן היתה ציפייה להתמודד על כרטיס לאירופה ולנסות לחזור להיות פקטור לפחות בגזרה הזו ). כלומר, להישאר ככה לא יעביר לנו סתם עונה אלא יפגע בנו.

אם נשים בצד את היכולת, וניקח בחשבון שהיו לא מעט משחקים שהתחרבשו לנו העונה,
אנחנו כרגע ממוקמים 3 נקודות מהמקום השני.
אין שום סיבה לא לשאוף לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה לוקח דברים כאלה בחשבון, אז קח בחשבון גם את שרשרת המשחקים של החודש הקרוב - ב"ש-דרבי-(רעננה)-חיפה. אני מקווה לטוב, אבל נראה כמה רחוקים מהצמרת נהיה אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 15:53 
מה עם גיא לוזון*? (בדרך לעוף מצ'רלטון)

*לא באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 16:08 
הנה שם שעוד לא עלה ראובן עטר
אני חושב שנכון לרגע זה אלישע הוא האופציה הנכונה ולמרות הציניקנים קשטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 16:09 
ערן כתב:
אם אתה לוקח דברים כאלה בחשבון, אז קח בחשבון גם את שרשרת המשחקים של החודש הקרוב - ב"ש-דרבי-(רעננה)-חיפה. אני מקווה לטוב, אבל נראה כמה רחוקים מהצמרת נהיה אחרי זה.

לא שאני לא חושב שאתה צודק,
אבל עדיין, אני מתעסק נטו בעובדות.
הכל יכול לקרות במשחקים הבאים, קשים ככל שיהיו,
כרגע אנחנו 3 נקודות ממקום שני, אין סיבה לא לשאוף לפחות לכרטיס לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 16:50 
Charlie כתב:
טכנית לארז כתב:

לגבי אלישע - כדאי לשכוח ממנו, הוא לא יאמן בהפועל (ולאו דווקא בגלל בית שאן) שאילולא כן כבר מזמן היה על הקווים.
לגבי המאמנים מדרג ב' או ג' (ויש כאלו שבציניות יאמרו דרג ז') שזה כל השמות האחרים (השם של מזרחי עלה רק בפורום ועל קשטן אף אחד לא מדבר ברצינות) אני לא בטוח שהתנאי שלהם יהיה לקבל חוזה עד סוף העונה הבאה. לא בכל יום מאמנים כמו איווניר או קלינגר יקבלו בתקופה כזו של הקריירה שלהם קבוצה כמו הפועל ת"א. נכון שזו לא הפועל של גוטמן או קשטן, אבל זו עדיין אחת הקבוצות הגדולות והמפוארות בכדורגל הישראלי.
עונה טובה השנה בוולפסון, יכולה להציל ולהזניק מחדש את הקריירה שלהם גם אם בקיץ הם יוחלפו ע"י גוטמן או מאמן זר.
למעשה, אין להם הרבה מה להפסיד - יצליחו והם אולי יקבלו חוזה לעונה נוספת או ישתדרגו בקבוצה אחרת. לא יצליחו? תמיד יוכלו לומר שלא בנו את הסגל וקיבלו ירושה קשה וכו' וכו' הרי סביר להניח שלרדת הם לא ירדו ולקחת אליפות הם הרי לא יקחו. כל הסיפור הוא בין מקום 5 למקום 8 בערך. על זה תימדד ההצלחה שלהם וכמובן קידום הצעירים.

יכול להיות שאתה צודק ובאמת קלינגר או גיא לוי ירצו לבוא להפועל גם עם חוזה עד תום העונה בלבד. מצד שני, יכול להיות שהחליטו שהמאמן שיחליף את באדיר יהיה מאמן שיבוא לפה להרבה זמן (מה שאוהבים לכנות "חשיבה לטווח ארוך"). אני בהחלט יכול להבין את זה. אני מעדיף שיבוא לפה מאמן רציני (גוטמן, מאמן זר כלשהו שיש לו רקורד שיתאים להפועל) עוד חודשיים מאשר שעכשיו יבוא לפה גיא לוי עד תום העונה. ברגע שאתה מחתים עכשיו איזה קלינגר, גמרת את הסיכוי להביא לפה עוד העונה מאמן עם סיכוי שייקח את הקבוצה כמה עונות (במילים אחרות, כל מה שרצו שגוטמן יהיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
ומי אמר שעוד חודשיים יהיה לך "מאמן רציני"?! חודשיים זה 7 מחזורים כמדומני, כלומר סיבוב כמעט שלם שרפת על המתנה למשיח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2015, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
מעדיף להיות עם באדיר ואלי חייט עד סוף העונה מאשר לראות את קלינגר/איווניר/אלישע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: