dino כתב:
ראיתי אתמול קצת גאורגיה-ניו זילנד
ניכר שיש הבדלי גישות בפיזיות של הנבחרות.ה מאוד
הגאורגים נראים כמו מרימי משקולות ולא מעבר לזה. אחוזי שומן לא קנים אצל חלקם הגדול. נראים כמו שלום דומרני בערך רק הרבה יותר שריריים כנראה. הניו זילנדים הרבה יותר אתלטים ועם הרבה פחות שומן, אך מאוד שרירניים ועבי בשר.
ובמשחק זה מתבטא כנראה בכך שהגאורגים לא מסוגלים כמעט לעשות פריצות ולתת ספרינטים, בעוד ההפך הוא אצל הניו זילנדים.
דינו, הם שיחקו נגד אלופת העולם הנוכחית והבאה. קשה מאוד לרוץ מולם. ואכן, למאורים יש גנים טובים.
היום: יפן מחצה את סמואה בעיקר מכיוון שבסמואה משחקים פסיכים עם רשיון ש"נתנו" שתי הרחקות בכרטיס צהוב ושיחקו 13 מול 15 חללק מההמחצית הראשונה שהסתיימה בעשרים הפרש, כולל פנאלטי טריי. היה להם עוד מורחק או שניים אחר כך, אבל מי סופר. יפן, בבפעם הראשונה אי פעם אולי עולה לרבע גמר.
דרא"פ מובילה, ולדעתי תנצח את הסקוטים, אבל זו ממש לא הקבוצה שחשבו שהיא היחידה שיכולה לנצח את ניו זילנד ולקחת לה את התואר. שימו לב לג'וף קרוס, דוקטור קרוס בשבילכם. משחק פרופ בסקוטלנד. נראה את החולה שירים עליו יד.
המשחק היום כמובן, אנגליה נגד אוסטראליה. הימור שלי הוא על אנגליה, שתשחק מסריח עם מליון בעיטות ודרך הפורוורדים. איש המשחק שלה חהיה הבועט המעולה, והמכעיס, אואן פארל. אוסטראליה תנסה לרוץ בקו, איש המשחק שלה יהיה הפלנקר דייויד פאקוק. פורוורד שאוהב לרוץ עם זרועות ברוחב המותניים שלי, ואני השמנתי לאחרונה. הימור שלי 28-23 אנגליה.