תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 07:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ויזה נטען של דואר ישראל
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 17:40 
טס בקרוב להודו ושוקל לקחת אחד כזה כגיבוי - מישהו השתמש בזה? זה טוב? אפשר להטעין את זה כמה פעמים או רק פעם אחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 18:34 
נסעתי עם אחד לאיטליה, זה דבר פנטסטי.
אתה מטעין אותו פעם ראשונה בארץ וטס (שים לב, הטענה ראשונה היא בלי עמלה, אחרי זה לוקחים בערך 1% מהסכום), אפשר לבדוק באינטרנט כמה נשאר ולראות את פירוט התנועות, ואפשר גם להטעין אותו בלי הכרטיס פיזית.
לא ניסיתי עדיין, אבל לפי מה ששמעתי אפשר גם פיזית בסניף הדואר וגם בהעברה בנקאית בבנק, בשני המקרים ללא הכרטיס עצמו.
הפלוס השני, שאותו לצערי כן ניסיתי, הוא שאם שודדים אותך ונגנב הכרטיס אפשר לבטל אותו ולקבל בדואר את הכסף שנשאר טעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ויזה נטען של דואר ישראל
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 18:51 
לפי מה ששמעתי מאנשים שפגשתי בהודו יש בנקים בלא מעט מקומות שלא מקבלים את הכרטיס. אני אישית טיילתי עם כרטיס אשראי עד שאיבדתי אותו וחיכיתי בנפאל חודש תודות לדוור נפאלי שמסר אותו לכתובת לא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 23:52 
קח בחשבון שזה עסק יקר ועמלות משוגעות.
כל בדיקת יתרה בכספומט זה בערך 2 יורו,על כל גיהוץ יש עמלה+אחוזים ממחיר העסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 00:25 
לי לא לא הייתה שום עמלה, ובדקתי כל חיוב.
הייתה רשימה של מקומות שבהם יש עמלה (תחנות דלק, מסעדות, מוניות ועוד כל מיני) אז בהם פשוט שילמתי במזומן.
למלונות, כניסות לאתרים, קניות וכו' השתמשתי בזה והיה מושלם. ככה נסחבתי רק עם 500 יורו מזומן במקום 1200, ובשביל ה50 שקל שעלה לי הכרטיס זה היה שווה.
בעניין הכספומטים זה אכן עמלות מאוד גבוהות, אני ספציפית טיילתי כמה ימים ככה שלא נזקקתי לזה, אבל זה כן פקטור.
יתרה אפשר לבדוק באינטרנט בחינם, ובכספומטים צריך לעשות את השיקול האם עדיף לשלם את העמלה (ובהתחשב בזה כמה כסף להוציא כל פעם), והאם זה עדיף על להביא דולרים מהארץ. אני אישית חושב שאם ישדדו אותך ויהיו לך כמה מאות דולרים עליך, כבר עדיף לשלם את העמלה של הכספומט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 20:22 
לא ראית את העמלות על הגיהוצים כי זה באחוזים מהעסקה עצמה.
זתומרת שאם קנית משהו ב100 דולר לדעתי העמלה היא 2.5%,ככה שהחיוב בפועל יהיה 102.5 דולר.

*יצוין שטיילתי עם הכרטיס הזה באירופה,וזה היה לפני שלוש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 22:16 
זה מה שאני אומר, בדקתי חלק מהגיהוצים והשוותי לקבלות, היה מדוייק.
מה שכן, יש סוגי עסקאות שהם בתוספת עמלה, הם רשומים בטפסים שמגיעים עם הכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: