KingAlpaca כתב:
1. זה הפוך מגנון, זה מה שחשוב. אל תתעסק לי עם ההם, שם, תתעסק עם מי שפה.
2. "בבסיס הוא צודק"?!
3. אתה "הערת" לו על סתימת הפיות, זה מעניין את הביצים, אני מדבר על ה"דיעות" שלו.
זה מה שלא מקבול בשום חברה נאורה.
4. בטח מגיע לכם. חבר שלך הוא זה שנותן לו את הגב והדלק, ואתה נותן גב לחבר שלך.
מקהלה של שוטים.
בהצלחה לכם.
1. להתעסק עם מי חבר של מי (לא משנה שזה גם לא נכון אבל חפיף) זה לא גנון ? יש לי שני ילדים שאני אחראי להתנהגות שלהם, ממש מזיז לי מי כותב פה מה.
2. כן , בבסיס הוא צודק. עניי עירך קודמים, ובצורה הכי בסיסית שיש אם זה או אנחנו או הם אז לי לפחות ברורה התשובה.
3. ההתלהמות והאגרסיביות והתקיפות האישיות האלו נראות רע מאוד ולא באמת עוזרות לנהל פה דיון רציני למצב אולי הכי קשה שהגענו אליו מאז פרוץ המדינה (מצטער, נירו ג'י, זה מתבקש) כי מעבר למצב הביטחוני הקשה אנחנו נאכלים בתור חברה. וזה מה שחורה לי שמתפספס בכל הדיון על ערבים ויהודים והאם השוטר ביום שישי שעזר למג"בניקית המגנום היה צריך לירות שלושה או שישה כדורים. האירוע הנקודתי היה סביר, כל המסביב הוא הכל חוץ מסביר, כולל הפח אשפה ינון מגל ששואלים אותו בראיון האם לא כדאי להבין מה גורם לאישה משכילה ולא צעירה להחזיק סכין קצבים באמצע התחנה המרכזית בעפולה, והתשובה שלו היא כל הערבים רוצים להרוג אותנו ומי שלא חושב ככה הוא שמאלני עוכר ישראל. אז ינון מגל הוא הפרצוף של החברה שלנו, רדוד, גזעני, מתלהם, מדבר בסיסמאות ומרחיב כל הזמן את מעגל האנחנו והם.
4. איזה גב ואיזה בטיח. כל מי שלא מבין כמה נזק ביבי גרם וגורם למדינה נכנס לקטגוריה של המון מוסת. במקום להאשים את הערבים ואת אבו מאזן ואת הימין ואת השמאל ואת השם יודע מי עוד, תאשימו את זה שלעולם לא אשם. אנחנו מטומטמים שאנחנו מתעסקים בכל דבר אחר שהוא לא סיום הסיוט של שש וחצי השנים האחרונות ובגלל הפילוג העצום בחברה שלנו (שהוא אחד הגורמים והתומכים הראשיים בו), הסיוט הזה לא הולך להיגמר בקרוב. גם אתה נתת לזה יד וגם אתה אשם ואני אגיד לך יותר מזה - כל מי שלא שם פתק אמת בבחירות האחרונות אשם בזה. לא יודע מה אדון יו"ר אופוזיציה לא קיים היה עושה אבל זה היה גומר בוודאות את הקריירה הפוליטית של ביבי וכל מי שנתן יד להמשך שלה אשם.