פאביו כתב:
מכיוון שבניגוד לעמים אחרים , כמו למשל...מממ....מצרים סוריה (פאקינג סוריה) ירדן לבנון וכולי
הם מעולם לא כיבדו הסכמים , אף הסכם
דוגמאות :
הלינצ ברמאללה - קראת ? זוכר ? זה יותר גרוע מדעאש - חיות אדם זה מחמאה למה שקרה שם,וזה המון משולהב צמא דם - אין ביטוי אחר.אין.
והנתינת רובים (הסכמי אוסלו) והשימוש ברובים נגדנו מוכיח זאת (מוכר לך האירוע :באותו יום נרצח בקלקיליה קצין משמר הגבול יוסי טבג'ה, בעת אחד הסיורים המשותפים של צה"ל והמשטרה הפלסטינית, על ידי שוטר פלסטיני שהשתתף בסיור)
ורק אתמול וילד בן 13 שהולך לרצוח ילד בן 13 - אתה קולט אח שלו ? ילד בן 13
זה עם צמא דם
אתה מודע לזה שירדן זה לא עם, כן?
בכל מקרה, לא חסרים הסכמים שישראל לא קיימה, אני לא חושב שאתה יכול לגזור מזה על מה עם שלם עושה (לגבי הלינץ' ברמאללה, זו באמת, זה כמו להגיד "אבל מה עם ברוך גולדשטיין", זה לא כאילו שההנהגה הפלשתינאית החליטה על זה), ועוד פעם, אני לא חושב שההיסטוריה תומכת בתיאורית העם צמא דם שלך.
* ב 48 אחוזים מאד נמוכים השתתפו בלחימה.
* אחרי 48 הרוב המוחלט של הפלשתינאים ישב במחנות פליטים, לקח יותר מעשור עד שמספרים מאד קטנים שלהם ניסו לעשות משהו נגד ישראל.
* בעשרים השנים הראשונות לכיבוש הפלשתינאים בשטחים עם כל הצמאות דם שלהם כמעט לא עשו שום דבר.
* אפילו היום, רוב ערביי ישראל ורוב הפלשתינאים לא הולכים לרצוח אף אחד.
ציטוט:
הפלשתינים לא יוותרו ולא מוותרים על זכות השיבה,הראשון שיעשה את זה יגמור כמו סאדאת (ככה מנהיג השלום יאסר ערפאת אמר,לא אני)
הפלשתינים לא מסוגלים לחתום על הסכם ולקיים אותו - לצערי הרב.
אתה ברור שלא תקבל הסכם כזה
אתה תקבל הסכם שיחזירו את כל השטחים,יפנו את כל המתנחלים ובירת פלשתין תהיה ירושלים
אתה סומך עליהם?על סמך מה?
ניסיון?
אני סומך על ההיסטוריה.
היסטוריה דיי קצרה אפילו :
אז איזה כיף לחיות בשדרות קיבוצי עוטף עזה ודרום הארץ, נכון אח שלו ?
לפי מסמכי אל ג'זירה נראה שהם די היו מוכנים לוותר על זכות השיבה.
מעבר לזה, אני די לא מבין את העמדה שלך, מצד אחד אתה אומר שאתה בעד היפרדות, מצד שני אתה אומר שהם צמאי דם שלא מקבלים הסכמים שרק מחכים להזדמנות הראשונה לירות אליך טילים מרמאללה.
ובאמת, אתה חושב שאם תחזיק אותם עוד איזה 20-30 שנה תחת כיבוש בלי זכויות אדם בסיסיות הם ישנאו אותך פחות?