תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 20:35 
19 כתב:
מה יהיה עם הפלוס מינוס הלא רלוונטי הזה?

לא יודע אם לא רלוונטי אבל בהחלט אוברייטד ובעיקר צריך לדעת גם מה להסיק ממנו.
יש שחקנים שעצם הנוכחות בהחלט משפיעה לחיוב או לשלילה על המשחק וזה ישתקף במדד הזה. מצד שני, הסטיות במדד הזה במשחק בודד הם עצומות ואקראיות ולכן זה מאוד בעייתי להסיק מסקנות ממשחק בודד.
במקרה של באטל יכול להיות שזה דווקא כן משקף כי מדובר בשחקן עם קבלות החלטות מצוינת ואינטליגנציית משחק גבוהה שעצם נוכחותו על המגרש לרוב אכן משפרת את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 20:37 
אין לי דיעה על באטל, אבל פלוס מינוס אם לא מספר גם עם מי שיחקת ומול מי שיחקת, לא אומר יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 20:39 
19 כתב:
אין לי דיעה על באטל, אבל פלוס מינוס אם לא מספר גם עם מי שיחקת ומול מי שיחקת, לא אומר יותר מדי.

אני מסכים לחלוטין רק אמרתי שלרוב באטל הוא מסוג השחקנים שיכולים בהחלט לככב במדד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
כמב איבודים היו לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שידור למשחק?
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 20:47 
el dudernio כתב:
כמב איבודים היו לו?

3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
עודד קטש מתראיין לאחר המשחק ל"אדום עולה":
https://www.facebook.com/adomole/videos ... 959931161/

מחר בשעות הבוקר יעלה סרטון של חגיגות הקהל והשחקנים בסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
הפלוס מינוס של באטל לא רלוונטי לכלום כי הוא שיחק כמעט כל המשחק חוץ מחילופי הגנה.
הוא היה חלש. לדעתי אפילו חלש מאוד. הוא כן שחקן חכם ושקול, באמת רכז אמיתי. אבל יש גבול לכמה שחקן לא יכול להוות איום על הסל (בטח לזר ובטח ובטח לגארד זר), והגבול הזה הוא הרבה יותר גבוה ממה שבאטל הציג. אני לא זוכר גארד זר עם יכולת כל כך נמוכה לייצר נקודות. לדעתי אם היה משחק במקומו שחקן שמסוגל לייצר נקודות כשהמשחק תקוע, שחודר, הולך לקו ובעיקר עם קליעה מכדרור המשחק היה נגמר הרבה קודם.

אוונס נראה בדיוק כמו בהכנה (שזה היה סימן שאלה אם הוא יצליח להביא את אותה יכולת) ואלה חדשות מצוינות. סקורר, הולך חזק לסל, מסיים מתפרצות, הולך לקו, מסוגל לקלוע ג'אמפר מדי פעם, ריבאונדר טוב לעמדה. שומר אחד על אחד בינוני אבל האתלטיות והאקטיביות שלו עושות הרבה צרות.

ג'ף אלן שווה אשכול משלו. על ג'אדג' אין מה להרחיב, ממשיך להיראות לא קשור לענף, ברגע שוויליאמסון יחזור הוא יהיה בחוץ.

כל הישראלים היו טובים. רביב היה מעולה ונתן בדיוק מה שמצפים ממנו. רוברט נכס אדיר. ישראלי שהוא שחקן מטרה בעמדה 5, שקולע מבחוץ (ללא ספק המהלך שניצח לנו את המשחק הייתה השלשה שלו ב-64:63), ולוקח ריבאונד, וזה אפילו לא במשחק גדול שלו מול קו קדמי לא רע. כל עוד הוא בריא זה יתרון אדיר ושדרוג ענקי לקבוצה. גיל אמיתי אמנם החטיא ליי-אפ חופשי בהתחלה אבל אחר כך נתן תרומה יפה של נקודות, וגם בהגנה הוא בסדר. מתן נכנס לבעיית עבירות אבל זה לא הורגש בגלל התרומה של שאר הישראלים, שזה גם חשוב מאוד, בדקות שהוא שיחק הוא גם נתן עבודה בסדר. בלאט כמעט לא שיחק וטוב שכך.

נס ציונה היו די מאכזבים, בעיקר בקו האחורי. דיימון סימפסון כרגיל נותן מספרים וגם רוסקו סמית' עושה עבודה טובה עם המון האסל. מצד שני אדווין חוץ מלעמוד ולזרוק ל-3 לא עושה כלום (באמת, 0 זריקות ל-2 ו-8 זריקות ל-3), קמרון ג'ונס גם היה חלש מאוד. סקוורר היה מזעזע ונעימי שיחק לגמרי לבד. לדעתי די מהר יגיע שם זר לקו האחורי במקום אדווין או ג'ונס והם יהיו קבוצה לא רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי שבאטל סבל מפציעה כלשהי. בכל מקרה עם כל החושלה, בסוף הוא היה חלק חשוב בריצה שגמרה את המשחק. נקווה שהאנמיות של רוב המשחק באמת לא מייצגת כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 21:46 
רותבארט - טפו טפו.
ג׳אדג׳ - אני לא מבין למה כרטיס הטיסה עוד לא כורטס. היום יש גם כרטיסים אלקטרוניים, יעיל יותר.
אלן - להחתים דחוף לכמה שיותר.
באטל - טיפה מאכזב, כי הוא פשוט לא מאיים על הסל. חופשי באיזור ההיי פוסט, ואפילו לא מסתכל על הסל. חייבים להזכיר לו שמותר לזרוק.
סה״כ סבבה לגמרי למשחק ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז בוואן יש תקציר שכולל רק היילייטס מהדקה וחצי שהראו בשידור. כוסאמא שלהם ושל רקנאטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 21:55 
אני לא ראיתי את המשחק אבל באטל בכל משחקי ההכנה קלע מספר דו ספרתי של נקודות. חוץ מזה גם כל ממוצעי הקריירה שלו הם דו ספרתיים בליגות לא פחות חזקות משלנו.
גם אם היום היה לו משחק לא טוב מהבחינה הזאת זה לא הופך אותו לאימפוטנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
טוב, אז בוואן יש תקציר שכולל רק היילייטס מהדקה וחצי שהראו בשידור. כוסאמא שלהם ושל רקנאטי

לא תכננתי ללכת למשחק כי לא זכיתי בהגרלה וכי אני קצר בארנק. בשנייה שראיתי שזה שידור משולב של רקנאטי הנעתי את האוטו ויצאתי (גילוי נאות: 15 דקות נסיעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 22:02 
באטל היה חלש ואנמי מאוד היום, כמעט עלה לנו במשחק. חסר ביטחון לחלוטין ברמה שאפילו לייאפים חופשיים במתפרצת הוא פחד לסיים מהפחד לקבל בלוק מטל קרפלס. אני גם לא מסכים שהוא ריכז טוב היום - חוסר הביטחון וההססנות שלו תקעו לנו הרבה התקפות. אי אפשר לרכז טוב כשאתה לא מהווה שום איום על הסל, כל פעם עושה ניסיון חדירה ובורח מיד החוצה, מכדרר 15 שניות מסביב לעצמך וכו'. כמעט אין דבר כזה בכדורסל המודרני גארד שהוא רכז טוב בלי להיות דומיננטי ולאיים על הסל (מבפנים או מבחוץ).
באופן כללי הוא שחקן מאוד מאוד "סטריקי", גם בקליעה וגם בכל המשחק שלו, מאוד תלוי בביטחון שלו ביום נתון ואפילו בדקות נתונות. בעייתי מאוד כי במשחקים כאלה שלו יהיה לנו מאוד קשה לנצח בהמשך. ההפרש היום כמובן משקר והרבע הרביעי יכל בקלות להתפתח אחרת לולא שני מהלכים גדולים של רותבארט, ואם היינו מגיעים לדקות האחרונות במצב פחות טוב כשבאטל ביום כזה אז הייתי מאוד לא רגוע. למזלנו נס ציונה היו אפילו יותר מצחיקים כששמו את הכדור ברבע הרביעי בידיים של סקוורר (WTF) ובאופן כללי יש להם בעיה קשה של מחסור בשחקנים יוצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אני לא ראיתי את המשחק אבל באטל בכל משחקי ההכנה קלע מספר דו ספרתי של נקודות. חוץ מזה גם כל ממוצעי הקריירה שלו הם דו ספרתיים בליגות לא פחות חזקות משלנו.
גם אם היום היה לו משחק לא טוב מהבחינה הזאת זה לא הופך אותו לאימפוטנט.

את רוב הנקודות שלו במשחקי ההכנה הוא עשה משלשות, או קץ'-אנד-שוט או יציאות מחסימה. העניין הוא שבמשחקי הכנה גם לא שומרים וגם לא טורחים לעשות סקאוטינג. החשש שלי היה שברגע שתתחיל הליגה ושחקנים יתחילו לשמור, ויעשו סקאוטינג ופשוט לא יתנו לו את השלשות שהוא אוהב - לא ישאירו אותו פנוי ולא יתנו לו לצאת מחסימה לקליעה, היכולת שלו ליצור לעצמו היא קרובה לאפס, ולפי המשחק היום זה בדיוק מה שקורה. הוא פשוט לא מייצר כלום מכדרור, ברוב המקרים בכלל לא מסתכל על הסל וגם כשהוא מנסה הוא לא מצליח (היה לו פלואוטר יפה במאני טיים אבל בסך הכל 2/8 מהשדה ולא הלך לקו).
בנוסף מה שפז כתב מעליי וגם כתבתי את זה כמה פעמים בהקשר שלו, חוסר היכולת שלו לאיים על הסל מאוד מגבילה את משחק ההתקפה שלנו ולא מאפשרת לנו ליצור יתרון על ההגנה, לכפות חילופים, רוטציות, עזרות וכו'. אה, ובנוסף לכל, הוא פשוט שומר חלש. מזל שחוץ מנעימי שאותו לקח רביב, לא היה להם שום איום בקו האחורי, אבל מול גארדים קצת יותר טובים זו עוד בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 22:18 
אני לא מסכים.
נכון שהקליעה זה חלק חשוב במשחק שלו ונכון שהחדירה שלו לא הכי אלגנטית אבל את הנקודות שלו הוא עושה ועשה לאורך כל הקריירה.
הוא גם שחקן מגרש פתוח פנטסטי שזה סופר חשוב בקבוצה שלנו כי יש הרבה שחקנים שאוהבים לרוץ אבל אף אחד שיודע להוביל מתפרצות.
כמו שאמרתי לא ראיתי את המשחק היום ואני מאמין לכם שהוא היה חלש מאוד, אבל לפי ההיכרות שלי עם השחקן ולפי משחקי ההכנה לדעתי הוא בדיוק מי שהיינו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
יש עדכון מה עם וויליאמסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:43 
מקווה מאוד שהוא יתלבש משחק הבא כי מול ראשון הולך להיות סיפור שונה לגמרי. קבוצה מפוצצת כישרון וסקוררים, קבוצה יותר מפחידה אפילו מירושלים כרגע ואותה אי אפשר יהיה לנצח עם שלושה זרים.
ג'אדג' כל כך חלש שאפילו בריבאונד (4 ב-20 דקות לשחקן שזה הטיקט שלו) ובהגנה (3 עבירות נוראיות כולל אחת בזריקה לשלוש ועוד שתיים שבאו במקום לשמור מתחת לסל, שום ניסיון לשמור באמת) הוא מבייש את המקצוע, ואני לא מדבר על מה שקורה איתו בהתקפה שזה משהו שלא קשור לענף (0 נק' ב-0/4 מהשדה וחוסר יכולת מוחלט לתפוס מיקום או להוות אופציה גם מול שחקנים נמוכים וחלשים ממנו). הנזק שהוא עשה היום זה משהו יוצא דופן וגם כואב בעיניים לראות אותו. לא רוצה ולא אוהב לקבור שחקנים אבל זו חולשה קיצונית מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:55 
עם או בלי וויליאמסון, ניצחון שלנו יהיה הפתעה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 00:05 
מסכים איתך.
החיסרון המשמעותי היחיד של ראשון זה מחסור בסייז, שני גבוהים של שני מטר בלחץ (שהמחליף שלהם זה יאנגר שהוא שני מטר ביום טוב בעצמו) ואולי עם רותבארט, ג'ף ואוואנס נוכל לעשות להם חיים קשים עם ריבאונד התקפה. מעבר לזה בלי יום גדול של באטל אין לנו מה לחפש. אני אראה מחר את המשחק שלהם כי די מדהים שאילת עם אחוזים כאלה גבוהים (18/33 ל-2 ו-10/24 ל-3) בקושי התקרבו אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
כמה שאלות להבנת מצבינו:
1. למה מתן פתח בחמישיה כ 4 ולא אלן.
2. לפי דף הסטסטיקה ל3 הגארדים (רביב, באטל ואמיתי) היו ביחד מעל 90 דקות, זה אומר שהם שיחקו לפחות 10 דקות ביחד על המגרש, מי הוביל כדור בדקות אלו? מי שמר על מספרי 3 וכו'? במיוחד כאשר אוונס שיחק 30 דק נוספות ככה שהוא כנראה היה בחלק מהזמן איתם על המגרש כ 4.
3. הכי חשוב נשמע שבמידה ומחליפים את באטל בגארד יוצר ואת גאדג בווילימסון יש קבוצה לא רעה.

יש אתר שנותן סטטיסטיקה נורמאלית לפי חמישיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 08:48 
חייבים לרוטציה הזאת עוד רכז ישראלי שיכול לייצר נקודות בדקות הספסל
לא יכול להיות ששני הרכזים היחידים בסגל זה באטל ובלאט (אותו גובה ואותן אותיות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
אמיתי, בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 12:31 
מה פתאום להחליף את באטל.
ויליאמסון במקום גאדג ויש אחלה קבוצה עם פוטנציאל לא קטן בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 12:38 
red pepper כתב:
מה פתאום להחליף את באטל.

מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 13:01 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
red pepper כתב:
מה פתאום להחליף את באטל.

מסכים.

מהדיבורים מתחילת העונה עולה כי יש לנו רק גארד יוצר 1, וזה רביב.
ברגעי ההכרעה כאשר זה יהיה רביב מול הגארדים הזרים של היריבה אני לא חושב שזה יספיק, מקווה שכן.
אם באטל ימשיך להתנהל עם המשחק ולנהל אותו ולא יקח אותו עליו מידי פעם נהיה בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 13:30 
אני חושב שגם באטל וגם אוונס יכולים ויקחו גם עליהם בעתיד את המשחק ברגעי ההכרעה.

אתמול ניהול המשחק של באטל ברבע הרביעי איפשר לרביב את החופש לקבל את הכדור ולסיים התקפות ולא לכדרר עד המוות כמו בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
אבל הוא עשה את זה רק ב5 הדקות האחרונות משום מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2015, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מסכים איתך.
החיסרון המשמעותי היחיד של ראשון זה מחסור בסייז, שני גבוהים של שני מטר בלחץ (שהמחליף שלהם זה יאנגר שהוא שני מטר ביום טוב בעצמו) ואולי עם רותבארט, ג'ף ואוואנס נוכל לעשות להם חיים קשים עם ריבאונד התקפה. מעבר לזה בלי יום גדול של באטל אין לנו מה לחפש. אני אראה מחר את המשחק שלהם כי די מדהים שאילת עם אחוזים כאלה גבוהים (18/33 ל-2 ו-10/24 ל-3) בקושי התקרבו אליהם.

הדבר העיקרי שאתה תראה מהמשחק שלהם הוא שבזמן שכולם התעסקו בשחרור המוצדק של שולדברנד, פספסנו בענק עם השחרור של גולן גוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: