purvis short כתב:
Fez כתב:
מי כמונו מכירים את השחקן הזה... את העונה הכי טובה בקריירה הוא נתן בזמנו במאבק מולנו על העליה. הרי אז זה כבר היה ברור שהוא שחקן ליגת על טוב וכולם דיברו על להביא אותו.
אחד הישראלים הכי מוכשרים בארץ מבחינת יכולת אישית, אין פה הרבה גארדים שיכולים לתת instant offense כזה מהספסל.
נכון שהוא קומבוגארד של 1.82 אבל זה באמת לא מעניין, קבוצה שהיתה יודעת להשתמש ביכולות שלו היתה הופכת אותו לשחקן השישי הכי טוב בליגה.
מקווה לראות אותו אצלנו בעתיד.
בדיוק. יועד לא נכשל בליגת העל. הקבוצות והמאמנים שלו נכשלו. אם יועד היה גארד אמריקאי עם היכולות האלה הוא היה משחק בליגה הראשונה ומקבל את הקרדיט לבטא את עצמו. אבל הוא ישראלי, אז מתקשים להתמודד עם שחקן שהוא סקורר באופיו ולא שוליה של כוכבים.
שחקן מעולה. חבל שלא משחק בהפועל.
נכון, וזה מעצבן.
מעצבן שמאמנים ישראלים כל כך רגילים לישראלים מוגבלים שעולים לחטוב עצים ולשאוב מים, שהם מקדשים אותם ולא יודעים איך לאכול שחקן כזה. כאילו גארד ישראלי עם יכולת אישית כזאת זה משהו שצומח פה כל יום.
שלוש שנים אחרונות, שלוש קבוצות שונות, שלושה מאמנים שונים. אפס קרדיט. אני לא מסיר מיועד את האחריות לזה שהוא לא הצליח באף אחד מהמקומות האלה (וגם על בחירת קבוצות וסיטואציות לא טובות בשבילו), אבל ראבק. כל כך מעט כישרון ויכולת אישית יש כאן בארץ, כל כך מעט ישראלים שמסוגלים לייצר משהו ולעשות את ההבדל במשחקים. איך שחקן כזה משחק בליגה שניה?