תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:18 
מתנחל אדום כתב:
tadmored כתב:

למה להפוך את זה לעניין של ימין ושמאל?
אם אתה איש ימין אז גזענות זה לגיטימי? אז מארב אלים זה לגיטימי? (ולא, זה לא לגיטימי, לא לימין ולא לשמאל)

למה לא לעשות את ההפרדה הפשוטה בין בני אדם לבין חיות אדם?

תתעורר ותריח את הקפה
גם אם אתה לא אוהב את זה יש פה עניין של ימין זה בטוח, אוהדי הפועל נתפסים כשמאלנים גם אם הם לא ולכן אפשר לפגע בהם כמו בכל השמאלנים החראות שאוהבים ערבין רחמנא ליצלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אוהד הפועל מאושפז במצב אנוש - קיבל פטיש בראש ממארב מתוכנן
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:36 
למה זה טוב?
https://www.facebook.com/Haadumim/photo ... =3&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:

אנחנו שואלים הרבה זמן
אין תשובה למה צריך את העמותה הזאת
אבל אומרים שיש בה משהו טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:48 
מתנחל אדום כתב:
tadmored כתב:

אם אתה איש ימין אז גזענות זה לגיטימי? אז מארב אלים זה לגיטימי? (ולא, זה לא לגיטימי, לא לימין ולא לשמאל)

כי זה אתר עם אג'נדה, ואנשים משתמשים במקרה הזה כדי לקדם אג'נדה.
ברור שיש פה רקע מורכב שאפשר לשבת ולנתח אותו (בטח לא כרגע) אבל לכל הפוליטיזציה הזאת ("מתקפת טרור שהיא רק אחת מבין פשעי השנאה שמתבצעים שוב ושוב בידי הימין היהודי") יש ריח רע של שימוש ציני במקרה.
הדברים האלה רק מסיטים את הדיון מהנושא המרכזי שצריך לטפל בו (לה פמיליה) ומהעובדה המזעזעת שזה קרה על רקע אהדה של קבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:50 
סימרוטיץ כתב:
מתנחל אדום כתב:
tadmored כתב:

תתעורר ותריח את הקפה
גם אם אתה לא אוהב את זה יש פה עניין של ימין זה בטוח, אוהדי הפועל נתפסים כשמאלנים גם אם הם לא ולכן אפשר לפגע בהם כמו בכל השמאלנים החראות שאוהבים ערבין רחמנא ליצלן

אם אתה אומר שבית"ר מזוהים יותר עם הימין והפועל מזוהים יותר עם השמאל אז אני מסכים.

אבל מעבר לזה, אין שום סיבה להכניס פוליטיקה לעניין של התנהגות אנושית/לא אנושית. אתה גם יכול לעצום עיניים ולהגיד שאין גזענות בשמאל אם בא לך.
במקום לצאת נגד הימין, אולי כדאי להתאחד עם כל מי שחושב במדינה הזו שגזענות ואלימות הם שני דברים לא מקובלים (והאמת? יש כאלו גם מימין וגם משמאל).

הנה, תהנה עם סרטון.

בכל אופן רפואה שלמה ליורי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:51 
Fez כתב:
מתנחל אדום כתב:
tadmored כתב:

ברור שיש פה רקע מורכב שאפשר לשבת ולנתח אותו (בטח לא כרגע) אבל לכל הפוליטיזציה הזאת ("מתקפת טרור שהיא רק אחת מבין פשעי השנאה שמתבצעים שוב ושוב בידי הימין היהודי") יש ריח רע של שימוש ציני במקרה.
הדברים האלה רק מסיטים את הדיון מהנושא המרכזי שצריך לטפל בו (לה פמיליה) ומהעובדה המזעזעת שזה קרה על רקע אהדה של קבוצת כדורגל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:52 
די נו. בוא לא נהפוך את האשכול הזה לזירת התגוששות פוליטית עם סרטונים מערוץ הכנסת. פשוט לא לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מתנחל אדום כתב:
tadmored כתב:

ברור שיש פה רקע מורכב שאפשר לשבת ולנתח אותו אבל לכל הפוליטיזציה הזאת ("מתקפת טרור שהיא רק אחת מבין פשעי השנאה שמתבצעים שוב ושוב בידי הימין היהודי") יש ריח רע של שימוש ציני במקרה.

פז אתה בעצמך אומר שזה קרה על רקע... הכדורגל וצבעי החולצות הן רקע. אפשר וצריך להתעלם מהרקע הזה ולהתעסק בעיקר. לה פמיליה הוא אירגון אוהדים בדיוק כמו אירגוני הנאונאצים שקרל מארקס כותב עליהם בבלוג שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
מי זה הטבח עם הסרטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:07 
לה פמיליה הוא ארגון טרור לכל דבר ועניין, שצריך להוציא מחוץ לחוק. את כל הפושעים שהיו מעורבים בניסיון הרצח הזה חייבים לשים מאחורי סורג ובריח.
היה פה ניסיון לרצוח אדם בגלל שהוא אוהד הפועל, זה העיקר כאן, בדיוק כמו בהודעה הרשמית של כבירי. כל האג'נדות מסביב (גם אם יש להן בסיס) לא במקום כאן לדעתי.
והכי חשוב שיורי ייצא מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מתנחל אדום כתב:
tadmored כתב:

אם הבנתי נכון, הטענה של הטקסט המדובר היא שזה לא בדיוק (או לפחות לא רק) על רקע של אהדה לקבוצת כדורגל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לה פמיליה הוא ארגון טרור לכל דבר ועניין, שצריך להוציא מחוץ לחוק. את כל הפושעים שהיו מעורבים בניסיון הרצח הזה חייבים לשים מאחורי סורג ובריח.
היה פה ניסיון לרצוח אדם בגלל שהוא אוהד הפועל, זה העיקר כאן, בדיוק כמו בהודעה הרשמית של כבירי. כל האג'נדות מסביב (גם אם יש להן בסיס) לא במקום כאן לדעתי.
והכי חשוב שיורי ייצא מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:

זה לא. העמותה הזאת הייתה צריכה להיעלם כבר מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 00:26 
Fez כתב:

בקרוב גם לממשלה ימאס מהם. ההיסטוריה חוזרת על עצמה.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7.95.D7.9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 08:45 
RedFox כתב:
Adom Bdam כתב:

זה לא. העמותה הזאת הייתה צריכה להיעלם כבר מזמן.

הרבה יותר מצחיקים מהפארודיה.
לא מאמין שנתתי להם כסף פעם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 09:20 
Fez כתב:
joshsoos כתב:
kobster כתב:
yeho11 כתב:
מתוך כבוד לנפגע, לא הייתי מציין כאן את שמו. גם אם הוא ידוע לכולנו.
אין עדיין תגובה של השרה רגב, אין תגובה של הממשלה שאחד מחבריה שהוא גם מהמפלגה של רגב, מגדיר עצמו כאוהד הפועל תל אביב, יריב לוין, ולא של המשנה לראש הממשלה סילבן שלום, שאמנם אוהד ב"ש, אך ילדיו הם אוהדי הפועל (לא שאני חושב שתגובה צריכה להיות רק מכיוון שאוהדים את הפועל).

ההיפך. זה לא "אוהד הפועל", איזשהו שם גנרי למשהו או למישהו, זה יורי. אחד שכמעט כולנו מכירים ואחד מהאנשים עם הלב הכי רחב שיש, ופגעו בו כי הוא אוהד הפועל. זה היה יכול להיות אתה או אני או נועם שחם או כל אחד ממי שכותב פה, אבל פגעו בו והוא הגיע לבית חולים עם גרזן בראש כי הוא אוהד הפועל. ושאף אחד לא ישכח את זה - רק כי הוא אוהד הפועל. כולנו יורי.
רק שיצא מזה ויהיה בריא.

אל תהיה מגוחך, לא פגעו בו כי הוא סתם אוהד הפועל אלא כי הוא מהאולטראס, לנועם שחם לא היו אורבים עם גרזן ( למרות שלפעמים הוא מעצבן עם מה שהוא כותב ;) ). וליורי יש לב רחב אבל גם שק של מעשים פחות נחמדים, לא צריך להפוך אנשים למה שהם לא רק כי הותקפו. הענין עם לה פמיליה הוא שהם לא ארגון ספורט קיצוני כמו אולטראס הפועל, אלא ארגון פשע וזו רמה אחרת של טיפול ( לא שמישהו אי פעם טיפל ממש בארגונים הקיצוניים הרגילים שלנו או של מכבי ). הגיע זמן שיקימו יחידה ייעודית לטיפול בארגונים של קבוצות כדורגל, לא סתם מעקב בתוך המרחב הספציפי, זה קורה במדינות אחרות ואין שום סיבה שלא יקרה פה, הנה יחסי ציבור קלים למפכל הנכנס. בפועל תוך כמה ימים ישכחו מהכל ועולם כמנהגו ינהג, עוד ועדה תקום ומילים ייזרקו וזהו. בעצם, משהו יקרה, המשטרה רק תרשה לעצמה להתעלל ולהתעמר באוהדים ככה כי בא לא אפילו עוד יותר. מדינה מיותרת, רק בריאות לכולנו ובעיקר ליורי.

תתפלא כמה בקלות אוהדים "מהשורה" יכולים להיות בקו האש. אפשר לחשוב שבהסעות של האולטראס אין ילדים שלא קשורים בשום צורה לאולטראס, ולה פמיליה עושים להסעות האלה מארבים של ארגוני גרילה. וזה עוד בלי לדבר על הבלאגן סביב משחקים והיסטוריה ארוכה של מכות ונזק לבודדים שסתם באו לראות כדורגל. כל הנרטיב הזה של מאבק בין ארגונים (שהיתה היום גם כתבה בוואלה שסבבה סביבו) מספר סיפור חלקי מאוד. גם בתקיפה הנוכחית הבנתי שכשהם ראו בדרך סתם ילדים עם צעיף אדום שירדו מההסעה הם לא בדיוק עברו לידם בשקט.

תספר לי באמת מי אלה אוהדי ביתר, ראיתי וחוויתי מספיק איתם. רק שאין קשר למה שקרה בשבת, שם אנשים מארגון מסויים חיפשו אנשים מארגון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי בחיים לא יטפלו כמו שצריך בלה-פמליה משתי סיבות.

ראשית, כי זה נוח לשלטון שיש להם במגירה ארגון של בריונים לכל משימה שלא יזדקקו
(וזה יכול להיות כל דבר, החל מתליית/תלישת שלטי תעמולה בזמן בחירות, ארגון הפגנות סמי אלימות וכו'...)

שנית, לארגוני הביטחון הרבה יותר נוח כשיש להם את כל/רוב משוגעי הימין בתוך ארגון אחד, שקל להכניס אליו סוכנים ולנתר את הפעילות שלו, מאשר עם הוא יפורק ואז יכולות להיווצר התראגנויות ספונטאניות שיהיה הרבה יותר קשה לאתר או להיכנס אליהן.

בלי קשר, ראיתי כמה חצופים שרמזו בטוקבקים כאילו יורי הוא זה שזרק את האבוקה,
שפצעה את אדהם שבטה, וניסו לקשר את התקיפה הזאת כאילו זה איזה צדק שנעשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 10:02 
סומך כתב:

בלי קשר, ראיתי כמה חצופים שרמזו בטוקבקים כאילו יורי הוא זה שזרק את האבוקה,
שפצעה את אדהם שבטה, וניסו לקשר את התקיפה הזאת כאילו זה איזה צדק שנעשה...

מה אתה רוצה מהטוקבקיסטים אם זה נאמר גם בכתבה של ערוץ 10 על האירוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
Fez כתב:
joshsoos כתב:
kobster כתב:
yeho11 כתב:
מתוך כבוד לנפגע, לא הייתי מציין כאן את שמו. גם אם הוא ידוע לכולנו.
אין עדיין תגובה של השרה רגב, אין תגובה של הממשלה שאחד מחבריה שהוא גם מהמפלגה של רגב, מגדיר עצמו כאוהד הפועל תל אביב, יריב לוין, ולא של המשנה לראש הממשלה סילבן שלום, שאמנם אוהד ב"ש, אך ילדיו הם אוהדי הפועל (לא שאני חושב שתגובה צריכה להיות רק מכיוון שאוהדים את הפועל).

ההיפך. זה לא "אוהד הפועל", איזשהו שם גנרי למשהו או למישהו, זה יורי. אחד שכמעט כולנו מכירים ואחד מהאנשים עם הלב הכי רחב שיש, ופגעו בו כי הוא אוהד הפועל. זה היה יכול להיות אתה או אני או נועם שחם או כל אחד ממי שכותב פה, אבל פגעו בו והוא הגיע לבית חולים עם גרזן בראש כי הוא אוהד הפועל. ושאף אחד לא ישכח את זה - רק כי הוא אוהד הפועל. כולנו יורי.
רק שיצא מזה ויהיה בריא.

אל תהיה מגוחך, לא פגעו בו כי הוא סתם אוהד הפועל אלא כי הוא מהאולטראס, לנועם שחם לא היו אורבים עם גרזן ( למרות שלפעמים הוא מעצבן עם מה שהוא כותב ;) ). וליורי יש לב רחב אבל גם שק של מעשים פחות נחמדים, לא צריך להפוך אנשים למה שהם לא רק כי הותקפו. הענין עם לה פמיליה הוא שהם לא ארגון ספורט קיצוני כמו אולטראס הפועל, אלא ארגון פשע וזו רמה אחרת של טיפול ( לא שמישהו אי פעם טיפל ממש בארגונים הקיצוניים הרגילים שלנו או של מכבי ). הגיע זמן שיקימו יחידה ייעודית לטיפול בארגונים של קבוצות כדורגל, לא סתם מעקב בתוך המרחב הספציפי, זה קורה במדינות אחרות ואין שום סיבה שלא יקרה פה, הנה יחסי ציבור קלים למפכל הנכנס. בפועל תוך כמה ימים ישכחו מהכל ועולם כמנהגו ינהג, עוד ועדה תקום ומילים ייזרקו וזהו. בעצם, משהו יקרה, המשטרה רק תרשה לעצמה להתעלל ולהתעמר באוהדים ככה כי בא לא אפילו עוד יותר. מדינה מיותרת, רק בריאות לכולנו ובעיקר ליורי.

תתפלא כמה בקלות אוהדים "מהשורה" יכולים להיות בקו האש. אפשר לחשוב שבהסעות של האולטראס אין ילדים שלא קשורים בשום צורה לאולטראס, ולה פמיליה עושים להסעות האלה מארבים של ארגוני גרילה. וזה עוד בלי לדבר על הבלאגן סביב משחקים והיסטוריה ארוכה של מכות ונזק לבודדים שסתם באו לראות כדורגל. כל הנרטיב הזה של מאבק בין ארגונים (שהיתה היום גם כתבה בוואלה שסבבה סביבו) מספר סיפור חלקי מאוד. גם בתקיפה הנוכחית הבנתי שכשהם ראו בדרך סתם ילדים עם צעיף אדום שירדו מההסעה הם לא בדיוק עברו לידם בשקט.

תספר לי באמת מי אלה אוהדי ביתר, ראיתי וחוויתי מספיק איתם. רק שאין קשר למה שקרה בשבת, שם אנשים מארגון מסויים חיפשו אנשים מארגון אחר.

חיפשו אותם במקום שהגיוני למצוא אותם אחרי משחק לא במקרה נפגשו אחרי משחק, תכננו את זה מראש ואני דיי משוכנע שלא היה להם איכפת אם זה יהיה יורי או כל אחד אחר
ולכi ההיסטוריה של יורי או כל אחד מהאולטראס ממש לא רלוונטית לסיפור הזה.
הזבלים האלה חיפשו להרוג, אין לי דרך אחרת לקרוא למי שמסתובב עם פטיש וסכינים ויוצא איתם לתקיפה, וכל השאר ממש לא רלוונטי

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 06 אוקטובר 2015, 10:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
מספרים שהיו עוד אנשים שהיו בפלורנטין באותו יום עם חולצות אדומות וקיבלו בגלל זה מכות.
אמנם הם לא קיבלו גרזן לראש, אבל לא בטוח עד כמה המארב הזה היה סלקטיבי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
יש עדכון לגבי האוהד?
הוא בהכרה? בתרדמת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 11:33 
לא מבין למה אתר וואן המגוחך נותן כותרת ראשית לכל טענה מגוחכת שיוצאת מהעו"ד של הנחקרים. כאילו לתת תוקף לשטויות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 11:40 
טור יפה של ארי שמאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
טור יפה של ארי שמאי

לשם שינוי מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
טור יפה של ארי שמאי

הוא לא העורך דין של לה פמיליה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 12:18 
בטח הם לא לקחו אותו הפעם, אז הוא מתנקם בהם בטורי דעה בתקשורת. (לכאורהֿ!!!!1111)
מאז שהאפס הזה העיד לטובת טביב בדיון לעונש שהוא צריך לקבל על הכאת האוהד שלנו, הוא מחוק אצלי.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 06 אוקטובר 2015, 12:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 12:22 
להוציא ארגון כזה או אחר מהחוק זה פשוט מטומטם
מישהו באמת חושב שאם לה פמיליה תוצא מהחוק יגמר כל העניין איתם?
אז הם יקימו '' לה ביצים'' מה זה משנה מה השם של הארגון, האנשים יישארו
אם רוצים באמת להפסיק את האלימות הזאת יש רק דרך אחת- אכיפה של החוק וענישה שראויה לגודל הפשע
המשטרה בשיתוף הנהלת הקבוצות פשוט צריכה לאכוף את החוק ולהחמיר בענישה, רק זה יעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 12:28 
הגיע הזמן שהמשטרה תתייחס ללה פמיליה כאל ארגון פשע מאורגן על כל המשמע מכך.
לקחת את אותם חשודים ולהאשים אותם בניסיון לרצח, רק באמצעות כתבי אישום חריפים + מעצרים ומודיעין
יהיה ניתן לפרק את הארגון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
עורך דין כרמלי מרים לאוויר שאין שום סרטון של האירוע. לטענתו זה חבל, כי אולי היה אפשר לראות מה באמת קרה.
מן הסתם שהוא מקווה מאוד שאין שום סרטון וזה לא מקווה, זה כנראה בדק ויודע שאין שום סרטון של האירוע ולכן הוא מנופף בזה כאילו לטובת הבן של זונה שהוא מייצג.
אבל אני לא הבנתי אם היה מישהו שצילם את האירוע או לא, לפי הבלוג הזה של הר-זהב שהובא לכאן לינק שלו לפני עמוד בערך.
מה הוא אמר בעצם שם? הייתי שיכור או משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 13:34 
אני מניח שדווקא יש תיעוד מצולם, בהתבסס על אירועי העבר עם הארגון הזה. מקווה שהמשטרה תשכיל לאתר את הסרטונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: