תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:19 
המצב בגדה מבחינת תנועה חופשית הוא הרבה יותר טוב וחופשי בעשור האחרון ותנחש מה? חזרו פיגועי הירי.
אני שאלתי ולא קיבלתי תשובה- איך המחבל היה מנוטרל בשאר המדינות הנאורות? אותו הדבר בדיוק.
אהבה בין שני העמים לא תהיה בזמן הקרוב, לכן צריך לעשות הכל כדי שלא יהיו מהומות. אתה מאמין בלתת חופש, אני מאמין בלייצר הרתעה ולפגוע בתשתיות.
אתה חושב שאתה לא גזען? אם כן אז אתה משקר גם את עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
״כוחות הרשע הציונים״
ואתה מצפה שאני אנהל איתך דיון ?

אחרי שראיתי את ה"דיון" שלך עם טקנו, זה היה ברור שלא תגיב בשום דרך אחרת, אז העדפתי שאם כבר אתה הולך להטיח בי מדהו שבגללו אני לא ראוי לדיון אז שזה יהיה משהו שכתבתי ולא עוד שקר שתמציא(שאני מניח שהפעם זה היה משהו כמו "חבר באנרכיסטים נגד הגדר"?).
אבל יפה שלמרות הכל לא הצלחת להתאפק ובמקום להמשיך להתחמק או לחזור בך החלטת פשוט להמשיך לשקר.

על הדרך נראה לי שזאת הזדמנות טובה להדגים את ההבדל בין טרולינג(הבחירה בביטוי הזה) לבין תגובות שמעצבנות אותך כי הן לא מקבלות את התפיסות הגזעניות שלך ו/או את אי קיומם של כל הדברים שאתה מתעלם מהם(יתר התגובה ההיא וכל תגובה אחרת באשכול הזה שבחרת לתקוף את הכותב שלה במקום להתייחס למה שנכתב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
לירון, בחיים לא השתמשתי בביטוי הזה לפני,
אבל אתה אויל משריש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ד"ר, כפרה עליך, קודם כל אם בא לך להתווכח על המרמרה, תתכבד ותחפש את האשכול מלפני חמש שנים ותגיב שם (אחרי שבדקת, כמובן, שאתה אכן מחדש ולא מוסיף לינק שכבר נידון עלפני מאות הודעות).
שנית, על מה אני מדבר ועל מה אתה עונה? מה הקשר בין מה שאני כתבתי לבין ה"תשובה" שלך (שמתי במרכאות, כי אם אין קשר, ואין , אז זאת לא ממש תשובה, נכון?).

לא מצאתי את האשכול, אבל צודק, זה לא המקום לפתוח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:42 
אדום נחמד כתב:
אבל אתה אויל משריש

טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
אני באמת מנסה להבין את ההתייפייפות של אנשים כאן.
כואב מאוד להגיד את זה, אבל כל אחד מאיתנו הוא גזען במידה כזו או אחרת וככה זה בכל העולם, אז אל תנסו להיות צדיקי הדור.
המחבל של יום שבת ממש לא הוריד את הסכין ונכנע וברגע שאתה לא יכול לזהות אם יש לו חגורת נפץ צריך לנטרל אותו. עם המדיניות שלנו בנוגע לאסירים (מימון לימודים, ביקורים ושחרור במסגרת עסקאות) אני ממש לא מצטער על המוות שלו.
הפתרון כאן הוא חד וחלק שתי מדינות לשתי עמים. נקודה.

נראה לי שמצאתי את אלפי המשתמשים שמרגישים לא בנח להגיב פה בגלל הטרולים הסמולנים-גזענים שהגזענות שלהם כל כך מובנת מאליה עבורם, שהם לא מסוגלים בכלל לדמיין שיש מישהו לא גזען. ואם הם לא שונאים את הערבים הבהמות אז הם בטח אנטישמים או משהו! זה שהם מעמידים פנים שהם לא גזענים כלפי אף אחד זאת כזאת הטרלה מעצבנת!!!!

ובכל זאת-לא, ממש לא כולנו גזענים. ההפך הוא זה שאמור להיות מובן מאליו. לא, החשד שיש לו חגורת הפץ בכלל לא עלה שם, ואם הוא היה עולה אנשים לא היו רצים לכיוון המחבל בזמן שיורים על מטען חי לכאורה.
יש אפשרות לנטרל בן אדם שאוחז סכין גם בלי לירות למרעז המסה, ואז לירות לפחות 6 כדורים נוספים במרכז המסה כשהוא כבר על הרצפה. "בכל מדינה נורמלית" כולל ישראל ברוב המקרים ועל פי ההנחיות שכל חייל ואני מניח גם שוטר מקבלים, היו יורים בו בכיוון הברכיים עד שהיו פוגעים בו ומנטרלים אותו, או אם היו מפספסים והוא היה שב להוות איום אז יורים למרכז המסה עד הפגיעה הראשונה בלי להוסיף 6 כדורים נוספים.

אגב, להתנגד להוצאות להורג במשפטי שדה על ידי שוטרים זה קודם כל להגן על ישראל כמדינה דמוקרטית, כי מצב שבו שוטרים יכולים לירות בבני אדם כי הם ממש בטוחים שהם מחבלים(או כל דבר אחר) נקרא עריצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אבל אתה אויל משריש

למה לרדת לרמה כזו? מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:56 
dr.avi כתב:
אדום נחמד כתב:
אבל אתה אויל משריש

זה כבר ריטואל קבוע.
אל תתרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
שניה, קובסטר,
לירון היה חייל שלך ופאביו חבר שלך?
אני מתחיל לפתח תיאוריה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
אדום נחמד כתב:
אבל אתה אויל משריש

לא, כי להאשים אותנו בתמיכה במחבל ולהוציא בנו לעזוב את הארץ זו רמה גבוהה..

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 05 אוקטובר 2015, 22:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
שניה, קובסטר,
לירון היה חייל שלך ופאביו חבר שלך?
אני מתחיל לפתח תיאוריה...

ציטוט:
שהיה מפקד של חיילים כמו לירון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:12 
החתול של שרדינגר כתב:
Asafas כתב:
כואב מאוד להגיד את זה, אבל כל אחד מאיתנו הוא גזען במידה כזו או אחרת וככה זה בכל העולם, אז אל תנסו להיות צדיקי הדור.
המחבל של יום שבת ממש לא הוריד את הסכין ונכנע וברגע שאתה לא יכול לזהות אם יש לו חגורת נפץ צריך לנטרל אותו. עם המדיניות שלנו בנוגע לאסירים (מימון לימודים, ביקורים ושחרור במסגרת עסקאות) אני ממש לא מצטער על המוות שלו.

נראה לי שמצאתי את אלפי המשתמשים שמרגישים לא בנח להגיב פה בגלל הטרולים הסמולנים-גזענים שהגזענות שלהם כל כך מובנת מאליה עבורם, שהם לא מסוגלים בכלל לדמיין שיש מישהו לא גזען. ואם הם לא שונאים את הערבים הבהמות אז הם בטח אנטישמים או משהו! זה שהם מעמידים פנים שהם לא גזענים כלפי אף אחד זאת כזאת הטרלה מעצבנת!!!!

ובכל זאת-לא, ממש לא כולנו גזענים. ההפך הוא זה שאמור להיות מובן מאליו. לא, החשד שיש לו חגורת הפץ בכלל לא עלה שם, ואם הוא היה עולה אנשים לא היו רצים לכיוון המחבל בזמן שיורים על מטען חי לכאורה.
יש אפשרות לנטרל בן אדם שאוחז סכין גם בלי לירות למרעז המסה, ואז לירות לפחות 6 כדורים נוספים במרכז המסה כשהוא כבר על הרצפה. "בכל מדינה נורמלית" כולל ישראל ברוב המקרים ועל פי ההנחיות שכל חייל ואני מניח גם שוטר מקבלים, היו יורים בו בכיוון הברכיים עד שהיו פוגעים בו ומנטרלים אותו, או אם היו מפספסים והוא היה שב להוות איום אז יורים למרכז המסה עד הפגיעה הראשונה בלי להוסיף 6 כדורים נוספים.

אגב, להתנגד להוצאות להורג במשפטי שדה על ידי שוטרים זה קודם כל להגן על ישראל כמדינה דמוקרטית, כי מצב שבו שוטרים יכולים לירות בבני אדם כי הם ממש בטוחים שהם מחבלים(או כל דבר אחר) נקרא עריצות.

מבחן גזענות קטן ומקוצר מאוד:

היית מוכן לגור בבניין עם ערבים/ אתיופים?
היית מוכן שהבת שלך תינשא למישהו שאינו יהודי/ בעל גוון עור שונה?

אני יכול לשאול עוד מלא שאלות בסגנון ואני בטוח שלפחות לאחת מהן התשובה שלך תהיה שלילית וז גזענות, גם אם ברמה פחותה מאדם כזה או אחר.

מדינת ישראל לא יכולה להיות דמוקרטית ברגע שהיא מוגדרת כמדינה יהודית, אז תפסיק למשוך לשם.

לפי התפיסה שלך, עוד כמה עשרות שנים (בהנחה שיהיה שלום כולל) מדינת ישראל פשוט תיבלע בגלל המבנה הדמוגרפי. מצטער שאני לא מסכים עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:15 
מי שלא מוכן לגור בבניין עם ערבים או אתיופים, או לא היה רוצה (מוכן? מה זה מוכן? מי שואל אותו? שהוא יתחתן עם מי שבא לו, אף אחד לא צריך ממנו אישור) שהבת (או הבן) יתחתן עם מישהו בצבע אחר, הוא טינופת מסריח כמו כל אנטישמי מצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא צריך להסכים.
רק להכיר בזה שאתה זהה לKKK או לחמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Asafas כתב:

אני יכול לשאול עוד מלא שאלות בסגנון ואני בטוח שלפחות לאחת מהן התשובה שלך תהיה שלילית וז גזענות, גם אם ברמה פחותה מאדם כזה או אחר.

מדינת ישראל לא יכולה להיות דמוקרטית ברגע שהיא מוגדרת כמדינה יהודית, אז תפסיק למשוך לשם.

לפי התפיסה שלך, עוד כמה עשרות שנים (בהנחה שיהיה שלום כולל) מדינת ישראל פשוט תיבלע בגלל המבנה הדמוגרפי. מצטער שאני לא מסכים עם זה.

על זה אמרה המשוררת: "רק על עצמי לספר ידעתי\צר עולמי כעולם נמלה".
אתה אשכרה לא מסוגל לעכל את הרעיון שיש מישהו שהחשיבה שלו שונה משלך, הא?
או שזה מוגבל רק לקטע הזה של גזענות (שטבוע בך אם ככה כל כך עמוק שאתה לא מסוגל אפילו להעלות על דעתך את האפשרות לא להיות גזען)?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מי שלא מוכן לגור בבניין עם ערבים או אתיופים, או לא היה רוצה (מוכן? מה זה מוכן? מי שואל אותו? שהוא יתחתן עם מי שבא לו, אף אחד לא צריך ממנו אישור) שהבת (או הבן) יתחתן עם מישהו בצבע אחר, הוא טינופת מסריח כמו כל אנטישמי מצוי.

נדמה שאסף הוא מאלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Asafas כתב:

אני לא יודע אם החלק היותר מטריד הוא שזה נראה לך מובן מאליו שכל אדם יענה על אחת מהשאלות האלה או לשאלות דומות בתשובה "לא", או שבהמשך אתה טוען שאין ברירה ומתישהו יהיה חייב להיוצ כאן טיהור אתני.
שת'ור ירחם על כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
המצב בגדה מבחינת תנועה חופשית הוא הרבה יותר טוב וחופשי בעשור האחרון ותנחש מה? חזרו פיגועי הירי.
אני שאלתי ולא קיבלתי תשובה- איך המחבל היה מנוטרל בשאר המדינות הנאורות? אותו הדבר בדיוק.
אהבה בין שני העמים לא תהיה בזמן הקרוב, לכן צריך לעשות הכל כדי שלא יהיו מהומות. אתה מאמין בלתת חופש, אני מאמין בלייצר הרתעה ולפגוע בתשתיות.
אתה חושב שאתה לא גזען? אם כן אז אתה משקר גם את עצמך.

לא יודע על סמך מה אתה חושב שהמצב בנושא חופש התנועה הוא "הרבה יותר טוב" בעשור האחרון, לא יודע על סמך מה אתה חושב שפיגועי הירי הם פונקציה רק של חופש התנועה, אתה מתעלם מדברים שכבר עלו פה לגבי עלייה של שר בכיר להר-הבית ועוד דברים אפילו יותר מהותיים מחופש התנועה. כאילו, במשך 50 שנים מכריחים אותם לנסוע שעה וחצי בכביש העוקף בשביל מרחק של 5 ק"מ ואז מצפים שהם ממש יתרגשו ויעריכו את זה כשנותנים הקלות מסויימות. העוינות שלהם כלפי ישראל תוכל רק להתחיל להסתיים ביום שכל אחד מהם יוכל להיות אחראי לגורלו וחופשי לממש את עצמו, כמו כל אדם אחר.

כבר כתבו פה באשכול שאפילו ירייה לכיוון הרגליים נחשבת אמצעי קיצוני בשביל לנטרל מישהו שלא מהווה סכנה ברורה כרגע. כאן נמצא ההבדל בהתייחסות: אם ערבי דקר יהודי, הוא מהווה סכנה מיידית. אם יהודי דקר יהודי או ערבי (כמו שקורה עשרות פעמים בכל יום בכל הארץ, לא רק ביפו ובקרית גת), הוא לא. למה?

תתפלא לשמוע כמה אהבה יש בני העמים, ורק הולכת וגדלה (ואוסיף רק באדיר :HEART2: ). חופש זה לא משהו שאתה יכול פשוט לשלול ממישהו אחר, בטח שלא על פי המוצא שלו. לפגוע בתשתיות זה נבזי ומנוול כי כלל האוכלוסיה נפגעת, ובעיקר הבלתי-מעורבים. וזה בטח לא "לעשות הכל כדי שלא יהיו מהומות", זה בדיוק מה שנותן תירוץ מצויין למהומות.

ולסיום, שיעור עברית:
* כשאתה מעוניין שסביבך יהיו אנשים דומים לך קוראים לזה "פחד מהשונה"/"שנאת זרים". זה מצער אבל עוד מובן.
* כשאתה מטיף ומסית נגד בני עם/לאום/דת ספציפי ורואה בהם נחותים לך קוראים לזה "גזענות".

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:37 
עם כל הזעזוע, תופעת ה nimby היא מאוד שכיחה. גם אצל ליברלים מוצהרים (לא מכוון לאף אחד אישית חלילה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:40 
אוגוסטוס היל כתב:
עם כל הזעזוע, תופעת ה nimby היא מאוד שכיחה. גם אצל ליברלים מוצהרים (לא מכוון לאף אחד אישית חלילה)

נכון, למשל הזבלים ברעננה או איפה שזה לא היה שעשו בעיות למוסד למפגרים, עד שהעבירו אותו מהשכונה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אצל רוב האנשים בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי רוצה שילדיי יתחתנו עם מוסלמים, נוצרים, בודהיסטים ובעלי כל דת אחרת שאינם יהודים. האם זה הופך אותי לגזען?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
אתה באמת שואל?
באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 23:00 
זה מוטבע כל כך עמוק שלא שמים לב שזה שם. נורא עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
סבבה, אני גזען :SMOKE:

אגב, רק לשם האנקדוטה, תעשו בזמנכם הפנוי סקר בין ערבים ותשאלו כמה היו מוכנים שילדם יתחתנו עם יהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 23:05 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

נדמה שאסף הוא מאלה..

אני גר ברמלה בשכנות מצוינת ושקטה עם ערבים/ אתיופים/ רוסים וכו׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 23:07 
dr.avi כתב:
סבבה, אני גזען :SMOKE:

אגב, רק לשם האנקדוטה, תעשו בזמנכם הפנוי סקר בין ערבים ותשאלו כמה היו מוכנים שילדם יתחתנו עם יהודים.

אין פשוט מה להתווכח עם המתייפייפים, זה פשוט מיותר. הם משקרים אפילו את עצמם. כל העולם גזעני בצורה כזו או אחרת. יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 23:08 
אז האנטישמים הם אחלה ולא מתייפיפים. סגרנו. אין מה לבוא אליהם בטענות, הם פשוט גזענים כמו כל אחד אחר.

ישראל 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
למה שנעשה את זה?

אגב,
סרט חדש, חדיש ומחודש בשבילך:
http://www.imdb.com/title/tt0061735/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
למה שנעשה את זה?

אגב,
סרט חדש, חדיש ומחודש בשבילך:
http://www.imdb.com/title/tt0061735/

שוב טעית...מה קורה לך היום?

דוגמא לא טובה. אין לי בעיה עם חתן/כלה כהי עור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: