תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 10:34 
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
מושקוביץ כתב:
הפועל כתב:
כפיר אדום כתב:
לוקח קצת זמן לסדר את זה כך שיעבוד טוב, אבל אחרי כן הוא מעולה. את הממשק אפשר להחליף, את העברית לסדר. אשמח להסביר איך. איפה.לא רואה עברית?

החלפתי ממשק אחרי המלצות למשהו עם עברית שנראה סביר. אבל עדיין הוא לא אינטואיטיבי בכלל. צריך להיכנס לאיזה ג'נסיס בשביל ללכת לסדרות ולחפש שם מה אני רוצה. החיפוש עצמו על הפנים. הכל איטי וקופא לכמה שניות עם כל מעבר. בכתוביות צריך לעבור אחת אחת עד שמוצאים אחת מתאימה (אם בכלל). וזה עוד קרה לי לסדרה סופר פופלארית. בסדרה טיפה פחות פופולארית כבר לא היה כתוביות כמובן.
פשוט התייאשתי אחרי יומיים

נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע אותנו שהתוכנה הכי שימושית על המחשב של רוב המגיבים פה היא בעצם על הפנים וכולנו מבזבזים את הזמן שלנו, ומי שעוד לא נכנס לזה אז עדיף שיוותר.
אני אמור להפסיק להשתמש בזה כי החוויה שלך לא טובה מספיק ? או סתם להסכים לקיטורים האלה ?
לא מבין את הגישה הזאת. יש בה גם סוג של תבוסתנות. העולם נהיה כזה מפונק שאם זה לא מגיע לעוס לגמרי עם מקסימום כפתור אחד ללחוץ עליו אז לא שווה להתאמץ.
לא יודע מתי התייאשת ולא יודע על איזה מחשב אתה מריץ את זה אבל במקום היללות אולי תנסה להתקין שוב ואם יש לך בעיות פרטניות ננסה לעזור. תנסה להשתמש בזה קצת יותר ואולי מה שלא נראה בזמנו אינטואיטיבי יהפוך ליותר פשוט. לא יכול להיות שמלא אנשים מפעילים את זה בהצלחה ורק אתה לא מסתדר, אתה לא ילד מפגר ויש לך ידע טכנולוגי. ואם ההורים של אישתי מפעילים את זה בהצלחה אני משוכנע שגם אתה תצליח.
לגבי התכנים, קודי לא שולט במה שאתה מתקין עליו, זה כולל את התוספים וזה כולל את התרגומים. זה לא כאילו יש איזשהו תרגום שקיים באתר כתוביות אבל קודי יבחר לא להציג לך אותו כי הוא שם עליך זין. זאת כולה תוכנת מחשב שמציגה לך תכנים מהאינטרנט. אם זה לא קיים שם אז זה לא יהיה קיים בקודי שלך. להאשים את קודי בזה שאין תרגום לסדרה זה כמו להתעצבן שבבאר שבע אין ים.
מצד שני אתה פשוט יכול לוותר, אני לא מכריח אותך, אני רק אומר והרבה פה יסכימו שאין היום אלטרנטיבה טובה וזולה יותר לקבל חוויית צפייה ברמה הזאת, וזה רחוק שנות אור ממה שהיה פה לפני. בגלל זה זה נהיה כזה פופולארי.
תעשה עם זה מה שבא לך.

לא מסכים. אני חי בלי כבלים כבר לפחות עשור ואף פעפ לא התחברתי לתוכנה הלא איכותית הזו שמחוברת לסטרימים עוד יותר לא איכותיים.
אני משתמש בבית בביטורנט + פלקס + הולו + נטפליקס + UnoTelly בעלות של בערך מאה דולר לשנה וחווית הצפיה שלי בשתי הטלויזיות בבית אינטואיטיבית הרבה יותר ונעימה הרבה יותר.
הפופולריות של קודי היא גם בגלל שצריך להתעסק איתה המון אז יש עליה מלא שאלות בפורומים שיוצרות עוד שיחה ועוד הייפ - זה ממש לא אומר שזה הפתרון הכי טוב.

אם לא התחברת אף פעם, איך אתה יודע שהתוכנה לא איכותית והסטרימים לא איכותיים? בכל מה שקשור לתוכן ולא שידורים חיים, העיסוק בה הוא מינורי והשימוש בה קל ונוח מאוד.

כי מידי פעם התקנתי, שיחקתי וזרקתי. שידורים חיים זוועה ולניגון מתכנים שהורדת יש חלופות טובות יותר.
מה שכן, יש לה קהילה של עשרת אלפים ילדים גרועים שגורמים לחלונות לעבור בסיבוב כמו באנדרואיד סיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלות קודי
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 11:26 
אני רואה ליגה אנגלית למשל, באיכות מעולה של 1080 ללא שום קטיעות. אבל שידורים חיים זה משהו שעדיין לא עובד כמו שצריך באפליקציה הזו וצריך להתעסק עם זה קצת.
לגבי תוכן, יש מרחב מטורף, הממשק הרבה , הרבה יותר פשוט מכל מיני טורנטים והורדות שגם צורכות ותופסות לך מקום על המחשב, כולל צירוף תרגום ב2, או3 לחיצות כפתור . לא יודע מי הקהילה , אם יש שם ילדים, טובים או גרועים..אני בבית עם מיניקס ב500 ש"ח ושלט..מאוד נהנה מהחוויה ולא מתעסק בכלל בשום עניין טכני כדי לצרוך תוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 12:22 
לא תתפוס אותי כתב:
לא מסכים.

לא תתפוס אותי כתב:
אני משתמש בבית בביטורנט + פלקס + הולו + נטפליקס + UnoTelly בעלות של בערך מאה דולר לשנה וחווית הצפיה שלי בשתי הטלויזיות בבית אינטואיטיבית הרבה יותר ונעימה הרבה יותר.

מושקוביץ כתב:
אין היום אלטרנטיבה טובה וזולה יותר לקבל חוויית צפייה ברמה הזאת

ברור שאם מישהו בקטע של לשלם כסף אז אני ממליץ על קונפיגורציה כמו אצלך הרבה לפני שאני אמליץ להתחבר להוט או ליס. גם איכותי וגם הרבה יותר זול.
ברשימת הפתרונות החינמיים, קודי שם את כל מה שיש היום בכיס הקטן. גם בזמינות, וכן, גם בפשטות היחסית, גם אם יש כאלה שלא מסתדר להם והם מוותרים.
והבאז הוא ממש לא מהפורומים של הילדים. אצלי בעבודה השיחות בתמי 4 עם כל מיני אנשים שלא יודעים מה זה פורום באינטרנט נהיו סביב הדבר הזה וכמה שזה שינה להם את חוויית הצפייה.
ואני לא מסכים לגבי בעיות באיכות התכנים. אולי אין 1080p לכל משחק בליגה האלבנית אבל כל מה שמעניין את הצופה הישראלי הממומצע פלוס קיים.
עריכה - אם להיות הוגנים, אין תוסף ייעודי לתוכן ספורט ישראלי ולכן האמירה למעלה לגבי כל מה שמעניין את הצופה הישראלי היא לא נכונה. אבל את התכנים האלה אין גם בפתרונות הטכנולוגיים בתשלום שאתה מציע. מי שרוצה וחייב חייב חייב לראות רק ליגת העל אז אין לו מה לחפש את זה בקודי ולא בהולו. שיבוא למגרש או שיזמין מצ'רלטון. סטרימים בגואלים4יו ובניבדל.מי זה לא פתרון מדהים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 12:44 
ראיתי את זה אצל חברים כמה פעמים וזה נראה מזעזע. לא רואה שום סיבה לעשות את זה ולהתעסק עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 12:49 
morrissey כתב:
שחר כתב:
morrissey כתב:
שחר כתב:
תכנס להרחבה, בחר בlive sports ואז AtdheNet.tv , יש לך רשימה של שידורים עם מקורות.

אין לי livesports בהרחבות.
אחרי שיטוט קטן לאחר שלא מצאתי את ההרחבה הזו, ראיתי רשימה מאוד גדולה של ערוצים. אפשרתי לפתוח אותם ועדיין זה לא נפתח לי בערוצים של הנגן.
א. למה אין לי Live sports?
ב. למה לא נפתחו לי הערוצים הללו?

אנחנו מדברים על ספורטסדוויל?
תוודא שיש לך דרך מקש ימני -פרטי ההררחבה את הגרסא המעודכנת ל24.9.

לשידורי ספורט אני ממליץ להתקין הרחבה בשם playlist loade ת לדעתי היא מגיע עם הריפו הבסיסי של קודי. להוסיף רשימה מכתובת ולא מקובץ.
לרשום שם את הקישור http://mat.co.il/2io (בפעם הראשונה אמורים לרשום שם כלשהו ,רלוונטי עבורכם)..ואז ללחוץ על הרשימה יש שם לא מעט ערוצים. nbsc מעולה לליגה האנגלית.

הגרסא שלי מעודכנת ל14.9. איפה אפשר למצוא עדכון?

בקיצור, התקנתי מהתחלה לפי מדריך ביוטיוב ועובד לי מעולה. הבעיה היחידה היא שלא מצאת הרחבה של israel livetv.
איפה אפשר למצוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 13:01 
בריפו הישראלי.
https://github.com/cubicle-vdo/xbmc-isr ... -1.0.4.zip

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 15:06 
זו עוד לו מערכת מושלמת ועדין יש כל מיני באגים אבל כמו ששחר ומושקוביץ אמרו זה הדבר הכי זול ונוח לצפייה בסרטים וסדרות
וזה סוגר לי יופיע את הפינה עם הילדים בסופי שבוע (הילד שלי עוד לא בן 8 וכבר רוצה שאני אלמד אותו איך להפעיל את התוכנה כשיש לו חבר ואני לא נמצא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
יש תכנים של ערוץ לוגי ברשת? אני לא מצאתי.
אני לא מסוגל לנתק את הילדים שלי מהערוץ החינוכי הזה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שאלות קודי
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 16:45 
its-sick כתב:
יש תכנים של ערוץ לוגי ברשת? אני לא מצאתי.
אני לא מסוגל לנתק את הילדים שלי מהערוץ החינוכי הזה.

יש קצת ביוטיוב וקצת באתר שלהם http://logitv.co.il. לא חושב שמשודר באתרי סטימינג.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
אני משלם ליס בגלל ערוץ לוגי (וגם כמה תכניות ילדים בודדות בערוצים אחרים) ובגלל שידורי משחקי הפועל. לא נראה לי שאפסיק בזמן הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 17:22 
יפה שהילדים מנהלים אותך ומחליטים בשבילך על כלכלת הבית, זאת הכנה טובה לחיים האמיתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
לא הם מחליטים. הם היו בקלות נסחפים אחרי חבריהם לצפייה בתכניות רפש.
אני החלטתי שיצפו בתכניות חינוכיות, ואני מוכן לשלם על זה כסף. זאת אכן הכנה טובה לחיים האמיתיים- לא מתקמצנים על דברים איכותיים.
אני חוסך המון בדברים אחרים. אני מעריך יעילות מעל ומעבר, אני איש אלגוריתמים.
צריך לבחור מה כן ומה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 20:49 
אנחנו נשארנו עם הוט שנים רק בגלל הפועל. לפני כמה חודשים נמאס לשלם להם. זרקנו את הוט, קנינו מכשיר קטן לחדר שינה (רסברי פאי) שמריץ קודי ובסלון מחשב עם קודי מחובר לטלויזיה. מרוצים מאוד - סדרות, סרטים, טלויזיה חיה יש בקודי. רק משחקים של הפועל רואים בסרטימינג (למשל דרך אתר ”גועלים”).

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2015, 11:45 
https://www.youtube.com/watch?v=o9xrEpUnXgk

מדריך מעולה ביוטיוב להתקנת קודי בעברית. עבדתי איתו שלב אחרי שלב ממש כמו רובוט (ממש באטיות) ולקח לי קצת פחות משעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2015, 13:24 
אני מנצל את האשכול כי נראה לי שיש כאן התכנסות מתאימה של משתמשים לשאלה הבאה:

כרגע אני משתמש ב-Plex שרץ על המחשב האישי שלי, ועושה קאסטינג ל-Chromecast שמחובר לטלוויזיה בסלון.
בא לי להשתדרג, ואני רוצה לקנות מחשב שיישב ליד הטלוויזיה ויחובר אליה עם HDMI, להתקין עליו Plex Home Theater ועוד כמה תוכנות טורנטים.

למישהו יש המלצה למארז בילד-אין שמתאים לזה, או המלצות על מפרט?

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2015, 13:28 
Kyahs כתב:

כרגע אני משתמש ב-Plex שרץ על המחשב האישי שלי, ועושה קאסטינג ל-Chromecast שמחובר לטלוויזיה בסלון.
בא לי להשתדרג, ואני רוצה לקנות מחשב שיישב ליד הטלוויזיה ויחובר אליה עם HDMI, להתקין עליו Plex Home Theater ועוד כמה תוכנות טורנטים.

תודה.

גם אני הולך לעשות משהו כזה עוד חודש חודשיים, אז תעדכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2015, 14:15 
Kyahs כתב:

תודה.

המארזים של אנטק טובים. תתחיל פה: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/30
תוריד כונן אופטי אם אתה לא צריך.
אם אתה רוצה להשקיע טיפה יותר יש להם גם משהו דומה: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/31
מעבד יותר טוב והארדיסק יותר גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2015, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
לא מתמצא בכלל
אבל יש שני מכשירים אופנתיים כרגע
הזול יחסית - minx 8
וה'אינטל נוק' החזק יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2015, 14:53 
סומך כתב:
לא מתמצא בכלל
אבל יש שני מכשירים אופנתיים כרגע
הזול יחסית - minx 8
וה'אינטל נוק' החזק יותר

יש לי מיניקס חצי שנה ואני מאוד מרוצה ממנו, בהנחה שאתה מייעד אותו לקודי.
בדיעבד, הייתי קונה מכשיר כזה דרך אייבורי בארץ, ומוסיף עוד 300 ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2015, 15:13 
אם כבר ממליצים, אז ראסברי פיי. אין לי אחד אבל כל מי שאני מכיר שיש לו מאוד מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2015, 22:42 
19 כתב:
Kyahs כתב:

תודה.

גם אני הולך לעשות משהו כזה עוד חודש חודשיים, אז תעדכן.

אני בניתי כזה לבד לפני כמה שנים והוא עדיין עומד. המלצות שתמיד רלוונטיות-
מעבד עם tdp נמוך יתחמם פחות ויקח פחות חשמל
להשקיע במארז שקט ומרווח ככל האפשר
לרכוש מאוורר שקט למעבד
כונן קשיח אחד רגיל וssd למערכת הפעלה כדי שידלק/יתעורר מהר

לא בדקתי, אבל לא הייתי פוסל משהו שמבוסס על atom cherry trail שאמור להיות זול משמעותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 10:58 
תודה לעוזרים.

אז השלב הבא - יש למישהו המלצה על חנות מחשבים אמינה באיזור המרכז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 15:23 
לי יש ניסיון טוב עם tms.co.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2015, 00:07 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:33 
הורדתי את כל העדכונים של המיניקס והגרסה האחרונה של קודי, באג מאוד מעצבן שקורה לי זה חוסר סנכרון בכתוביות משהו שלא היה לי מקודם
מישהו יודע איך לפתור את זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2015, 21:43 
מישהו כאן יודע איך לחבר ולקנפג ראספברי 2 מהתחלה? אפילו בהרכבה יש שם כמה חלקים שאני לא יודע מה לעשות איתם (נראה כמו צלעות קירור אבל אין לי מושג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מישהו כאן יודע איך לחבר ולקנפג ראספברי 2 מהתחלה? אפילו בהרכבה יש שם כמה חלקים שאני לא יודע מה לעשות איתם (נראה כמו צלעות קירור אבל אין לי מושג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: