תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פותחים עונה בגביע ווינר!
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 12:36 
זה לא רק לפי שני המשחקים בגביע ווינר זה איך שהקבוצה נראתה בעונה שעברה וזה לא נראה שיש איזה שינוי כל שהוא. אצל ארז לא היינו עושים פיק אנד רול בלי סוף ובלי תועלת ההתקפה לא הייתה כ"כ תקועה וההגנה הייתה משמעותית יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 13:32 
אגב, משהו על אילת - אמינו ולסלי נראים כמו שיחוק רציני בשבילם. יחד עם שלישיית הקלעים שלהם (ובמיוחד וואייט ופאלמר), נראה שהם בנו אחלה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 14:05 
red_man כתב:
זה לא רק לפי שני המשחקים בגביע ווינר זה איך שהקבוצה נראתה בעונה שעברה וזה לא נראה שיש איזה שינוי כל שהוא. אצל ארז לא היינו עושים פיק אנד רול בלי סוף ובלי תועלת ההתקפה לא הייתה כ"כ תקועה וההגנה הייתה משמעותית יותר טובה.

אני יצאתי פה על קטש לא פעם ולא פעמיים. אבל לא צריך לחכות לו בפינה אחרי כל הפסד (בגביע ווינר...) ולדעתי גם כל הגישה הזאת שהעונה מבוזבזת ושאין שום סיכוי להשיג כלום זו גישה רעה. כרגע הוא המאמן וזהו. אם הוא לא יהיה המאמן אז ישלמו לו את השכר עד סוף העונה כך או כך ומי שיהיה במקומו זה מי שהעוזר שלו כרגע. לא רואה יותר מדי מטרה בכל הכיוון הזה ובטח לא בצורה הזאת.
אני כן יכול להגיד שאני מאוד מרוצה מההתנהלות של קטש (גם בנושא יהונתן-רותבארט וגם בנושא ג'ף אלן) וזה נראה שהוא עושה מאמצים אמיתיים והחלטות אמיצות כדי להוציא את המקסימום מהעונה הזאת. כרגע מגיע לו עוד צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 14:20 
מסכים פה עם לא מעט
לכאורה התקציב עלה אבל אני לא רואה שמביאים מנויות בטוחות משהו שאתה יודע מה אתה מקבל
כמו שלאשדוד יש כסף לאייזייה סואן וגראנט וכמו שלנהריה יש כסף לאומה וכמו שלהרצליה יש כסף לסלבי ועוד מאות דוגמאות
כרגע אין לנו זר שהוא מנצח משחקים, שהוא בטופ של הליגה.

אני מרוצה מעודד בעניין הבנייה (באופן יחסי) ובהתנהלות שלו מחוץ למגרש בנושא ווילאמסון, אבל הסגל מאוד לא מאוזן.
אנשים רצו שיגיע גארד במקום ג'אדג' עוד לפני שהוא נחת מה שאומר שאין פה עניין מקצועי אלא עניין של חוסר התאמה ועכשיו שהוא 'הוחלף בג'ף אז אין פה עניין של יותר טוב פחות טוב אלא חוסר התאמה ואני מעדיף לראות גארד יוצר מאוד גבוה.

מה גם שאפשר גם לשחק עם התאוריה הזאת, שני גבוהים ורותבארט זה סגל פנים מעולה אבל ה 3 שלנו בסגל כזה (אוואנס כאן) צריך להיות יותר 2-3 מ 3-4 בלי יכולת ליצור. אבל אני ממש לא רוצה לראות את אוואנס הולך הביתה רק מעיד שאנחנו בדילמה קשה.
אני לא רואה אותנו עושים משהו העונה בלי גארד יוצר או רכז שיגיע במקום באטל (מישהו ממש שיכול לנצח משחקים) או גארד בנוסף לבאטל במקום ג'ף.
זר, שחקן קלאץ' שהכדור יהיה אצלו כשצמוד, ושייקח משחקים על עצמו.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני חושב שאנחנו חוטאים לעצמנו כשאנחנו מנהלים דיונים על להביא את השחקן הזה ולא את השחקן ההוא. והאם באטל הוא האיש המתאים או לא. כי לדעתי ברור מעל לכל ספק שהבעיה הכי גדולה של הפועל תל אביב היא עודד קטש. הבעיה היא שיש מאמן שלטעמי עושה עבודה רעה מאוד. שלא ניצל בעונה שעברה את הסגל שהיה וכרגע לא מנצל את מה שיש. אז אפשר לומך שוולי ג׳אדג׳ שחקן חלש. ואני אומר שהוא שחקן חלש, אבל שאפשר להוציא ממנו הרבה יותר. ואפשר לומר שבאטל לא לוקח מספיק על עצמו. ואני אומר שהוא שחקן טוב מאוד שצריך מאמן. שחקן שבמשך ארבעים דקות פעם אחת לא עשו לו חסימה מדורגת כדי שיגיע לזריקה שלו. וזו הזריקה שלו. ושוב רביב משחק פיק אנדרולים בלי סוף. ובהגנה שום מאמץ לשמור. שום ניסיון לשבור חסימות. לעשות טראפ על אפיק ניסים. כל הזמן חילופים אוטומטיים עצלים. מצטער, זה לא רמת אימון לליגת על. זה לא רציני. זה לא עבודה הגנתית. זה סתם. קשקוש.
הגיע הזמן להבין שכבר למעלה משנה יש להפועל תל אביב בעיה אחת והיא עודד קטש. ולדבר על עודד קטש ולא על שחקנים. כי עם מאמן אחר זה היה נראה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 14:30 
Fez כתב:
red_man כתב:

אני יצאתי פה על קטש לא פעם ולא פעמיים. אבל לא צריך לחכות לו בפינה אחרי כל הפסד (בגביע ווינר...) ולדעתי גם כל הגישה הזאת שהעונה מבוזבזת ושאין שום סיכוי להשיג כלום זו גישה רעה. כרגע הוא המאמן וזהו. אם הוא לא יהיה המאמן אז ישלמו לו את השכר עד סוף העונה כך או כך ומי שיהיה במקומו זה מי שהעוזר שלו כרגע. לא רואה יותר מדי מטרה בכל הכיוון הזה ובטח לא בצורה הזאת.
אני כן יכול להגיד שאני מאוד מרוצה מההתנהלות של קטש (גם בנושא יהונתן-רותבארט וגם בנושא ג'ף אלן) וזה נראה שהוא עושה מאמצים אמיתיים והחלטות אמיצות כדי להוציא את המקסימום מהעונה הזאת. כרגע מגיע לו עוד צ'אנס.

זה לא בקטע של לחכות לו בפינה אחרי כל הפסד ועוד בגביע ווינר ושכל העונה הזאת אבודה אבל באמת חבל לראות את התרגילים שהקבוצה מריצה בהתקפה מישו רשם פה שאפילו קטש אמר שצריך אימון וחצי כדי לקלוט את כל התרגילים של הפועל.
כן נראה שיש מאמצים ולקיחת סיכונים (ארז לא היה מסוגל לקחת סיכונים ובגלל זה נתקענו עונה שלמה עם קאונסיל) שנה שעברה הנסיון של ללכת בגדול עם תומפסון וגם השנה על ההחתמה של רותבארט ובהנחה שג'ף ישאר במקום גאדג אז כן הגיב מהר או זה שניסו ללמוד מהטעויות של שנה שעברה שלא הייתה קבוצה אתלטית בכלל והשנה יש קבוצה יותר אתלטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 15:08 
צור ש. כתב:
לא בפעם הראשונה, אתם מגזימים לגמרי. קחו אוויר.

רביב ורוטברט עשו עם הקבוצה 3 אימונים מלאים, ג'ף עשה אימון 1, שחקן חמישייה שלנו נפצע לחודש ולכולם ברור שזה פוגע בהכנה.

ראיתם את הפועל משחקת 2 משחקיים "רשמיים" - באחד ניצחנו קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו ובשני הפסדנו לקבוצה +- ברמה שלנו עם סגל שחקנים שמכיר אחד את השני ולא קבוצה כמעט חדשה לגמרי. קורה. טוב שזה קורה עכשיו ואני מקווה שנלמד מזה להבא.

ובכלל, הליגה עוד לא התחילה ואתם כבר מפטרים את המאמן, זורקים את השחקנים ומחליטים שהכל נורא והנה שוב עונה גרועה.
תנשמו עמוק ותנו קצת, טיפה, אמון במערכת.

כל מילה. ובנוסף, יש כאלו שתמיד יבכו, בעיקר על המאמן. גם אם יגיע אוברדוביץ׳ יגידו שהוא חסר מושג וצריך ללכת הביתה. קטש אחד היחידים שלקח אליפות ממכבי ב-50 שנה האחרונות, ועם הקבוצה עם התקציב הכי נמוך מבין אלו שעשו את זה, ביי פאר. קצת ריספקט לא יזיק. ואני ממש לא חושב שהוא מושלם.
להגיד הביתה זה הכי קל, רק נא לתת באותה נשימה מחליפים ונשווה. כי אחרת זה סתם פתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 16:03 
זה כן לחכות בפינה, כי כשמנצחים את ירושלים (!) אז הקרדיט הולך ללימונד, רות'בארט והזרים (אלו שהיו טובים לפחות :SMOKE: ) וכשמפסידים זה זה פתאום קטש. אפשר להעביר ביקורת אבל איך שאנשים מתעוררים פה שניה אחרי הפסד וישר קוטלים אותו כשרק יום לפני זה ניצחנו את הקבוצה עם הסגל השני הכי טוב בארץ, זה לגמרי לחכות בפינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
זה כן לחכות בפינה, כי כשמנצחים את ירושלים (!) אז הקרדיט הולך ללימונד, רות'בארט והזרים (אלו שהיו טובים לפחות :SMOKE: ) וכשמפסידים זה זה פתאום קטש. אפשר להעביר ביקורת אבל איך שאנשים מתעוררים פה שניה אחרי הפסד וישר קוטלים אותו כשרק יום לפני זה ניצחנו את הקבוצה עם הסגל השני הכי טוב בארץ, זה לגמרי לחכות בפינה.
כשהכל בקבוצה זה יכולת אישית, ובשביל לראות את זה רק צריך עיניים, אז ברור שנצחון הוא של השחקנים והפסד הוא של המאמן.
אתה מציג את זה כאילו יש פה ניגוד, אבל זו למעשה אותה אמירה. כשמנצחים זה בזכות היכולת האישית ולמרות המאמן.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 16:53 
תפוז אדום כתב:
אגב, משהו על אילת - אמינו ולסלי נראים כמו שיחוק רציני בשבילם. יחד עם שלישיית הקלעים שלהם (ובמיוחד וואייט ופאלמר), נראה שהם בנו אחלה קבוצה.

אילת קבוצת התקפה אדירה עם אפס הגנה. שני הגבוהים האתלטיים שלהם אמנם משנים קצת זריקות אבל רכים ולא יכולים לשים גוף בצבע, וואייט וניסים זה קו אחורי הכי חדיר בליגה. מול קבוצות אגרסיביות שיטחנו אותם פנימה הם יתקשו מאוד. מנגד התקפית הם אדירים גם במגרש הפתוח וגם בהתקפה עומדת עם כל האופציות שלהם מבחוץ, והאמת שאתמול הם גם היו ביום קליעה בגדול. צריך גם לראות איך יסתדרו שם עם כל ההדקייסים (וואייט, לסלי, הרוש) שזה מצב די נפיץ. גם אתמול חצי מהמשחק הם היו עסוקים בלעשות פרצופים אחד לשני ולצעוק אחד על השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 17:35 
נכון לגמרי. שנה שעברה היה להם את יוטר שאמנם מוגבל התקפית יחסית אבל כיסה שם על הרבה חורים הגנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 17:52 
its-sick כתב:
א.ב כתב:
כשהכל בקבוצה זה יכולת אישית, ובשביל לראות את זה רק צריך עיניים, אז ברור שנצחון הוא של השחקנים והפסד הוא של המאמן.
אתה מציג את זה כאילו יש פה ניגוד, אבל זו למעשה אותה אמירה. כשמנצחים זה בזכות היכולת האישית ולמרות המאמן.

אם זה היה נקודתית לגבי קטש הייתי אולי מקבל את זה, אבל זה היה אותו דבר עם אדלשטיין בזמנו. כשמנצחים זה לימונד ובראון, כשמפסידים זה היה הניהול משחק של אדלשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
הנעליים של כריס אוונס צהובות ושום דבר לא יעזור לנו עד שהעוול יתוקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
its-sick כתב:
א.ב כתב:

אם זה היה נקודתית לגבי קטש הייתי אולי מקבל את זה, אבל זה היה אותו דבר עם אדלשטיין בזמנו. כשמנצחים זה לימונד ובראון, כשמפסידים זה היה הניהול משחק של אדלשטיין.

זה פשוט לא נכון. ארז קיבל המון קרדיט על ההצלחות, שיטת המשחק, ההכנה של הקבוצה למשחק וכו. הביקורת העיקרית שקיבל ובצדק היתה על ההתנהגות הפסיכית שלו בנושא החלפת שחקנים. ובאמת עוד קצת על ניהול משחק, שזו באמת נקודה חלשה אצלו. אבל בפירוש פרגנו לו המון על ההצלחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: