א.ב כתב:
העיפו כל מיני מקורבים למיניהם, הביאו צוות אימון חדש עם ציוד מתקדם, הצליחו להיפטר משי אבוטבול סוף סוף, הביאו 20 שחקנים שמתוכם יש כמה זרים באמת ברמה אחרי כל מיני יצורים שנחתו פה בשנים האחרונות (נכון שדברים עוד לא התחברו, אבל בומבה, פינטילי ווינטרה זה זרים שבחיים לא היו נוחתים פה בשלוש שנים האחרונות), הביאו כמה שחקנים צעירים שנראים מבטיחים (אבו עביד, אלטמן, רייכרט, מחמיד), אבל לאוהדי הפועל אם לא הבאת את גוארדיולה בתוספת חלוץ שיהיה גם צעיר, גם מוכח וגם לא יקר שום דבר לא טוב.
הקבוצה הזאת היתה חולה, טביב ובהמשך רמון כמעט פירקו אותה מהנכסים שלה, סוף סוף קיץ אחד שדברים קצת מתחילים לקבל כיוון ויש שינוי מגמה - ועדיין כולם מתבכיינים, מאיימים להחזיר מנויים אם ככה וככה, טוענים שרימו אותם ומה לא. בחיי שזה לא ייאמן.
יש מלא דברים שעוד צריך לתקן, אבל למה נראה לכם שזה יקח קיץ אחד? אתם זוכרים כמה שנים גולדהאר העביר במכבי עד שהוא הצליח למצוא את ה"סידור" הנכון? (שלא לדבר על כמות הכסף שיש לגולדהאר, מה שהיה אמור לעשות לו את הדברים הרבה יותר קלים).
אני גם מאוד רוצה חלוץ ומאמן אבל אתם הייתם מוכנים לוותר עכשיו על אבו עביד, רייכרט, אלטמן ומחמיד בתמורה לבן סהר? אני לא (ואני מחזיק מאוד מאוד מבן סהר). אי אפשר כל הזמן לרצות השקעה לטווח הרחוק ולהתלונן שאין השקעה קדימה ואז גם לבכות שאין תוצאות מיידיות.
כל זה בסדר גמור
אבל עצם העובדה שאחד כמו קלינגר הוא מועמד ודאי לאימון הקבוצה שם סימן שאלה גדול סביב כל המהפכה הזו.
אם קלינגר ימונה (מה שלפי הבנתי יקרה תוך שבוע) זה יהיה כתוצאה מקשרים וקומבינות ולא כתוצאה מהחלטה מקצועית. ואז נשאלת השאלה מי באמת קובע בהפועל ומי מחליט לשלם על בן רייכרט מיליון יורו ואחר כך מביא מאמן בגרוש וחצי.