תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 05:45 
סמל אישי של המשתמש
מתקשה להאמין שאחרי כל מה שעשה כבירי, הוא יבחר במאמן כמו קלינגר.
עדיין מתקשה להאמין שהוא פנה לבנאדו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש ספטמבר (חדשות הפועל..)
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 06:12 
chimpfive כתב:
לדעתי אנחנו בדיחה, אבל אני מקווה שאת החליפות ישמרו, נראות שוות גם לעונה הבאה של דחקות על חשבון אוהדים מטומטמים. :ROSE:

לך תתאשפז.
בא בעלים ששם המון כסף ובנה סגל סביר ומשקיע המון בעתיד של הקבוצה. אף אחד לא צפה את הנפילה עם התייר הספרדי. לא כל החלטה שהוא מקבל חייבת להיות מקובלת על האוהדים והמשפט האחרון שלך זו פשוט יריקה בפנים. לאוהדים כמוך מתאימים חיים רמון, חג׳ג, טביב ושות׳.
אנשים שוכחים שבעונה שעברה היה מאמן בדיחה שהרוויח 12000 ₪ לחודש. פתאום כולם חושבים שאברמוביץ׳ רכש אותנו וזורקים שמות של מאמנים שעולים חצי מיליון דולר עד סוף העונה. להזכירך אם לא כבירי היית היום עם הכוכב לזמי בהרכב וזרים מדרום ת״א. יש לך בסגל שחקנים של נבחרת וזרים עם רקורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש ספטמבר (חדשות הפועל..)
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
וואו, איזה פלאשבק.

איזה פלאשבק!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 06:42 
Asafas כתב:
chimpfive כתב:
לדעתי אנחנו בדיחה, אבל אני מקווה שאת החליפות ישמרו, נראות שוות גם לעונה הבאה של דחקות על חשבון אוהדים מטומטמים. :ROSE:

לך תתאשפז.
בא בעלים ששם המון כסף ובנה סגל סביר ומשקיע המון בעתיד של הקבוצה. אף אחד לא צפה את הנפילה עם התייר הספרדי. לא כל החלטה שהוא מקבל חייבת להיות מקובלת על האוהדים והמשפט האחרון שלך זו פשוט יריקה בפנים. לאוהדים כמוך מתאימים חיים רמון, חג׳ג, טביב ושות׳.
אנשים שוכחים שבעונה שעברה היה מאמן בדיחה שהרוויח 12000 ₪ לחודש. פתאום כולם חושבים שאברמוביץ׳ רכש אותנו וזורקים שמות של מאמנים שעולים חצי מיליון דולר עד סוף העונה. להזכירך אם לא כבירי היית היום עם הכוכב לזמי בהרכב וזרים מדרום ת״א. יש לך בסגל שחקנים של נבחרת וזרים עם רקורד.

מפתיע אותך? הקהל הכי זבל שיש
כפויי טובה ששום דבר לא מספיק טוב בשבילם ולא משנה כמה טוב עשו עד עכשיו רק יחפשו איך לטנף
טפי

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 07:06 
צריך להעריך את העבודה המצוינת שנעשית עד כה ולתת לראש המערכת לבחור מאמן לפי תפיסת עולמו בסוף העונה נוכל לבחון אם טעה או צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
כמעט כל מועמד אקראי שנבחר יהיה עדיף על קלינגר. מהסיבה הפשוטה שלבחור יש אחוזי כישלון מדהימים. הקבוצות שהוא מאמן מפסידות באופן שיטתי וקבוע. לא מבין איך בכלל אפשר לחשוב עליו. ברור שעדיף הימור על מישהו שדי ברור מה תקבל ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
יש פה גם שאלה סביב בחירתו.
אם זה מתוך חברות של וויצמן עם דהאן סוכנו של קלינגר, ולא מתוך בחירה על סמך עניין מקצועי ובחירה של כל מי שעסק עד כה בחיפוש אחר מאמן(בארי, ענבר וכבירי). נשאלת השאלה האם קלינגר "הופל" על ידי וויצמן על הקבוצה. שאלה מאוד חשובה.
או שכבירי מנהל או וויצמן. בלי מעטפות ובלי בכאילו.
בכל מקרה, מאוד מקווה שבסופו של דבר קלינגר לא יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:
צריך להעריך את העבודה המצוינת שנעשית עד כה ולתת לראש המערכת לבחור מאמן לפי תפיסת עולמו בסוף העונה נוכל לבחון אם טעה או צדק.
אין מאמן יותר מחודש אחרי שהתחילה הליגה, איך "עבודה טובה"?
וגם אם היה מאמן, אין לו אף חלוץ...
זה לא קבוצת כדורגל הדבר הזה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 07:56 
״טפי, זבל, אישפוז, כפוי טובה״ עוד משהו? אני אמשיך לדבוק בכך שהנהלה תעמוד בסטנדרטים שהיא עצמה הציבה, קרי מקצוענות וניהול נקי, לא דורש אליפות או קבוצה שתדרוס. את השקיפות ומאיפה הכסף הזה בא אני כבר לא נכנס, בנתיים האוהד הזבל הנ״ל ממשיך לעשות מנוי ולתמוך בקבוצה ובתמורה מצפה לרף מינימום של התנהלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בנתיים האוהד הזבל הנ״ל ממשיך לעשות מנוי ולתמוך בקבוצה ובתמורה מצפה לרף מינימום של התנהלות.

אז אתה באמת מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 08:02 
לא טענתי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 08:30 
chimpfive כתב:
״טפי, זבל, אישפוז, כפוי טובה״ עוד משהו? אני אמשיך לדבוק בכך שהנהלה תעמוד בסטנדרטים שהיא עצמה הציבה, קרי מקצוענות וניהול נקי, לא דורש אליפות או קבוצה שתדרוס. את השקיפות ומאיפה הכסף הזה בא אני כבר לא נכנס, בנתיים האוהד הזבל הנ״ל ממשיך לעשות מנוי ולתמוך בקבוצה ובתמורה מצפה לרף מינימום של התנהלות.

אם מה שנעשה עד היום לא עומד אצלך ברף המינימום, אז הבעיה אצלך.

לא שההתנהלות מושלמת, רחוק מכך, אבל נכון להיות הקרדיט שכבירי צבר מבחינתי הוא גדול מאד. מאז המהפך הניהולי שנעשה במועדון ב1997, לא היה משהו דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
chimpfive כתב:

לך תתאשפז.

לא כבירי שם את הכסף ולא הוא זה שאחראי על השחקנים הצעירים. מאיפה לי? הגיון מצד אחד שמועות חזקות מצד שני שהלוואי ויתחילו לפרסם אותן. אם מביאים מאמן כמו קלינגר או איוניר כל מה שנעשה עד עכשיו שווה לתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
Asafas כתב:
chimpfive כתב:

לך תתאשפז.

לא כבירי שם את הכסף ולא הוא זה שאחראי על השחקנים הצעירים. מאיפה לי? הגיון מצד אחד שמועות חזקות מצד שני שהלוואי ויתחילו לפרסם אותן. אם מביאים מאמן כמו קלינגר או איוניר כל מה שנעשה עד עכשיו שווה לתחת.

מה ההיגיון שכבירי לא שם רת הכסף או חלקו ולא הוא זה שאחראי על השחקנים?
ובעיקר מה השמועות? מתחיל להזכיר לי מדרכה בקיבוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 08:44 
הבעיה הכי גדולה על קלינגר, זה ששנה שעברה היא אימן
קבוצה עם שחקנים צעירים בעלי פוטנציאל, שוער נבחרת ישראל,
שחקנים עם המון כשרון והוריד אותם ליגה בצורה מזעזעת.
בלי לנצח כמעט סיבוב, לא התפטר ולא כלום.
ועכשיו לתת לו לאמן את הפועל ?!
מעדיף את איווניר שירצה להוכיח לכולם שהוא עדיין מאמן טוב
למרות שהוא דיי נשכח לאחרונה בבורסת שמות המאמנים מידי שנה.

נ.ב- וואליד יהיה העוזר של קלינגר? מגוכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 08:51 
מפטרים מאמן גרוע ומביאים מאמן גרוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
למה שכבירי יחרב לעצמו את העונה עם מאמן חלש כמו קלינגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
מני ויצמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 09:26 
dino כתב:
יהלום אדום כתב:
Asafas כתב:
chimpfive כתב:

לך תתאשפז.

מה ההיגיון שכבירי לא שם רת הכסף או חלקו ולא הוא זה שאחראי על השחקנים?
ובעיקר מה השמועות? מתחיל להזכיר לי מדרכה בקיבוץ.

אתה לא רוצה לדעת, סתם יעשה לך כאבי בייטן.
וכל מילה, זה כמו לבנות מסעדה מפוארת בהשקעה עצומה ואז להביא אליה שף מפלאפל רמי ובניו מרמת גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 09:29 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:

אם מה שנעשה עד היום לא עומד אצלך ברף המינימום, אז הבעיה אצלך.

לא שההתנהלות מושלמת, רחוק מכך, אבל נכון להיות הקרדיט שכבירי צבר מבחינתי הוא גדול מאד. מאז המהפך הניהולי שנעשה במועדון ב1997, לא היה משהו דומה.

כל אחד והסטנדרטים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 09:34 
כשכבירי יעבוד אצלך זה יהיה נכון.

יכול להיות שאתה איזה פרפקציוניסט מטורף שכל דבר פחות משלמות הוא כשלון אצלו, אבל המבחן של ההנהלה והשאלה אם הם עומדים ב"רף המינימום" (ולטעמי הם נמצאים גבוה מאד מעל הרף הזה) הוא בסטנדרטים של אדם סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 09:37 
להביא מאמן כמו קלינגר יהפוך כל בעלים לבדיחה, להביא אותו אחרי כל מה שנעשה בקיץ הופך כבר לבדיחה עצובה במיוחד. פשוט לזרוק את כל החריש העמוק והיסודי שנעשה לפח ( וזה באמת בלי להיכנס למה שקורה מאחורי הקלעים ואותן שמועות, כי הן כבר יהפכו גם את החריש הזה למשהו שבדיחה קטנה לידו ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
אז ממה שרומזים כאן, ובאופן לא מפתיע, נרמז שכבירי הוא בעצם שיכלול מודל הצבת האוהד הקוף בפרונט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
למה שכבירי יחרב לעצמו את העונה עם מאמן חלש כמו קלינגר?

כי בנאדו זה סופרסטאר מטורף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 10:04 
אין בארץ יותר מדי מאמנים טובים. כל שכן פנויים. השאלה היא מה האלטרנטיבות אם לא מוצאים מאמן זר. אני בסיטואציה כזו מעדיף את אלישע לוי על כל מאמן אחר שקיים בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
הכותרות על קלינגר מכיוון אחד וזה ממש לא מהכיוון של כבירי. אותן כותרות כבר מינו חמישה מאמנים לפני קלינגר ובכל פעם גררו האשמות לכבירי כאילו מדובר בעובדה מדעית. אנשים פה לא לומדים לקח.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
יש סיבה לכך שכבירי לא רוצה את אלישע בקבוצה. אני מניח (ומקווה) שסיפור המשחק ההוא מלפני 18 שנה לא מהווה אפילו שיקול קל בפסילה שלו. או שכבירי קיבל חוות דעת לא טובות עליו בהיבט כזה או אחר, או שאין הסכמה על שכר או משך תקופת החוזה. אחרת אלישע כבר מזמן היה עומד על הקווים.
אגב, מאמן זר זו לא ערבות להישגים. אני לא זוכר מאמן זר שהצליח בארץ, כולל במכבי חיפה פעמיים, זולת שלושת המאמנים של מכבי לאחרונה שנהנו מיתרון עצום על פני שאר הקבוצות, באופן שאני מניח שאם ידידינו קלינגר היה חוזר לשם ב-3 השנים האחרונות - גם הוא היה זוכה באליפות.
יכול להיות שבמקום שהפועל נמצאת, דווקא מאמן מקומי יסודי ורציני יכול לעשות את ההבדל. השאלה רק מי זה ואם הוא פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 10:50 
Charlie כתב:
יש סיבה לכך שכבירי לא רוצה את אלישע בקבוצה. אני מניח (ומקווה) שסיפור המשחק ההוא מלפני 18 שנה לא מהווה אפילו שיקול קל בפסילה שלו. או שכבירי קיבל חוות דעת לא טובות עליו בהיבט כזה או אחר, או שאין הסכמה על שכר או משך תקופת החוזה. אחרת אלישע כבר מזמן היה עומד על הקווים.
אגב, מאמן זר זו לא ערבות להישגים. אני לא זוכר מאמן זר שהצליח בארץ, כולל במכבי חיפה פעמיים, זולת שלושת המאמנים של מכבי לאחרונה שנהנו מיתרון עצום על פני שאר הקבוצות, באופן שאני מניח שאם ידידינו קלינגר היה חוזר לשם ב-3 השנים האחרונות - גם הוא היה זוכה באליפות.
יכול להיות שבמקום שהפועל נמצאת, דווקא מאמן מקומי יסודי ורציני יכול לעשות את ההבדל. השאלה רק מי זה ואם הוא פנוי.

מה יהיה אתכם ?
מה לא הבנתם שזה השיקול לגבי אלישע לוי ?
גם אם כבירי לא חושב שזה משהו כזה משמעותי הוא מבין שיש לא מעט אנשים במערכת ומחוצה לה שזה משמעותי להם לכן כשהוא בוחן את הסיטואציה אז כנראה שהמשקל של משחק השרוכים הוא רב
וגם זה נכלל בסל השיקולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 10:51 
העיפו כל מיני מקורבים למיניהם, הביאו צוות אימון חדש עם ציוד מתקדם, הצליחו להיפטר משי אבוטבול סוף סוף, הביאו 20 שחקנים שמתוכם יש כמה זרים באמת ברמה אחרי כל מיני יצורים שנחתו פה בשנים האחרונות (נכון שדברים עוד לא התחברו, אבל בומבה, פינטילי ווינטרה זה זרים שבחיים לא היו נוחתים פה בשלוש שנים האחרונות), הביאו כמה שחקנים צעירים שנראים מבטיחים (אבו עביד, אלטמן, רייכרט, מחמיד), אבל לאוהדי הפועל אם לא הבאת את גוארדיולה בתוספת חלוץ שיהיה גם צעיר, גם מוכח וגם לא יקר שום דבר לא טוב.

הקבוצה הזאת היתה חולה, טביב ובהמשך רמון כמעט פירקו אותה מהנכסים שלה, סוף סוף קיץ אחד שדברים קצת מתחילים לקבל כיוון ויש שינוי מגמה - ועדיין כולם מתבכיינים, מאיימים להחזיר מנויים אם ככה וככה, טוענים שרימו אותם ומה לא. בחיי שזה לא ייאמן.
יש מלא דברים שעוד צריך לתקן, אבל למה נראה לכם שזה יקח קיץ אחד? אתם זוכרים כמה שנים גולדהאר העביר במכבי עד שהוא הצליח למצוא את ה"סידור" הנכון? (שלא לדבר על כמות הכסף שיש לגולדהאר, מה שהיה אמור לעשות לו את הדברים הרבה יותר קלים).

אני גם מאוד רוצה חלוץ ומאמן אבל אתם הייתם מוכנים לוותר עכשיו על אבו עביד, רייכרט, אלטמן ומחמיד בתמורה לבן סהר? אני לא (ואני מחזיק מאוד מאוד מבן סהר). אי אפשר כל הזמן לרצות השקעה לטווח הרחוק ולהתלונן שאין השקעה קדימה ואז גם לבכות שאין תוצאות מיידיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
העיפו כל מיני מקורבים למיניהם, הביאו צוות אימון חדש עם ציוד מתקדם, הצליחו להיפטר משי אבוטבול סוף סוף, הביאו 20 שחקנים שמתוכם יש כמה זרים באמת ברמה אחרי כל מיני יצורים שנחתו פה בשנים האחרונות (נכון שדברים עוד לא התחברו, אבל בומבה, פינטילי ווינטרה זה זרים שבחיים לא היו נוחתים פה בשלוש שנים האחרונות), הביאו כמה שחקנים צעירים שנראים מבטיחים (אבו עביד, אלטמן, רייכרט, מחמיד), אבל לאוהדי הפועל אם לא הבאת את גוארדיולה בתוספת חלוץ שיהיה גם צעיר, גם מוכח וגם לא יקר שום דבר לא טוב.

הקבוצה הזאת היתה חולה, טביב ובהמשך רמון כמעט פירקו אותה מהנכסים שלה, סוף סוף קיץ אחד שדברים קצת מתחילים לקבל כיוון ויש שינוי מגמה - ועדיין כולם מתבכיינים, מאיימים להחזיר מנויים אם ככה וככה, טוענים שרימו אותם ומה לא. בחיי שזה לא ייאמן.
יש מלא דברים שעוד צריך לתקן, אבל למה נראה לכם שזה יקח קיץ אחד? אתם זוכרים כמה שנים גולדהאר העביר במכבי עד שהוא הצליח למצוא את ה"סידור" הנכון? (שלא לדבר על כמות הכסף שיש לגולדהאר, מה שהיה אמור לעשות לו את הדברים הרבה יותר קלים).

אני גם מאוד רוצה חלוץ ומאמן אבל אתם הייתם מוכנים לוותר עכשיו על אבו עביד, רייכרט, אלטמן ומחמיד בתמורה לבן סהר? אני לא (ואני מחזיק מאוד מאוד מבן סהר). אי אפשר כל הזמן לרצות השקעה לטווח הרחוק ולהתלונן שאין השקעה קדימה ואז גם לבכות שאין תוצאות מיידיות.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: