yossi כתב:
הם צריכים להיות בלחץ אטומי שם
כל מה שהם מצליחים לחשוב זה על שמות צהובים
מה קורה להם??
מה קלינגר , עוד מעט תביאו את נימני (הוא כבר עמוק בפנים)
תגידו הם נפלו שם על הראש
שייע , קשטן, שום(עם הבטחה ששלימה מחוץ ללופ) , גוטמן, תקווה, אלי כהן (לא השריף) ואפילו רב"ש (בהעברה חופשית)
שאמשיך????
אתה מציע את פאקינג יצחק שום בהבטחה ששליימה מחוץ ללופ(איך ההבטחה הזו מגיעה בדיוק?) ושואל מה קורה לאנשים אחרים? ומי בדיוק ייתן לך את רב"ש או אלי כהן בחינם? גם שאר השמות נעים בין לא רלוונטים לאלוהים ישמור(עוד פעם קשטן ואני מתאבד)
קלינגר זה נורא, אני באמת מקווה ומאמין שזה לא יעמוד במבחן המציאות
השם היחיד שנורמלי מבין הישראלים זה איווניר וגם הוא לא מציאה גדולה(ואלישע שלא יגיע מסיבות מובנות)
כמו שברור כבר תקופה ארוכה, מנסים להביא מאמן זר בעל קבלות ושום דבר לא השתנה בימים האחרונים. יש שני משחקים נוחים יחסית בשבוע הקרוב ופגרת נבחרת, יגיע מאמן בשלב כלשהו והחשוב הוא לבחור נכון, לא לבחור מהר.
רק אצלנו יכולים לדבר על עונת בנייה רגועה ובו זמנית להיות בהיסטריה חסרת גבולות. מחזור רביעי!!!
ראיתי את כבירי עושה מהפכה מרשימה בקיץ ובונה סגל איכותי מאפס, ראיתי אותו מפטר "מאמן" שלא התאים למערכת מכל הבחינות, ראיתי אותו מנקה מהמועדון את כל המזיקים והמדליפים וגורם לתקשורת לא לדעת כלום במשך קיץ שלם ועל פי הפעולות שעשה עד כה מגיע לו הקרדיט מאיתנו. אם יגיע קלינגר אולי גם אני אתחיל לדבר קצת אחרת.
אבל עדיין אם אני מכניס את תקווה או שייע בצד אחד ואת קלינגר/איווניר או אלישע בצד שני אני יודע לאן תלך ההשוואה מבחינתי
כשאני שומע את השם קלינגר מה שעולה לי בראש זה השיר על העין שלו ולא תדמית רצינית של מאמן